Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

prick just nu.

monday

jag gör: ligger i min säng pga så sjukt förkyld. Så fotona är inte från prick just nu. De är från i förrgår, men var det närmaste jag hade.

jag ska: dricka femtioelva tusen koppar te med mynta, ingefära och honung så att förkylningen försvinner till fredag.

jag kan: tydligen se hur många The Office på raken som helst. Kollar till frukost, middag, jämt. Kollar till och med i badrummet när jag duschar. Drömmer om The Office. Om 3 säsonger är det över. Undrar vad jag ska maraton-se då.

jag köper: kaffe på 7-11 i princip varje dag.

jag borde: vara frisk så jag kan checka av min att-göra-lista istället för att sova och kolla på The Offie.

jag måste: måste inget.

jag vet: att sommar räddar det mesta.

jag tycker: det är kul att vara singel just nu. Det är en väldigt ovan känsla för mig, pga jämt ihop ju. Men det är faktiskt ganska roligt att bara vara sin egen. Så tacksam för det.

jag tänker: ibland på vem jag sjutton kommer bli ihop med sen. Det är ändå så fint att den personen existerar någonstans där ute ändå och har ingen aning om detta och inte jag heller.
#hopplös romantiker 4 life.

jag förbrukar: en nektarin om dagen.

jag lyssnar: mest på poddar just nu. Mellan Raderna, Alex & Sigge, En varg söker sin podd, Lilla Drevet, Fördomspodden och Språket.

jag drömmer: bara mardrömmar fortfarande. Så segt men men går väl över sen

jag längtar: efter att det ska sluta hagla och jag ska bli frisk

jag fasar: inför att jag möjligen kommer va sjuk i helgen? Asså aldrig i livet

jag använder: alla mina sneakers i ett slags rotationssystem så ingen ska behöva känna sig utanför

jag njuter: av att laga mat.

jag blir: ibland oroad över hur systematiskt min hjärna har monterat ner mitt förra förhållande. Minns bara korta fragment från det. Ibland som om det aldrig har hänt. Det är så sorgligt, men kanske nödvändigt.

jag äter: väldigt mycket godis.

jag dricker: lingonsaft och te idag.

jag brukar: tappa bort min mobil minst en gång om dagen och har alltid lagt den på orimliga ställen som typ i kylskåpet eller i bokhyllan.

jag tittar: på så himla mycket serier alltså.

jag läser: Ölandssången av Tove Folkesson.

jag vill: ha lite över femton grader i alla fall, det vore fint.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • It’s really sad that I even understand a word! But I am always happy to see inspiring pictures! Like your Blog 🙂

  Jules 2017-05-16 15:21:49 http://www.thejules.at/
  Svara
 • jag gillar verkligen svaren på den här listan, särskilt den om vem du sjutton ska bli ihop med sen och den om sneakersschemat. <3

  Svara
 • När du är klar med office, börja kolla Parks and Recreations!!!!!!!!!!!!!! Trodde jag skulle dö (nä) när jag var färdig med office men parks räddade mitt beroende. Ungefär samma längd på avsnitten som i the office också, päääärfekt! puss!

  bea 2017-05-11 17:39:04
  Svara
 • wow. gillade detta så mycket! Du är bäst<3

  Caroline 2017-05-11 10:42:55
  Svara
 • Det ger mig hopp att läsa att det går att gilla att vara singel och dessutom nästan glömma sitt förra förhållande. Jag vill glömma tio år. Tio år med honom, min man, snart min exman. En tredjedel av mitt liv. Tio års minnen att slita ur kroppen, tio års vanor att omforma. Nu, idag, har det gått en månad utan honom. Trettio dagar av smärta precis hela tiden. Trodde inte det skulle gå men här är jag. Jag längtar efter att vara där du är Sandra.

  Jess 2017-05-11 10:14:32
  Svara
 • Kan bara hålla med om kommentaren och att se Black-ish! Så klockren, har maraton-tittat de avsnitt som finns på viaplay och måste nu gå vidare till 2 och 4 pga. behöver dem i mitt liv.

  Linnea 2017-05-11 09:33:19
  Svara
 • alltså åh! kände igen mig i så många av dina punkter, på grejen med sneakersrotationssystemet skratta jag högt! har också haft ett liknande system för mina gosedjur då jag var liten (alla fick sova varsitt natt med mig i min säng), samma sak med vantar och mössor då jag var liten, till och med en ny färg på pennan varje dag då jag skrev dagbok – blev väldigt fint och färgglatt sen och jag tyckte inte om då folk lånade pennor och la tillbaks dem på en annan plats :))))) ett tips som ska hjälpa mot förkylning är att köpa nån sorts kinesisk sirap (?!?) och droppa i te. har aldrig testat det själv men tänkte att det skulle va typiskt dig att testa sånt 🙂 hoppas du blir frisk till helgen och att den blir solig och fin på alla sätt. jag har också varit superförkyld sen februari – börjar bli segt. kram

  anna 2017-05-11 09:21:33
  Svara
 • Åh jag har nog också gjort sådär med mitt förra förhållande, monterat ner det. Vilket egentligen är sjukt synd, för vi hade det ofta fint, han var min första sambo och var så himla snäll… Men det blev så knäppt när vi gjorde slut. Vi fortsatte umgås jättetight, inget sexuellt, men hade liksom filmkvällar med middag och snackade om allt. Så helt plötsligt vräkte han ur sig ”Jag har ny flickvän” och det blev bara så himla konstigt att hantera. Han tjatade om att vi skulle vara vänner, men jag kunde inte, jag var så himla ledsen hela tiden över att ha blivit ”utbytt”, så till slut bara blockerade jag honom överallt och bröt kontakten. Blir fortfarande, två år senare, ledsen och arg om någon pratar om honom eller liknande… Varför är det så? Jag har ju ny kille jag med och vi har det fantastiskt. Är väl långsint och orkar inte att jämt bli sårad… Jaja. Alltså jag önskar verkligen att alla ex var tvungna att flytta till Haparanda haha…

  C 2017-05-11 09:10:35 http://ettfacit.wordpress.com
  Svara
 • Så himla fin lista ändå. Som resten här inne <3 krya på dig!

  Emilia 2017-05-11 00:38:34 http://nouw.com/onlylifeweknow
  Svara
 • Du får skaffa en drömfångare, låter kanske knäppt att de skulle hjälpa, men de gjorde de för mig! Har drömt 3 mardrömmar på dessa 3 år när jag haft min uppe i sovrummet, & 1 mardröm om året är ju rätt bra odds! Kanske mentalt att de funkar för att man tror & tänker att de ska funka, men värt att testa tänker jag! Snyggt äre ju oxå att ha på väggen!

  M@rtina 2017-05-10 22:02:08 http://martinamejermo.blogg.se/
  Svara
 • hej sandra! kanske totalt random fråga men använder du goodreads! hade varit kul att följa ditt läsande där 🙂 Kram!

  malin 2017-05-10 21:32:01
  Svara
 • Kollade på The office för någon månad sen. Ville bara bingekolla varje dag. Tillslut sa jag och min kille att vi helt enkelt fick pausa livet tills det var slut och sen ta en seriepaus efter det!

  Linn 2017-05-10 21:19:21
  Svara
 • Jag vill bara säga att din blogg är så himla jävla bra. Har följt den/dig herrans massa år och du slutar liksom aldrig leverera. Följer en del bloggar men din är den enda jag kollar varenda eviga dag och jag har kommit på varför.. för den känns verkligen äkta. Du är äkta. Andra bloggar kan jag känna ibland att det är utfyllnad, tomt på något sätt. Men så känns aldrig du. Det känns alltid som Sandra! Vet inte hur jag ska förklara men ja! Du är bäst i alla fall!

  Teresa 2017-05-10 21:11:11
  Svara
 • Älskar The Office – top tre av mina bästa serier tror jag faktiskt! Har börjat kolla om för tredje gången nu 🙂
  Såg att Parks va tipsad också, älskar den med och 30 Rock men inte lika bra som de tidigare nämnda.
  Kan tipsa om Black-ish som e fett bra och klockren och säsong fyra går nu på abc.

  Emilia 2017-05-10 20:28:04
  Svara
 • Jag kan tipsa om terrace house om du inte sett det! Som ett japanskt big brother fast snällt, gulligt och mänskligt. Unga japaner som bor tillsammans och dejtar lite försiktigt. Finns på Netflix (börja med originalet och inte Hawaii så är alla hus och kläder lite finare).

  J 2017-05-10 20:16:56
  Svara
 • Såg alla Office-säsonger på någon månad när jag var sjukskriven för några år sen. Väldigt bra terapi <3 blev kär i Jim och citerade Dwight jämt. Parks och Arrested Development är ju liknande i humorn men misstänker att redan sett? Isf vill jag rekommendera att bincha Brooklyn 99, så roligt + bra karaktärer som hela tiden växer.

  Lisa 2017-05-10 19:16:14
  Svara
 • Hahah mobilen i kylskåpet, den var ny! <3
  Krya på dig!
  kram
  Emma

  emblas.se 2017-05-10 18:35:57 http://www.emblas.se
  Svara
 • Sandra dumpa alla jäkla ingefärstéer och införskaffa genast Coldzyme från apoteket, följ anvisningarna!!! Varsågod nu behöver du aldrig vara sjuk igen (eller åtminstone sjuk mycket kortare tid!!!).

  Amanda 2017-05-10 18:28:08
  Svara
 • åh, krya på dig! här är det lite bättre väder idag efter snökaoset igår, hoppas att vändningen kommer till stockholm också snart. på fredag åker jag till göteborg och då får det gärna vara typ tjugo grader och strålande sol hela helgen. kan alla ba önska det så helgen blir fin? tack!

  Ellen 2017-05-10 17:22:33 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Fin lista! Hoppas du kryar på dig snabbt <3

  Clara, Bossbloggen 2017-05-10 17:04:09 http://www.bossbloggen.se
  Svara
 • Har inte du någon gång sagt att du egentligen inte gillar kaffe, utan dricker det på fik för att känslan är härlig? Har du så sakteliga börjat tycka om det? Eller missminner jag mig? 😉

  L 2017-05-10 16:58:05
  Svara
 • Snälla, tipsa om bra serier! Behöver se några riktigt bra.

  Susanne 2017-05-10 16:55:10
  Svara
 • I hope you do not get sick! And hopefully the weather will be warmer. Have the same problem in Toronto. But at least the sun is out 🙂

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-05-10 16:16:25 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Fin liste 🙂

  Tale 2017-05-10 16:12:35
  Svara
 • känner igen mig i oron över att knappt minnas sitt förra förhållande. jag minns inte alls mycket, mest resorna och sånna stora happenings. men allt där emellan? tisdagsmornar, höstpromenader och helgmiddagar? så förbryllande att 6-7 år av gemenskap bara blir utsuddad, poff. men det kanske bara är effekten av den självbevarelsedrift som kickar in när en blir dumpad på sämsta möjliga sätt.

  N 2017-05-10 16:09:32
  Svara
 • När jag och mitt ex gjorde slut så trodde ju verkligen att jag skulle dö, jag var helt förstörd. Men samtidigt, i alla fall efter ett tag, så var det en sån jävla lättnad. Att gå och lägga sig utan att behöva ligga och lyssna efter en nyckel i låset, att bli pissfull på klubben utan att behöva oro sig för en annan person samtidigt, att kunna laga exakt vilken mat som helst utan att debatera innan, att inte använda underlägg under vattenglas, och så vidare och så vidare och så vidare. Den där jävla friheten helt enkelt. Idag är jag ihop med en ny person har he varit det i ett helt år, ibland så kan jag sakna den där gränslösa friheten. Samtidigt helt faschinerad över att allt blev så bra, att jag inte dog alls, att någon pussar mig i nacken när jag diskar nu, sakar mig vaken när det kommer mardrömmar och äter korv med bröd med mig varje söndag. Exet har också en ny och de ser glada ut på Instagram (ja jo kollar fortfarande den ibland). Livet går vidare och händer hela tiden. Så jävla sjukt egentligen. Så jävla sjukt att man inte dör, att man blir glad igen, att man till och med blir kär igen.

  A 2017-05-10 15:27:45
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Jag skärmdumpade din kommentar och ska läsa den varje gång de känns som jag ska dö, dvs varje dag just nu.
   Jag är 21 & mitt 6 åriga (komplicerade) förhållande avslutades precis & de känns som jag går sönder i tusentalsbitar.
   Men tack för den här kommentaren. Blir så glad av att läsa att du hittat någon som kysser dig i nacken när du diskar, de är en sån liten sak men som känns som de viktigaste i världen just nu.

   Jag hoppas jag lämnar en kommentar om några månader eller år och skriver att jag överlevde utan att förfalla totalt. Gud vad jag hoppas mitt hjärta överlever det här. Just nu känns de tveksamt.

   Kram<3

   A 2017-05-10 21:44:40
   Svara
  • Svar på As kommentar.

   ❤️

   sandrabeijer 2017-05-10 15:53:26
   Svara
 • Krya på dig <3

  Jenn - forever abroad 2017-05-10 15:10:59 https://jennifersandstrom.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!