Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fredag: hund, dans, balkong. Fredag!

friday

I fredags bestämde jag mig för att vara frisk efter att ha legat i min säng i tre dagar. Och när jag vaknade kände jag mig faktiskt frisk, sån himla tur. Såg ut på detta vis, i Sandra-hårspänne.

friday

På förmiddagen kom min mamma och Milla förbi en liten stund. Himla mysigt.

friday

Och när det blev lunchtajm promenerade jag till Indio för att äta lunch med min kompis Jonna. Fredagsvinlunch till och med! + Ceviche.

friday

Resten av dagen tillbringade jag i min säng, tidinställde blogginlägg till helgen och annat.

friday

Och helt plötsligt var det fredagskväll. Jag bytte om till en varmare tröja, man vill ju inte frysa.

friday

Jag fick besök och balkonghängskompisar. Siri, Sara, Sandra och Anna.

friday

Åt burgare och drack rosé.

friday

Sedan kom Devi också. Då flyttade vi in och drack kaffe för att värma upp oss.

friday

Och efter det bar det av till Trädgården, vad annars.

friday

Hängde med detta eminenta gäng och hade det roligt prick jämt.
Nu blir det aldrig mer vinter igen, tänk va skönt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej! Undrar hur dina garderober och skåp i lägenheten ser ut? Min kille och jag ska snart flytta från jättemycketkvadrat till litemindrekvadrat och jag försöker hitta inspo för förvaring och liknande. Vet att man inte behöver så mycket grejer egentligen men tänker att jag inte vill göra mig av med precis allt heller 🙂

  Anna 2017-05-17 11:19:35
  Svara
 • Så fin i håret!!

  Teresa 2017-05-16 22:03:49
  Svara
 • guud vad härligt med balkongsällskap <3

  ljuvajulia 2017-05-16 14:09:04 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Åh, den sista meningen säger allt! Det är så det känns, nu blir det ALDRIG mer vinter igen. <3

  Tokyoyo 2017-05-16 13:50:42 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Jag tänkte i kölvattnet av inlägget med mat du inte är överförtjust i, om du har några guilty pleasures när det kommer till mat? Hade kunnat va ett kul inlägg kanske 🙂

  Louise 2017-05-16 12:29:43
  Svara
 • Funkar din kamera nu?? 🙂 (ja uppenbarligen, men..) <3

  emblas.se 2017-05-16 12:20:32 http://www.emblas.se
  Svara
 • Hej Sandra! Undrar hur du tänker kring att skriva för Metro efter de senaste veckornas avslöjanden om den nya VD:n…? Låter som ett trist ställe att vara anställd på 🙁 http://www.expressen.se/dinapengar/nye-tidningsagaren-om-kritikstormen/

  Linnéa 2017-05-16 11:24:46
  Svara
 • Hej! Jag måste köpa ny dator och vet inte om jag ska köra PC eller Mac? Har alltid haft PC och gillar det men samtidigt lockar ju en Mac för jag älskar min iPhone och Mac verkar så smart. Hur länge har du haft Mac? Har du någon erfarenhet av att jobba på båda samtidigt? (jag har PC i jobbet) Vore jättetacksam om du ville svara så kanske jag blir lite klokare. (Obs, har försökt googla en del men tycker de vanligaste resultaten blir från typ 2006?) (Kanske är dålig på google.) (Sen tycker jag ju du är smart och har bra tips) (Hejdå)

  Lise 2017-05-16 11:13:56
  Svara
  • Svar på Lises kommentar.

   Hej, nu är inte jag Sandra, MEN jag tycker Mac är så himla värt. Håller serri trippelt så länge som PC enligt min personliga erfarenhet, samt är snabbare och smidigare och hyfsat lätta att kånka runt på (om du har en air iaf!).

   D 2017-05-16 13:29:48
   Svara
 • Oh well, när det blir vinter igen så hoppas jag att vi är redo. Det känns lite så, om det blev vinter NU så skulle man eventuellt gå under, som om vi behöver sommaren för att bygga upp oss själva igen liksom 🙂

  Jenn - forever abroad 2017-05-16 09:58:36 https://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Cheeseburgare <3

  Matomspunnet 2017-05-16 09:54:17 http://matomspunnet.blogg.se
  Svara
 • Åh vill också kunna sitta på balkongen. Känns så långt bort i kylan :/

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 2017-05-16 09:02:09 http://www.saramadeleine.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!