Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min tisdag: källarkille, aprikoser och novellrelease.

tuesday

Igår var det tisdag om någon missat det. Häng med på vad jag gjorde av dagen vetja.

tuesday

Såg ut såhär. Det var soligt men ganska kallt fast man kunde i varje fall ha skinnjacka och inte vinterkappa.

tuesday
På förmiddagen kom min räddare i nöden: min kompis Patrik!! Han hörde av sig efter att ha läst mitt måndagsinlägg och bara: jag kan gå ner med dig till källaren om den är läskig och hämta grejer.
Så snällt. <3333
Så det gjorde vi och hämtade mina balkongprylar. En hel del kläder mitt ex hade glömt kvar där nere upptäckte jag. Synd att valborg är över annars hade det kunnat bli en charmerande liten majbrasa.

tuesday

Efter att vi burit upp balkongfixet gick jag till jobbet. Dessa grejer ligger just nu på mitt skrivbord: en bok jag nyss läst klart och ska blogga, en gullig tidning för barn jag gör ett skrivjobb för, en handkräm från Sephora som ser ut som en banan och luktar Banana Skids, och ett par väldigt fina skor från Unisa som jag fick i ett pr-bud.

tuesday

På eftermiddagen gick jag och hämtade ut post. Hade fått ett recensions-ex av Stephen Kings Att skriva och blev så himla glad! Har velat läsa så länge men den har varit slut på förlaget. Ny tydligen i nyutgåva, tips tips

Sen tillbaka på kontoret. Åt aprikoser och jobbade. Glömde förövrigt bort vad den här frukten heter och var tvungen att googlesöka. Då har vintern varit lång. När man glömmer bort vad en aprikos är.

tuesday

Vid halv fem promenerade jag hem. Tar nästan jämt en omväg via Årstaviken för att man blir glad av grönt och blommor och vatten.

tuesday

Väl hemma tog jag tag i mitt balkongprojekt! Planterade, märkte ut, vattnade. Hoppas dom klarar sig nu! Lite orolig.

tuesday

Middag på det. Grönkål, mozzarella, tomater och rostade mandlar. Och olivolja och rejält med citron. Gott gott gott.

tuesday

Sedan åkte läppstiftet på och det var dags att bege sig ut igen.

Det var novellsläpp för min novell Juan-Les-Pins på Pocket Shop Götgatan. Här blir jag intervjuad av Lena som äger Novellix och som också var min förläggare och redaktör till novellen. Tack alla som kom, ni är alltid så fina och gulliga.

tuesday

Efteråt gick jag till Morfar Ginkos cavabar med Devi och Petra och tog ett glas cava och firade novellsläpp!

Klart slut med händelserik och eminent tisdag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Apropå balkong… du är väl som jag ganska spindeläcklad? Hur gör du för att hålla krypen borta från balkongen? Och om det kommer en inkräktare, hur anfaller du den? :O

  Johanna 2017-05-18 15:18:35 http://www.tandskoterskan.net
  Svara
 • Åå skrattade högt åt majbrasan!!!

  Alexandra 2017-05-18 12:40:47
  Svara
 • Hej Sandra! Du måste se skam och recensera även den! En mängd människor i spridda åldrar kan inte ha fel! Kram

  Sofia 2017-05-18 05:04:42 http://www.donnerstag.blogg.se
  Svara
 • Majbrasan <3<3<3 hallå det är faktiskt fortfarande maj 😉

  Jess 2017-05-17 19:58:31
  Svara
 • Älskar det där med majbrasa på exets kläder! För några år sedan brände jag upp mina bilder på mitt ex på just Valborg, vi hade laddat inför det några veckor och gjorde någon slags ritual över det hela. Det kändes som man brände upp massa gamla spöken, tips!

  S 2017-05-17 18:49:26
  Svara
 • ”Synd att valborg är över annars hade det kunnat bli en charmerande liten majbrasa” ???????????????

  Synne 2017-05-17 18:14:52
  Svara
 • Sälj hans kläder på Tradera. Sålde mitt ex kläder där och fick en fin slant :’)

  Ellinor 2017-05-17 18:13:06
  Svara
 • ”a charming little bonfire” !!! I love that. That’s a good place for thoughts/items of exes to go.

  Melanie 2017-05-17 16:10:05 http://melanie-yates.com
  Svara
 • Fantastiskt med smultron på balkongen! <3

  emblas.se 2017-05-17 15:46:54 http://www.emblas.se
  Svara
 • Åh så vackert i parken, och snällt av din kompis att rycka ut och hjälpa till. ^__^)
  Älskar handkrämstuben, kan det vara Tony Moly’s bananhandkräm tro? Var just i Korea där det finns Tony Moly-butiker i varje gathörn, och sjukt söta handkrämer (min favorit är dock persikan!)

  Tokyoyo 2017-05-17 15:37:17 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Sandra! Du måste ju se 13 reasons why! Och typ… recensera! Saknar lite hur du brukade göra det med filmer och serier på samma vis som du gör med böcker (vilket är helt fantastiskt) Din blogg är allt du är min idol osv, glad vår puss

  sandra (bästa namnet för övrigt) 2017-05-17 15:25:03
  Svara
 • Alltså, har undrat över detta så länge nu; äter du så att säga rå grönkål? Tillagar du den inte, typ steker i olja eller skjutsar in i ugnen? Äter grönkål (på avokadomacka) ca 4 av 7 luncher i veckan men steker den alltid först så den blir lite frasig och sådär, men också pga trodde man var tvungen att göra det? Blev rätt virrigt nu här men, grönkål – äta rå – funkar ?

  Fundersam 2017-05-17 15:24:46
  Svara
  • Svar på Fundersams kommentar.

   Alltså ur ett hälsoperspektiv ska man helst tillaga grönkål för att den är goitrogen, dvs hämmar upptaget av jod. Man kan få problem med sköldkörteln (hypotyreos) om man äter mycket råa goitrogena grönsaker som grönkål, broccoli, rädisor etc. Äta det rått är okej ibland, men bra då att tänka på att få i sig extra mycket jod, typ sjögräs och fisk.

   Anna 2017-05-17 21:17:13
   Svara
  • Svar på Fundersams kommentar.

   jaaaaa godast rå. tycker man att det är beskt kan man först massera den med fingrarna med lite olivolja och salt.

   sandrabeijer 2017-05-17 15:28:41
   Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Blir du faktiskt mätt på en sallad utan några kolhydrater? Eller äter du tex bröd till som inte syns på bilden?

    Hanna 2017-05-17 19:04:33
    Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

     Tycker inte det såg så himla lite ut? Älskaarrrr sån mat kan äta det till middag varje dag typ. Blir jag hungrig senare så käkar jag nåt mer då. Kan inte tala för Sandra men antar att hon äter tills hon blir mätt liksom.

     D 2017-08-12 08:36:09
     Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

     Tänkte samma sak?? känns som SÅÅ lite mat? jag hade hungrat ihjäl men då är det också tur att jag äter mer än så, alla är vi olika

     Kristin 2017-05-17 19:22:34
     Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!