Igår var det tisdag om någon missat det. Häng med på vad jag gjorde av dagen vetja.
Såg ut såhär. Det var soligt men ganska kallt fast man kunde i varje fall ha skinnjacka och inte vinterkappa.
På förmiddagen kom min räddare i nöden: min kompis Patrik!! Han hörde av sig efter att ha läst mitt måndagsinlägg och bara: jag kan gå ner med dig till källaren om den är läskig och hämta grejer.
Så snällt. <3333
Så det gjorde vi och hämtade mina balkongprylar. En hel del kläder mitt ex hade glömt kvar där nere upptäckte jag. Synd att valborg är över annars hade det kunnat bli en charmerande liten majbrasa.
Efter att vi burit upp balkongfixet gick jag till jobbet. Dessa grejer ligger just nu på mitt skrivbord: en bok jag nyss läst klart och ska blogga, en gullig tidning för barn jag gör ett skrivjobb för, en handkräm från Sephora som ser ut som en banan och luktar Banana Skids, och ett par väldigt fina skor från Unisa som jag fick i ett pr-bud.
På eftermiddagen gick jag och hämtade ut post. Hade fått ett recensions-ex av Stephen Kings Att skriva och blev så himla glad! Har velat läsa så länge men den har varit slut på förlaget. Ny tydligen i nyutgåva, tips tips
Sen tillbaka på kontoret. Åt aprikoser och jobbade. Glömde förövrigt bort vad den här frukten heter och var tvungen att googlesöka. Då har vintern varit lång. När man glömmer bort vad en aprikos är.
Vid halv fem promenerade jag hem. Tar nästan jämt en omväg via Årstaviken för att man blir glad av grönt och blommor och vatten.
Väl hemma tog jag tag i mitt balkongprojekt! Planterade, märkte ut, vattnade. Hoppas dom klarar sig nu! Lite orolig.
Middag på det. Grönkål, mozzarella, tomater och rostade mandlar. Och olivolja och rejält med citron. Gott gott gott.
Sedan åkte läppstiftet på och det var dags att bege sig ut igen.
Det var novellsläpp för min novell Juan-Les-Pins på Pocket Shop Götgatan. Här blir jag intervjuad av Lena som äger Novellix och som också var min förläggare och redaktör till novellen. Tack alla som kom, ni är alltid så fina och gulliga.
Efteråt gick jag till Morfar Ginkos cavabar med Devi och Petra och tog ett glas cava och firade novellsläpp!
Klart slut med händelserik och eminent tisdag.
Apropå balkong… du är väl som jag ganska spindeläcklad? Hur gör du för att hålla krypen borta från balkongen? Och om det kommer en inkräktare, hur anfaller du den? :O
Åå skrattade högt åt majbrasan!!!
Hej Sandra! Du måste se skam och recensera även den! En mängd människor i spridda åldrar kan inte ha fel! Kram
Nej, det måste hon inte. Sluta tjata om Skam. Vill hon göra det så kommer hon att göra det. Att få en kommentar om det var och varannan dag lockar henne nog inte mer till att kolla på Skam. Eller vad tror du?
bla bla bla bla
Majbrasan <3<3<3 hallå det är faktiskt fortfarande maj 😉
Älskar det där med majbrasa på exets kläder! För några år sedan brände jag upp mina bilder på mitt ex på just Valborg, vi hade laddat inför det några veckor och gjorde någon slags ritual över det hela. Det kändes som man brände upp massa gamla spöken, tips!
”Synd att valborg är över annars hade det kunnat bli en charmerande liten majbrasa” ???????????????
Sälj hans kläder på Tradera. Sålde mitt ex kläder där och fick en fin slant :’)
”a charming little bonfire” !!! I love that. That’s a good place for thoughts/items of exes to go.
Fantastiskt med smultron på balkongen! <3
Åh så vackert i parken, och snällt av din kompis att rycka ut och hjälpa till. ^__^)
Älskar handkrämstuben, kan det vara Tony Moly’s bananhandkräm tro? Var just i Korea där det finns Tony Moly-butiker i varje gathörn, och sjukt söta handkrämer (min favorit är dock persikan!)
Sandra! Du måste ju se 13 reasons why! Och typ… recensera! Saknar lite hur du brukade göra det med filmer och serier på samma vis som du gör med böcker (vilket är helt fantastiskt) Din blogg är allt du är min idol osv, glad vår puss
Alltså, har undrat över detta så länge nu; äter du så att säga rå grönkål? Tillagar du den inte, typ steker i olja eller skjutsar in i ugnen? Äter grönkål (på avokadomacka) ca 4 av 7 luncher i veckan men steker den alltid först så den blir lite frasig och sådär, men också pga trodde man var tvungen att göra det? Blev rätt virrigt nu här men, grönkål – äta rå – funkar ?
Alltså ur ett hälsoperspektiv ska man helst tillaga grönkål för att den är goitrogen, dvs hämmar upptaget av jod. Man kan få problem med sköldkörteln (hypotyreos) om man äter mycket råa goitrogena grönsaker som grönkål, broccoli, rädisor etc. Äta det rått är okej ibland, men bra då att tänka på att få i sig extra mycket jod, typ sjögräs och fisk.
jaaaaa godast rå. tycker man att det är beskt kan man först massera den med fingrarna med lite olivolja och salt.
Blir du faktiskt mätt på en sallad utan några kolhydrater? Eller äter du tex bröd till som inte syns på bilden?
Tycker inte det såg så himla lite ut? Älskaarrrr sån mat kan äta det till middag varje dag typ. Blir jag hungrig senare så käkar jag nåt mer då. Kan inte tala för Sandra men antar att hon äter tills hon blir mätt liksom.
Tänkte samma sak?? känns som SÅÅ lite mat? jag hade hungrat ihjäl men då är det också tur att jag äter mer än så, alla är vi olika
Om hon blir hungrig så käkar hon väl en påse lakrits! Daaaaaaa!
WORD!!