Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 21.

Mina växter på balkongen klarar sig inte riktigt. Torra och grå och slokande. Får väl fylla den med nåt annat om de dör. Plastväxter blir ju bara plastväxter om man tittar riktigt nära. Kanske.

Kortvecka i alla fall. På onsdag är det som fredag och jag har haft fönstren på glänt dygnet runt i flera dagar.

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
115kommentarer
 • ❤️

  Anna 2017-05-23 22:02:21
  Svara
 • Om det värsta du gjort i livet är att kasta vin på någon som förtjänar det så är du ett fucking helgon!

  Anna 2017-05-23 22:01:48
  Svara
 • Men hallå!!!! De är ju asdyrt med vin på trädgårn. FATTAR DU VILKET KLASSFÖRAKT ATT SLÄNGA VIN. hur många isbjörnar dör inte nu för att DU slängde vin?!?! VAR ENS VINET ECO?!?!?!?!?! SANDRA DU FÖRSTÖR JU VÅR VÄRLD!!!!!! VI FÖRLORAR PERSPEKTIVET

  Emelie 2017-05-23 18:59:29
  Svara
 • Skickar tusen kramar via cyberspace. Du är grym Sandra! <3

  Lina 2017-05-23 18:13:37
  Svara
 • Jag var möjligen förvånad över skryt över att kasta vin osv men detta har ju helt ballat ur. Nu får vi ju vara snälla! Sandra, stäng av kommentarerna eller godkänn dem innan de publiceras? Känns som att vissa inte tänker ge sig.

  Kajsa 2017-05-23 17:46:58
  Svara
 • Oavsett hur dåligt man än mår så är det aldrig ok att slå till någon på käften som du har gjort, eller nu senast kasta vin på hans tjej. Hur gammal är du liksom.. Ingenting gott kommer över att trakassera någon som inte vill ha något att göra med dig något mer. Det han gjorde var taskigt. Men att ha en trekant med sin kille och en som han nästan tvingade på dig att ha trekanten med, är ju då som en självklarhet att han är intresserad av. Så inte undra på att dom är ihop nu.

  Jenny 2017-05-23 15:38:17
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Önskar att jag kunde radera din kommentar! Du är en sjuk person

   Emmelie 2017-05-24 10:30:01
   Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Nä fuck this.
   Sandra, jag är så jävla ledsen att jag ifrågasatte din skryt om vinkastande. För sådana som Jenny vill jag inte blandas ihop med.

   Jenny, varför drar du upp något sådant? Hur elak är du?

   Sandra 2017-05-23 18:14:05
   Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Är du på riktigt?! Fan önskar sandra kunde porta folk från sin blogg så vi andra slapp såna här värdelösa kommentarer!

   Amanda 2017-05-23 16:40:29
   Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Oavsett hur dum i huvet man är så är det aldrig ok att anta saker som du har gjort, eller nu senast kommentera fullständig skit. Hur gammal är du liksom.. Ingenting gott kommer över att trakassera någon som inte bett om dina antaganden. Det du gör är taskigt. Men att inte ha så stor tankekapacitet och tvinga sina totalt irrelevanta tolkningar och åsikter på andra, är ju då en självklarhet. Så inte undra på att ditt liv inte är mer intressant än att detta är det viktigaste för dig att hålla på med nu.

   M 2017-05-23 15:49:32
   Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hur vet du att hon slagit någon på käften? För att du läst det i en novell? Och allt som står i böcker är sanningar, aldrig påhittade? Lär man sig läsförståelse och förstå metaforer överhuvudtaget i skolan nuförtiden?

   Lisa 2017-05-23 15:48:08
   Svara
 • Puss och kram på dig Sandra, all kärlek till dig.

  Denise 2017-05-23 12:04:04
  Svara
 • Asså fyfan SUCK på er som ska försöka uppfostra Sandra på rätt och fel. Hon är en vuxen smart kvinna, har hon hällt ett glas vin på nån så finns det antagligen en fet jävla anledning. Suck på er som tycker att det är att ”gå över gränsen” när det är ganska klart att han som fick vin på sig verkligen har gått över gränsen, hundratusen ggr värre.

  'Fanny 2017-05-23 11:31:25 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • Sandra, du är ett jävla power house. Hejar på dig!!! <3

  malin 2017-05-23 11:09:02
  Svara
 • Plantene dine står litt i stampe på grunn av kald vår. Bare gi de litt mer tid!. Vann mye og pass på å plante dypt nok i krukkene.
  Bruk økologisk plantejord blandet med ko-bajs!!! Funker superbra! 🙂 🙂 Lykke til

  Tingeling 2017-05-23 11:00:10
  Svara
 • Hejhej Sandra! Har helt missat vad som händer i detta kommentarsfält, men jag vill bara kommentera på det här med växterna! Jag är verkligen ingen expert, men ett tips jag har fått är att när en växt slokar så behöver den mer vatten bara. Däremot om en växt börjar bli brun och prasslig så har den fått för mycket vatten! Vet ej ifall detta stämmer till 100%, men tycker den tumregeln fungerar bra hittills i livet! Heja dig och din djungelbalkong!

  Sara 2017-05-23 10:43:07
  Svara
 • Sandra – skit i honom bara. Han förtjänar inte ens att få vin på sig, han förtjänar inte din uppmärksamhet och han förtjänar inte att vakterna jagar dig. Bara se honom som luft hädanefter. Vill inte att han det här ska få konsekvenser som jobbar mot dig när det är han som är svinet.

  Och plastblommor, jaaa! Blanda med riktiga blommor och växter så ser ingen nån skillnad 😀

  M 2017-05-23 10:06:31
  Svara
 • Du äger. Du borde sluta läsa alla menlösa kommentarer. Fan, folk bakom en datorskärm älskar att trycka till och tycka att dom vet så jävla bra.

  (PS. Jag och en kompis la en (iofs oanvänd men ändå) tampong i en killes öl en gång. Minns det än med värme! Kul minne osv. )

  P 2017-05-23 09:49:27
  Svara
 • Ville bara säga; älskar din blogg och tycker du verkar vara en helt underbar människa! KRAM

  Sara 2017-05-23 09:28:20
  Svara
 • Alltså, jag förstår helt ärligt inte varför det här är en så stor och upprörande grej för vissa. Okej, det är kanske inte jättevettigt att kasta vin på folk, men ibland gör man ovettiga saker när man är arg och sårad. Vissa bloggläsare får det att låta som att hon har sprängt hans hus och skurit ut hans ögon. Det är lite vin för guds skull! Det går att tvätta bort! Ja, exet eller exets tjej eller vem det nu var är nog sur som fan, men de lär ju inte behöva gå i traumabearbetning på grund av ett glas vin.

  Sofia 2017-05-23 08:51:28
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Instämmer helt med detta!

   Jess 2017-05-23 14:08:32
   Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Ja, även om jag kunde önska mig en lite mer ärliga och genomtänkta tankar om hur det är att vara Sandra just nu, så tycker jag verkligen att folk är överdrivet taskiga. Jag är verkligen glad att inte alla mina misstag (eller vad det nu var) diskuteras på nätet och jag tror att många av er som kritiserar henne inte heller är stolta över allt ni gjort.

   J 2017-05-23 10:19:21
   Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Precis! Håller helt med dig. Lite perspektiv vore inte fel. Om man tycker det var omoget gjort behöver man inte själv bli en muppig högstadieunge i kommentarsfältet.

   Lisa 2017-05-23 09:57:35
   Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   +1 på detta alltså. Folk får faktisk ge sig.

   Linnea 2017-05-23 09:51:06
   Svara
   • Svar på Linneas kommentar.

    Fast flera sakliga kommentarer som inte varit aggressiva eller elaka mot Sandra har raderats och det är klart att det kan vara irriterande. Självklart är detta Sandras blogg, men som läsare (iaf för mig) fyller kommentarfältet en stor funktion där man kan diskutera med varandra. Om man då inte får ge minsta input som inte är enbart positiv eller peppande känns det riktigt tråkigt.

    Amanda 2017-05-23 13:56:24
    Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

     Amanda: Tar du med dig ett gäng kompisar och går hem och sätter dig i köket hemma hos den du har så obotlig lust att skvallra om att du inte kan hålla dig också?
     Tycker du på allvar att Sandra ska hålla sin blogg öppen som ett forum för spekulationer runt sig själv?
     Är du riktigt riktig?

     M 2017-05-23 14:25:47
     Svara
     • Svar på Ms kommentar.

      De kommentarer jag avser har inte varit ”skvallerkommentarer” angående vad som hänt/inte hänt.

      Amanda 2017-05-23 15:59:21
      Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

     fast nu är det så kring det här. och det har jag varit tydlig med ända sedan jag gick ut med att jag mår otroligt dåligt kring detta break-up. det här är inget som går att diskutera på något ”konstruktivt sätt” för ni har ingen jävla aning om situationen. ursäkt hårda ord men det är helt otroligt hur människor får för sig att försvara en man som absolut under inga omständigheter behöver försvaras. SÄRSKILT inte i kommentarsfältet hos den kvinna han behandlat och behandlar så ovärdigt. noll tolerans har jag kring det här i mitt eget forum. det här handlar om mitt liv och mina känslor, tänk på det. ni rör er på minerad mark och det räcker nu.

     sandrabeijer 2017-05-23 14:05:13
     Svara
 • Kära Sandra! Jag skäms över mit sjukliga intresse för skvaller om ditt liv. Jag vet inte varför det är så spännande men det stoppar nu. Jag känner ju inte ens dig. Tack för en fin, inspirerande och välgjord blogg. Jag ser fram emot fler goda recept, snygga kläder och tips på bra böcker och TV. Plastblommor är det nya. Kram

  Maria 2017-05-23 08:40:49
  Svara
 • Jag är sämst på att ta hand om blommor. De dör jämt, ibland på vägen hem från blomaffären 🙁

  Maria 2017-05-23 08:35:14 https://mariabusck.com
  Svara
 • Tror alla NI som klagar på Sandra är stora jävla hypocrits. Är 100 % säker på att ni själva inte lever ett felfritt liv. Så fegt av er att sitta bakom en datorskärm och klaga… alltså med andra ord; stay the fuck quiet.

  Sara 2017-05-23 05:49:39
  Svara
 • PUSS!!

  ps. plastblommor är bra blommor ❤️❤️❤️❤️❤️

  Denise 2017-05-23 01:40:44
  Svara
 • Jag måste bara fråga. den ”bokhyllan” du har, eller mer hyllorna i vardagsrummet, vart är de ifrån? letar liknande men hittar INGET! blir galen! jätte-tacksam för svar! ps. älskar din blogg! följt den säkert i 100 år snart. DS

  Sara B 2017-05-23 00:48:54
  Svara
 • Kan alle moraliserende svin vennligst forlate dette kommentarfeltet? Takk. Og Sandra har helt rett, hva vet egentlig vi om situasjonen? Ingenting. Så la oss ikke blande oss.

  Vi er alle mennesker som har behov for å forstå andre, men noen ganger er det faktisk ikke vår business.

  Heier alltid på deg Sandra. Uansett. Klem

  Elise 2017-05-22 23:43:44
  Svara
 • Hej alla i kommentarsfältet!
  Önskar att komma med ett litet förslag.
  Går också igenom ett uppbrott med en kille som visade sig vara en förstklassig idiot (som kastade nytt ljus på hela vår relation). Aldrig blivit så sårad av någon annan någonsin.
  Allt som påminner mig om honom (och ännu värre: att träffa honom!) gör svinont. Herregud, känns som knytnäve i magen bara att ens höra/läsa hans namn. Trots att det gått flera månader. Nu säger jag inte nödvändigtvis att Sandra känner så, men det VET vi ju inte. Varför riskera att såra någon för att stilla egen nyfikenhet? Är ändå ganska uppenbart och högst förståligt att sånna här påminnelser är mer sårande än tröstande i alla fall.

  Kan vi inte bannlysa detta samtalsämne HELT från kommentarsfältet? I alla fall sålänge Sandra själv inte tar upp det. Vi behöver inte nämna honom eller skriva hans namn. Blir bara en onödig setback lissm. Så kan detta inlägg bli det sista på detta tema.

  Ps. Räknar med att de flesta av er menar väl, så menar inte att skuldbelägga någon. Menar väl, jag också 🙂

  Linda 2017-05-22 23:41:56
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Linda: +1 på din kommentar, verkligen! Så himla bra sagt! Jag tror att alla bloggläsare fattar att det har något att göra med Sandras (uppenbarligen fruktansvärda) uppbrott från hennes ex när det inte dyker upp något blogginlägg. Då är det ju inte direkt kul för henne att öppna kommentarsfältet och få ännu mer salt i såren av alla spekulationer och moraliserande kring hennes beteende. I det läget kan man lämna en stöttande kommentar som många gjort, eller låta bli att kommentera alls.

   Friendly reminder till alla: Sandra är också en människa, även om hon är en offentlig person. Ifall det var ens vän som var i samma situation, hade reaktionen varit att stötta och inte att kritisera/spekulera/whatever. Var snälla mot varandra och mot Sandra, och låt det här kommentarsfältet fortsätta vara det peppiga och stöttande forum det brukar vara <3

   Sofia 2017-05-23 10:14:39
   Svara
 • Alltså Sandra heja dig!!! Fasiken gör precis vad du vill. Vi står bakom dig!

  Amanda 2017-05-22 22:55:20
  Svara
 • Alltså Sandra, skit i vad folk skriver. Folk har absolut noll rätt att läxa upp dig och du har ingen redovisningsskyldighet överhuvudtaget. Killar som behandlar en som skit förtjänar skit. Du är grym! ❤️

  Louise 2017-05-22 22:53:55
  Svara
 • Klart att du ska kunna få hälla vad fan du vill på dom som sårat dig.

  Ina 2017-05-22 22:53:27
  Svara
 • heja heja dig sandra! ta bort vad du vill, det här är din blogg och din plats och ska vara trygg och säker för dig. vi är många som vill dig allt väl och som står bakom dig. jag hoppas det
  känns bättre snart <3

  vilda 2017-05-22 22:47:13
  Svara
 • Sandra <3 Vill bara skicka all pepp till dig. Vi backar dig alltid, din armé, glöm inte det!

  Ellen 2017-05-22 22:46:27
  Svara
 • Sandra du är bäst! Litar helt och fullt på din förmåga att avgöra vem som förtjänar vin i huvet eller inte ?? vi är mångamångamånga som backar dig ❤

  H 2017-05-22 22:44:14
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Hahaha. Bästa kommentaren❤️ Känner prick samma. Fattar att det är komplicerat och ev dumt gjort osv men ändå kul och antagligen rimligt, min första reaktion va att garva stort för mig själv. Du är bäst. We❤️you!!!???

   Å 2017-05-22 23:15:18
   Svara
 • Det blir tyvärr sådana här diskussioner eftersom du säger A men inte B. Det gör att det är du själv som spär på ryktena ännu mer.

  Lisa 2017-05-22 22:16:04
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa!
   Samma Lisa som sprider rykten inne på bloggbevakning men som tycker att Sandra själv är skyldig och ansvarig för ryktesspridning? Och som använder uttryck som ‘rent mjöl i påsen’?

   S 2017-05-23 13:37:04
   Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Lisa: Det blir tyvärr så här eftersom du verkar fatta A men inte B. Det gör att det är du själv som verkar helt råddig i bollen (för att använda Lilla Mys uttryck).

   M 2017-05-23 08:56:02
   Svara
   • Svar på Ms kommentar.

    Väx upp och hör av dig när du har gjort det.

    Lisa 2017-05-23 12:03:30
    Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

     Hur mogen är man om man anser att en person själv är ansvarig för att andra sprider rykten om hen?
     Osar högstadietänk för mig.. men någon som använder uttryck som ‘säga A men inte B’ och ‘väx upp’ (på riktigt, haha) är väl ca i högstadieålder, i alla fall mentalt.
     Det är väl bara för precis alla som inte har med saken att göra att sluta spekulera/skvallra/sprida rykten – och, hur (o)spännande liv har man inte om detaljerna runt detta är viktigt för en?

     M 2017-05-23 12:58:29
     Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Precis!!!

   Susanne 2017-05-22 23:07:03
   Svara
 • Inte för att jag vet vad som hänt, eller om någon av kommentarerna ens tangerar sanningen. Men vem har dött av att få lite alkohol på sig. Gör man något så dumt som han uppenbarligen gjort så är det väl det minsta man kan vänta sig. Hell, du betalade säkert bra för drinken och pengarna gick till honom. Det är ju nästan en slags present. Jag kan swisha dig för drinken om du vill om du känner att det var slöseri på dina pengar. 😉
  <3

  Lovisa 2017-05-22 21:58:15
  Svara
 • Lägg ner bara. Vad har du ens med saken att göra liksom. Hon kanske varken vill bekräfta eller dementera och då behöver hon inte det heller pga *drum roll* det är hennes blogg. Det är därmed, hör och häpna, också hennes kommentarsfält vilket betyder att hon kan radera vilka kommentarer hon vill. Så. släpp. det.

  Matilda 2017-05-22 21:05:51
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   detta var till Kajsa.

   Matilda (igen) 2017-05-22 21:07:03
   Svara
   • Svar på Matilda (igen)s kommentar.

    Lägger ner. Det spelar ändå ingen roll vad jag skriver för det raderas ändå. Skulle aldrig trolla eller skriva elaka grejer men tycker att det är viktigt att inte heja på och hetsa när någon gör elaka grejer.

    Kajsa 2017-05-22 21:24:21
    Svara
 • ja det blev en oerhörd censur på förra inlägget!

  Lisa 2017-05-22 21:05:12
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   ”oerhörd censur?”. det här är min blogg och jag kommer inte låta något näthat eller kränkningar släppas förbi ”bara för att”. Dom kommentarerna gör mig ledsen + att dom är osanna. Ni har inte hela historien, ni vet inte vem han är. ni har ingen aning vad som hänt, ni har verkligen ingen aning.
   Sluta spekulera och försvara människor som varken behöver försvaras eller som förtjänar att försvaras. Och sluta med att känna ett behöv att uppfostra en vuxen kvinna, jag behöver inte få förklarat vad man ska och inte göra. Är djupt trygg i min egen moraliska kompass och mina handlingar till skillnad från vissa andra. Jag jobbar varje dag på att försöka ta mig igenom det han gjort mot mig. Det är svårt och det gör ont och ni hjälper inte till.

   sandrabeijer 2017-05-22 21:26:39
   Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Kan du inte bara säga vad han gjorde? Så slipper du spekulationer? Dum fråga kanske?

    R 2017-05-23 23:10:44
    Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Du är bäst Sandra! Glöm aldrig det❤️

    Emmelie 2017-05-22 22:01:53
    Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Hej! Mina kommentarer var verkligen inte menade som näthat. Vill säga förlåt om det framstod så. Jag ville bara markera att om ryktet stämde angående att det var en annan person som fått vin på sig så är det verkligen inte okej beteende. Man ska vara snäll osv. Men M förtjänade säkert ett glas vin över sig! Snubbar är svin.

    Kajsa 2017-05-22 22:01:07
    Svara
    • Svar på Kajsas kommentar.

     Fast vem är du att avgöra det? Som Sandra poängterat så vet varken du el nån av oss andra nånting om situationen. Oavsett om det var Magnus el nån annan så vet väl inte du vad den personen gjort för att förtjäna detta vin? Jag utgår från att det hen gjort är mycket värre än ett glas vin som man ju faktiskt (tyvärr) bara kan torka av sig. Sluta leka moralens väktare

     M 2017-05-23 08:06:27
     Svara
    • Svar på Kajsas kommentar.

     Nej, snubbar är inte svin och är så trött på den här ”girl power” mentaliteten som finns på bloggen. Alla killar är idioter, man ska ta tjejer om ryggen oavsett.

     Antar att även den här kommentaren tydligen är näthat och kommer raderas.

     Sandra 2017-05-22 22:14:30
     Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Ta bort hur många kommentarer du vill. Uppbrott kan vara ett fucking krig. Slåss för dig och skit i allt annat. Vi är så många som hejar på dig oavsett vad vi vet eller inte vet. Vi hejar för att du gett oss ett andrum på nätet, delat med dig av bra och dåligt och typ växt upp tillsammans med oss. Hejja hejja dig <3

    Alexandra 2017-05-22 21:36:41
    Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Starta en egen blogg och skriv sura saker, om du vill. Sandra har ingen skyldighet att publicera dina eller andras kommentarer på sin blogg.

   Elin 2017-05-22 21:21:16
   Svara
   • Svar på Elins kommentar.

    Har kompisar som fortfarande går förbi mitt ex dörr i Köpenhamn och busringer anytime på dygnet. Det tog slut för fem år sen nu och han bor inte ens där eller i landet längre men det har blivit som någon slags ritual för att markera att det han gjorde inte var okej. Han sårade mig och det känns lika bra varje gång jag hör när ens bästa vän ringde på dörren bara för att.

    Han får fan sluta ta sig rättigheter till dina ställen och hitta nya att gå på. Punkt.

    thesadbox 2017-05-23 09:19:06 http://thesadbox.wordpress.com
    Svara
    • Svar på thesadboxs kommentar.

     Nu var det väl ingen som sa att du skulle skämmas för att dina vänner gör något relaterat till ditt ex? Men om han inte ens bor där påverkar det ju inte honom på något sätt, utan bara den stackars person som har oturen att bo i hans gamla lägenhet.

     Sofia 2017-05-23 14:31:25
     Svara
     • Svar på Sofias kommentar.

      Exakt. Han sitter lyckligt ovetande om er ritual i ett annat land medan den som hade oturen att få ditt exs lägenhet får sin nattsömn förstörd. Systerskap och backande – absolut. Straffa oskyldiga i en hämndritual som inte har någon inverkan på den som du är arg på – nope. Du måste väl själv se det orimliga i det? Om du fortfarande efter 5 år känner ett hämndbehov, ta åtminstone ut det på den du är arg på.

      Linda 2017-05-23 15:43:32
      Svara
    • Svar på thesadboxs kommentar.

     Dina vänner trakasserar alltså den som bor på ditt gamla ex adress nu? Är det kul? Wow. Förstår inte hur du kan jämföra vin i fejset på ett as med att förstöra sömnen för en oskyldig. Men bra att du känner dig backad!

     L 2017-05-23 09:59:27
     Svara
     • Svar på Ls kommentar.

      Håller med, det är inte rimligt att någon ska straffas för att hen råkar bo i ditt ex gamla lägenhet. Fint med lojala vänner men just det är inte kul någonstans.

      Linda 2017-05-23 14:13:01
      Svara
     • Svar på Ls kommentar.

      Ja, du har rätt. Jag borde skämmas och typ be en bön varje gång någon gör något som kan kopplas till mig eller mitt ex. Hör du sig själv? Seriously. Gå och göm dig under en sten nu.

      thesadbox 2017-05-23 10:22:03 http://thesadbox.wordpress.com
      Svara
    • Svar på thesadboxs kommentar.

     Hahaha! Skrattade högt av det här. Systerskapet är bäst! <3

     Charlotta 2017-05-23 09:51:20
     Svara
     • Svar på Charlottas kommentar.

      Men alltså hörni innan ni går upp i taket av detta som allting annat i detta kommentarsfält. Detta händer en gång på två år eller kanske mindre än det. Jag jag blir glad när någon kompis fortfarande tittar tillbaka och inte bara avfärdar det jag gick igenom som något man kommer över. Han var väldigt svinig och om ni vill läsa mer om det kan ni bara klicka er vidare till min adress.

      Jag kan inte kontrollera vad folk gör av lojalitet eller av något som betyder något både för mig och dem. Det är bara så, världen är inte svart och vitt och jag, jag njöt när min väninna på väg till min möhippa ringde på dörren kl 10 på morgonen. Det var bara så tydligt hur mycket det har förändrats, jag som mådde sämst och jag som jag giftas nu på lördag, fem år senare.

      Sluta överanalysera vad folk gör och sluta läxa upp folk. Det har blivit så otrevligt under detta inlägg. Jag ville berätta om en anekdot (det är vad det är såhär fem år senare) för att få sandra kanske att inte må så dåligt över sin situation nu. Släpp det nu

      thesadbox 2017-05-23 15:57:15 http://thesadbox.wordpress.com
      Svara
 • Lite vin på tröjan förtjänade de förmodligen. Härligt med folk (Sandra) som det är lite riv i tycker jag! Denna ilska kommer bara leda till något gott, Sandra. Din o-goda ton är grrrl power och vi är många som står bakom dig, men det vet du ju redan 🙂

  Moa 2017-05-22 20:59:27
  Svara
 • <3<3<3<3

  Pauline 2017-05-22 20:27:07
  Svara
 • Hoppas allt är ok ❤❤

  Teresa 2017-05-22 20:18:56
  Svara
 • jag hoppas att det är okej med dig. om det inte är det så är det också okej. men jag hoppas ändå att det är okej med dig.

  Hilma 2017-05-22 20:10:10
  Svara
 • <3 <3 <3 du er best.

  A 2017-05-22 20:00:02
  Svara
 • Vattna m kaffe! Vanligt bryggkaffe, typ 1/3 kaffe 2/3 vatten. Väcker det mesta som håller på att dö

  Hanna 2017-05-22 19:49:34
  Svara
 • Varför är fredag på onsdag, vad har jag missat? Det är väl bara torsdagen som är en röd dag, fredag är väl vardag som vanligt? Blir förvirrad nu ;_;

  M 2017-05-22 19:21:21
  Svara
 • Ditt inlägg fick mig att tänka på den vackra sången ”Trubbel”:
  ”Nu lyser ängarna av sommarns alla blommor.
  Nu surrar bin, och fåglar sjunger överallt.
  Nu stryker vinden genom trädens höga kronor
  men i min trädgård är det visset, mörkt och kallt.
  Här är det risigt och förvuxet, fult och snårigt
  och lika hopplöst grått och trist som i mitt bröst.”
  Men växterna kommer igen, ska du se!

  Lisa 2017-05-22 19:16:17
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Inte om en har tur att jobba på ett ställe där klämdagar = lediga dagar. 🙂

   Ida 2017-05-23 06:23:28
   Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Å, detta fick mig att tänka på Georg Stiernhielm.

   HERCULES arla stod vpp, en morgon, i första sin vngdom,
   Fuller af ångst, och twijk, huru han sitt lefwerne böria
   Skulle, dåraf han Prijs kunde winna, medh tijden, och Ähra.
   I thet han altså går vti tankar, och högste bekymber;
   Trippar ett artigt Wijf, doch lätt af later, och anseend,
   Til honom an; blomerad i margfals-färgade kläder;
   Glimmand’ i Pärlor, och Gull; och gnistrand’ i dyrbare Stenar;
   Skön aff Anlete; men (som syntes) sminkad, och färgad;
   Som een drijwa sniö-hwijt, medh rosen-färgade kinner;
   Käck-ögd, diärf vtaf upsyn; af huld war hon fyllig och frodig
   Gull-gåhl-blänkiandes håår, bekrönt medh Roser i Pärlor.

   AK 2017-05-22 21:13:55
   Svara
 • älskar att det är fredag på onsdag. jag hoppas på fint väder prick varje dag, så att fräknarna på näsryggen letar sig fram och hyn blir gyllenbrun. äntligen.

  Ellen 2017-05-22 19:11:42 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Kämpa på! <3
  (plastväxter är förresten bland de bästa köpen jag gjort)
  kram
  Emma

  emblas.se 2017-05-22 19:11:21 http://www.emblas.se
  Svara
 • Du är grym!

  Mimmi 2017-05-22 18:57:18
  Svara
 • Ida 2017-05-22 18:57:03
  Svara
 • Pelagonier! Om det nu stavas så? Doftar fräscht och är fan glada i stort sett hela året. Under vintern kan du kanske ställa dem i trapphuset. Typisk planta alla ställer i trapphuset under vintern. Just saying!

  Bettina 2017-05-22 18:53:07
  Svara
  • Svar på Bettinas kommentar.

   Skaffar inte pelargonier för att jag alltid har förknippat dessa plantor med tanter. Läste kommentaren häromdagen och tänkte att jag kanske borde tänka mig om nu när båda mina citroner har dött. Cyklade till jobbet i morse, på andra sidan gick en tant och släpade på pelargonier. Fick panik, nope nope nope 🙂

   thesadbox 2017-05-23 10:07:47 http://thesadbox.wordpress.com
   Svara
  • Svar på Bettinas kommentar.

   De luktar ju skitäckligt! Aldrig klarat av + ser ju mest risiga ut? Kommer ihåg när alla skulle ha Måååååebacka.

   M 2017-05-22 19:45:00
   Svara
 • <3 hoppas du är okej, vi backar dig alla dagar

  Madde 2017-05-22 18:49:03
  Svara
 • Sandra. Gråter du till serier/filmer? Mvh inte sett ett avsnitt Sveriges yngsta mästerkock utan att gråta när de hjälper varandra/är peppiga/lagar så jävla bra mat <3

  Julia 2017-05-22 18:44:27
  Svara
 • Fina du! Älskar din blogg och tycker du verkar va en sjukt kul person att hänga med❤️

  Å 2017-05-22 18:16:36
  Svara
 • Riktigt trött inlägg

  Josephine 2017-05-22 18:02:51
  Svara
 • åh Sandra, hoppas att du är ok <3

  Mia 2017-05-22 18:00:03
  Svara
 • Hoppas allt är ok, vi tycker så mycket om dig Sandra. Du är grym! Kram <3

  Agnes 2017-05-22 17:55:35
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!