lördag med brunch och pimm’s.

saturday

I lördags var det sommarvarmt och jag vaknade utvilad efter att ha gått och lagt mig innan midnatt på fredagskvällen. Kände mig extremt duktig.

saturday

Jag promenerade ner till stan för att äta brunch på Miss Clara med mina syskon och min mamma. Här är jag och Mira!

saturday

Min lillebror Gustaf festade på en Oreo-milkshake.

saturday

Vi delade på massa olika rätter, som dessa strålande sötpotatispommes med parmesan och tryffelmajo.

brunch

Det var ?

saturday

Sen promenerade jag hem igen. Dammsög balkongen och la ut mattor.

saturday

Och öppnade en flaska cava.

saturday

Filip och Petra plingade på och anslöt.

saturday

När det vankades fler gäster gick vi in i köket och grejade drinks.

saturday

Pimm’s blev det! Somrigaste drinken som finns kanske?

saturday

Och så hade jag en liten balkongfest med detta eminenta gäng innan vi gick till Trädgården och dansade.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
45kommentarer
  • Åh vart är dina balkongmattor ifrån?? Så fina!

    Agnes 2017-05-28 13:23:30
    Svara
  • Pimm’s yaas!
    Jag undrar om du skulle vilja göra ett inlägg med snygga killar igen? Saknar Killfredag! Förstår att det kanske inte känts/känns så kul den senaste tiden men undrar bara <3
    Also pspsps detta är min favoritblogg och älskar dina böcker! Träffade dig vid en signering i Malmö och fan vad du är ball <3

    Bella 2017-05-26 00:31:31
    Svara
  • Kanske dum fråga, men hur smakar Pimm’s? Äre liksom sött, surt, fruktigt osv? Såg trevligt ut men är nyfiken på själva smaken ^^

    För övrigt, stor jävla bamsekram till dig Sandra! Du är oerhört inspirerande och skriver så jäklans bra, uppskattar det så himla mycket! <3

    Linn 2017-05-25 10:34:25
    Svara
  • Helloj Sandra! Kan inte du ha ett sånt där söka vänner- inlägg igen och gärna dela upp det i två inlägg, ett inom Sverige och ett utanför så det blir enklare att hitta rätt. Jag ska flytta till Kapstaden i sommar och bo där ett år och känner nästan ingen, så behöver nya Kapstadsvänner 🙂

    Ellen 2017-05-25 08:07:08
    Svara
  • Balkongtips önskas! Har en balkong som jag gissar är ungefär i samma storlek som din. Vad är ditt tips när man vill få plats så många som möjligt? Har du kuddar på golvet? Eller massvis med stolar? Eller står folk? Just nu är min balkong väldigt passande för mig och kanske en till men det vore kul att kunna ha lite balkonghäng där alla ändå känner att de sitter/står bekvämt!

    Mikkstar 2017-05-24 23:39:06
    Svara
  • Hej Sandra! Det var länge sen man såg Gustav på bloggen. Beror det på att du och Magnus har gjort slut?

    Carro 2017-05-24 21:49:52
    Svara
  • Så jäkla bra att du inte sålde din lägenhet. Det är #1 finaste lägenheten i Sthlm tycker jag. Balkongfest <3!!!

    myra 2017-05-24 21:03:22
    Svara
  • aaah men brunchen! vilken himla foodheaven!

    ISA 2017-05-24 20:52:59 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Tänker på din tavla Kriget Är Över och på allt annat i livet. Fred är fint, att förlåta varandra trots allt är fint. Kärlek är fint.

    Kärlek har inga förväntningar eller begränsningar, kärlek handlar om acceptance och att kunna förlåta och att kunna vända andra kinden till.

    Vi behöver MER kärlek och MER förlåtelse. Tänk på Sydafrika och andra länder som har varit tvungna att förlåta dem som dödat och våldtagit deras familjemedlemmar. Då snackar vi klass.

    Puss å kärlek! Kriget ÄR över!

    Kristina 2017-05-24 19:46:21
    Svara
  • Jag har bott i London i 20 år. Pimms är grejjen här in the UK. Hälsningar 40+ tant som älskar din blogg, Northern Soul och hundar. Du hade kunnit vara min lillasyster! <3

    Buckedtoothed girl in Luxemburg 2017-05-24 19:35:05
    Svara
  • For en fin lørdag! Deilig mat og fine folk, finnes ikke bedre 🙂

    Luisa - La Mar 2017-05-24 19:09:37 http://la-mar.no
    Svara
  • Härligt med balkonghäng! Och pimms verkar gott, dock inte testat än! ?

    EMMA•MARIA 2017-05-24 18:22:26 http://nouw.com/emzooh
    Svara
  • Maten ser jättegod ut!

    JUNITJEJ 2017-05-24 18:10:04 http://www.junitjejen.se
    Svara
  • Älskar att lägga mig före midnatt på helger <3 Ålderstecken? (Är bara 25 iofs…) Sambotecken? I don't know, men jag älskar det och trivs så.

    Jenn - forever abroad 2017-05-24 15:08:57 https://jennifersandstrom.se
    Svara
    • Svar på Jenn - forever abroads kommentar.

      haha åh jag med <3
      Alla är ju olika med det är så skönt för min del att bli äldre och inse att jag inte tycker det är så skoj med fest. Även mycket skönt att få ha sin helg bakisfri.

      Agnes 2017-05-24 18:39:04
      Svara
  • Hej Sandra och tack för dunderbra blogg! Läst tidigare om att du fått hjälp med panikstrategier och att du ”andats i fyrkant” och tänkte höra, om du har lust förstås, ifall du skulle kunna tänka dela med dig lite mer av detta. Har själv paniksyndrom och det är alltid skönt att veta att man inte är ensam + alltid tacksamt med tips hur man kan hantera det. <3

    Elina 2017-05-24 13:24:19
    Svara
  • Åh sötpotatispommes så gott 😀

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-05-24 12:40:30 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Cava verkar ha blivit jäkligt poppis i Sverige senaste tiden. Gött värre ! <3

    emblas.se 2017-05-24 11:33:03 http://www.emblas.se
    Svara
  • Ser alldeles amazzing sommarhärligt ut! älskar den här tiden då man går runt och känner sig som en nykolsyrad soda-streamflaska för att man vet att sommaren dragit igång och allt fantastiskt ligger framför en.

    Vill också passa på att ge dig lite loooovee och omtanke. Att jag tycker du är väldigt inspirerande och verkar sjukt härlig och att jag verkligen tror du gör en bra grej för många genom att våga visa upp dina känslor och vågar framstå som orationell i vissa situationer för det är en ju, framförallt när folk har varit vidriga mot en. Men som kvinna ska en alltid vara rationell och rimlig, vilket ju om något är orimligt. Sen suger det ju att få sitt hjärta krossat och samtidigt behöva besvara sig för det och då kanske det kan va skönt att veta att många har din rygg. Och som någon annan sa – Snart är det aslänge sedan den här skiten hände. kram!!!

    FW 2017-05-24 11:16:08
    Svara
  • Om det nu skulle vara så att du kastade en drink på den där C så är du inte världens hemskaste människa för det. Alla har varit fulla någon gång och gjort dumma grejer. Bara för att du råkar vara en offentlig person så betyder inte det automatiskt att du är ett monster. <3 Hade jag kunnat så hade jag också velat kasta en drink över tjejen som mitt ex var otrogen med. Sudda ut det där äckliga flinet som alltid är i hennes ansikte när vi passerar varandra.

    Daniella Chanelle 2017-05-24 11:06:43 http://daniellachanelle.com/
    Svara
  • Apropå ditt grönsaksgodisinlägg och nu detta där du mumsar sötpotatis så måste jag tipsa dig om att åka till La Paz och äta denna glass som jag läste om på @miemile insta nyss:
    ’sötpotatis, som hon har gjort världens godaste glass med. Små små bitar karamelliserad sötpotatis i gräddglass, med ett galet gott knaprigt pulver av sötpotatisens skal (hon gjorde kex av skalet och krossade sedan kexet). Så high cuisine och helt utsökt’

    M 2017-05-24 10:50:30
    Svara
  • men wow, har aldrig druckit pimm’s men har efter lite googling (hehe) insett att jag måste testa! också så jäkla fint att kunna göra det en försommardag på balkongen. sommaren alltså, fan va underbart.

    Ellen 2017-05-24 10:49:46 http://ellenlindberg.se
    Svara
  • Åh vet du vad jag älskar med dig. Du berättar liksom om allt om din dag fram till Trädgården som ju allaaaaa går och undrar över och du ba: här är min lördag och alla tänker what nu kommer hon berätta vad som hände. Och du ba nä. Haha love it.

    femi 2017-05-24 10:46:37
    Svara
  • ah men det där blir det ju på balkongen denna helg! inte en aning om hur Pimm’s smakar men satan va gott det ser ut. Och allt med brittisk anknytning måste ju gå hem. Cheers!

    Lotta 2017-05-24 10:12:30
    Svara
    • Svar på Lottas kommentar.

      Det är gott! Kanske är det mest alla frukt och grönt-inslag som gör det (gurka, mynta, citrus, jordgubbar – yum!), men kan som nästanbritt intyga att det är läskande och somrigt så det förslår, och dessutom lagom alkoholsvagt så folk inte dånar totalt när solen gassar.

      Lacrimosa 2017-05-24 19:01:45
      Svara
  • Ville bara säga att du är så jävla stark och bra Sandra. Alla som talar om att vända andra kinden till osv., jag håller inte med dem. Man ska reagera på illa behandling, det är sunt och hälsosamt och visar att man vet sitt värde. Jag vet hur skammen kring att bli lämnad och bedragen känns. Det är så lätt att man på något vridet sätt börjar hitta fel hos sig själv. Så kom ihåg. Lägg skulden där den hör hemma. Alltid. Det är och var aldrig ditt fel. Du har gått ur detta stark, värdig och med rent samvete utan att någonsin mera i ditt liv behöva ha att göra med personer med så tvivelaktig moral. Sådana vill man inte ha någonting att göra med. Stor kram. ❤

    Elsa 2017-05-24 09:54:09
    Svara
    • Svar på Elsas kommentar.

      @Elsa,
      ”Man ska reagera på illa behandling, det är sunt och hälsosamt och visar på ens rätta värde.” Det där träffade mig rätt i hjärtat. Så djävla sant. Fy fan vad många ggr man har blivit trampad på och sedan shame:ad att man reagerat/blivit arg och sedan börjar tveka på sig själv och sin rätt till ilska. Så många ggr, när jag var yngre, gudars vad jag hoppas den tiden är över, när man börjat be om ursäkt när den värsta vreden har runnit av en och man börjat tänka, att kanske överreagerade jag. Men det gör man aldrig banne mig. Man visar sitt värde. Bra sagt!

      Till Sandra. Vet inte alls vad som har hänt, bryr mig egentligen inte. Men jag tror vi är många som märker att du är tystare, tunnare i skrift här på bloggen, att något för djävligt har hänt. Det känns som om du behöver få vara tyst och lite sluten. Alla behöver pausa ibland. Vi finns kvar här, ta din tid. <3

      Sara 2017-05-25 00:11:14
      Svara
  • Hoppas allt ok. Jag försökt haffa en man i tre månader så får väll ge upp nu. Har inte varit olycklig kär på flera år. det suger och jag vill inte vara singel över sommaren. Fler som känner så? Att just nu är singellivet inget kul. jag tror han tänker på ålder skillnaden men jag alltid gillat äldre män. Jag har själv en äldre själ. Har kompisar i alla åldrar och det är bra och kul. Men vill ha han! !!!???

    Maria 2017-05-24 09:23:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!