Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

januari till maj genom photobooth.

Nu har jag hyrt en frilansplats på ett kontor i snart ett halvår. En av de bättre grejer jag gjort för mitt välmående det här året. Att ha någonstans att gå varje morgon, att koka lite kaffe och småprata om lite ingenting då och då under dagarna med kontorskompisar  har varit extremt läkande och fått ensamhetskänslorna att chilla ner.

Såhär har jag sett ut genom min webbkamera på datorn från att jag började där fram tills nu.


Januari. Lajvade vår med jeansjacka. Det får man. Men att ha vinterjacka när man är utomhus är ju förstås obligatoriskt då.

Februari. Var ju kanske inte livets lyckligaste direkt men hade välkammat hår i alla fall : )

Mars. Matchade collegetröja med läppstift.

Mer mars. En fredag med kabelstickad tröja och mitt bästa läppstift Melton Sunset från & Other Stories.

Mars igen. Detta var under den där veckan som jag hade en finne på kinden som var så himla snygg?

April. Började få ganska långt hår, lockade det och hade en ny varm tröja från American Apparel.

April. Var på så bra humör över något den här dagen vill jag minnas men kommer inte exakt ihåg varför.

Maj. Jeansjacka igen, denna gången utan vinterjacka utomhus!

En onsdag med min vanliga accessoar: kaffe från Seven Eleven. Hade jag varit en barbiedocka hade nog detta varit grejen som ingått med mig i förpackningen.

Och detta är från i fredags när jag var så himla glad. Det var varmt och fredag och jag hade rosa shorts och levde lajf.

Iväg med er och lev life nu, det är vi värda

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Vad kul med ”kontorsbilder” igen, kändes ju som länge sen ☺️ Allt det bästa till dig!

  Susanne 2017-05-26 22:07:54
  Svara
 • åh, älskar detta! livet är verkligen alldeles för kort för att inte leva life så ofta en bara kan. snart ska jag träffa min bästa vän och hennes dotter, tänker mig att vi nog kommer sitta på en solig altan och prata om roliga saker. livet ändå va!

  Ellen 2017-05-26 12:35:11 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Hej Sandra, vill bara skicka iväg en stor kram och heja dig. Du är så stark och en grym förebild. Kram <3

  Josefine 2017-05-26 09:27:43
  Svara
 • Älskar din gula hoodie i första bilden!! Vart är den ifrån? ❤
  Själv ska jag leva fett mycket life imorgon för då ska jag på Sydneys Vivid Festival och på kvällen ska jag se ❤ Fleet Foxes ❤ på Opera huset och jag är så sjuuukt taggad!! ?

  Linnéa 2017-05-25 13:48:19
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Åh, lyllos!

   Josephine 2017-05-25 18:24:53
   Svara
   • Svar på Josephines kommentar.

    Alltså topp tio bästa jag nånsin sett!! Deras första konsert på fem år. Det var en livets kväll. Staden upplyst i regnbågens alla färger pga Vivid ljusfestival, folk överallt. Varm choklad med whisky. Nu sitter jag på tåget hem och jag känner redan att jag kommer drömma fint inatt, så mycket vacker musik i mitt huvud ❤

    Linnéa 2017-05-26 16:24:25
    Svara
 • Bra dag för mej. Min man jag är kär i tog kontakt o börja prata. Och just idag var helt osminkad och trött. Livet alltså ?hoppas nu han gör det fler gånger. vad trevlig han var så kär är jag.

  Maria 2017-05-25 13:16:58
  Svara
 • sandra! Jag tror du kan hjälpa mig i detta. HUR förvandlar man en kompisrelation till en kärleksrelation? Jag håller på att bubbla sönder snart, orkar inte hålla det inom mig längre, men dels jobbar vi tillsammans och sen är jag så rädd för att bli sårad så det finns inte. Jag känner att det är nåt, men vad? Har du några råd?

  Maja 2017-05-25 12:29:27
  Svara
 • Lika vacker som vanligt ❤ jag funderar på att vara frilans även jag. Men hur går jag tillväga? Hur vet jag vilka tjänster jag kan erbjuda? Hur kontaktar jag företag? Jag är trött på arbetslösheten och vill bara köra mitt race istället för att alktid bli trampad på. Men jag är rädd och vet ingenting!

  Lisa 2017-05-25 11:13:20
  Svara
 • Du ser så orimligt flawless ut på alla bilder.

  Sandra 2017-05-25 11:12:29
  Svara
 • Yes boss! Ska iväg och leva life om typ 3 timmar. Ska åka till Linköping, umgås med folk, jobba, gå på möhippa och spa, jobba lite till via skype, grilla och jobba ännu mer och sen kommer måndag och jag är ledig. Älskar när mina dagar är fullknökade.

  Madeleine 2017-05-25 10:27:23 http://Whitemaskgirl.wordpress.com
  Svara
 • ditt hår <3<3<3<3

  Daniella Chanelle 2017-05-25 10:19:13 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • Så fin så! <3 Jag ska leva livet genom att göra absolut ingenting idag, så skönt ! ^^
  kram
  Emma

  emblas.se 2017-05-25 10:06:02 http://www.emblas.se
  Svara
 • Varför slutade du med dina ”answers to past comments”egentligen? 🙂 Eller kanske du bara bytte titel på inläggen…men det var så bra, många frågor, och ofta 😀

  MB 2017-05-25 09:53:54
  Svara
 • Lev life, känns som ett uttryck som möjligen passat in i tidigt 2000-tal, eller i någon annan tid. Haha. Kanske bara är jag?

  Jenn - forever abroad 2017-05-25 09:50:03 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Åh vad fint att se hur du verkar bli lite gladare för varje månad som går. Bara genom de här små bilderna!!

  Elsa 2017-05-25 09:21:11
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!