Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en lista om min sommar.

Eftersom det ska bli 26 (?!?!?) grader imorgon tänker jag att jag smygstartar sommaren lite med en lista.

provence
Mina planer för sommaren:
Har tagit mig an ett ganska stort skrivprojekt och därför måste jag jobba jobba jobba skriva skriva skriva hela juni. Dock väldigt kul grej. Ser framemot att berätta den för er.
I slutet av juni reser jag till Italien med 6 kompisar för vacay en vecka här. Det var Elsa som varit där innan som kom på idén och jag tycker det ser orimligt fint ut?!
Efter det hoppar Elsa, Pontus och jag in i en bil och kör till Frankrike och firar midsommar med min familj, så himla mysigt.
Sedan tillbaka till Stockholm där jag kommer behöva jobba en bit in i juli. Men sen är det Gagnef-festivalen med ett knippe kompisar. Efter festivalen reser jag ganska omgående tillbaka till mina föräldrar på Franska Rivieran och hänger där i tio dagar.
När dom tio dagarna gått åker jag från Frankrike till Malaga där Jenny har hus! Där stannar jag juli ut, i ungefär en vecka, i hennes hus med ett gäng kompisar.
Efter det hem till Stockholm igen i augusti, sedan Way Out West och i slutet av augusti åker jag, Nina och Alexandra ner till Franska Rivieran och softar en liten vecka.
PUH.
Kuliga och många grejor!

Gagnef.
Bästa sommarstället:
Trädgården en fredag, valfri park en varm julidag, på en motorbåt ute i Skärgården, på stolen bredvid Milla en middag i Frankrike, i mitt sovrum ett regnigt augusti med alla fönster öppna. Och på bryggan under Gagnef förstås.

Här badar jag helst:
I pool tack.

Hur länge ska du vara ledig?
Som frilans är ju sånt där lite knixigt. Kommer nog skriva hela sommaren. Men bloggen går ner till ett inlägg om dagen från mitten av juni fram till mitten av augusti ungefär.

midsummer's eve.
Vad ser du mest fram emot?
Allt det som händer nu. Att sitta med jeansjacka utomhus på kvällen, att gå ut genom dörren utan strumpbyxor, att allt i mataffären är gott, att alla vill ses och hänga jämt. Att det luktar så gott och är så klorofyllgrönt.

Vad kommer du köpa inför semestern?
Ingen aning? Ingenting? Känner mig kittad.

july in stockholm
Vad kommer du äta?
Räkor! Kräftor! Hummer! Jordgubbar! Primörer! Hundra miljoner tomater!

Vad kommer du dricka?
Torr knastrig salt cava, rosévin med isbitar och massa bubbelvatten.

antibes
Vad kommer du ha på dig?
Herrskjorta och bikini när det är pooltajm. Annars planerar jag att leva i mina rosa shorts.

Det här lyssnar jag på i sommar:
Gjorde en best of summer-lista förra sommaren ju! Lyssna vetja.

Favoritsommardoft:
Solbränd kille. Hägg. Regn.

Hur kommer du att göra dig illa?
Hundra sätt antagligen. Getingar, myggor, skärsår, brännsår you name it. Ramlar fan jämt.

cannes
Vad oroar du dig för?
Jag hoppas att jag kommer få vara glad så mycket som möjligt.

Den ultimata sommardagen:
Picknick hela dagen med jättemånga kompisar (och hundar!), sedan går vi kanske upp och hänger på min balkong och dricker vin, och sedan går vi ut och dansar (utan att packa ner halsduk!) och jag får hångla med en extremt vacker ung man. Och sen nattbad!

Hur kommer du minnas din semester sen i september?
Förhoppningsvis med en varm känsla av hur sommaren bäddade om en och gjorde allt bra igen.

gagnef

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
53kommentarer
 • MMM kan vi dröja i detta: ”Vad ser du mest fram emot?
  Allt det som händer nu.” äkta bästa känslan! Kan ju va kul att längta men att känna att se fram emot det som e nu, så jävla fint <3<3<3

  MD 2017-05-28 19:03:04
  Svara
 • Det blir så varmt i mitt fullkomligt trasiga hjärta att se att du mår okej igen. Du överlever inte bara längre du lever faktiskt också. Sånt som det känns att jag aldrig kommer göra igen. Detta breakup som jag går igenom känns som att det kommer bli min död. Ser ingen framtid ser ingenting är blind och desperat efter ljus. Och det ljuset får jag en glimt av när jag läser dina inlägg nu. Tack för det och tack för att vi kan vara hur själva som helst, men aldrig ensamma. En dag kanske jag hör annat än mitt trasiga hjärta försöka slå i omgivningarna igen. Tack.

  matilda 2017-05-27 12:11:40
  Svara
 • Kan du åka till NYC också? Det är så himla najs att läsa om när du är där.

  M 2017-05-27 01:13:02
  Svara
 • Sista raden <3 tack.

  Johanna 2017-05-26 23:44:29
  Svara
 • Jag blir så jäkla pepp av dina planer och dina fina bilder!! Låt den komma, sommaren!

  Susanne 2017-05-26 22:02:04
  Svara
 • sandra, jag vill bara säga att kom ihåg att det generellt är de illvilliga som kommenterar, syns och hörs. så är det alltid, med allt. tyvärr!!! ibland går jag in på diverse bloggar och råkar hamna i kommentarsfältet. folk är helt sjuka.

  S 2017-05-26 19:33:27
  Svara
 • Sandra!
  Jag har en fråga… Min kille dumpade mig för snart två månader sedan. Jag är sjutton år och röker. Jag har ett krossat hjärta, oändligt många timmar med sorg framför mig och ett soligt juni, juli, augusti (vilket betyder rökning hela tiden ju). Jag undrar hur din rökning påverkades av att du blev singel? Jag röker mycket mer än vanligt, just för att det känns som att det lindrar ångesten. Jag känner inte att jag vill försöka sluta, men jag vill bara inte att det ska gå överstyr med rökningen. Jag brukade röka 3-4 cigg om dagen de dagar han och jag inte sågs, kanske 1 om dagen de dagar vi sågs(han gillade inte att jag rökte). Nu kedjeröker jag i stort sett varje dag, röker upp ett paket på mindre än en dag och tänker vart fan tog alla ciggen vägen? Hur påverkades din rökning när du blev singel? Hur hittar jag kontrollen igen?

  Anonym 2017-05-26 18:55:05
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Nu är jag inte Sandra, men jag minns mig ha läst att hon också rökte väldigt mycket mer efter uppbrottet. Samma sak med mig, det lindrade ångesten och stressen för stunden och jag lät mig röka hur mycket jag ville. Efter några månader hade jag inte samma behov och kom in i en vanlig rutin igen. Tänk inte så mycket, att röka är dåligt det vet vi alla, men det finns bra mycket värre sätt att döva smärtan. Puss!

   Anna 2017-05-29 01:59:36
   Svara
 • Perfekte sommerplaner! La den komme fort og vare lenge 🙂

  Luisa - La Mar 2017-05-26 18:37:25 http://la-mar.no
  Svara
 • Låter som en toppensommar! ♥

  EMMA ◆ MARIA 2017-05-26 17:51:50 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • Hej Sandra! Låter som en drömsommar, och det är du värd! Du. Du kanske fått den här frågan hundra gånger. Men hur redigerar du dina bilder? Vilken kamera har du? Vilka program använder du? Filter i programmen?

  kram!

  Gabriella 2017-05-26 17:39:00
  Svara
 • That sounds like a really good plan to enjoy your summer and work at the same time! Cannot wait to see your pictures. Hope you got your camera fixed 😉

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-05-26 16:39:36 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Hej! Jag ska bo i Stockholm i två månader nu under sommaren. Känner absolut ingen där och har panik över risken att vara helt ensam hela sommaren. Någon som har några tips på hur/var man hittar nya bekantskaper under så kort tid, och helt själv? Åh, tack för hjälpen redan nu!

  Peggy 2017-05-26 16:20:52
  Svara
 • Ooh spännande! Ska du sommarprata kanske 🙂

  Linn 2017-05-26 15:56:46
  Svara
 • Det har ju varit ett inlägg om dagen nu med?

  Anna 2017-05-26 15:41:02
  Svara
 • Det låter som en fantastisk sommar!
  Ligger själv ute i solen och håller på att smälta bort.. underbart äre! ??

  emblas.se 2017-05-26 13:58:00 http://www.emblas.se
  Svara
 • alltså, åh. jag älskar detta. fan va jag längtar till sommaren.

  Ellen 2017-05-26 12:46:03 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Gud, vad vacker den sista bilden är. SOMMAR <3

  Cajsa 2017-05-26 12:45:54 http://www.res.se/blogg/londoncalling
  Svara
 • helt sjukt ändå – för mig som bloggar som hobby framför allt – att ”gå ner” till ett inlägg per dag 😉 Du är makalös. Jag ser fram emot att få lära mig mer om ditt nya skrivprojekt!

  ljuvajulia 2017-05-26 11:52:49 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Låter helt magiskt! Hoppas din sommar blir exakt precis så. Livet börjar liksom igen i maj <3

  Lotta 2017-05-26 11:52:01
  Svara
 • Får du aldrig miljöångest av alla resor du gör?

  Kajsa 2017-05-26 11:51:46
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Borde du inte rikta denna fråga till typ Jon Olsson eller andra som han? 🙂 Det finns ”ganska” många på denna planet som flyger bra mycket mer än Sandra…

   Emma 2017-05-26 20:19:14
   Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Vilken himla BRA IDÉ att försöka ge Sandra ÄNNU mer ångest PRECIS just nu hörni! Bra tänkt där! Originella frågor – eller INTE. Hon har redan svarat på såna här frågor cirka en miljon gånger hallå, skärp er. Låt henne vara. Hon har tillräckligt just nu.

   Madde 2017-05-26 16:29:38
   Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   -1

   Jonna 2017-05-26 15:53:35
   Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Känner ungefär samma.
   Att flyga kors och tvärs så mycket är VÄLDIGT priveliegat och inte miljömässigt försvarbart.

   Karin 2017-05-26 15:50:09
   Svara
   • Svar på Karins kommentar.

    Äsch. Kors och tvärs? Frankrike och Spanien och Italien? Hon skulle väl dessutom köra bil? Mina kollegor i statlig tjänst flyger mer än vad Sandra gör.
    Är själv fattig som en kyrkråtta men unnar mina medmänniskor semesterresor, åk för mig också 😉

    Lisa 2017-05-26 21:11:53
    Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   -1

   A 2017-05-26 15:39:19
   Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   -1

   Erik 2017-05-26 15:32:43
   Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   +1

   Maja 2017-05-26 15:20:42
   Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   +1

   christina 2017-05-26 13:47:13
   Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   +1

   Clara 2017-05-26 13:23:01
   Svara
   • Svar på Claras kommentar.

    men skojar ni? reser ni aldrig?

    S 2017-05-26 16:30:30
    Svara
    • Svar på Ss kommentar.

     Det finns ju ett ganska stort spann mellan ”aldrig” och ”tre nöjesresor t/r på 2 månader”.

     Ylva 2017-05-26 17:35:22
     Svara
    • Svar på Ss kommentar.

     Jag försöker faktiskt att låta bli att ta flyg. Reste till Italien med flyg 2013 (och någon flygresa per år innan dess) men har sådan enorm miljöångest över hur mycket alla dessa flygresor släpper ut och känner att det inte är hållbart att göra så längre. Samma sak med konsumtion… Jag tycker att det är hög tid för alla att börja tänka lite längre vad gäller detta och när jag läser hur mycket Sandra ska ut och flyga så reagerar jag.

     Kajsa 2017-05-26 17:08:36
     Svara
     • Svar på Kajsas kommentar.

      alltså jag är ledsen, men tyvärr är det EN DROPPE I HAVET att sandra reser mycket under sommaren. ni kanske skulle ta och kontakta vår regering och skälla lite på dem för att de reser så mkt och dessutom i privata flyg samt ja alla andra jävligt rika människor som flyger private jets och inte hjälper världens fattiga barn och varför inte grannen under dig som kör bli till mataffären varje dag trots att den ligger mindre än en km bort och ja varför kan ni inte bara hålla käften

      S 2017-05-26 19:27:46
      Svara
      • Svar på Ss kommentar.

       Det är vi som i slutändan har makten. ”Kända” personer/influensers har stor makt/möjlighet att påverka så det är i allra högsta grad relevant vad dessa gör på sin fritid och hur detta läggs fram. Resor och hur en reser är en extremt viktig fråga att lyfta. Dock vill jag poängtera att jag är emot all form av personliga påhopp med mera och så vidare. Sandra gör väldigt mycket som bidrar till en bättre värld. Med det sagt så känner jag att resefrågan ändå kan vara värd att lyfta.

       Eva 2017-05-26 20:58:46
       Svara
      • Svar på Ss kommentar.

       Varför måste du vara så himla otrevlig? Det handlar om personligt ansvar. Det är inte missunnsamt att ifrågasätta någons beteende när det har en negativ påverkan på miljön och, i förlängningen, människor och djur. Att försöka flytta fokus till andra människor och deras ohållbara livsstil är i det här fallet totalt irrelevant.

       Clara 2017-05-26 20:18:31
       Svara
       • Svar på Claras kommentar.

        Varför måste du vara så himla präktig? Det handlar om en individ som vill resa på semester. Jag ställer mig ytterst tveksam till att fler skulle resa pga att Sandra gör det. Folk reser redan. De gör det för att det är kul, och för att man vill uppleva andra miljöer. Du kan inte sitta här och moralpredika över att hon åker på semester? Är du seriös? Jag skulle vilja få en inblick i ditt klanderfria liv, Clara. Och nej, min jämförelse är inte ”totalt irrelevant”, gå och skäll på någon annan – de gör lika stor skada. Du kan nog grabba tag i närmaste person på stan. Sandra behöver inte mer. Jag förstår inte hur ni ORKAR sitta här dag in och dag ut och bara vänta på något att hacka på. Jag började kommentera här precis nyligen trots att jag följt bloggen länge, eftersom folk fan inte vet några gränser. ALLT ska klagas på. Hon kan inte göra något rätt. Hade hon inte rest hade folk skrivit något i stil med ”men gud så tråkigt, men gud så inskränkt du är, VADÅ HATAR DU ANDRA KULTURER vad är ditt problem” osv. Ge er någon gång.

        S 2017-05-26 23:07:48
        Svara
        • Svar på Ss kommentar.

         Alltså sluta bara sluta hacka! Heja att resa det är för tusan hur magiskt som helst.

         Amanda 2017-05-27 15:19:40
         Svara
        • Svar på Ss kommentar.

         Kan alla bara ta ett djupt andetag och sluta hoppa på varandra please. Ingen är perfekt, sluta döm varandra.

         Josefine 2017-05-27 11:02:53
         Svara
        • Svar på Ss kommentar.

         Jag går definitivt inte in här och läser för att hitta saker att klaga på! Älskar ju denna bloggen för det mesta! Men jag tycker att när det dyker upp saker som man reagerar starkt på så ska man kunna kommentera utan att få skäll om man själv inte varit otrevlig i tonen. Jag älskar själv att resa och längtar ständigt efter nya platser att upptäcka men jag läser också mycket om hur vi smutsar ner och hur vi bara här i Sverige konsumerar som om vi hade över fyra jordklot. När ska vi inse det? Och Sandras resor i sommar är ju inte de enda resorna hon gör i år. Hon har ju redan varit utomlands flera gånger och jag misstänker att hon lär göra någon resa till även efter sommaren. Jag tycker inte att det är rätt att sticka iväg på tiotals flygresor årligen bara för att man har råd. Tycker det är förjäkligt även när folk tar flyget mellan Stockholm och Göteborg eller väljer att ta bilen överallt fast att det går lika snabbt att välja cykel/buss/tåg. Men här blir det så oerhörd hemsk stämning så oerhört snabbt om man ifrågasätter eller undrar något.

         Kajsa 2017-05-26 23:52:52
         Svara
         • Svar på Kajsas kommentar.

          Bra grej om man nu ändå flyger, klimatkompensera! http://www.tricorona.se/tjanster/webshop/
          https://www.svt.se/nyheter/inrikes/flyget-storre-klimatbov-an-befarat-1?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20170528%3Aflyget-storre-klimatbov-an-befarat-1%3Anyh

          Sandra 2017-05-30 22:23:29
          Svara
 • www.narcissism.se. // Det osynliga våldet
  Tänker om du råkat ut för en sån här sk människoätare. En charmerande man eller snarare ung man frågade mig på allt som var jag. Vände allt och alla emot mig. Satte mig på en piedestal…för att sen brutalt slänga mig som en påse sopor på golvet. Jag lyckades komma undan TACK VARE att han träffade en ny stackars ung kvinna. Jag var lost och förvirrad för han stal hela mitt jag, fick mig att tvivla på mig själv, nästan säga upp bekantskapen med många av mina vänner.. Som jag led sen! Inlagd på psykiatrisk avdelning och en började ett 2 är långt arbete att bygga upp mig och uppfinna mig igen. Det här är ingenting för bloggen. En shot outfit om farliga män och kvinnor!✌

  Anette 2017-05-26 11:51:03
  Svara
  • Svar på Anettes kommentar.

   Åh, usch. Jag var med om exakt samma sak. Du beskrev det på pricken! Kram.

   Ella 2017-05-26 22:32:37
   Svara
  • Svar på Anettes kommentar.

   Ja man får se upp. Men hur ska man veta. Bästa med och bli äldre livserfarenhet men samtidigt sorgligt att man måste vandra den hårda vägen. Kram Till dej och var rädd om dej!

   Maria 2017-05-26 12:32:48
   Svara
 • Sommar <3

  Emilia - Onlylifeweknow 2017-05-26 11:15:40 http://nouw.com/onlylifeweknow
  Svara
 • Sandra, am locking forward to your summer posts, your pictures from France are always sooo inspiring!! Could you please make a post about your beauty favourites during the summer plus if you buy beauty products at French pharmacies (which are soo hyped) 🙂 Big summerhug from Mary
  https://beautytruuth.wordpress.com/

  mary b 2017-05-26 11:04:12 https://beautytruuth.wordpress.com/
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!