Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

saker jag klädde på mig i veckan.

tuesday

Vi tar en titt på hur jag sett ut några dagar under den här veckan med ett sådant strålande väder. Vi börjar med tisdag.

tuesday

Hade håret i knut, min jeansjacka från JC, randig tröja från The Original Bad Girl och samma gamla vanliga kjol som alltid.

tuesday

Ute på gatorna adderades en skinnjacka från Maje och ett par solisar från Dolce&Gabbana. Medverkade i en podd, gick en långpromenad och struntade i att kolla min mail. En mycket lugn skön dag.

-

Onsdag som var som en fredag! Hade releasefest för min novell och de andra novellerna i serien på Novellix och sedan åt jag middag på Babylon och satt ute tills det stängde.

-

Tisha från & Other Stories, kjol från Alexander McQueen och sneakers från Fred Perry.

-

Fredag! Så kul med fredag! Hade tacomiddag på min balkong och sedan gick vi till Trädgården och ramlade omkring.

-

Keps från Ellesse, magtröja från Asos och skor från Opening Ceremony.

Nu ska jag ut och köpa mig en solstol tänkte jag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
41kommentarer
 • Sandra, vilken serie la du ut på din snap idag? Såg så bra ut 🙂

  Amanda 2017-05-28 21:10:06
  Svara
 • Hej Sandra,

  Skulle inte du kunna göra ett inlägg när du tipsar om riktigt bra bloggar? Bloggar med intressant innehåll (ämne spelar egentligen mindre roll) som uppdaterar ofta. Tänker att du läser en del bloggar, har ganska breda intressen och har bra koll. Förstår att din blogg stannat upp lite just nu och prio 1 kanske inte är bloggen för att i har mkt privat som händer i ditt liv. Det är ju helt naturligt och kan vara bra att kunna lägga energin någon annanstans ibland för att inte gå under. Din blogg är ju jättebra och kommer alltid att följa men just nu är ju tempot och innehållet lite lägre än vanligt. Själv ligger jag hemma och är supersjuk och håller på att dö av tristess och är sämst på att hitta underhållande bloggar att följa… (har typ följt samma 2-3 bloggar sen 2008 känns det som). Kan inte titta på serier eller annat för att få tiden att gå just nu men bloggar funkar ibland (en stund iaf). Skulle verkligen vara kul med lite tips!

  Lollo 2017-05-28 18:59:51
  Svara
   • Svar på Js kommentar.

    Precis, har tittat där. Men känns som den listan är ganska gammal? En del av bloggarna var nedstängda och andra har slutat uppdateras. Tänker att Sandra kanske har tips på bloggar som är aktiva JUST NU och som inte finns med på listan. Har sån himla dålig bloggkoll men längtar efter väldigt aktiva bloggar, gärna som blandar specifika ämnen med personliga resonemang, där man som läsare längtar efter nästa inlägg. Tänker att Sandra har bra koll på bloggvärlden och kanske sitter inne på riktiga guldkorn? Eller så suktar jag efter nåt som inte finns. Kanske nån här som har nåt bra tips?

    Lollo 2017-05-28 22:35:53
    Svara
   • Svar på Js kommentar.

    J – undrar om det är senaste inlägget?
    I så fall undrar jag Sanda om din blogglista ser likadan ut – eller om du har nya bloggar du följer?

    Jag kan känna att jag skulle vilja hitta nya guldkorn ute i bloggvärlden som inte nödvändigtvis är superstora bloggar. Tycker lätt det blir att ”bloggarna alla följer” liksom är samma gamla och det sällan kommer inte mycket nytt eller något litet och spännande..

    Jenn - forever abroad 2017-05-28 21:04:20 http://jennifersandstrom.se
    Svara
 • lika fin som alltid!

  Ellen 2017-05-28 18:11:23 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Sandra! Din ”Boys lie” tröja på snap! Var får man tag på? Så jäääla fin. <3 <3 <3

  Emily 2017-05-28 14:58:56
  Svara
 • Sandra, ditt svall är så bra just nu! <3

  Olivia 2017-05-28 12:44:19
  Svara
 • Snyggt!

  Jennie 2017-05-28 08:51:50 http://nouw.com/skuggorna
  Svara
 • Hej Sandra (och mest alla andra fina)!

  Egentligen helt orelevant till detta inlägg, men hoppas det är ok ändå…

  Jag bor och pluggar till läkare i London. Alltså, dröm-yrket och jag kämpade som ett djur för att komma in.
  Universiteten här funkar typ lite annorlunda – man sitter alla tentor i ett kör i slutet på året, så alla kurser på en gång så måste hålla allt i huvudet osv (relevant, håll ut…)

  Har skrivit alla tentorna för i år, men saken är den att jag går om året pga failade en tenta med 0.56% förra året. En HALV procent. Av 4 tentor. Och fick kämp för att ens FÅ gå om.

  OK, till mitt problem. Jag har sån panikångest över att få resultaten. Jag får alla resultat på måndag. Jag kan inte beskriva det på något annat sätt än panikångest trots att jag inte är säker på om det är det (sorry till alla som tar illa vid sig pga kanske inte PK?).

  Såhär: det är en underliggande ångest som ligger och liksom trycker uppåt i bröstet. Men sen så kommer det typ som ”attacker” då allt bubblar upp? Alltså, jag ser typ en tax på gatan och börjar böla och fattar typ ingenting. Jag kan inte äta, jag har mardrömmar och sover dåligt, och just denna helg när jag behöver folk runt om mig (resultat på måndag) som mest så är ALLA bortresta. Pojkvän, bästis, kompisar jobbar eller har flyttat från London.

  Alltså. Vad gör man i en sånhär situation? Vad kan jag göra? Går ut och går, springer, tränar, supit, pratat, lyssnat på podd. Inget hjälper?! Så pls help. För just nu känns det som att måndag kommer komma och jag kommer inte överleva (nej, inte så! Känsla, inte tanke eller vilja eller göra! Oroa er ej!)

  Kram kram kram

  Nicole 2017-05-28 04:15:49
  Svara
  • Svar på Nicoles kommentar.

   jag har tyvärr inga bra tips (men brukar själv göra som Sofia nämner, att bara hålla ut och typ acceptera situationen även om den suger) men vill mest bara önska dig all lycka till <3 jag håller tummarna för dig!

   Ellen 2017-05-28 18:13:22 http://ellenlindberg.se
   Svara
  • Svar på Nicoles kommentar.

   Det enda som funkar för mig när jag har ångest är att bara acceptera läget. Ett tips som jag har fått av en psykolog. Tänka typ såhär ”Jaha, här sitter jag och har ångest, då får jag väl ha det då. Det går över så småningom” Annars blir jag bara mer uppstressad av att ha ångest och så blir det en ond cirkel. Blir lugnare av att tänka såhär. Vet inte om det hjälper dig men det funkar för mig. Håller tummarna att allt går bra med tentorna!

   Sofia 2017-05-28 17:37:23
   Svara
  • Svar på Nicoles kommentar.

   För det första, du måste återkoppla imorrn hur det har gått! Kommer säkert gå jättebra <3 men om det inte gör det kommer du ändå lösa det. Då är det så bara och du får kämpa dig igenom det. Du var ju jättenära förra året så du har ju varot förberedd nu och kanske förbättrat studieteknik osv så rent tekniskt borde du klara det nu. Men äsch som sagt du får lösa det ändå annars, du låter som en kämpe! Jag brukar försöka sätta tuffa perioder i perspektiv. Typ de här dagarna av väntan är liksom en droppe i havet av hela livet. Och året du gick om kommer du knappt komma ihåg om ett decennium. Och om en vecka kommer du inte riktigt komma ihåg ångesten du har nu… kämpa på, håller tummarna inför imorrn! Obs försök att inte sitta hemma. Sätt på dig rött läppstift, gå rill puben och beställ pimm's och chips. Tamed dig en bra bok och läs/spana på människor! Kram!

   C 2017-05-28 13:21:10
   Svara
  • Svar på Nicoles kommentar.

   Jeg har opplevd noe liknende (studerer også medisin). Det som har hjulpet meg har vært å fått perspektiv på det. Hvordan en eksamen ikke betyr alt i verden allikevel.
   Å studere astronomi hjelper faktisk veldig bra!!! Bare sånn på hobbybasis (jeg har bare et stjernekart og leser litt artikler på nettet, ser noen dokumentarer), men å innse hvor stort universet er hjelper hos meg når jeg tror en eksamen betyr alt i hele verden. Se om du finner et planetarium i London? Hvis du ikke har vært på det før, kan jeg garantere en WTF-opplevelse på den gode måten.
   Andre ting er å bare gå ut i gatene og people watche og se at livet går videre for alle uansett resultatet på eksamen. Lykke til, det går uansett bra 🙂

   Liv 2017-05-28 12:45:54
   Svara
  • Svar på Nicoles kommentar.

   Tänk på att du ändå andas och blodet pumpar, du har det varmt det finns mat. Du lever liksom och din kropp jobbar på. även om inte klarar tentan (vilket du säkert kommer! Håller tummarna) så kommer inte kroppen sluta fungera, utan alla celler kommer fortsatta förnya sig osv! Själv brukar jag försöka föreställa mig det allra värsta scenariot. Så är man lite förberedd liksom.

   Anna 2017-05-28 12:20:15
   Svara
  • Svar på Nicoles kommentar.

   Jag har kanske inget super bra svar eller så men jag ville bara skriva och skicka pepp! Det komme går bra och tänk på att det redan är söndag! Denna dag kommer gå snabbt och innan du vet ordet av det så är det måndag och du får veta. Kanske kan du skypa med någon av de som är bortresta? Eller gå och se på något du inte gjort/sett förut så du måste koncentrera dig på det? Sen kan jag skicka ett råd jag fick av min kompis vid liknande tillfälle- du har redan gjort ditt. Det är inget du kan påverka nu så försök släppa det och invänta resultatet och ta det därifrån.
   Ja, rörigt svar, sorry! Men det kommer gå guld!
   Kram

   Maria 2017-05-28 07:33:08
   Svara
   • Svar på Marias kommentar.

    Hej! Det spelar ingen roll var stress och ångest kommer ifrån enligt mig. Jag skulle faktiskt föreslå att du ringer universitetets vårdcentral du är registrerad på och beskriver de fysiska symptomer du har på stress t.ex ont i bröstet. Det kan vara bra att prata med utomstående om din oro.

    Du har säkert klarat dina tentor men du ska inte behöva må dåligt varje gång du har tentor.

    M 2017-05-28 14:25:43
    Svara
 • Läste ”saker jag känt på mig i veckan”, hade kunnat bli ett intressant inlägg haha! Typ ”har känt på mig att jag ska få mens närsomhelst”,”känt på mig att Love actually-uppföljaren kommer vara en besvikelse” etc.

  Ella 2017-05-28 03:46:45
  Svara
 • Alltså brillorna är ju sååå snygga!! ??

  Maria 2017-05-28 00:23:07 https://mariabusck.com
  Svara
 • Älskar din stil!

  Amanda - Resan mot frihet 2017-05-27 23:46:24 http://nouw.com/resanmotfrihet
  Svara
 • Snyggo!

  'Fanny 2017-05-27 19:10:51 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • Var köper du tunnare ”kortare” strumpor ifrån? Som man kan ha sådär med sneakers och bara ben utan att dö av värmeslag. Tycker alla vita strumpor jag hittar är för höga… Vill ha såna som sticker ut just sådär mycket.

  n 2017-05-27 16:55:51
  Svara
 • når du skriver virker du huslig, nær, søt og snill. i videoer virker du litt stakato, tørr, animert og nerdig. på bilder blir du igjen en helt annen person, et overrasket barn, en blyg geisha eller a bad girl in da hood. når du blir fornærmet er du som et iskaldt sverd. sprøtt! men kult!

  anna 2017-05-27 15:55:21
  Svara
 • Bara ben och skelett nuförtiden, igen…. Som efter L…..

  Maja 2017-05-27 15:44:37
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hur hjälper din kommentar Sandra eller någon annan, tycker du?! Känns det rimligt och relevant att kritisera någon som varit öppen med att de mår dåligt för hur deras kropp eventuellt påverkats av det?

   Lisa 2017-05-28 11:21:37
   Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Kan du ge fan i att kommentera andra människors kroppar?

   M 2017-05-27 21:24:23
   Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Ber så hemskt mycket om ursäkt å alla smala personers vägnar!! NEJ! Det gör fan inte alls! Det är precis lika rimligt att vara smal och synas som det är i alla andra kroppsformer. Så trött på att ta skit för att jag är naturligt smal, och det tycker jag inte att Sandra ska behöva göra heller så tyst tack!

   Jennie 2017-05-27 18:03:36
   Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Fan håller du på med? Dra

   Pauline 2017-05-27 17:43:27
   Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Fuck off

   xyz 2017-05-27 16:32:38
   Svara
 • Snyggt! ? smäller du inte av i värmen med strumpor?? ??

  emblas.se 2017-05-27 15:41:51 http://www.emblas.se
  Svara
 • Du ser ut som en mangafigur eller nåt på den näst dissa bilden! Ser ju helt jäkla amazing ut

  E 2017-05-27 14:52:26
  Svara
 • sandra! önskeinlägg: dina sommar 2017 sminkfavoriter och vad du använder för foundation osv, så svårt att hitta för bleka personer <3

  Daniella Chanelle 2017-05-27 14:06:01 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • du i kepa <3333

  lovisa 2017-05-27 13:07:17 http://polichinelle.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!