alla mina reseguider.

Jag fick en förfrågan i en kommentar om jag möjligtvis kunde beskriva mina reseguider i fliken ovanför min header lite mer utförligt såhär i resetider.
Pas de problème!


En restaurangguide till Stockholm i fickformat.
Denna la jag ju upp alldeles nyss! Bara någon vecka gammal! En miniguide med barer och restauranger jag brukar gå till och tycker väldigt mycket om. Inte svårare än så. Mat är en stor hobby i mitt liv så skulle säga att min restaurangsmak är trés bien ?


Tio Stockholmstips för vintertider.
En guide jag skrev i vintras. Kanske inte så aktuell nu. Eller jo, om ni vill göra saker inomhus såklart.


Sandras stora guide till Tokyo.
Ett år gammal guide och den utförligaste och bästa guide jag gjort hittills i livet?
Beskriver områden, vad man inte får missa, bra att veta ETC. Går ibland in och läser denna guide själv och låtsas att jag är tillbaka i Tokyo eh
Tokyo i mitt hjärta <33333


Nytorgets Bästa
Nytorget är det område på Södermalm där jag bor. Stockholms bästa, vackraste och mysigaste plats tycker jag. I denna guide listar jag mina favoriter i mina hoods.
(foto: sara holmberg)


Sandras Guide till Stockholm
En mastodontguide till Stockholm uppbyggd i topp fem-listor. Från 2015 men funkar finfint fortfarande så vitt jag vet!


A mini guide to Copenhagen
En guide till Köpenhamn jag gjorde 2014 för att många önskade det efter att jag varit i Köpenhamn en långhelg. Listade helt enkelt alla platser vi hade besökt och tyckt om. Tror dom flesta finns kvar? Har ju varit där en till gång efter detta så ett tips är även att söka i min sökfält på just Köpenhamn så dyker ännu fler tips upp!


Parisguide 2.0
En jättestor guide till Paris som jag skrev efter att jag tillbringat tre månader där under 2013. Eftersom Paris är en stad som gärna inte förändrar sig finns typ samtliga av dessa ställen kvar. Därför funkar guiden ännu utmärkt : )


A Guide to New York
En SKITSTOR guide till New York som jag uppdaterar i princip varje gång jag varit där. Tar bort ställen som stängt och lägger till ställen som öppnat. Detta är alltså en pang-guide. Jag fattar att den är lite övermäktig dock, men den funkar i alla fall splendid om man tar sig lite tid.
Skriver alltid höst upp i denna guide när den senast var uppdaterad.


En sammanfattning av Tulum
Avslutningsvis en mini-guide till hipsterheaven Tulum i Mexiko. Denna guide är så gammal som från 2012, så man får ta den med en nypa salt. Mer eller mindre alla ställen som jag tipsar om finns kvar och verkar fortfarande vara lika populära, men guiden bör antagligen adderas med en annan mer uppdaterad guide.

 

Det var alles för nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Hej Sandra!!
  Är ett stort fan av din blogg och dina guider har visat mig alla roliga och amazing platser man måste gå till i x antal städer. Ska till Antibes i Juli och vet att du hänger där väldigt ofta och undrar om du har några ”must go” restauranger eller utflykter? KRAM

  Pandu 2017-06-05 11:01:40
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har bott i Tokyo, och jobbade i mikkellerbaren som låg under kinfolk lounge! Och det huset har de rivit(!!!) för att få plats med en astråkig parkering :((
  Mikkellerbaren har flyttat till en lokal i Shibuya men vet inte hur det går för kinfolk!

  Julia 2017-06-03 12:19:22
  Svara
 • Vilka härliga bilder 😀

  Mikaela 2017-05-31 20:10:59 http://orsin.blogg.se
  Svara
 • Alla som ska till NYC, läääääs Sandras guide!! Jag var där själv för en månad sen och precis alla tipsen vi tog med oss från guiden var AWSMNESS!!

  Extra tips för att maxa korta resor:
  I NYC gick jag steget längre och skrev ut en karta på downtown och en på uptown (typ). Sen skrev jag ner alla ställen jag ville besöka i nummerordning och markerade ut numrena på kartorna.
  Då kan man promenera runt och när man är sugen på tex vinlunch så kollar man på sin karta vilka ställen som finns i närheten!
  Tar ju typ 1-2h men så värt för just New York om man som jag känner att man INTE får missa något!

  Paulina 2017-05-31 19:32:51
  Svara
 • Åh, tusen tack för att du gjorde det här! Perfekt <3

  Svara
 • Så HIMLA bra.

  Mici 2017-05-31 18:51:17
  Svara
 • Åh angående Köpenhamnsguiden så måste jag bara tipsa om ett besök till papirøen! En gullig liten ö jättenära de centrala delarna av Köpenhamn. Finns en jättestor hall med nice streetfood och drinks som sedan lämpligast avnjutes utanför hallen vid vattnet. På sommaren är där sååå mysigt!

  Louise 2017-05-31 14:55:44
  Svara
 • Kan inte du göra en guide till Cap d’Antibes? Ska till Nice i ett halvår till hösten och dör efter att få läsa lite om ställen där!!

  Amanda Liljeqvist 2017-05-31 13:52:16
  Svara
 • Älskar dina reseguider!! Jag var i new york i april och åt så mycket gottigt tack vare dina tips! Tack för allt jobb du lägger ner på dom :’)

  Emilia 2017-05-31 12:28:44
  Svara
 • Du kanske har skrivit om detta tidigare, men tips inför att flytta utomlands??? Hur gör man??? London är tanken 🙂

  Daniella 2017-05-31 11:38:48
  Svara
 • Det er så mye gull her på bloggen din <3

  Luisa - La Mar 2017-05-31 11:38:11 http://la-mar.no
  Svara
 • Alltså nu tycker du nog jag är antingen 1. gullig eller 2. skitstörig (kanske standard i ett kommentarsfält) men såg ett par strumpor på ebay som jag tyckte dom skrek SANDRA!!!! http://www.ebay.com/itm/152459493500?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=451776428091&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

  Elm 2017-05-31 10:08:52
  Svara
 • Du råkar inte ha en guide över saker att se och göra på Rivieran? Du brukar väl vara dit ganska ofta? Vi kommer åka dit i slutet på juni och köra runt i en Fiat 500, så tips tas gärna emot 🙂

  Stephanie 2017-05-31 09:51:29
  Svara
 • Älskar dina reseguider! Har fått oförglömliga minnen när jag har använt New York- och Tokyoguiderna. 🙂 I höst blir det smekmånadsresa till Mexico och bl.a. Tulum, blev så inspirerad av din resa dit 🙂

  Niki 2017-05-31 09:50:33
  Svara
 • HEJ Sandra! En snabb fråga bara!! Vad har du för takhöjd? Tycker det ser så ljust och luftigt ut i ditt vardagsrum och misstänker att den generösa takhöjden har ett finger i spelet där!! puss!

  Lisa 2017-05-31 09:38:22
  Svara
 • Åh perfekt med NY-guide! åker antagligen dit efter sommaren… :0
  <3

  emblas.se 2017-05-31 08:45:02 http://www.emblas.se
  Svara
 • Kan du inte göra en guide om antibes också??

  Julia 2017-05-31 07:59:59
  Svara
 • Hej!

  En månad i Tokyo – hur mycket tycker du att man ska ha sparat, på ett ungefär? 🙂

  Frida 2017-05-31 07:57:29
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   oj omöjligt att svara på! beror helt på hur du bor och vad du tycker om att göra. överlag är tokyopriser lägre än svenska. du kan få en ramen för 15 spänn men du kan ju också äta megaflott mat för mycket mycket mer. kram.

   sandrabeijer 2017-05-31 08:40:38
   Svara
 • åh, så mycket gilla på det här! tusen tack. ska spara och ha med inför sommarens kommande äventyr!

  Ellen 2017-05-31 07:43:35 http://ellenlindberg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!