I don’t care if Monday’s blue Tuesday’s gray and Wednesday too Thursday I don’t care about you It’s Friday I’m in love

Hittade ett kort videoklipp på datorn från i april när jag och Linn satt på hennes tak i Brooklyn. Tänker att jag fredagspyntar bloggen med det ikväll! Film-gifs måste man göra mer av, glömmer alltid bort det.

Detta var en så exceptionellt fin dag och såna ska man vårda ömt och paketera fint på en bra plats i hjärnan.

Ikväll ska jag ha middag på min balkong, hoppas vädret håller i sig
(Saker jag pratar mest om på denna blogg: fredag, temperaturer och min balle, sorry för det). Och rökning är farligt såklart bla bla osv. Men det vet ni kids. Sommarnätter däremot: så jävla ofarliga och så jävla bäst.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer
 • Hej Sandra,
  har aldrig kommenterat hos dig tror jag. Men nu måste jag. Du skriver så fint och din blogg är så fin. Stör mig på en sak dock, och det är romantiseringen av rökning. Absolut, du är vuxen nog att VETA att det är farligt, och välja det ändå är upp till var och en. Det är säkert många av dina läsare också. Jag har också feströkt (för länge sen) och det ÄR kul, det blir en gemenskap, en extra grej som gör att det känns festligt att vara på fest, festival, gå ut osv. MEN. Jag vet vad som händer inuti kroppen. Det kanske inte händer nu, det kan ta många många år för lungcancer att utvecklas. Och det kanske inte händer dig. Men tänk efter lite. Läs varningstexterna på paketen, de står där av en anledning. Rökning dödar. Tänk på det <3

  S 2017-06-09 09:16:30
  Svara
 • dessa gifs är perfekta för dintinderprofil = du år döhet och snygg på samma gång!

  m 2017-06-04 21:16:16
  Svara
 • En stilfråga: så här års är ju bara ben snyggast, men vädret kallt som attans (iaf kvällstid). Kör du (hudfärgade) strumpbyxor eller är du härdad? Eller svidar du om när kylan kommer?

  Sofia 2017-06-04 21:09:13
  Svara
 • ?

  Lise 2017-06-03 15:16:09
  Svara
 • Fina, fina du <3

  Karoliina 2017-06-03 11:25:54
  Svara
 • Sandra jag är så kär i dig!!! du är bäst

  Elsa 2017-06-03 10:45:04
  Svara
 • Blir alltid lika ställd när du skriver min balle innan jag kommer på att du menar balkong ALLTID haha

  C 2017-06-03 09:43:55
  Svara
 • Vill bara säga att du är så otroligt viktig för mig i bloggvärlden. Får ständigt ont i magen av de andra bloggarna vars bloggar jag med jämna mellanrum läser, tycker dem flesta verkar lite smygelaka och osympatiska. Men du ger aldrig magont!! Aldrig ångest, aldrig inte-räcka-till känslor! Du driver istället en frizon fylld med massa glädje och vettiga sätt att betrakta livet och dina medmänniskor på. Du verkar vara så oerhört gullig på alla sätt och vis. Önskar fler vore som dig, du förtjänar allt gott här i världen, puss.

  Ebba 2017-06-03 09:40:43
  Svara
 • Småfnissar för mig själv för på finlandssvenska betyder balle ngt helt annat än balkong som du tydligen syftar på. ?

  Eva 2017-06-03 08:39:00
  Svara
 • sommarnätter, så jäkla välbehövda ändå.

  Ellen 2017-06-03 07:50:52 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Åhh helt klart fredagens härligaste leende

  Elsa 2017-06-03 00:07:18 http://elsaherlitz.blogg.se
  Svara
 • Wow!!! Alltså så himla fint ?

  Erica 2017-06-02 23:47:57
  Svara
 • Sjukt impad att du har obefintliga rynkor runt munnen trots att du rökt en tid. Jag har aldrig rökt men är så jäkla rynkig (och vi är lika gamla!). Livet är orättvist ibland hihi 😉 Jättefina gifs!

  Sofie 2017-06-02 23:29:28
  Svara
 • Hej. Jag har precis gjort slut med min kille och går sönder samtidigt som det känns väldigt rätt. Hursomhelst är det inte det som gör att mitt hjärta brister, utan att knappt någon av mina vänner funnits där, förutom min mamma. Alla de som kramades när det var slut, som sa ”ring, smsa, gör vad som helst och jag finns där” finns faktiskt inte alls där, och det gör så jävla ont. Jag sträcker ut händer, frågar om någon kan hänga, men ingenting händer. De ställer in. Kan inte. Ibland svarar de ens inte.

  Jag har aldrig i mitt liv känt mig så ensam, någonsin. Vet någon vad man kan göra för att inte klappa ihop helt och hållet? För jag vet inte riktigt hur jag ska fungera eller fortsätta just nu.

  Mikaela 2017-06-02 22:56:48
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Alltså bläh.. detta har hänt mej så ofta. Speciellt svårt var det då min biologiska mamma och fosterpappa dog under samma år, och alla ”vänner” försvann. Terapi kanske hjälper? Själv lyssna jag massa på musik, kolla filmer, skrev dagbok.. det kommer att kännas jobbigt men DU KLARAR DET. Du kommer fan klara det. Jag var ganska ensam i ca ett halvt år, men sedan träffa jag de finaste människorna jag vet. You’ve got the Sandra Beijer-community!! Kram <3

   Karoliina 2017-06-03 11:31:18
   Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   till mikaelas kommentar: Ok, blev så himla arg när jag läser det. De är inga vänner. Fyfan alltså! fattar verkligen hur ensam du känner dig.
   Har varit med om liknande scenarion, det är verkligen hemskt när folk gör så som ändå förut varit ens vänner och man önskar att man inte varit vän med de från första början osv. Det är verkligen en obehaglig typ av ensamhet.
   Jag tycker att du ska ställa de till svars, om du orkar, eller bara aldrig höra av dig till dom mer, ifall de nu hör av sig igen, och därmed släppa dom totalt.
   Men sen? Hur ska du göra för att inte braka ihop helt? jag vet inte? Prata med någon kurator kanske, åk på någon liten resa, skaffa en ny hobby, använda tinder. Jag vet inte. Jag har inte så många svar men jag bara hoppas du mår lite bättre snart . KRAM

   ada 2017-06-02 23:33:33
   Svara
 • du är så vacker och blir så glad av dessa bilder!

  Emilia 2017-06-02 22:46:43 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Vet du vad Sandra, feströka är det absolut roligaste jag vet. Så älskar bilder och text om dina fridaynights på ballen med cigg och bubbel! Man behöver inte vara posterchild för hälsa dygnet runt för att vara en härlig person som inspirerar till massa feta saker<3 Och vet såklart att du vet det redan, men tänkte väga upp för alla griniga kommentarer som lär ramla in. Glad fredag gömman

  Den andra Sandran 2017-06-02 22:01:08
  Svara
 • Hur gör en gif-filmen!!!?

  Isabell 2017-06-02 21:56:52
  Svara
 • Alla obsessar ju över vädret, ”äntligen äre helg” och balle – på ett eller annat vis. Be inte om ursäkt – ENJOY! 🙂

  Sally 2017-06-02 20:20:01
  Svara
 • Hej Sandra. Mitt ex lämnade mig för snart ett år sedan, efter att vi några månader kämpat tillsammans i och mot min depression. Att han lämnade mig kan jag inte beskylla honom för, men två veckor efter att vi gjort slut träffade han en ny tjej som han är ihop med än idag. Jag hatar dem så mycket, och framförallt henne. Jag vet inte om jag skulle vilja ha tillbaka honom, men jag kan inte se hur jag ska kunna komma över honom så länge han är med henne. Hur tänker du? Plz ge mig tips och råd <3

  Anna 2017-06-02 20:15:39
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh känner igen mig så <\3
   Mitt ex dumpade mig i vintras under en period då jag redan mådde ganska kasst, utan att ge nån riktig anledning eller förklaring. Efter typ en månad fick jag reda på att han var ihop med en tjej från hans skola (inte genom honom, efter att ha gjort slut låtsades han inte längre om att jag existerade).
   Har varit helt paj hela våren, det är så jävla konstigt att plötsligt bli lämnad och att killen man är så himla kär i redan bytt ut en innan man själv ens riktigt fattat vad som pågår. Och det är så omöjligt att inte snoka på insta, har i mina svaga stunder gått in på hennes för att se om hon lagt ut nya bilder på honom och det är en ny kniv i hjärtat varenda gång. Har hatat henne så innerligt, googlat efter lönnmördare i Sverige och nästan menat allvar med det.
   Men jag mår faktiskt bättre nu och ett stort steg på vägen har varit att undvika ALLA flöden där någon av dom kan tänkas figurera, och att hålla sig sysselsatt med annat, lägga tid på vänner/plugget/intressen och roligheter. Att dejta/ skaffa rebound har också varit bra, måste inte vara seriöst alls men jag tror man behöver distraktionen och att han liksom inte är den senaste killen i livet. Det har funnits andra innnan honom och det kommer flera efter honom, viktigt att inse det.
   Nu blev detta en hel liten uppsats, men ville bara dela med mig av vad som hjälpt mig. Hatar de fortfarande båda två och blir fortfarande ledsen ibland, men ägnar inte den där skiten lika mycket tanke längre och mitt hjärta är lite mindre trasigt nu. Hoppas det blir så för dig också snart. Kram

   Nina 2017-06-02 21:02:15
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Sandra! Jag har en fråga till dig: du pratar ju ibland om hur töntig du var när du var yngre osv och nu när man läser din blogg verkar du vara så himla chill i sociala situationer och ha 734534 vänner och allt sånt. Jag var också töntig när jag var liten, men grejen är att även om jag är vuxen nu så sitter känslan liksom i. Jag har ju vänner och sånt men känner mig alltid alltid alltid mindervärdig när jag träffar nya människor och tänker att de ser på mig att jag egentligen är en tönt. Är fortfarande ganska ung (23) men tänkte bara fråga om den känslan släpper nån gång? pusshej!

   E 2017-06-02 20:39:36 http://ogrannlaga.wordpress.com
   Svara
   • Svar på Es kommentar.

    Hej E!
    Jag kan ofta känna att jag är fett obekväm bland nya människor och i vissa sociala sammanhang, men sedan komma till min ”rätt” bland vänner. En sak som faktiskt hjälpt mig är när jag fick höra uttrycket ”I’m a grower, not a shower”, dvs att man är en person som växer på folk allt eftersom och som kanske inte direkt golvar nya människor. Att inse att det stämmer så väl in på mig, och att acceptera det, har paradoxalt nog gjort att jag blir bättre på att möta nya människor! Jag är bekväm med att de kanske inte kommer gå därifrån och tänka ”gud vilken fantastisk person” efter att ha träffat mig första gången, och det är helt OK! Med lite tid så kommer de att gilla mig (eller ja, kanske inte alla, men du fattar). Jag har blivit mindre nervös och därmed mer avslappnad i nya sammanhang. Hoppas detta svammel kan vara till någon form av nytta!

    H 2017-06-02 22:57:22
    Svara
    • Svar på Hs kommentar.

     Hej! Jättebra att du hittat ett sätt som funkar för dig, men tänkte bara upplysa dig om att ”I’m a grower, not a shower” oftast refererar till en mans ”storlek” i erigerat/slakt tillstånd. Så du vet ifall du skulle få konstiga blickar när du säger det hehe

     Emma 2017-06-03 11:08:29
     Svara
     • Svar på Emmas kommentar.

      Hahhaha OOOPS tack för att du berättade det, kanske inte ska uttala det högt igen hehe

      H 2017-06-03 20:27:39
      Svara
      • Svar på Hs kommentar.

       1. H! Ditt svammel är absolut till nytta! Tack! Jag har också tänkt lite så faktiskt, att liksom även om jag känner mig så himla skev i sociala sammanhang så brukar jag lyckas få folk att gilla mig tillslut och jag fattar aldrig hur?? Gillar också tanken på att ba ”jag är grym men bara de som pallar spendera lite tid med mig kommer få se det” typ??
       2. hahahahahha dör ang i’m a grower, not a shower-grejen!! samma princip dock ju *tänker på olika penismetaforer att använda för att beskriva min personlighet*

       E 2017-06-04 18:21:46
       Svara
 • ba fortsätt skriv om det! tröttnar aldrig

  emma 2017-06-02 20:01:13 http://nouw.se/emmamedentrefemma
  Svara
 • Fy satan vad snygg du är då!

  linnea 2017-06-02 18:52:47
  Svara
 • sommarnätter är ofarliga – så fint och håller med!!

  ada 2017-06-02 18:05:18
  Svara
 • Alltså jag kan aldrig se såna här gifs, varken på telefonen eller datorn, förstår verkligen inte varför? Tips, någon?

  Hilma 2017-06-02 17:31:47
  Svara
 • Vår- och sommarnätter på tak i New York eller balkonger i Stockholm. Bättre blir det inte. Så peppigt inlägg! 🙂

  Happy Friday!

  Anna, New York - My Bite of the Big Apple 2017-06-02 16:38:38 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • Ser verkligen superhärligt ut. Ha en asmys fredag. PUSS

  Denise 2017-06-02 16:24:23
  Svara
 • Sandra you look stunning! Visst är det dags för killfredag snart?!

  Emma 2017-06-02 16:05:29
  Svara
 • Röker inte så ofta men blir sjuk sugen av gifen. Asså, fredagar och din balkong är ju bara härligt så skriv gärna om det.

  Ingrid 2017-06-02 15:54:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!