en brevvän till sommaren.


pic source: gemma booth

Ni är många som önskat ett nytt brevvänsinlägg och såklart har ni rätt!
Det är på tiden.
Sommaren är här och ni förtjänar ett gäng nya bffs och bekantskaper.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Såhär funkar det:

Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter, var du bor och vem just du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet. Ganska smart är att om man vill träffa någon i en specifik stad är att skriva den staden först med capslock, ex LONDON. Så blir det enklare att se och sortera för den som läser.
Och man måste ju inte skriva en annons utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

PS: oroa dig inte om din kommentar inte dyker upp på direkten, då har den råkat hamna i spamfiltret och jag godkänner den så fort jag kan! Detta gäller förövrigt jämt btw.

PS2: internet är fullt av galningar, så var försiktig! Be personen du connectar med att länka till exempelvis sin fb-sida på mailen. Lämna inte ut telefonnummer om du inte är säker. Och träffa absolut inte någon irl någon annanstans än offentliga platser.

 

Translation. Time for a pen pal post! If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the comments) and don’t forget to leave your e-mail as well.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
164kommentarer
  • HELSINGFORS

    Hej!
    Jag är 25 år och har flyttat från Stockholm till Helsingfors då jag kommer plugga här i 3,5 år. Gillar mat/fika, musik, promenader, klubbar, barer, resor, spelkvällar, kolla serier, ja sådant kul!

    Skriv gärna om du vill ses och ta en kaffe eller öl!
    🙂

    [email protected]

    Annie 2017-11-06 08:53:05
    Svara
  • VAR SOM HELST!

    Jag är en tjej på 17 år, fyller 18 om någon månad. Jag går andra året på vård och omsorgsprogrammet på gymnasiet här i Piteå. Jag tycker om att se serier och träna vilket är nästan det enda jag gör. Jag har brevväxlat med en kompis i lite mer än 7 år, så jag skickar gärna brev om det skulle kännas intressant. Jag är diagnostiserad med depression sedan 2 år tillbaka och blir medicinerad för det. Jag älskar att läsa böcker och vara spontan, om det låter intressant så får ni gärna kontakta mig på [email protected] 🙂

    Elin 2017-09-18 11:21:33
    Svara
  • –> Brighton <–

    Hej alla fina. Vet ju att den här tråden är lite gammal nu, men det är kanske någon som kikar in här ändå. Jag är en mestadels glad och rastlös människa på 23 år som tycker om sushi och äventyr, stora som små.

    Fick flipp för några veckor sedan och bestämde mig för att livet är för kort för att ha tråkigt i Sverige, så jag bestämde mig för att bosätta mig i England på obestämd tid. Men det är ju lite trist att vara ny i en stad utan att ha någon att upptäcka den med. Så efterlyser nya vänner som kan förgylla min vardag!

    Intressen innefattar gå på konserter, åka longboard, sörpla kaffe på hipstercaféer och dricka billig öl.
    Hör av er vettja!
    [email protected]

    Diana 2017-09-01 19:59:30
    Svara
  • Hejsan!
    Jag heter Sara och fyller snart 24, flyttade till Västerås i augusti förra året och började då studera på MDH på beteendevetenskapsprogrammet. Tidigare bodde jag i Eskilstuna och de flesta av mina vänner bor kvar där, vilket gör att jag saknar att kunna träffa en kompis lite spontant och ta en fika eller gå på en promenad. Saker som får mina mungipor att gå upp är seriemaratons, baka (och äta bakverket), gå promenader, gosa med hundar och katter, dricka vin, spela lite sällskapsspel eller allmänt vistas i naturen! Nu i sommar har jag som mål att bada minst en gång varje vecka, upptäcka staden och området runtomkring mera och äta sjukt mycket jordgubbar! Vore kul med en extra sidekick!
    Om du tycker jag låter intressant får du gärna svara mejla på [email protected] !
    Ha det bäst, även om du inte skriver! // Sara

    Sara Olsson 2017-07-12 18:24:13
    Svara
  • VÄSTERÅS!!
    Hej! Glad och omtänksam tjej här som vill knyta lite nya kontakter.
    Jobbar som boendestödjare. Eller ja, börjar jobba som elevassistent till hösten. Stormtrivs att jobba med barn som har speciella behov.

    Har ett stort intresse för hästar, umgås mer än gärna med familj och vänner, tränar när motivationen finns. Älskar att resa och önskar att både mer tid och sällskap fanns. 🙂
    Skriv, så kan vi väl ta de därifrån!!
    [email protected]

    /Emelie sandkvist

    Emelie 2017-07-09 23:03:26
    Svara
  • hej fin bild

    Sophie 2017-06-30 18:39:56
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Emelie och är snart en 17 årig tjej.
    Jag hör hemma i trakterna runt Jönköping, där jag även har gått ut första året på gymnasiet. Jag älskar mat och tv-serier, vilket jag spendaerar för mycket pengar och tid på. Jag söker någon som vill bli min brevkompis, så om jag har fångat ditt intresse tveka inte att slänga iväg ett mejl till [email protected]

    Emelie 2017-06-27 22:35:35
    Svara
  • ! BRIGHTON !
    Mitt namn är Sharon och till hösten flyttar jag till Brighton för en engelskkurs. Letar efter dig om du bor här, eller ska dit nu i höst, eller också bara om du har bott/varit där någon gång!
    Jag har precis tagit studenten från naturprogrammet med internationell profil, jobbar som krönikör för en liten dagstidning och är såå taggad för framtiden. På fritiden älskar jag att skriva (såklart), spela instrument, sjunga, skapa massor med Spotify-listor med tex Ben Howard, the 1975 och Jonathan Johansson, läsa, dansa, åka på kvällsroadtrips med vänner och massor med annat mys i livet.
    Min mejl: [email protected]

    Sharon 2017-06-24 11:23:07
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hola!

    Jag heter Hanna, är 24 år och har bott i Göteborg i ca 3 år. I sommar kommer jag jobba rätt mycket men har kvällarna fria att hitta på roliga saker. Det skulle vara kul att träffa nya, fina vänner. Älskar att dansa, baka, gå promenader, diskutera livet (och livskriser), dricka öl samt kolla på TV serier (gillar allt från SKAM till Black Mirror till Please Like Me).

    Om du också är taggad på att träffas eller bara skriva lite, hör av dig till: [email protected]

    Hanna 2017-06-20 14:10:04
    Svara
  • NEW YORK
    Hallåååå!! Hej!! Se hit pls!!
    Jag heter Emilia och är 21 år gammal! Har bott i New York i ett år och pluggat och ska nu tillbaka för att jobba där ett år (OPT). Jag är originally från Örebro men känner att jag gillar storstäder bättre. På min fritid gillar jag att läsa(när jag känner att jag har tid och kan koppla av vilket det varit dåligt med den senaste tiden), träna (let’s be honest inte direkt men ser bra ut på mystory), baka (PÅ RIKTIGT bästaaaa), fika (kladdkaka och brownies til the day I die), fönstershoppa sneakers samt gå ut och dansa(läs se lätt förvirrad ut genom att försöka på sig coola dansmoves och misslyckas rejält) och flirta till sig gratis drinkar. Såååååå nu letar jag efter någon som vill hitta på grejs med mig i New York när jag inte jobbar!!!!! Kan vara allt från att fika, gå på bio, gå ut på kvällen, ta promenader, bara mötas upp för lite svenskhäng eller vad som!! Och visst går det bra om man bara vill ha mejlkontakt också och inte bor i NY!! Pls kom och häng med mig!!!
    [email protected]

    Emilia 2017-06-19 20:55:42
    Svara
  • VÄXJÖ

    Längtar efter tjejkompisar som exempelvis vill ha picknick, promenera runt sjön eller i skogen, gå på konsert eller folkets bio, plugga/skriva/laga mat ihop, ta tåget någonstans en helg, byta böcker med varandra eller bara dricka ändlösa koppar te och prata om livet. Eller alltihop.

    Jag är snart 27 år och tycker bland annat om böcker, språk, skrivande, natur, musik, yoga, Harry Potter, Murakami, Studio Ghibli-filmer och äventyr. När jag återvände till Växjö efter några år här och där i världen och fick veta att min barndomsbästis haft möhippa utan att jag ens visste att hon skulle gifta sig insåg jag hur ensam jag har blivit och hur svårt det är att hitta nya vänner när man är lite blyg och inte känner sig ett dugg vuxen trots att man är nästan trettio. Men det skulle vara fint med vänskap som kan bestå oavsett hur länge vi bor kvar och vart vi tar vägen.

    [email protected]

    Sanna 2017-06-14 08:08:54
    Svara
  • AIX EN PROVENCE

    Hej internetvänner!
    Jag skriver här eftersom att jag har bestämt mig för att flytta till Frankrike. Helt själv. Aaaaargh va läskigt.

    Jag är 22årig person från Sveriges sydligare delar vars stora dagsintressen är att äta långa frukostar och ha ett skrivflow, drömma om ett organiserat liv och dricka kaffe. På kvällarna vill jag helst: sluta jobbet tidigt, äta hemmalagad middag och sedan somna på min pojkväns kropp framför netflix. Natten: dansa, dricka öl, hångla, röka, ligga osv.

    Om du har varit i Aix, eller planerar på att åka dit i höst så hör gärna av dig! Skulle så mycket uppskatta alla sorters stadstips men även en kompis skulle sitta fint!

    Jag nås på min tidslösa email: coola10an (@) hotmail.com

    Linnea 2017-06-13 06:48:22
    Svara
  • UMEÅ
    27-åring som ”nyss” (augusti) flyttat från Göteborg hem till Norrland. Jobbar mest bara och har inte riktigt hittat några kompisar att hänga med än, fast då har jag inte gjort några försök riktigt, hehe. Det hade ju varit fantastiskt att ha en hop tjejkompisar att hänga med i solen nu när det börjar vara sommar!! Jag tycker om öppensinnade, avslappnade och sköna personer som tycker det är kul att prata om både djupa och ytliga saker. [email protected]

    Linnea 2017-06-13 00:31:27
    Svara
  • GÖTEBORG

    26 år på jorden. Bosatt i Göteborg sedan några år tillbaka och trivs här lite till och från. Söker trevliga och roliga personer som vill hänga ibland. Kanske gå promenader, dricka öl i slottsskogen, spela lite basket, gå på konserter eller cykla runt stan. Spenderar min tid till att jobba(tyvärr), titta på tv-serier, försöka imitera dialekter, laga och äta mat, fotografera och skriva. Hör av dig om du pallar! Min mejl är [email protected]

    Emilia 2017-06-12 20:59:08
    Svara
  • LONDON
    my name is chez. i’m a newly turned 29 year old living in london. obsessed with gin, exhibitions, skam, wandering, travelling, knitting (albeit v poorly), wes anderson, master of none, writing, records, good food and going dancing friday nights. would love to find somebody to exchange real letters and postcards with. i’m based in london but am going to be all over the place this summer (berlin, oslo, copenhagen, stockholm) and it’d be lovely to grab a drink with a new friend.
    [email protected]

    chez 2017-06-12 16:17:24
    Svara
  • Hej! Jag heter Frida, är 28 år och bor i GÄVLE. Just nu jobbar jag 50% och pluggar 50% (över sommaren) men till hösten ska jag äntligen komma bort från mitt jobb som suger glädjen ur mig. Jag är en ganska nervös människa, blir ganska lätt orolig och tycker det är läskigt att göra nya saker, men vill gärna våga! Jag skulle gärna komma i kontakt med någon som vill dra med mig på något roligt, nytt, spännande men som inte blir arg när jag inte vågar. Jag gillar växter (växtgäris ftw), roller derby, pole dance (all sorts dans faktiskt), att läsa (även om jag ofta läser samma böcker om och om igen), kolla på serier på Netflix, djur och att hänga på tumblr. Min favoritpodd är ”My favorite murder”. Älskar feminism och hbtq-frågor och jobbar på att stå på mig och inte ta någon skit.

    Vill gärna skriva med någon alt. träffas om det inte känns för läskigt. Kan tänka mig lite vad som helst, fika eller gå ut och dansa eller bara maila/chatta.
    [email protected]

    Frida 2017-06-11 13:26:16
    Svara
  • KARLSTAD & LITE ÖVERALLT ANNARS
    Hej på er! Amanda heter jag, är 23 år och har precis slutat plugga litteraturvetenskap. Gillar öl, hundar, pyssel och livemusik. Förälskar mig lite för ofta och gillar Harry Potter en hel del. Letar efter någon fin att fika, dricka öl eller nattklubbsdansa med. Eller bara skriva med också för den delen, sådant är också trevligt.
    Finnes på [email protected]

    Amanda 2017-06-11 00:33:25
    Svara
  • HALMSTAD & RESTEN AV UNIVERSUM
    Levt livet som 25 åring i lite drygt en vecka och tycker det är helt fantastiskt. Har åtta arbetsdagar kvar på skolan innan jag går på sommarlov.
    Älskar ett intressant samtal med nya människor. Inbillade mig i många år att jag var blyg av mig men så var det tydligen inte.
    Jag vill gärna prata om böcker, promenera/cykla, fika och läsa världsproblem.
    Drömmer om det lilla huset på landet där jag en dag ska bo, hugga ved och skörda grödor.

    [email protected]

    Rebecka 2017-06-09 15:35:52
    Svara
  • HALMSTAD & RESTEN AV UNIVERSUM
    Levt livet som 25 åring i lite drygt en vecka och tycker det är helt fantastiskt. Har åtta arbetsdagar kvar på skolan innan jag går på sommarlov.
    Älskar ett intressant samtal med nya människor. Inbillade mig i många år att jag var blyg av mig men så var det tydligen inte.
    Jag vill gärna prata om böcker, promenera/cykla, fika och läsa världsproblem.
    Drömmer om det lilla huset på landet där jag en dag ska bo, hugga ved och skörda grödor.

    Rebecka 2017-06-09 15:35:17
    Svara
  • VARSOMHELST
    Jag: 23 år. Mitt namn börjar på snirkliga bokstaven S. Bor norr om Dalälven. Tycker du om någonting som jag tycker om så tänker jag att det finns något att bygga vidare på. Jag vill ha brevvänner och/eller träffas IRL. Kul va!

    Jag tycker om: att må bra, kaféhäng, parkhäng, hundar, havet, gå på loppis, gå på museum, gå på konstutställningar, gatukonst, graffiti, klotter, veganmat speciellt indiskt och grytor och vegancheddar och sallad och smoothies, en fulladdad mobil, skogen (bor nära) scones till middag, åka tåg speciellt nattåg eller iallafall minst 4 h sammanhängande resa, läsa böcker, smink speciellt knallrosa läppstift och gul ögonskugga, skriva poesi mitt i natten, feminism, uteserveringar, yoga, cykla sena sommarnätter, sommarnätter generellt, sommaren rent allmänt, blommor och växter, kjolar/klänningar, min symaskin, diskutera politik – varit ideellt engagerad i tusen år, ha flätor, känna sig snygg, lyssna på musik, brodera tills fingrarna gör ont, lyssna på poddcast, dansa intense på klubb/spelningar, simma långt, drömma sig bort, andas djupt, känna att livet e mitt och nu gör vi något bra av det här, typ så.
    <3 /S
    [email protected]
    Ps. jag är snäll, pls fett sad om ingen mailar :,(

    S 2017-06-09 00:24:05
    Svara
  • MALMÖ/varsom helst
    Hej alla! Jag heter Ebba och är 17 år. Bor i malmö och skulle vilja ha en brevvän. Har alltid velat ha det men har inte tagit tag i det innan. Om jag inte spelar piano så syr, läser jag eller så fika jag förmodligen! ÄLSKAR FIKA. Om du bor i malmö och vill fika med mig hmu!!! Om du inte bor i malmö och vill skiva till mig hade jag blivit så glad så glad. Min instagram är ebbadankel och min mail är [email protected] 🙂 vi kanske ses och hörs!!!

    Ebba 2017-06-08 23:42:01
    Svara
  • Malmö/vart som helst

    Hej! 32-åring vid namn Therese här. Jag flyttade till Skåne för några år sedan och har några vänner/kompisar här men känner att jag vill lära känna fler folk ☺. Jag är introvert men en sådan som ändå har stort behov av att umgås ibland. Jag spenderar min tid med att se på Tv-serier/filmer, dricka öl i parken eller på krogar, spela brädspel och gå på konserter. Jag har nyligen börjat som volontär på ett katthem och det tar upp en del tid just nu. Sen tycker jag även att vegansk mat är roligt (äter ibland lakto/ovo fortfarande)! Hemma i lägenheten har jag en sambo och en katt. Om någon tycker jag verkar rolig att skriva med eller hänga med så hör av dig på [email protected] (har en annan vettigare mailadress till senare mail men vill inte dela den offentligt) eller kolla upp mig på instagram där jag heter marmeladsylt. Vi hörs!

    Therese 2017-06-08 19:12:37
    Svara
  • VEM SOM HELST, VAR SOM HELST
    Hejsan hejsan alla fina! Jag är en tjej på snart 17 somrar och jag bor i en skruttig liten stad i södra Skåne. Jag älskar att skriva och det skulle därför vara otroligt kul med en brevvän man kan kan ha kontakt med i sommar. Lite mystiskt men ändå mysigt. Spenderar oftast mina dagar i skolan och efter det finner ni mig sittandes vid mitt skrivbord hemma med plugg i massor. När jag inte gör detta tycker jag hemskt mycket om att läsa, titta på TV-serier, lägga pengar på konserter och åka tåg till Malmö för att dansa. För övrigt dricker jag flera koppar kaffe eller te om dagen då detta är bland det bästa jag vet. Hör av dig om du vill prata vidare och diskutera allt som hör livet till, jag är nämligen hyfsad på att diskutera om allt med vem som. Många kramar! Ni hittar mig här: [email protected]

    Eira Stigengård 2017-06-08 18:35:34
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej härliga ni! Mikaela heter jag och är en glad och sprallig 27-åring som ganska nyligen flyttat till Sthlm efter några underbara pluggår i Uppsala. Tycker om att hålla igång med bl.a. löpning, resa, träffa vänner, läsa böcker, skriva, laga mat, yoga, lyssna på poddar, spela spel, promenader, picknick, hänga i naturen och prova nya saker (det senaste är klättring och hinderbana). Det vore kul att lära känna nya människor här som vill hänga i sommar över en aw, fika, promenad, ett träningspass eller något annat skoj. Hör gärna av dig! 🙂 Jag nås på: [email protected]

    Mikaela 2017-06-07 22:19:39
    Svara
  • VART SOM HELST/SKÅNE
    Hej!! Jag heter Judith, är snart 23 år och befinner mig Helsingborg just nu. Ska jobba på ett vårdboende i princip hela sommaren. Det är första gången och jag är så himla nervös (har någon tips eller pepp för en newbie inom vården tas det mer än gärna emot <3)!! Jag tycker om att göra saker där jag får vara kreativ typ spela musik/måla/rita/kladda och speciellt där det inte behöver vara så mycket prestation. Jag har de senaste åren hoppat runt bland olika saker typ läst arkitekt/musik/grafisk design och typ insett att inget av det är något jag vill göra på heltid. Så just nu är jag ganska vilsen men har nog landat i att jag ska läsa till psykolog pga det verkar så givande och kul utbildning. Jag vill ha någon att skriva med!! Jag är inte så pepp på sommaren eftersom jag ska jobba så mycket och knappt har några kompisar kvar här nere. Men jag tänker att en brevvän hade varit fint och hade kunnat göra min sommar lite bättre! Skulle du bo i Skåne så är jag ju helt klart up for fika/vin/öl (som också är några av mina bästa saker). P&K och hör av dig!! ( [email protected] är min mail)

    Judith 2017-06-07 18:39:32
    Svara
  • PRECIS VART SOM HELST
    Hejhopp! Heidi heter jag, bor i Falun vilket jag gjort i princip hela mitt tjugofemåriga liv, förutom fyra korta månader som aupair i södra Skottland. Har varit arbetssökande sen den artonde april då jag blev orättvist sparkad från mitt underbara jobb som förskolevikarie (barn❤️)
    När jag inte söker jobb gillar jag att utöva yoga (extremt ny nybörjare!), kolla serier, film o realityshows, äta, mysa med mina katter o min sambo o dricka vin, helst vitt eller rosé.
    Hoppas någon därute har samma intressen o har lust att påbörja en fin brevvänskap! Min mail: [email protected] ?

    Heidi 2017-06-07 18:03:28
    Svara
  • STOCKHOLM
    Jag ska ärligt säga att brevvänner skulle jag vara megakass på att underhålla, men att dricka bubbligt vin IRL tackar man ju sällan nej till!
    Jag: 26 magiska år, jobbar inom IT (är dock ingen trist IT-människa å sådär, don’t u worry!) å bor mitt i stan. Gillar gruppträningspass på Friskis med pensionärer, dricka vin i alla färger och lyssna på podcasts. Klappar i händerna till På spåret och samlar på kontaktannonser från medelålders bönder. Vill man stalka mig lite innan man skriver (för att kolla så jag inte är ett creepo osv) så heter jag pizzaponnyn på Insta (pga gillar ponnys och pizza).
    Du: Gillar att surra mycket goja, träffas och dricka lite vin och tål rå humor. Oerhört höga krav dvs!

    Skriv gärna ett DM på Facebook. (Mail är så kopplat till arbete för mig) https://www.facebook.com/marielle.hagblad

    Tjing!

    Marielle 2017-06-07 16:36:47
    Svara
  • KÖPENHAMN
    Jag har precis flyttat till den här fantastiska staden (närmare bestämt igår!!!) och är så himla taggad på att lära känna lite nya människor då min umgängeskrets här är ungefär lika med noll.
    Jag är 26 år, och har flyttat hit för att jag till hösten ska börja studera plantvetenskap. Jag brinner för feminism och mina växter och odling. Jag gillar att skrota på loppisar och second hand-affärer, åka ut till skogen och gå vilse, dricka mig full på öl och vara ute tills det ljusnar. Vill hitta någon att göra ovanstående nämnda grejer med! Visst låter det grymt? Mejla mig vettja! [email protected]

    Emmy 2017-06-07 14:30:52
    Svara
  • AARHUS/DANMARK
    Hej!
    Jag bor och jobbar i Aarhus i fyra veckor till och skulle så gärna vilja hitta någon ny vän att ta en kaffe/middag/öl med här. Trivs så bra här i Danmark och åker gärna på utflykter och upptäcker mer av staden/landet innan jag ska åka hem till Sverige igen.
    Jag är glad i teater, konst, film, mat, kaffe, utforskande av nya områden och platser. Skriv till mig om du vill hitta på nåt! [email protected]

    Brita 2017-06-07 13:35:28
    Svara
  • PARIS!!
    Efter studenten flyttar jag i slutet av augusti till Paris för att vara aupair och plugga franska. Superroligt och superläskigt! Känner exakt ingen i hela staden dock, så om det finns någon i samma sits eller som vill ha nya vänner bara hör av er. Jag gillar det mesta, parkhäng, lite för starka drinkar och såklart att äta och laga mat. Maila mig på [email protected] så ses vi i Pari

    B 2017-06-07 10:54:08
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Olivia heter jag, bor i Stockholm och kommer fylla tjugo till hösten. Tycker det skulle vara såå kul med några nya vänner att umgås med i sommar!

    Jag tycker om att läsa, fotografera, dansa, promenera och skriva. Jag skriver mest skönlitterärt och just nu försöker jag bli bättre på att skriva noveller. Hur det går vet jag inte riktigt, då jag ännu inte vågat låta någon annan läsa det jag skriver. Jag tror nog att jag har några mer intressen utöver dessa, men det är ju så svårt att komma på vilka när man ska beskriva sig själv!

    När det kommer till vänner älskar jag att promenera runt planlöst i Stockholm, prata om allt och ingenting och göra det som faller oss in! Ta en fika, spontanbada, äta middag eller bara ligga i en park och njuta. Pricken över i är att ha djupa, roliga konversationer om allt möjligt.

    Jag har fått höra att jag är dålig på första intryck, men om ni mejlar mig kommer ni nog upptäcka att jag är rätt trevlig. Lovar!

    Mejl: [email protected]

    Ps! Jag befinner mig just nu i Portugal på semester och kommer komma hem i början av nästa vecka. Så om jag inte svarar på mejl direkt beror det på bristande wifi. Ds.

    Olivia 2017-06-06 23:50:05
    Svara
  • STOCKHOLM/GÄVLE
    Jennika. Turnerande musikfotograf som jobbar mer än vad som kanske är sunt och behöver således någon som kan hindra mig från att jobba dygnets alla timmar.
    Tycker bäst om Hellacopters, sjuttiotalet, tatueringar, festivaler och killar med långt hår. Ni vet det gamla vanliga.
    Vinylskivor är bättre än spotify och live är bättre än vinyl.
    Följ med mig på krökbacken, skivjakt eller på en slät kopp kaffe.
    Min mail är sjukt jobbinriktad så testa ”msojja” på instagram istället.

    Jennika 2017-06-06 22:14:55
    Svara
  • MALMÖ!
    Kim heter jag, 28 år och bor i tropikerna aka Malmö. Om dagarna jobbar jag med digital kommunikation, om eftermiddagarna och kvällarna hänger jag med min fru, tittar på alldeles för mkt Youtube och spelar spel. Älskar att vakna tidigt på morgonen och ta en promenad innan Malmö hinner vakna. Tycker att finns få saker som slår en iskall öl på möllan i solen. Älskar kvinnor och har ett hjärta som slår hårt för feminism. Skriv gärna till mig: [email protected]

    Kim 2017-06-06 11:54:21
    Svara
  • MALMÖ
    Jag heter Sonja och bor med min kille och våra två små grisar på St Knut i Malmö. Barnen är ett och två och ett halvt och orsakade eventuellt någon slags livskris hos mig? Hade aldrig trott att jag skulle va 28 och ha två ungar liksom! Men nu har jag slutat amma och helt och hållet fått tillbaka uteserveringspeppen samt blivit påmind om att tiden går snabbt och att livet ganska mycket ändå fortsätter vara som det var även innan blöjor och nej-skrik. 🙂 Jag är journalist och kommunikatör i botten, jobbar nu i en ideell verksamhet med fördomar kring psykisk ohälsa. Tycker om loppis, aktier, feminism, byggnadsvård, växter och blir vanligtvis mycket irriterad av vita medelålders män med orimlig makt, eller lust till makt. Skriv gärna till mig på [email protected].

    Sonja 2017-06-06 07:16:50
    Svara
  • BERLIN
    Jag tyckte livet var för mycket vardag och för lite fest så jag flyttar till Berlin över sommaren och vill supergärna ha sällskap. Jag drar dit 20 juni och ska hänga där hela sommaren lång. Jag skulle vilja ägna sommaren åt museum, utställningar, dricka öl, picknick i park, gatufester, loppis, klubbar. Jag är intresserad av lite allt möjligt som måla, skriva, quiza, spela tv-spel.

    Ellen 2017-06-06 07:12:34
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Åh, helt fantastiskt att detta finns! Jag heter Anna, är 25 år och pluggar skrivande samtidigt som jag jobbar som journalist. Mitt mål framöver är att utbilda mig till grafisk designer och formgivare samt att fortsätta att plugga skrivande. Längre fram skulle jag gärna fortsätta mina studier i historia. Aah, det finns så mycket som jag vill göra, haha! Hur som helst. Jag letar efter flera nya vänner för lättsamt häng.

    Jag är en kreativ person som älskar att skriva, läsa böcker, fotografera och träffa vänner. Jag skriver skönlitterärt och har författardrömmar. Utöver ovanstående är jag intresserad av bland annat inredning, gamla hus, historia, litteratur, konst, kultur, design, formgivning, blommor, träning, musik, konserter, museum, middagar, mat, café- och barhäng, promenader, teater, skogen, havet, film, tv-serier, kläder, spela spel, att fira allt som är bra samt att besöka nya platser. Massor av saker, med andra ord! Men främst är jag intresserad av att prata med, skratta med och ha roligt med människor. 🙂

    Hör jättegärna av dig om du vill ses över en fika, ett glas vin eller liknande! 🙂

    Du når mig på: [email protected]

    Anna 2017-06-06 01:00:34
    Svara
  • DALARNA/HÄLSINGLAND/HELA JÄKLA VÄRLDEN

    Hej alla gullisar! Jag heter Emma och blir snart 24 år. Är socionom men funderar på att sadla om och bli arkeolog eller affärsjurist. Bor just nu Bollnäs men ska flytta härifrån i augusti tillbaka till Leksand i Dalarna och hänga där under hösten innan jag drar vidare på backpackingresa. Problemet är att jag inte har så mycket kompisar kvar i Dalarna vilket känns fett läskigt för vem vill vara själv en hel jäkla höst? Är dessutom nybliven singel (bidragande faktor till flytten) och orimligt pepp på livet!

    Vill gärna hitta någon att gå på äventyr med så hösten inte känns lika lång! Eller att bara ha nån att skriva med om man tycker det är läskigt att ses.
    Gillar: att festa för fest är alltid kul, dricka vin och bubbel, träffa nya människor, fika, musik, gå på promenader/vandra, resa (kanske kan vi utbyta våra bästa resetips) läsa, film, laga mat och en hel drös andra grejer. Sånt där som helt enkelt gör livet lite extra fint.

    Fram tills augusti kommer jag hänga i Hälsingland och Gävle-trakten. Annars är jag också en del i Stockholm och Linköping.

    Bli min kompis! Kom igen, det blir kul!

    [email protected]

    Emma 2017-06-05 23:01:06
    Svara
  • UMEÅ/SKELLEFTEÅ (Norrland i allmänhet och wherever det finns nice folk!)

    Halvfinsk 96;a som älskar böcker, katter, naturen, fotografi, kaffe, indiemusik, bananglass, gaming och att ta det lugnt. Och att ibland inte ta det lugnt! Föredrar småstäder (eller bylivet) framför storstäder och tycker det är megaviktigt att göra de val som känns bäst i magen. Det har en depression och livet som introvert och högkänslig lärt mig.

    MAILA [email protected]
    Finns även på Instagram @ekmanidan

    KRAM!

    Ida 2017-06-05 21:40:32 http://www.idadia.blogg.se
    Svara
  • GÖTEBORG/SKELLEFTEÅ
    Hallå du! Jag sitter right in this very minute på tåget hem till Skellefteå från min älsklingsstad Göteborg, där jag nu har pluggat Miljövetenskap i 2 år. Saker jag älskar: road trips, sitta och äta mat i gräset då det är varmt, Creepypodden, 80-talsmusik, fulvin, Breaking Bad, The X-files, ställen med bra utsikt, att snacka populärvetenskap etc etc. Jag älskar spontanitet men det är inte alltid så lätt att få napp när man en solig sensommarkväll bara vill åka ut till Saltholmen och träffas över några öl vid havet. Varför är det så??? När jag kommer tillbaka till gbg i augusti vill jag träffa någon go person och typ snacka om allt mellan himmel och jord: störiga män, drömresemål, roliga anekdoter och sådant. Tills dess kan vi ju mail-växla, sådant är ju också kul.
    Maila mig på [email protected]! VI HÖRES

    Olivia 2017-06-05 21:17:19
    Svara
  • GÖTEBORG/UPPSALA
    25 år och ska spendera sommaren i Göteborg (är också härifrån). Pluggar annars till jurist i Uppsala (intresseområden ex mänskliga rättigheter) men har i vår rest runt i Indien. Gillar: deeptalk, rödvin, ost, yoga, stil, bubbel, att skratta (obvi). Tror på balans. Hehe. Flyttar i höst tillbaka till Uppsala. Letar efter någon/några att upptäcka min hemstad med i sommar (men ockås/eller Uppsala med i höst!) som gillar att bjuda på sig sj och inte har för många lager på själen. Vill: träffa nya människor, deeptalka, snacka skit, dansa, parkhänga, bada i havet och dricka vin på uteserveringar.
    MAILA då: [email protected]

    Cecilia 2017-06-05 20:22:45
    Svara
    • Svar på Cecilias kommentar.

      Hej!
      Jag läser också till jurist i Uppsala, vilken termin börjar du i höst? Är snart 22 och från Uppsala, vi verkar ha rätt lika intressen! 🙂

      Tove 2017-06-07 13:38:38
      Svara
  • VÄXJÖ
    hej hej!
    jag heter Emma, är 17 år och bor i Växjö. går samhällsvetenskaplig linje och är snart klar med mitt andra gymnasieår. lyssnar på musik non-stop (indie, rock, pop, new wave, punk osv osv) och att gå på konserter är bland det bästa jag vet. är obotlig bokmal och film/tv-serie-nörd. tycker om diverse fandoms, däribland harry potter, game of thrones och star wars. är även allmänt intresserad av politik, samhällsföreteelser, kultur, historia m.m.

    söker någon kul att hänga med i Växjö-trakten eller bara någon att skriva och diskutera med!!

    hör av er vetja <3<3
    [email protected]
    ~
    english: hi! i want to improve my english, so i'm looking for someone to write in english with.
    i'm Emma, a seventeen year old girl who lives in south Sweden. my interests are: reading, watching movies and tv-series, writing and discussing. i'm also interested in politics, civics, culture, history and so on.

    keep in touch!
    [email protected]

    Emma 2017-06-05 19:34:42
    Svara
  • LULEÅ (pyttelite Sthlm/Uppsala)
    Lite sen på bollen, men tänker att folk kanske scrollar igenom här en del?
    Frida heter jag pluggar (och jobbar som) lärare, är 24år men har ofta kofta så ser 100% ut som en fröken. Känns som att jag har en evighet kvar i plugget, men är egentligen halvvägs genom utbildningen. Läser till språklärare förresten, så jag gillar språk. och böcker hehe.
    Jag gillar katter, läppstift och långa fikor också! Så om du bor i, eller har vägarna förbi, Luleå borde vi ta en kaffe. Eller lite vin! Eller både ock? Om du inte bor i Luleå vill jag gärna höra var du bor, vad du gör och vem du är!
    I sommar kommer jag spendera en liten stund i Stockholm/Uppsala, vill ha riktig sommar+kaffe+häng. Kan vi ordna det?
    Om du är en hejare på exempelvis växter, musik, kaffe, böcker eller ba är en livsnjutare så kommer vi ha mycket att prata om!

    Vi hörs!
    [email protected]

    Frida 2017-06-05 14:48:20
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej alla goingar!
    Jag heter Madicken (ja, det är faktiskt sant!) är 22 bast och bor hos min mor på Södermalm i Stockholm.
    Jag söker härliga människor att göra roliga saker med i sommar. Typ strosa runt och fynda på loppisar och marknader, hänga i parker och när vädret ej tillåter: barer och klubbar! Jag gillar att rita, måla, fota etc. Vara kreativ helt enkelt! Läsa böcker gör jag också. Och dricker kaffe! Hojta så går vi på kompisdetj!
    [email protected]

    Madicken 2017-06-05 14:12:23
    Svara
  • BODØ, NORGE
    Hej! Norsk kvinna 31 år gammal. Studerar til socionom. Interesserad i samhällsfrågor och är alltid den som skapar dålig stämning på fest eller i fikarummet då jag inte kan låta folk säga rasistiska, sexistiska, homofoba, transfoba, funkofoba saker utan att nån säger emot.
    Jag vill träffa nya människor som är öppna, fåniga och spontana. Som kan ta mig med på hyttetur, campingtur eller en tur på krogen. Jag gillar att prova nya saker, brodera, dansa, lyssna på musik (gärna live), laga vegetarisk mat och gosa med djur.
    Håller tummarna för att någon som bor här i norr läser detta och vill bli min brevvänn.
    /Marit [email protected]

    Marit Kindsbækken 2017-06-05 13:51:11
    Svara
  • Hej!

    Skriver ut min mailadress först för jag är tankspridd och glömsk: [email protected].

    Så att ni inte missar mig, menar jag. I lördags fyllde jag 25! Jag bor i Malmö och lajvar barnmorska på BB, fast jag är sjuksköterska och läser min master i sexologi. Med ambition om att läsa till barnmorska också. När jag inte har huvudet i kurslitteraturen eller jobbar, lyfter jag blicken för naturen och donar i min lägenhet. Har bott i Malmö sedan i december men tidigare bott i Lund och därmed Skåne i fyra år. Jag känner Malmö någotsånär men skulle snarare säga att vi är bekanta än gamla vänner. Jag vill gärna lära känna staden bättre, men framför allt skulle jag vilja lära känna någon att upptäcka den med. Och någon att bjuda hem på kaffe, liksom. Jag är full av drömmar och blir lätt kissnödig av entusiasm när jag hamnar i en kreativ spinn. Men jag är också en känslig person som är löjligt snäll och älskar människor som är snälla tillbaka. Jag söker egentligen någon att komma ut med, motionsrunda eller pubrunda. Jag älskar djur och blir inte ledsen om du har en hårig kompis eftersom jag för närvarande saknar en egen. Jag pendlar livligt mellan Malmö och Lund då min partner bor där.
    Försöker för närvarnde lära mig detta med växter och lagar gärna mat ihop om du vill.

    Ska vi inte? Hör av dig.

    Gabriella 2017-06-05 13:28:17 http://shittydays.blogg.se
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Cecilia heter jag och bor i Stockholm. Är singel och älskar att läsa böcker! Min favvoförfattare all time är nog Karolina Ramqvist o Therese Bohman.

     Älskar att dricka bubbel o gör det gärna i sällskap, gå på konstutställningar, bada, kolla på byggnader och arkitektur, diskutera samhällsfrågor och existensiella grejer. Är lite av en grubblare 🙂 älskar o garva lika mycket dock!

     Ha det fint, Cecilia!

    Min mejl; [email protected]

    Cecilia 2017-06-05 12:54:49
    Svara
  • Sthlm/Nyköping/Norrköping/Världen
    Jag är en 25-30 årig (beroende på hur jag känner hehe) kul tjej som letar efter någon som lyser upp tillvaron i hamsterhjulet. Tycker om fina, humoristiska människor med mycket självdistans och hjärtat på rätt ställe.
    Jag älskar hundar, promenader, resor, sommarnätter, vin, öl, kolhydrater (spec pasta- sweet lord!), naturen, blommor och skönhet. Men jag AVSKYR skalbaggar (kallsvettas av bara tanken). Attraheras av både tjejer och killar.
    Tänker att det vore fint med någon att skriva om den senaste förälskelsen med. Som vill diskutera det där man funderar på men inte säger. När det går upp och ner, men som samtidigt kan uppskatta skvaller men aldrig smutskastning. Någon som kan berätta om de bästa städerna att dricka vin i, någon att dela med sig av de härligaste upplevelserna med och tipsa om de finaste kvarteren att strosa i. Både ytligt och djupt. Fint och fult. Vi kan dela erfarenheter men helt krav- och prestigelöst. Hör gärna av er 🙂
    Maila: [email protected]

    Helena 2017-06-05 11:15:03
    Svara
  • STOCKHOLM
    – Hej alla fina! Jag heter Lovisa, 24 år och pluggar till arktitekt i Stockholm. Jag stormtrivs, men kan ibland känna att utbildningen är så isolerad. Jag är en social varelse och drömmer om fler vänner. Och då jag först flyttade hit för 2 år sen, kan jag ibland känna att många Stockholmare redan har ”sina” vänner.
    Så nu, hörni, nu är det dags! På min fritid älskar jag att spela tv-spel (så om du gillar samma sak så kan vi ju spela ihop ju! ♥), läsa om random fakta, laga mat, glo på serier, dricka vin och hänga utomhus. Jag har en katt som heter Winston som man kan få klappa på etc.
    Nåväl, om du känner igen dig lite (eller inte alls också!) så hör av dig.
    [email protected]
    Puss!

    Lovisa 2017-06-05 10:26:29
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej alla härliga! Jag heter Nike, är 23 år gammal och är född och uppvuxen i Stockholm. Har det senaste året upplevt att många av mina nära vänner försvunnit härifrån – de har flyttat för att plugga eller är ute på långa resor och jag är liksom lite lämnad kvar här hemma. Det har fått mig att inse att man, nu när man tydligen är vuxen, måste anstränga sig för att skaffa nya vänner, och att det här är ett fantastiskt sätt att göra det.

    SÅ! Alltså letar jag efter fina personer att hänga med. Både helt vanliga vardagskvällar på middagar och fika men också på helger och kvällar på dans och festligheter och massvis i sommar, när jag har flera veckors helt oplanerad semester! Det här tycker jag om : äta mat och godis och fika, dricka bubbel och bli lite för full och dansa på klubb, slöhänga och kolla på tv-serier, prata om kärlek och hopplösa tinder-dejter, feminism och systerskap, virkning, att prata i evigheter om bostadskrisen i Stockholm (alltså hur jobbigt är det inte) och såklart tusen saker till. Men sammanfattat: någon eller några att hänga och ha kul med, helt enkelt.

    Skulle också tycka att det var roligt att umgås flera tillsammans i ett gäng – om ni är flera som känner som jag så hör av er, så fixar vi ihop ett härligt häng!

    [email protected]

    Nike 2017-06-05 08:53:23
    Svara
  • UPPSALA
    Hej! Jag är 22 år och pluggar till lärare i Uppsala. Jag tycker om träning, djur, dricka vin och dansa! Tycker att det är superkul att träffa nya människor och vore skoj att träffa vänner som är pepp på att testa olika saker eller bara hänga lite i sommar!

    Hör gärna av er till mig så hittar vi på något skoj! 🙂

    [email protected]

    Moa 2017-06-05 08:50:21
    Svara
  • BERLIN/GÖTEBORG

    Hej!
    Shirin heter jag och är en 22 årig tjej som kommer tillbringa sommaren i Göteborg för att sedan flytta till Berlin i ett år f.rom September pga studier.
    Jag älskar djupa samtal, trevliga människor, god mat och allmänt gött häng!
    Om du befinner dig i Gbg/Berlin eller någon annanstans i världen och vill ha en vän att skiva till/ hitta på roliga saker med, hör då av dig till : [email protected]

    kramkram

    Shirin 2017-06-05 01:17:57
    Svara
  • UPPSALA

    Hey peepz! Jennifer heter jag och jag är 24år gammal. Roddar i dagsläget en coffee shop här i stan och när jag inte jobbar försöker jag lära mig åka skateboard, fotografera (total nybörjare på båda), samla på LP, hänga med min sambo eller titta lite för mycket på serier. Älskar att snacka strunt och dricka öl (helst samtidigt men ej ett måste :)). Nu letar nu efter människor att hänga med i sommar så hör gärna av er! 🙂

    Ni når mig på: jennifer.b.eriksson(a)gmail.com

    Jennifer 2017-06-04 23:30:17
    Svara
  • LINKÖPING

    Mitt namn är Malin, 24-årig sjuksköterskestudent som i sommar slipper pendla och blir Linköpingsbo! Älskar katter och gillar mat, Sweden Rock, att sova länge, lyssna på vinylskivor, dansa flera timmar på fest, träna (ibland), tatueringar och böcker.
    Skulle ÄLSKA att bli old school brevvän och skicka faktiska brev. Men alltid kul att lära känna nya människor IRL också.
    Jag är en lojal vän som gärna går ut och dansar men fullkomligt älskar hemmakvällar med film, god mat och skitsnack! Fast utan skit. Söker någon att diskutera feminism och viktiga saker med samtidigt som man kan prata om vardagliga saker och skratta mycket.

    Är glad och underbar, bli min vän!

    [email protected]

    Malin 2017-06-04 23:14:51
    Svara
  • Hellu! (snart) 17-årig tjej som bor i Gävle med min familj i ett gult hus. Skulle gärna lära känna någon brevvän, tycker om mina jordgubbsplantor och löpning. Pluggar mycket men vet inte vad jag vill bli. Gillar också att läsa och att se Netflix-serier. Hör gärna av dig till [email protected].

    Elvira 2017-06-04 22:24:28
    Svara
  • Hej!
    Jag är en 37-årig nybliven singel i Stockholm som gärna skulle lära känna nya människor. Gillar att hänga runt ute, både med och utan min hund, både i skogen och på barer. Tycker också mycket om böcker, musik, samhällsfrågor, mat och att babbla om saker över en öl. Skriv gärna!
    [email protected]

    Jessica 2017-06-04 21:41:31
    Svara
  • GÖTEBORG!
    Hej!!
    Alice heter jag och är 22 år! Bor i Göteborg sen 2,5 år tillbaka. Jag har jobbat på en sjukgymnastklinik och nu har jag börjat plugga till sjuksköterska. Jag ska vara i Göteborg hela sommaren och är pepp på att hänga i världens härligaste stad och hitta på massa skoj både dagtid och nattetid! Lovat mig själv att åka ut till öarna och tälta, köra boule på levantine, paddla kajak en sommardag, hänga på balkongen och massor mer!! Plus att jag måste glömma en kille så att hitta på mängder roligheter i sommar tror jag är ett vinnande koncept! Är du sugen på att följa med? SKRIV till mig på [email protected] !! Puss och kram

    Alice 2017-06-04 21:41:17
    Svara
  • STOCKHOLM / HELA VIDA VÄRLDEN
    En brevvän till sommaren. Så fint. Jag har efter många år sagt upp mig från mitt arbete för att försöka nå mina drömmar istället. Det kan tyckas modigt, men det tog många år innan jag kom loss. Jag gillar populärkultur, samtal och intressanta hjärnor. Jag uppskattar utomhus och inomhus. Det vore kul att ha någon att mejla till och läsa mejl ifrån, men jag ses gärna irl också. Jag är 31 år. Skriv och berätta om något du har varit med om, något du funderar kring, eller beskriv bara din helg – jag hänger på. En brevvän till sommaren helt enkelt. [email protected]

    Ida 2017-06-04 21:37:26
    Svara
  • Hej, jag heter Nikki och är 25 år. Har precis tagit kandidatexamen från Konsthögskolan i Bergen och i höst börjar jag på masterutbildningen på Konstfack och flyttar därmed till Stockholm nu i sommar! Det vore roligt att lära känna människor i Stockholm som också sysslar med konst, men också folk på andra platser och med andra intressen så klart.
    Jag målar mest men skriver också mycket och brukar kombinera de två i min konst. Annars tycker jag om att spela sällskapsspel (några favoriter är Catan, Dominion, Hjärter, Backgammon och Skitgubbe), maratontitta på serier, bada, samla på vintageklänningar och vinylskivor, dricka öl och äta chips.
    Eftersom jag är mitt uppe i en flytt föredrar jag – till att börja med – att mailväxla men senare också gärna snigelpost!

    [email protected]

    Nikki 2017-06-04 21:27:32 http://nikkifager.com
    Svara
  • NORRKÖPING

    Hej! Efter att ha pluggat i ca 100 år har jag fått jobb i Norrköping och alldeles precis flyttat hit. Jag känner cirka noll och inga här och vill gärna lära känna lite härligt folk! Jag gillar bland annat att bara hänga, träna, läsa, promenera, sippa på kaffe, ta en öl eller två osv. Är det någon annan som också vill lära känna nytt folk här i stan vore det väldigt roligt att sammanstråla! Jag nås på [email protected].

    Lina 2017-06-04 19:48:37
    Svara
  • VANCOUVER, CANADA
    I’m Stephanie, originally from Toronto but now in Vancouver. I’m 32 years young, and obsessed my rabbit named Willow, getting A’s at university, and eating tacos. I love to travel, especially to Japan where my husband and I hope to move when we’re finished school. Music is my passion, especially music I can dance to like soul/reggae/ska. If you want to receive some postcards or letters with tons of stickers, please send me a message on tumblr or email me! [email protected] =]

    Stephanie 2017-06-04 19:43:23 http://www.remove.tumblr.com/
    Svara
  • NYKÖPING/UPPSALA
    Hej! Jag heter Emma och är 22 år. Vanligtvis pluggar jag i Uppsala men nu över sommaren kommer jag att jobba i Nyköping.
    Om du gillar att bada, hänga vid havet, dricka drinkar och bara ha kul kommer vi att klicka!
    Jag vill göra den här sommaren till den bästa!!
    Mail: [email protected]

    Emma 2017-06-04 19:23:18
    Svara
  • ITALIEN.
    Hej, jag undrar om det finns någon som skulle vilja åka till Italien med mig i sommar, kanske augusti? Jag var i Treviso/Venedig förra året men skulle vilja se mer, äta mer, upptäcka mer! Jag kan definitivt tänka mig att hyra bil och köra runt i landet, alternativt att vi bara väljer en (stor)stad och sitter på uteserveringar, solar på stranden och dansar på kvällarna.

    Vem är jag då? 26-åring från Malmö. Jobbar som produktionsledare på en reklambyrå i Helsingborg. Älskar öl, vin, min systers katt Elvis, att kolla Netflix, RESOR. Senaste tiden har jag rest ganska lite pga tänkt på att det är viktigt att spara pengar men fan vi måste ju leva och det kostar att leva så sparkontot får vänta.

    Skriv till mig på [email protected] så tar vi det därifrån. 🙂 Ha det!

    Eurica 2017-06-04 18:56:04
    Svara
  • STOCKHOLM
    Vilken otroligt kul idé det här är. Jag är absolut på jakt efter en brevvän och kanske även träff IRL när det känns rätt. Jag heter Nelly och är 34 år gammal. Jag bokbloggar på fritiden och älskar att läsa böcker då såklart. Annars trivs jag bäst hemma med en kopp te framför en bra tv-serie eller på en lång skogspromenad med min hund. Skulle se fram emot någon att ha långa konversationer med om allt och inget över en fika. Är just nu mitt uppe i bröllopsplaner med min andra halva och vill helst ha kontakt med folk i min egen ålder eller människor i ungefär samma fas i livet för så mycket utbyte som möjligt. Så är du min ålder, och vill ha någon att snacka om livet med hör av dig till:
    [email protected]

    Nelly 2017-06-04 18:02:26 http://nellonsbokblogg.blogspot.se
    Svara
  • STOCKHOLM
    Snart 20 åring som flyttade till Stockholm förra sommaren och jobbar nu i en ideell organisation.

    Jag vill hitta vänner att ha bokklubb eller dansa till indiepopig musik med! Gärna ett gäng med flera stycken att hänga med nu när sommaren kommer. Feminism och miljöfrågor är viktiga saker för mig som jag engagerar mig för. Tycker om att vara ute i naturen på äventyr, resa iväg eller hänga på konserter.

    Skicka mig ett mail på [email protected]!

    LINNÉA

    Linnéa 2017-06-04 17:58:09 https://www.instagram.com/hejsanlinnea/
    Svara
  • Hej! Jag heter Sharon är 26 jordsnurr! Jag söker brevvänner med liknande intressen som mig! Jag bor i Gävle och ska förhoppningsvis börja utbilda mig till socialpedagog till hösten. Mitt största intresse är att rita och skulptera söta monster av lera. Jag gillar också att titta på dokumentärer, läsa böcker, göra häftiga Spotify-listor, allt som har med rymden att göra, pastellfärger, glittriga saker, dinosaurier och att läsa om seriemördare.

    Jag vill gärna brevväxla med någon som vill skriva långa/korta brev, byta teckningar, roliga/häftiga listor eller något annat!
    [email protected]

    BREVVÄN! 2017-06-04 17:40:48
    Svara
  • Hej!!
    Alice heter jag och är 22 år! Bor i Göteborg sen 2,5 år tillbaka. Jag har jobbat på en sjukgymnastklinik och nu har jag börjat plugga till sjuksköterska. Jag ska vara i Göteborg hela sommaren och är pepp på att hänga i världens härligaste stad och hitta på massa skoj både dagtid och nattetid! Lovat mig själv att åka ut till öarna och tälta, köra boule på levantine, paddla kajak en sommardag, hänga på balkongen och massor mer!! Plus att jag måste glömma en kille så att hitta på mängder roligheter i sommar tror jag är ett vinnande koncept! Är du sugen på att följa med? SKRIV till mig på [email protected] !! Puss och kram

    GÖTEBORG 2017-06-04 17:25:31
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag heter Sandra och är nästan 16 år. Är ju lite yngre än de flesta här men åldern spelar ingen roll alls! Är extrovert, bubblig och väldigt pratglad, kan prata om allt mellan himmel och jord.❤️ Mycket tid går såklart åt skolan men även åt balett,yoga, shopping och kaffe drickande hehe. Skulle vara väldigt mysigt att hitta nån att skriva lite med men även öppen för att träffas!
    Min mejl är iallafall [email protected] (aslång jag vet)

    Sandra 2017-06-04 15:47:13
    Svara
  • BORLÄNGE/LULE/VÄRLDEN
    yo yo yo!
    pluggat klart i lule men hänger kvar i sommar (= chans till häng i nästan-midnattssol) och flyttar till vuxenlivet i borlänge i augusti (= häng där resten av…året/livet). så! Helena, 24 år, gillar: det mesta. är bra på spellistor och promenader, temafester, rulla lite longboard eller bara äta socker. älskar ord och folk som kan använda dom väl + tröttnar aldrig på att lyssna på andras berättelser. kul om du vill skriva/hänga/fira lule-sommarn/invänta min ankomst till borlänge. mejla min löjligt långa mejladress: [email protected] så hörs vi!
    Obs! finns också tillgänglig under Bråvallafestivalen! limited edition och allt!
    <3

    Helena 2017-06-04 14:12:42
    Svara
  • LONDON

    Hej hej! Heter Emma och är 22 år. Har bott i London i snart 4 år och pluggar till psykolog här. Jag gillar att äta mat och choklad typ, beskriver mig rätt bra. Hör av er om ni vill träffas! 😀

    [email protected]

    Emma 2017-06-04 13:39:46
    Svara
  • OSLO/BREVVÄN/RESVÄN
    Hellu!
    Jag heter Frida, är 23 år gammal och bor i Oslo sedan 3 år tillbaka. Jag söker gärna någon fin vän att umgås med, gå på bio, dricka vin, gå ut och dansa med mera!
    Du behöver inte bo i Oslo, hade ju varit kul med en brevvän att maila med och kanske träffas i framtiden? 🙂 Är också väldigt sugen på att gå på någon sommarfestival någon gång(har aldrig varit på festival och vill så gärna uppleva det!!) och gärna ut och resa någon gång(typ tågluff eller backpacking) så om du gillar att resa och livespelningar hade det ju varit kul att göra något sånt i framtiden? Släng iväg ett mail till: [email protected]
    Kramar!!

    Frida 2017-06-04 13:38:59
    Svara
  • NEW YORK
    jag ska vara i NY juni-juli i sommar och känner 0 personer där. Träffar gärna någon härlig som älskar långa middagar/drinkar/vara social precis som mig!

    Angi 2017-06-04 13:29:49
    Svara
    • Svar på Angis kommentar.

      Haha typiskt mig att glömma skriva mailen. Så om du är i New York och vill hänga: lingon987 @ hotmail.se 🙂

      Angi 2017-06-10 12:33:04
      Svara
  • LONDON

    yo! jag drar till london imorgon för att hänga där ett tag och känner exakt noll personer i staden så om nån vill ta med mig på äventyr hade jag blivit mycket glad. jag är ganska snäll och skriver ~*svår poesi*~, lagar vegetarisk mat och hänger med min pojkvän om dagarna. tycker om långa konversationer och oklara äventyr, feminism, gå på museum och dricka öl på uteserveringar. skriv till mig vetja :-))

    [email protected]

    déa 2017-06-04 12:46:12
    Svara
  • STOCKHOLM/UNIVERSUM

    Jag heter Viktoria, 26 år , norrlandsgäri och bosatt i Stockholm. Livet är som bäst när jag känner närvaro, får skratta hejdlöst, måla akryltavlor, vara i naturen, sitta på en balkong med ett glas vin eller äta en god middag med ett tänt ljus. Jag älskar långa konversationer som ger ett utbyte om allt och inget. Jag brinner för systerskapet och att ta mitt medmänskliga ansvar. Jag klarar mig jättebra utan orättvisor, rasism och dåliga energier.

    Tycker att de är livet att träffa nya människor i livet.
    Brevvän eller vän som kanske skulle tycka att de vore ashärligt att sitta på en klippa i Stockholm och filosofera med ett glas rött. Tycker att båda är fantastiskt.

    [email protected]

    Viktoria 2017-06-04 12:19:22
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Heter Maria, är 24 år och är precis nyutexaminerad med allt vad det innebär – jobbsökande, vilsenhet osv. Fullkomligt älskar sommar-Stockholm! Picknick och glass i parken, somriga drinkar och promenader. Annars gillar jag babbel, loppisar, öl på mysiga barer, hudvård, maat, feminism, uteserveringar och en och annan utekväll som börjar med givande prat och slutar i gapskratt och dans (allt från 80- eller 90-talsgodingar till soul och Justin Bieber slinker ner)! Annars sitter en lugn kväll med najs sällskap och te aldrig fel. Lägger även för mycket tid på att titta serier. Är ni några som vill hitta på något bara sådär? Maila [email protected]

    Maria 2017-06-04 12:14:54
    Svara
  • HELA VARLDEN (men London snart)

    Hey. Jag har varit borta fran Sverige i 9 ar, sa min svenska ar ibland lite stel och konstig ibland : ) Bor just nu i Tel Aviv men flyttar till London over sommaren (fran 15:e juni), och flyttar sedan igen till just nu okand plats. Tidigare bott i London och i en liten by i Spanien. Jag letar efter nagon som har lite samma problem som jag, namligen brist pa en nara tjejkompis. Jag var mobbad i skolan och hade det daligt hemma och lamnade Sverige sa fort jag kunde (har precis fyllt 30), och har darmed inga sadana nara vanner fran nar man var liten som alla andra verkar ha. Jag ar supervarm och go men aldrig vetat hur man umgas med andra tjejer i grupp (beror nog pa mobbningen fran nar jag var liten). Jag letar efter nagon som kanner lite samma sak, och verkligen vill ha en nara van som hor av sig regelbundet. Jag har bra vanner, men de kanns alla mer som bekantskaper och som att jag maste hora av mig hela tiden for att det ska bli nagot. Vill ha en sadan van som VILL styra upp saker med mig. Som pa riktigt undrar hur jag mar och gillar att prata om ALLT. Jag ar lite geeky, och precis gift mig med varldens finaste nerd. Jag ar besatt av hundar och tanker skaffa minst 3 sa snart det gar, alskar att laga veganmat, styrketranar lite hemma, alskar att typ hajka i naturen, resa, dricka ol. Du far garna vara lite alternativ, sa att du inte blir chockad om jag sager att jag alskar zombiefilmer och metal : ) Bast kanske om du ocksa har ett litet krangligt forflutet sa vi forstar varandra battre. Annars alskar du att skamta och skratta och ar inte radd for att vara dig sjalv. Det spelar ingen roll vart du bor, vi kan bli vanner pa distans forst och sedan kanske vi halsar pa varandra. Finns du? [email protected]

    Lil 2017-06-04 11:54:24
    Svara
  • BARCELONA finns det någon 925are i bcn som är up for att träffas? Jag heter Julia är 21 och har precis flytt Sverige för en varmare och härligare sommar. Jag gillar att dricka bubbel i parker, gå på konstmuseum, sitta länge på caféer, laga och äta vegansk mat, bada i havet, fuldansa på klubbar, dricka öl, glitter och djur (vill också väldigt gärna lära mig flamenco, salsa och lära mig flytande spanska här i espana) . Skriv till mig om du vill mötas upp nån gång! Kram
    [email protected]

    Julia 2017-06-04 11:53:45
    Svara
  • KARLSKOGA/ÖREBRO/VARSOMHELST

    Jag heter Annie, är 25 år och har flyttat tillbaka till min hemstad Karlskoga efter ett par år i Linköping och Stockholm. Vill supergärna hitta någon att hitta på spontana saker med! Älskar att lyssna på musik och gå på festivaler, träna, laga mat, resa och prata länge om både viktiga och oviktiga saker. Hör gärna av dig oavsett om du bor ni närheten eller inte!
    [email protected]

    Annie 2017-06-04 11:28:03
    Svara
  • SKÅNE / VÄRLDEN
    Hej där!
    Jag heter Madde och jag bor i en liten byhåla i nordöstra Skåne. Jag skulle gärna vilja hitta vänner, brevkompisar eller liknande! Jag gillar inte Håkan Hellström, rasism eller alkohol. MEN jag gillar bl. a feminism, skyrim, och hundar!
    Så om du vill hänga, prata, brevväxla, spela spel eller skypa med en awkward, sarkastisk, skitrolig person på 187 cm. Ja, du läste rätt. Jag är bara 187 kort. HÖR AV DIG! Jag finns på alla sociala medier, men hänger gärna i den riktiga världen också. Ibland.
    /[email protected]

    Madde 2017-06-04 11:25:52
    Svara
  • Hejhej, Carro heter jag och bor i Karlstad. Vore kul att träffa vänner här då jag inte bott här på ca 11 år och känner ca noll personer (utom släkten). Ska förhoppningsvis börja plugga här i höst och vore kul att ha en pluggkompis, träningskompis, fikakompis, festkompis ja ni vet vad som 🙂
    Annars vore det jättekul att maila/skriva brev med någon 🙂
    [email protected] är min mailadress för den som vill skriva ?

    VÄRMLAND/VARSOM 2017-06-04 11:25:20
    Svara
  • KALMAR/ELLER VARSOMHELST!

    hejhej! mitt namn är stephanie och jag är en tjej på nitton höstar som bor i lilla kalmar. jag har bott här i hela mitt liv och det skulle vara så himla superkul att träffa någon ny härifrån eller varför inte någon från en helt annan stad också!! jag älskar älskar älskar musik, mys, djur, konst, vin och att ha galet kul på spelningar. jag dagdrömmer ganska mycket om dagarna och längtar efter att få lära känna fina härliga människor att uppleva saker ihop med! vill du gå på museeum, dricka drinkar, lyssna på fransk pop, ha picknick, resa, plantera blommor, ha film/seriekvällar, skriksjunga håkanlåtar med någon så skriv till meeej! puss puss!!

    (Mail: [email protected])

    <3

    Stephanie 2017-06-04 10:37:33
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Jag heter Amelie, är 27 år och bor i Göteborg sedan 5 år ungefär med en karl och ett barn som är 2 år gammalt. Jag jobbar som sjukgymnast på ett sjukhus men när jag inte gör det så tycker jag om att dricka vin, promenera, äta vegomat och prata om livet. Söker en vän att göra ovanstående med ibland! Har du också barn så är jag öppen även för häng på lekplats, så länge vi dricker kaffe samtidigt 🙂 för att bara gräva i sandlåda är ärligt talat inte så kul. Har du inte barn så är det också toppen, ty även om jag råkar vara förälder så är jag även en härlig person. Min mail är [email protected]. Puss!

    Amelie 2017-06-04 10:30:21
    Svara
  • MALMÖ

    Jag heter Sandra är snart 25 år och nyinflyttad i Malmö. Jag jobbar på hvb-hem och har sökt kandidatprogrammet i socialpsykiatri på Malmö högskola till hösten.
    Jag söker nya personer att hänga med! Jag vill hitta sköna tjejer att promenera med, hänga i parken, gå på konsthallen, dricka öl på lokal och äta god mat med. Jag vill umgås under enkla omständigheter och utan en massa krav.
    Jag tycker om att prata om livet och allt som är orimligt i världen.
    Jag tycker också om bra böcker, kläder, växter och att klappa på min katt Totte.
    Vill du hänga med mig, hör av dig ASAP!
    Min mail är: [email protected]

    Sandra 2017-06-04 10:20:01
    Svara
  • STOCKHOLM
    Flyttar till Stockholm till hösten för praktik och komma bort från Skåne, hade gärna haft en brevvän där över sommaren. Vill helst reflektera över hur världen sitter ihop, spännande resmål och social utveckling.
    Är 26 år och har svårt att låta vänlig i mejl, det är nåt fel på mitt svenska skriftspråk. Däremot tycker jag om salsa och att sticka, så jag är egentligen en ganska sympatisk person. Vill hitta någon som kan släpa ut mig på salsa varje vecka 🙂 isf maila på mrmariaman atttttttt gmail
    P.S. är som det kanske märks tant inombords och bryr mig inte riktigt om alkohol och mode mera.

    Maria 2017-06-04 01:23:22
    Svara
  • MALMÖ/LUND MED OMNEJD (från i höst)
    Lina heter jag, snart 20 år gammal (ung?!) och alltså ganska så lost i det som kallas livet. Bor och har alltid bott i Stockholm men planerar att framåt hösten ta mig nedåt i landet, chilläsa tyska i Lund och bo antingen där eller i Malmö. Med knixet att jag knappt känner någon där nere och nu letar någon sorts sammanhang. Så om någon är i samma sits eller råkar bo i närheten och vill va skåne-mentor till denna rastlösa och förvirrade lilla person, hör av dig!!! Vet alltså uppenbarligen inte vem jag är riktigt, men gillar poesi ibland och saltlakrits alltid, kan inte säga nej till fest, önskar att jag kunde skriva, långt långt till vänster politiskt, lyssnar nästan bara på poddar eller progg, lite nördig när det kommer till tyska grammatik, favoritfärg: brun, älskar hundar och 70-talet, går gärna på teater MED MERA. nås på:
    linarehnfeldt sabela gmail.com

    Lina 2017-06-03 23:37:16
    Svara
    • Svar på Linas kommentar.

      Din mail funkar inte! Vill också hitta häng runt lund i höst och vill gärna skriva till dig men hittills funkar det inte!

      Hanna 2017-06-09 17:04:00
      Svara
  • MALMÖ/SKÅNE
    Detta blir min första sommar i Skåne, och jag vill ut på äventyr! Jag har ingen bil men däremot tänkte jag köpa sommarkort, och sen tänker jag mig saker som mysiga gårdsbutiker, Ven, Bornholm, sola på diverse stränder, äta glass och bara upptäcka Skåne/Danmark helt enkelt. Hade varit så kul om någon vill hänga på!

    Vem är då jag? 27 år, flyttade till Malmö i höstas. Jobbar på tåg, på fritiden gillar jag att resa, fika, äta sushi, snacka feminism och kolla serier (Skam och Orange is the new black är favoriterna). Vill du ta en fika, hänga på någon uteservering eller åka Skåne runt, hör av dig! Min mail är [email protected]

    Rebecca 2017-06-03 23:36:09
    Svara
  • UPPSALA

    Hej! Jag heter Karin, är 27 år och pluggar i Uppsala. Till skillnad från majoriteten av mina klassisar så kommer jag att stanna i Uppsala i sommar och har insett att det vore så mycket roligare att sitta på filtar osv tillsammans än själv! Älskar exempelvis loppis-shopping, glass i solen och promenader. Jag tycker att kompisdejting känns som en så himla läskig grej att göra ensam, så jag undrar om ni kanske är ett par-tre stycken i Uppsala som har lust att gå ihop och ses?! Känns så mycket härligare än att vara nervösa på tu man hand tycker jag! Är det några som är sugna på att vara med och styra upp ett litet gäng? 🙂

    Karin 2017-06-03 23:30:15
    Svara
  • STOCKHOLM
    Heeej! Här har ni en nyinflyttad göteborgare som nu äntligen har hamnat i stora Stockholm! Jag heter Johanna, är 24 år och jobbar som sjuksköterska. Jag har bott här i en månad och insett att jag typ inte känner någon, vilket är rätt trist eftersom det är sommar :’) Jag tycker hemskt mycket om att dansa, helst på småtimmarna, men även som träningsform. Gillar dessutom att laga mat och dricka mustigt rödvin. Vill hitta nya vänner att sitta på uteserveringar med och mer än gärna dansa på klubb med!
    Skriv jättegärna till: [email protected] <333

    Johanna 2017-06-03 23:29:03
    Svara
  • LINKÖPING

    Erika heter jag. Är en 23-årig student som gillar att dricka vin, laga mat och prata om livet! Drömmer om Frankrike, lumiga trädgårdar och att resa till världens finaste små hörn.

    Det hade varit väldigt trevligt att hitta någon/några fina personer att ha picknick och sitta på uteserveringar med i sommar.

    Hör gärna av dig!

    Erika
    eanderskar(@)gmail.com

    Erika 2017-06-03 23:18:23
    Svara
  • LUND/ GISLAVED (under sommaren)/ EUROPA

    Hej! Heter Alexandra och fylla 23 i år. Sarkasm och ironi är mitt sätt att prata med människor och ÄLSKAR att fuldansa. Skriver mycket, pluggar beteendevetenskap i Lund och tränar kickboxning. I höst ska jag plugga på distans och tänkte därför resa runt samtidigt. Så är du sugen/bor i typ Paris, Lissabon, Barcelona, Rom etc så kan vi ses där! Hit me up!

    [email protected]

    Alexandra 2017-06-03 23:15:58
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hallå hej! Ska flytta tillbaka till Stockholm över sommaren för att jobba och det vore ju fett att hitta lite nya roliga människor att hänga med när en inte jobbar. Jag heter Annika och är 23 år gammal, jag bor i Falun där jag pluggar film- och tv-produktion och har the time of my life typ. Jag kommer från Stockholm från början och har kvar mitt jobb där så över sommaren ska jag flytta hem och jobba lite för att inte dö utan csn. Är generellt väldigt bra på att boka upp cirka all min tid men i sommar har jag faktiskt sagt åt mig själv att nej du ska inte jobba lika mycket och du ska vara mer ledig än du brukar. Vill spendera mina lediga dagar och kvällar med att hänga i parker, gå på spelningar, segla, dricka bubbel, dansa och bara leva life. Behöver massa pepp inför hösten som kommer med c-uppsats och allt vad det innebär. Jag vill tycka att jag är en rätt rolig person att hänga med men det får du väl avgöra själv. Tycker om djur, musik, plantor och kameror, typ?
    Anyway, om någon tycker det låter kul att hänga får man tag i mig på [email protected]

    Annika 2017-06-03 22:37:52
    Svara
  • Hej alla!
    Jag är en 16 snart 17 årig tjej från Norrköping som letar efter en vän att maila med och diskutera allt från himmel till jord. Jag skulle beskriva mig själv som en old soul som är väldigt kreativ. Jag älskar allt från 40-90 talet. Är väldigt kunnig inom musik och lyssnar på artister som the Beatles och Led Zeppelin osv. Så jag är definitivt rätt person för att fråga om nya musik tips! Gillar djupa poetiska filmer. Extra poäng om dom blivit nominerade till en Oscar. Och jag gillar att betrakta snygga killar på spårvagnen och stan och få lite hjärtklappning för att dom är så snygga. Om jag låter interessant så skriv gärna ett mail till mig på [email protected] !

    Nellie <3 2017-06-03 22:10:11
    Svara
  • Hej!
    Söker någon kul kompis att skriva till, hitta på roliga saker med (eller varför inte båda två?!). Är snart 22 år och bor i Uppsala. Tycker om diverse olika saker – böcker, att prata (hehe) och inte minst att dansa! Maila mig ([email protected]) gärna om du känner för det!

    Tove 2017-06-03 21:29:06
    Svara
  • STOCKHOLM/UPPSALA

    Hej! Jag heter Josefin och är 23 år och bor i Stockholm.
    Jag tycker om: mat, bubbel, dans, musik, uteserveringar och allt annat som är härligt här i livet :’) Jag känner mig som en rätt spontan och rastlös person och skulle vilja hitta någon som vill hitta på saker ba sådär. Saknar kompisar som alltid (ofta i alla fall) är pepp!

    Hoppas vi hörs! ([email protected])

    Josefin 2017-06-03 21:10:25
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej alla fina! jag heter Jessika, är 23 år och nyinflyttad i sthlm. Jag pluggar distans just nu och känner att jag behöver komma ut och hitta på lite roliga saker! Letar därför efter lite roliga människor då jag inte känner så många här än ?
    Jag älskar att binge kolla serier, dricka vin, hänga på pubar, klappa katter, skönhet, mat och ha långa pratstunder om allt mellan himmel och jord. Letar efter någon att prata med, någon som kanske vill ut och hitta på lite saker, kanske bio, gå på något fint kafé eller ta en drink med!
    skriiiiv jättegärna till; [email protected] ??

    Jessika 2017-06-03 21:04:58
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej alla ni!

    Jag är 27 år, bor i stockholms utkant (Haninge) och pluggar till att bli eventkoordinator. Jag älskar jordgubbar, sommaren och att resa. Jag hatar svamp, ensamhet och spindlar. Jag vill lära mig kalligrafi nu under sommaren, drömma om resor (förhoppningsvis också göra en resa under sommaren) och hitta på massa roligt med massa roliga människor. Jag har en historia om utbrändhet i bagaget och är väldigt trött ibland och orkar inte alltid vara ute halva natten, vilket jag hoppas att du kan förstå och inte ge upp om mig för det. Jag vill hitta nya bekantskaper som vill fika, åka på resor kanske, utomhusfestivaler och annat roligt. Jag älskar naturen och kan även tänka mig en kompis som vill göra skogsutflykter. Jag dricker sällan mycket, min kropp gillar tydligen inte så mkt alkohol, men drinkar är en favorit när jag väl dricker.

    [email protected] skriv vettja 🙂

    Jenny 2017-06-03 21:02:23
    Svara
  • ok insåg när jag läste de sista raderna att jag nog är den sämsta förebilden för internet-träffar. Skriver i princip ut mitt telefonnummer i tinderprofilen, många har kommit hem till mig första gången vi ses, och vissa skriver jag bara några ord med innan vi ses. Går dock alltid på andra grejer, som bild eller fb eller stavning eller nånting.

    ada 2017-06-03 21:02:13
    Svara
  • ÄLMHULT
    Hej 🙂 Jag heter Lisa och är 30 år. Jag är holländare och bor i Holland just nu, men jag ska flytta till Älmhult i augusti eftersom jag har hittat ett jobb där. Jag har varit utbytesstudent i Sverige i 2004/2005 och har längtat till Sverige sedan dess. Jag är utbildad som konstnär, men jag ska börja jobba med IT nu. Jag vet att det låter konstigt, men det passar mig 😉 Jag är en lugn tjej, som hellre vaknar tidigt på morgonen än att stanna uppe hela natten. Jag gillar att promenera och springa, jag läser mycket och tittar på alla matprogram jag hittar på tv. Jag älskar te och choklad, så om du vill ta en fika med mig, hör gärna av dig: [email protected]

    Lisa 2017-06-03 20:32:47
    Svara
  • STOCKHOLM
    Jag heter Bernadett, är tjugo år gammal och är så himla sugen på att träffa fantastiska tjejer och skaffa nya vänner för livet!
    Efter ett år på västkusten har jag och sambon bestämt oss för att flytta tillbaka till huvudstaden. Jag har hoppat av min utbildning och känner mig lite vilse i världen – därför är jag en perfekt kandidat till att sitta länge på barer, restauranger, kaféer och parker, och diskutera allt möjligt som man kan tänka sig vilja prata om. Jag är väldigt intresserad av mode, smink, mat i stora lass, djurrättigheter, musik och framför allt litteratur. Att resa är fantastiskt också, så det skulle vara askul att få träffa ett gäng härliga resekompisar och dra till någon stad tillsammans i Europa! En weekend i Paris för att lära känna varandra bättre? Yes, please!
    Jag är tillbaka i Stockholm i mitten av juli efter att ha spenderat lite tid i min hemstad Budapest, och det skulle vara så sjukt gött om man fick kompisdejta lite då. Jag har tyvärr tappat ganska många av mina vänner från gymnasiet under mitt år i Göteborg, och kommer att komma hem till en stad som ekar på vänfronten.
    Ni får mer än gärna lägga till mig på Facebook där jag heter Bernadett Végh, eller på instagram där namnet är d_tte.
    Tusen och en kramar till varenda en av er!

    Bernadett 2017-06-03 19:12:46
    Svara
    • Svar på Bernadetts kommentar.

      Hej! Du verkar vara en cool och trevlig tjej som jag gärna vill hänga med, la till dig på facebook 🙂
      Hoppas vi hörs!
      //Sara

      Sara Reuben 2017-06-05 05:43:22
      Svara
  • Hej!

    Är 22 år gammal och bor i Sundsvall. Är rätt dålig på sociala medier utan läser mest bloggar. Gillar natur, har starka åsikter omkring feminism, rasism och djurrätt. Behöver mycket tid för mig själv, men är social och rolig (ibland). Letar efter någon en kanske kan lära känna, som vill resa kanske. Lever i ett förhållande med en fantastisk person, så finns det något annat par därute som vill umgås alla 4? Kul! Hör gärna av dig!

    Tillägger att jag tar en öl då och då, men alkohol är ingen stor del av mitt liv. Gillar kubbspel och sena sommarkvällar istället. Ciao!

    Elin 2017-06-03 19:05:54
    Svara
  • Hej där!
    Jag heter Pennie och är 22 år gammal. Flyttade till Stockholm för ca ett år sedan (från Uppsala) och vill inget hellre än att skaffa några roliga vänner i den här underbara staden. Är ganska så ensam för tillfället då jag inte pluggar eller jobbar på ett ”vanligt” jobb (repeterar inför filminspelning atm).

    Jag älskar att ha långa, intensiva diskussioner om sånt som är intressant eller bara roligt, gärna med ett glas vin i handen! I övrigt gillar jag allt som har med film att göra, böcker som blir en egen värld, musik som känns som att någon petar med en pinne i bröstet, katter som dunkar huvudet mot ens eget och långa dagar ute på stan med massa fika/drink-pauser. Om du kanske skulle vilja joina mig på en sådan stadstur eller sitta och prata med mig över ett glas vin eller typ ha picknick eller vad som helst, så SKRIIIV!

    Om du inte bor i Stockholm (eller bara föredrar att skriva framför att ses) så skulle det också vara superkul att ha en ”traditionell” brevvän att öppna upp sig för och lära känna på ett annat sätt (än om man ses).

    ([email protected]) är min mejladress! Tveka inte, hör av dig! I need some friends haha…

    Pennie Potts 2017-06-03 18:47:30
    Svara
  • ÖREBRO

    Hej! Jennifer heter jag , 23 år från härliga Dalarna. Flyttade till Örebro för att plugga, är meningen att det ska bli en jurist av mig till slut! Jag älskar mat, tv-serier, inredning, att hitta nya favoritlåtar att fuldansa till och gå på Friskis & Svettis-pass. Skulle vara så kul med nytt folk att umgås med, typ ta en mojito på Stora Örebro, gå en promenad runt stan eller bara snacka om stort som smått.

    Hör av dig till dalapenny(at)hotmail.com ???

    Jennifer 2017-06-03 18:43:51
    Svara
  • HÄRNÖSAND / GBG
    Hej jag heter Adina. Jag är 20 år, uppvuxen i gbg och ska nu spendera sommaren i gbg, men bor numera i härnösand. Jag är dansare och feminist. Vill ha en ny kompis!
    [email protected]

    Adina 2017-06-03 18:22:17
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej alla 🙂

    38 år och bor på Södermalm. Singel i stan. Dricker inte alkohol just nu men hänger görna med på spelningar, parkteater, fikar eller har picknick. Intresserad av böcker, kultur i allmänhet, relationer, musik och mycket annat. Skriv till [email protected]

    Kram Elin

    Elin 2017-06-03 18:05:18
    Svara
  • GÖTEBORG!
    Hej alla fina! Om ett par veckor flyttar jag till Göteborg efter ett år utomlands. Har tidigare bott i Göteborg under ett år från sommaren 2015-sommaren 2016, men då jobbade jag som mest och hade inte tid till mycket annat. När jag nu kommer tillbaka har mina vänner också flyttat och jag känner nu att jag kommer sakna kompisgäng i staden! Skulle därför vara kul att träffa lite folk att hänga med ibland nu när jag kommer tillbaka. Jag är 27, norrländska som gillar att hitta på det mesta, springa, promenera, klättra, dricka vin, kaffe, vad som helst. Maila: [email protected]. Kram!

    Hanna 2017-06-03 17:47:31
    Svara
  • STOCKHOLM

    Söker alkoholkompis som vill hänga i parker – på bryggor – på stränder med vin eller bärs eller cider. Shibumi på Kungstensgatan har de galnaste drinkarna – tänk så här lakrits och ägg eller gurka+champagne. Har varit utomlands i två år nu (i England) så saknar utelivet i Sthlm. skriiiiiv till [email protected] !!

    Maria 2017-06-03 17:21:05
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Jag är 26 år gammal och känner att jag behöver nya kompisar nu, pronto! Jag saknar någon att hitta på spontana grejor med, som att dra på loppmarknader och utomhusfestivaler och Gröna Lund och allt vad det är.

    Jag läser tokmycket böcker, kollar på för många tv-serier (samtidigt), älskar både att äta och laga mat (mest pasta) och dricker gärna vin till. Kan vi hänga snarast? [email protected]

    Mira 2017-06-03 17:17:37
    Svara
    • Svar på Miras kommentar.

      Låter som vi skulle kunna komma utmärkt överrens.. 🙂
      Vill också gärna hitta nya vänner pronto, jag älskar också att läsa böcker, äta pasta, se på serier och mycket annat 🙂
      Ska du och jag kanske hänga någon dag? 🙂
      Bor också i Stockholm
      Maila mig gärna om du vill.. 🙂
      [email protected]

      Sara 2017-06-03 19:00:21
      Svara
  • STOCKHOLM

    Vem är jag? En tjugotvåårig nyexaminerad Berghsare som tydligen ska slängas in i den ”stora världen” – jobblivet. Har bott i Stockholm sedan augusti med min sambo, men har upptäckt att jag saknar några kompisar här i stan att skriva/hänga med. Kanske är det kul om vi har något gemensamt?
    Vad gillar jag? Långa frukostar, musik/konserter, fina sekelskiftslägenheter, minimalistisk design, hundar + katter och växter.
    Hur når man mig? [email protected] är ett bra sätt. Svarar alltid fort på mail. Älskar mail.

    alma. 2017-06-03 16:53:39
    Svara
  • MONTPELLIER
    Ska läsa en språkkurs i Montpellier från 12/6-22/7 och skulle älska att hänga med någon vettig person härifrån som kanske vill visa mig den bästa baren att dricka vin, den härligaste stranden och de finaste kvarteren att strosa i. Jag heter Rebecca, är 22 år, pluggar läkarprogrammet i Göteborg i vanliga fall, tycker om vin, hundar, långa promenader, att vara ute i naturen och ha picknick osv osv. Hör gärna av er om du vill hänga!
    Mail: rebecca.runevad (at) gmail.com

    Rebecca 2017-06-03 15:19:45
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Sara och är 25 år.. 🙂
    Är född och uppvuxen i Stockholm och söker nya vänner att hänga med i sommar. Är en väldigt trevlig och social person som dessutom är snäll och ganska så skoj att umgås med. Skulle vara härligt att hitta någon ny gullig tjejkompis att fika med, gå promenader tillsammans, kanske gå ut och dansa med eller något av allt annat man kan hitta på i Stockholm i sommar. En hetro eller gay vän spelar ingen roll, skulle vara trevligt att få nya vänner oavsett vilken sexuell läggning du har.
    Skriv gärna till mig på facebook eller mail om ni vill! 🙂
    Sara Reuben
    [email protected]

    Sara 2017-06-03 14:52:28
    Svara
  • Hej!
    Jag ska flytta till Visby i höst och letar efter lite nya vänner! Jag är 30 årig jurist och gillar smarta, snälla människor! Jag tycker om naturen, små äventyr, sjunga, festa, pyssla, äta, lyssna, babbla. Längtar efter en vän på Gotland som man kan skratta, gråta och bara vara alldeles tyst med.

    Hör av dig till mig <3 🙂

    [email protected]

    Susanne 2017-06-03 14:44:14
    Svara
  • BREVVÄN/PEN PAL

    Jag tycker det skulle vara himla kul att ha en brevvän igen, för första gången på typ 15 år! Riktiga brev helst, ni vet, sådana på papper. Gärna någon som bor utomlands. Har själv varit utlandssvensk och både saknar och inte-saknar det livet — skulle vara roligt att höra om vad ni hittar på om dagarna där ni bor, utbyta erfarenheter och prata om livet. Jag är en 31-åring skåning som bor i Stockholm. Gillar kaffe, TV-serier, böcker, tidningar, åka tåg, öl och att hajka. Inte helt hundra på att jag kommer lyckas hålla igång med att skriva brev, men vill gärna försöka. Mejla [email protected].

    English speakers —-> Hello! I would love a penpal somewhere in the world. I’m Swedish but used to live abroad before I moved back home and would love to hear about your life and talk about life in general. I’m 31 and live in Stockholm. I like coffee, TV series, books, newspapers, train journeys, beer and hiking. Not 100% sure I’ll be able to keep this whole letter-writing business up, but let’s give it a shot! Email: [email protected].

    Emma 2017-06-03 14:41:58
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hola!
    Vilma heter jag, fyller 24 om ett par veckor och har bott i Sthlm sen i november. Fd mediestudent och jobbar nu som administratör då jag inte riktigt har kommit fram till vad jag vill med life. Älskar katter, sol, prosecco, musik och RESOR. Söker babes att spendera sthlms-sommar på bästa sätt!! Någon att skriva med ett par rader bara skulle inte heller sitta helt fel, uttrycka sig i skrift som vänskap är lika fint som att mötas.

    Sååååå, hit me up!!
    [email protected]

    Vilma 2017-06-03 13:48:21
    Svara
  • UPPSALA
    Hej! Jag heter Louise och är 27 år gammal. Kommer från Småland, men bor och pluggar i Uppsala. Är kattmamma till två gulliga birmor och sambo med en man. Tycker om att läsa, gamea, diskutera, resa och upptäcka. Jag är en snäll, lite blyg och bergochdalbanig person. Just nu är jag så himla less på livet. Känner att det bara lunkar på och det sticker och bränner i kroppen efter nåt nytt. Mina bästa vänner bor miltals bort och i Uppsala har jag mest ytliga vänner (kasst ordval, men ni hajar vad jag menar). Om du bor i Uppsala med omnejd får du gärna höra av dig för kaffe, öl, promenad eller annat. Vill du växla några rader då och då, är det också okej. Kram! [email protected]

    Louise 2017-06-03 13:16:36
    Svara
  • GLASGOW!!
    Hej, jag är en 30 årig tjej från Stockholm som flyttade från Melbourne till Glasgow i januari. Jag har bott utomlands det 6 senaste åren och älskar att upptäcka nya plaster och människor. Glasgow är helt underbart, men det skulle bli mer underbart om jag hade en härlig vän att utforska Glasgow med, upptäcka nya mat ställen, gå på konserter, museum, shopping och mer! Jag har en en helt fantastisk kille från Glasgow här, men om jag ska va helt ärlig så saknar jag härliga vänner! Tio saker om mig: indie musik, maaaat, konst, socionom, mode, shillinggänget, djupa konversationer (dom är rätt dåliga på det här), kärlek, skratta. Maila mig på [email protected]

    Puss

    Johanna 2017-06-03 13:07:12
    Svara
  • Hallå NORRKÖPING!!
    Jag är en nyexad 24 åring som flyttar till Norrköping på Söndag (!) Är nervös, men också sjukt pepp på vad staden och livet har att erbjuda! Söker någon att hänga och upptäcka staden med. Fika, aw-a, eller träna, vad än som passar dig! Träningsformer som jag gillar är löpning, simning och att gå på pass. I övrigt är jag pepp på att stimulera min kreativa sida, gillar att pyssla med papper men skulle gärna utvecka mina sömnads och virkningsskills. Pysselfingrarna har liksom varit på paus under tunga år av högskolestudier, men nu så! Hör av dig om du är sugen på att hänga!! 🙂 Min mail är lieaanon(a)gmail.com

    Linnea 2017-06-03 13:04:06
    Svara
  • Hittade en vän här vid ett tidigare brevvän inlägg. Våra mail blev till poesi och vi delar samma namn, Amanda. Nu flyttar jag till London om 6 dagar och är svinrädd. Rädd för att fega ur och inte våga ta staden med storm.. därför letar jag efter någon som kan peppa mig och prata om allt med, kanske någon som redan befinner sig i London eller någon som är på en helt annan plats. Stjärnklaranätter, hundar och bryggkaffe är bland det bäst jag vet, tål inte ens kaffe men kan inte låta bli att konsumera det. Fotar, läser och reser så mycket jag bara orkar och tog studenten för 3 dagar sedan. Lyssnar även väldigt mycket på musik och då spelas det oftast någon indiepop eller något svenskt som Thomas Stenström eller vår finaste Veronica. Vill du fika, gå på museum eller bara skriva, hit me up.

    LONDON 2017-06-03 13:03:04
    Svara
  • BERLIN!
    Flyttar till Berlin om exakt en vecka för att jobba på konststudio, dricka cava i parker och ta det allmänt lugnt efter 2 stressiga år i London.

    Känner dock snitt noll människor! Så jag söker dig bff / potentiell girl gang medlem, eller bara folk allmänt folk att fika / barhoppa / gå på gallerier / klubba / gå på bio / karpa dagen med! Jag är 24 år från Stockholm, precis klar med magister i Eco Art, allround snäll. Vi hörs!

    Patricia 2017-06-03 12:28:38
    Svara
    • Svar på Patricias kommentar.

      Men åh får jag också vara med? Har bott här ett år nu och vill supergärna hänga!

      Filippa 2017-06-16 18:19:14
      Svara
    • Svar på Patricias kommentar.

      Hej! Jag vill supergärna hänga i Berlin. Jag drar dit 20 juni och ska hänga där hela sommaren lång. Jag behöver kompisar till detta äventyr. Jag är intresserad av lite allt möjligt – filosofi, politik, litteratur. Måla och skriva. Jag tycker om museum, utställningar, dricka öl, picknick i park, gatufester, loppis.

      Ellen 2017-06-06 06:20:51
      Svara
    • Svar på Patricias kommentar.

      Heeeeej!

      Let’s hänga!

      Jag är fotograf och jobbar för ett onlinemag/social network som heter Artconnect (hej gemensamma intressen). Älskar att dricka bubbel i parker, gå på utställningar o leva rövare. Har en amazing squad som alltid letar potentiella nya medlemmar!

      Cheers!

      Veronica 2017-06-03 14:08:53 http://anverjo.blogg.se
      Svara
  • STOCKHOLM

    Ahoy snyggisar! En 23 år gammal Emma här. Jag undrar om det är någon som skulle vilja gå på REJV med mig i sommar. Alternativt dansa i röda rummet på trädgården? Ska annars på way out west om någon vill ses och bara peppa till livets lineup??

    Lägg till Emma Walsh på fb eller eposta [email protected]

    X

    Emma 2017-06-03 12:00:56
    Svara
  • Rädda mig från ensamlivet i ÖREBRO.
    Ska börja plugga i höst. Skitläskigt, jag hör hemma i Dalarna, allt blir nytt och gud vet jag. Är 19 år (97a), gillar mest att dricka drinkar och fika, men om du till exempel vill bergsklättra eller gå på bio så följer jag såklart med. Har lite ångest över att jag inte har några särskilda intressen, tycker om resor och att umgås och terränglöpning men allt det är så sjukt intetsägande så behöver inte ens nämna det. Vi kan gå och titta på möbler tillsammans och jag pratar väldigt mycket, särskilt när jag är nervös, så du slipper! Jag är för ung för att kolla min mail men slide into my dms på insta, hkhmaria, så kanske vi kan lösa det därifrån!

    Maria 2017-06-03 11:55:55
    Svara
  • JÖNKÖPING
    Hej hörni!
    Är en snart 18-årig tjej som om ett par veckor går ut andra året på gymnasiet. Är ute efter någon att skriva eller hänga med nu i sommar och gärna också när sommaren tagit slut! Tycker bland annat om att läsa, promenera, gosa med katter, käka vegomat, cykla, slappa framför teven och dansa med lite alkohol i kroppen. Hör av dig om du skulle vilja skriva och/eller ses någon dag! Min mail är: [email protected].
    Kram!

    Lova 2017-06-03 11:24:37
    Svara
  • GÖTEBORG / ÖREBRO / HELA VÄRLDEN

    Hej!

    Jag heter Isabell, är 21 år och uppväxt i Örebro. I höst flyttar jag till Göteborg för att studera! Vore så himla kul att lära känna någon där eller varsomhelst egentligen. Jag älskar både att skriva och resa, så nya kompisar är alltid välkomna! Vill lära känna någon som är lugn men spontan, har dålig humor och sarkastiska kommentarer, dansar både hemma i vardagsrummet och på klubben, älskar djur och böcker och mat. Om det låter som du, skriv till mig! Här är min mejl: [email protected]

    Kram!

    Isabell 2017-06-03 11:22:16
    Svara
    • Svar på Isabells kommentar.

      Flyttade hit till Göteborg för 3 månader sen och vill gärna träffa nice folk att springa på äventyr med. Min mail är [email protected]. Vore ju kul att dra ihop ett häng allihopa. Vad säger ni?

      Emma 2017-06-11 12:01:33
      Svara
  • GÖTEBORG
    Jag flyttar från Visby till Göteborg i augusti. Som 17-åring hade jag en dröm om att bo i Gbg och nu blir den sann. 31-årig tjej, vill leva livet nu helt enkelt. Har en del vänner i Gbg sen tidigare men vill också hitta mitt eget. Är en kreativ själ som utbildat mig till socionom.

    Julia 2017-06-03 11:13:11
    Svara
  • KAPSTADEN

    Helloj! 34 år är jag och ska bo ett år i Kapstaden från och med i juli och känner knappt någon där, så är i stort behov av nya bekantskaper! Några favoritsaker: katter, läsa böcker, dricka öl, dansa, hajka och bada. Bor du i Kapstaden eller i närheten i Sydafrika hör gärna av dig så styr vi upp något:) Maila till: [email protected]

    ellen 2017-06-03 11:03:41
    Svara
  • Nybliven mamma (mitten på maj) på 32 år i norra Stockholm. Söker någon att skriva med eller promenera med eller fika/dricka vin med, någon som inte bara vill prata om de gulliga barnen utan även livet utanför för att få föräldrarledigheten att rulla på 🙂 skriv gärna så tar vi det där ifrån.

    Tove 2017-06-03 10:35:58
    Svara
  • UPPSALA
    Hej gullisar! Jag heter Anna, är 25 år och bor i Uppsala, jag är alltså en av många Uppsala studenter!

    Jag söker fler att hänga med, i Uppsala eller runt Stockholm. Känner mig ofta ganska ensam i många av mina intressen och det skulle vara så kul att hänga med någon som gillar samma saker som jag gör. Jag älskar löpning och träning av alla dess slag, testade att klättra för ett tag sedan och blev helt fast i det! Det skulle vara så kul om någon därute också gillar att springa, hoppa, klättra och testa nya saker! Jag gillar också att läsa, laga och äta mat samt musik i alla dess former. Har blivit sugen på att starta en bokcirkel nu under sommaren så det kanske kan vara något som några andra också är intresserade av?

    Maila gärna mig så kan vi ta en promenad, en kaffe eller vad som helst. [email protected]

    Kram!

    Anna 2017-06-03 09:43:45
    Svara
  • LIVET/VÄRLDEN

    Är verkligen ute efter en mejlvän som kan fungera lite som en osynlig kompis igenom detta snåriga snurriga roliga tröttsamma dag efter dag. Vill kasta bokstäver, knattra tangenter, ställa frågor, peppa, rådgöra, tramsa, vara arg och förtrolig.

    Snart 32 (förstår inte hur det gick till?), har en liten unge samtidigt som jag bakar ännu en (förstår inte hur det gick till heller … ZzzzZzz). Trött på min kille idag, vill säga att han beter sig som tolv och du kan väl bli vuxen någon gång men orkar inte heller bråka idag så är väl kanske en tyst martyr fram tills tolv då jag glömmer bort vad det nu var jag blev så arg på.

    Tycker om TV, pedagogik & psykologi, dokumentation, vin, kaffe och rostmackor. Är ganska slarvig, har mycket energi, gillar mina tjejkompisar, är rädd för mycket men blir helt fantastiskt stolt över mig själv när jag orkar vara modig.

    Du kan väl skriva och berätta om din dag, eller din helg eller vad som helst så kanske jag kan haka fast i dina ord och sen du i mina och så kan vi väl hålla på sådär utan prestation.

    [email protected]

    Karin 2017-06-03 09:39:28
    Svara
  • JÖNKÖPING

    Hej finingar! Jag heter Lisa, är 20 år gammal och bor utanför Jönköping. Jag söker någon att skriva med eller någon att hänga med för efter gymnasiet skingrades alla mina vänner för vinden och nu är jag nästan ensam. Jag var den med kanske störst drömmar om ny stad, nya möjligheter och studier men ändå blev jag den som är kvar i hemstaden med jobb.
    Jag tycker om att läsa, fika, prata, skriva, promenera. Vill du veta mer om mig kan du väl mejla lisafranzen(a)outlook.com så kan vi brevväxla! Eller ta en kaffe/öl/promenad om du bor i närheten av Jönköping.

    Kram på er!

    lisa 2017-06-03 09:24:14
    Svara
  • VANCOUVER / COQUITLAM
    Hellu, mitt namn är Clara, jag är en snart 20-årig tjej från Gbg som om två månader-ish åker till Kanada för att vara Au Pair i nästan ett år. Jag kommer bo i en familj i Coquitlam, en förort ca 30 minuter med sky train från Vancouver. Lite om mig själv med, jag älskar att röra på mig, egentligen oavsett vilken sport/aktivitet det är, eftersom jag tränat konståkning i typ 98 procent av mitt liv. Tycker om att baka, läsa, fika, äta god mat. OM det finns någon 925are som råkar befinna sig i Vancouver-området under 2017-18, samt behöver någon att fika/gymma/whatever med, mejla mig! <3 [email protected]

    Clara 2017-06-03 09:14:19
    Svara
  • Du är som hela internets storasyster <3

    Emelie 2017-06-03 08:51:09 https://instagram.com/hummelie
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!