selfies måndag till fredag.

selfies

Nu kollar vi på hur jag har sett ut den här veckan bakom min gardin! Vi börjar med måndag. Jag sov med flätor för jag ville testa om det skulle bli fina lockar. Kände mig som en cocker spaniel. Kommer inte göra om det.

selfies

Hade ett hårband från Monki och  bandtischa och var på bra humör!

selfies

Tisdag. De senaste veckorna har jag sovit så fruktansvärt dåligt från och till och den här natten blev det bara tre timmar. Suck. Döljde mörka ringar under ögonen med keps. Blå croppad collegetröja från Weekday.

selfies

Hade ett S i örat. Det fick jag i julklapp av min bror Jack för kanske sisådär tre år sedan.

selfies

Onsdag. Pingis-tischa från Wildfox som jag aldrig tröttnar på.

selfies

Lockar i håret blev det också. Bra frisyr när man ska tvätta håret dagen efter, man kan bara bränna på med torrshampoo.

selfies

Torsdag. Var 23 grader ute och jag hade ett linne från & Other Stories.

selfies

Om någon undrar vad det är för symbol jag har i halsbandet runt halsen är det mitt stjärntecken. Lejon! Bästa stjärntecknet. Kan så relatera till allt mitt tecken står för. ?

friday
Friday. Var pepp i rött. T-shirten är från J. Crew. Var inte så nöjd med lockarna men men så är livet ibland what to do

friday

Det var det! Snipp snapp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • meeeen VIKTIG FRÅGA! är du fortfarande lejon då? :O det har ju tillkommit ett nytt stjärntecken och därmed har alla tecken nya datum. jag är numer tvilling istället för kräfta och IT ALL MAKES SENSE NOW. har aldrig känt igen mig i mitt stjärntecken innan så nu känner jag att jag nog alltid varit tvilling, egentligen.

  lovisa 2017-06-21 23:13:53 http://polichinelle.se
  Svara
 • alltid så fin!

  Ellen 2017-06-19 12:55:48 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Ett fellow lejon här oxh jag kan också relatera till allt som har med lejonet att göra! ♌ Vet dock inte om det är pga att jag sedan mycket ung ålder läst mycket om stjärntecken och därför blivit så. I vilket fall är jag glad över det.

  Hannah 2017-06-18 11:00:38
  Svara
 • Wow vad långt ditt hår har blivit nu! börjar verkligen se stor skillnad från page nu ju!

  Frida 2017-06-18 10:22:15
  Svara
 • Jag sover också väldigt dåligt och lite i perioder. Har jättesvårt att somna utan ligger bara och snurrar. Sjukt påfrestande både fysiskt och psykiskt. Hur gör du för att bryta den onda cirkeln som dålig nattsömn brukar leda till? Har du några kloka och bra tips att komma med?

  Gräddnosen 2017-06-17 20:03:28
  Svara
 • Älsk på att du är så obrydd om sport att pingis/tennis är sak samma 😀

  Ella 2017-06-17 18:54:39
  Svara
 • Har du alltid sådär mycket smink?

  Anonym 2017-06-17 18:42:00
  Svara
 • Dolde eller döljde, det är frågan.

  Cecilia 2017-06-17 15:13:19
  Svara
 • Åh så fint örhänge verkligen 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-06-17 13:40:06 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hur kan du haaaa så braaa hyyyy?? <3

  Johanna Malm 2017-06-17 10:48:37 http://johannamalm.com/blog
  Svara
 • Jag ser inte en enda antydan till mörka ringar! ^^

  Mvh en som typ har permanent mörk materia under ögonen

  Emma 2017-06-17 10:41:10 http://www.emblas.se
  Svara
 • SNYGG ? En grej jag upptäckte nyss, ifall man nu vill ha sådär strandlockigt hår, är att sova med två inbakade flätor. Ifall man börjar dom högt upp på skallen blir det (iaf på mig) perfeeeekta lockar dagen efter. Brukar göra det på nytvättat, oborstat hår. Annars fungerar det bra att fläta torrt hår, och sen spraya vanligt vatten på, så flätorna blir fuktiga!

  Sara 2017-06-17 10:31:17
  Svara
 • Vilket läppstift hade du på fredagen??? så fint med den röda tshirten!

  Lisa 2017-06-17 08:39:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!