tisdag: teve, sockerärtor och ett singelråd.

june

Min tisdag började här, i sminket på TV 4. Kolla vad fin jag blev, med tevelockar och allt. Collegetröjan är från & Other Stories om någon undrar.

june

Jag var Nyhetsmorgons sommargäst och pratade om mina böcker och min blogg och om tonår och kärlek och allt sånt där jag gillar ni vet. Ni kan kolla på det här om ni vill.
Och förlåt men fine att jag liksom inte är beskaffad med tidernas käkben, men i det där klippet är det banne mig värre än ever. Varför! Kan man få lite käkben snälla rara! Säger upp mig från mitt utseende tills vidare.

june

Efter teve gick jag och mitt förkylda fejs ut i solen med kaffe.

june

Tog tunnelbanan hem, jobbade och vattnade. Kolla vad glada mina växter på balkongen är!

june

Vill att ni slänger ett extra öga på sockerärtorna. Kastade ner några frön i jorden lite på måfå för fyra veckor sedan och nu ser det ut såhär?! Dom är tokiga.

june

Efter lunch hemma bestående av quorn med hemgjord tomatsås och mozzarella begav jag mig ut igen.

june

Var gäst i podden Singelrådet och pratade om att vara singel. Med mera. Tillsammans med Emilie Ebbis Roslund och Farzad Nouri. Säger till när den är ute!

june

Sedan hem igen. Skrev och skrev mittemot min monstera som får nya blad så fort jag tittar bort.

june

Vid halv sju lagade jag middag. Tortillas med habanerosås, taco-ost, grönkål, tomater, rödlök, gurka, avokado, koriander och det något otippade rostad lök.

june

Avslutade min tisdag med några avsnitt Curb Your Enthusiasm och miniburgare.
Hejdå

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer
 • Tycker de ställde frågorna med en aningens trist underton men älskar att se när du ärligt, kärleksfullt (jo) och rakt navigerar frågor som lätt hade kunnat bli defensiva försvarstal och som någon annan sa, tar dig själv på allvar och matter-of-factly framhåller dina styrkor, DET är att ta ansvar och vara en förebild om nått. Bara sådär 🙂

  The L 2017-07-05 09:05:13
  Svara
 • Jag tyckte du var så otroligt vacker under den tevesändningen. Ville ba säga det. Och skarp, vettig, smart såklart.

  Isabel 2017-07-03 19:08:26
  Svara
 • Peter Jihdes ansiktsuttryck på ”du är ju några år över 30” <3

  Li 2017-07-02 11:33:00
  Svara
 • Alltså, alla dessa goda tacos du äter! Tillagar du dem liksom på något vis? Rå grönkål? Smält ost? Micrar du alltihop? Need to knooow!

  Monna 2017-06-30 16:11:27
  Svara
 • åh singelrådet! bästa, ska bli så kul att lyssna på!

  alex 2017-06-30 14:49:20 http://zoomain.wordpress.com
  Svara
 • Tyckte du va mega snygg i TV 😀

  Tone 2017-06-30 14:44:13
  Svara
 • Pratar i käkben verkligen eller pratar vi kindben?? 🙂

  Jennie 2017-06-30 12:47:08
  Svara
 • Mitt käkparti påminner om kronprinsessans och när Hey Baberiba och Peter Magnusson härmade henne mådde jag extra dåligt av hans imitation av käken…

  Sofie 2017-06-30 11:39:21
  Svara
 • men halla sandra du ar ju den snyggaste jag vet! och dessutom sa sjukt smart och fin <3

  emma 2017-06-30 11:18:34
  Svara
 • Så gullig & bra ju! Samt så skönt att du kan säga vad du är bra på & känns som att du tar dig själv på allvar. Heja etc <3

  Johanna Malm 2017-06-30 10:51:07 http://johannamalm.com/blog
  Svara
 • Hej! Först, tycker du har en av de absolut bästa bloggarna och att du är grym. Att du svarar på folks mail gör mig också helt wowad! Med det sagt, jag tycker det är lite tråkigt att du duckar frågan om ansvar. Kanske är det jag som inte följt debatten. Det där du sa om kvinnodominerad bransch är intressant och hur det påverkar hur yrkeskategorin värderas osv. Jag tänker dock att det inte spelar någon roll vilket kön du har när det kommer till ansvarsfrågan. Med mkt makt kommer ansvar (för mig är det så, finns ju hur många som helst som skiter i det). Kanske ser du dig inte som någon med makt? Kanske är det en konstig sak eftersom din blogg handlar om just dig och det blir i viss mån privat hur du än gör och att det då blir för betungande. Vet inte… jag hade aldrig orkat dra i en blogg om mitt liv just av den anledningen. Jag väljer bloggar mycket efter ärligheten och den tappas troligen om det kommer in för mycket ”ansvar” i allt som skrivs. Tycker ändå att det är ett perspektiv som borde diskuteras mer (gäller fler än dig och jag VET att du skrivit om det flera gånger, mer än de flesta andra) Jag tror att det som blir knepigt för mig (som då går emot det privata/personliga bra i bloggarna) är när bloggen blir ett yrke. I mitt yrke har jag enormt ansvar och hade aldrig kunnat uttrycka mig hur som helst. Jag får också dagligen kritik och blir bedömd. Det ingår liksom. Jag tycker inte det är konstigt att det också ingår när en är bloggare. Nu svävade jag ut lite och detta blev väldigt långt. Finns mkt att säga. Ha det bäst Sandra!

  Eva 2017-06-30 09:05:29
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Jo kjønn er viktig for menn blir aldri spurt: så du hopper 200m på ski, reiser alene rundt verden på en flåte, bestiger fjell uten sikring, temmer løver, flyr spiraler med fly, starter firma og tar opp miliongjeld, flyr til månen, lager bomber, raketter, ville biler med 1000 hestekrefter……. De får ALDRI spørsmålet; er du klar over at du har et ansvar for unge menn som vil herme og derfor kan komme tol å DØ?????

   Synne 2017-06-30 18:22:38
   Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   visst absolut, men du måste också förstå att jag satt i teve inför hundratusentals tittare, tidigt på morgonen, visste att vi hade 7 minuter sändningstid, hade massa kameror på mig och pratade med två personer jag aldrig tidigare träffat. det enda som var i mitt huvud var typ: meningar har verb..säg en korrekt mening..säg nåt..säg det nu… ?

   sandrabeijer 2017-06-30 09:24:42
   Svara
 • Härlig intervju, Sandra! 🙂 Tycker du har så härligt mycket liv och fart i kroppsspråk, leende och ögon!

  Citrin 2017-06-30 08:53:30 http://ettfacit.wordpress.com
  Svara
 • Jag har Sveriges kraftigaste käkparti och det är avgjort det jag haft mest ångest över i mitt utseende. Gräset är alltid grönare på den andra sidan!

  Rebecka 2017-06-30 07:49:55
  Svara
 • Så kul att följa din resa genom livet! ?

  Maria 2017-06-29 22:42:29 https://mariabusck.com
  Svara
 • Fy fasan så bra du var i TV-klippet, Sandra! Du er jo faen meg SÅ dyktig på å formidle godt og tydelig. En stor kunst i seg selv. Synes også programlederne stilte bra og interessante spørsmål, og du svarer så naturlig på det hele. Dette var kjempegøy å se! Du er så power, virker som om du er en bra plass i livet ditt på tross av all drit. Klem Eirin, Sandra-follower since 2006.

  Eirin 2017-06-29 21:47:26
  Svara
 • wow, tyckte du svarade SVINBRA i den intervjun! så jävla skarpa, kloka svar! heja!
  detta ständiga frågandet om ANSVAR.

  elise 2017-06-29 21:22:34
  Svara
 • sååå himla klok och fin och en jäkla fröjd att lyssna och titta på! <3 du gjorde verkligen superbra ifrån dig!

  malin 2017-06-29 20:51:58
  Svara
 • Oj, tyckte de ställde nådra riktigt konstiga, negativa frågor i programmet.

  C 2017-06-29 20:43:33
  Svara
 • Själv har jag en rejäl käke och varje gång jag sitter i frisörstolen tänker jag bara ”käke käke käke”. Hade gärna haft ditt lite mjukare ansikte. Det, tillsammans med ditt strålande leende, ger dig ett så ung och fint utseende.

  Jag måste erkänna att det känns lite skevt att utseendepeppa en så uppenbart normativt snygg människa. Men vadfan, hoppas du släpper de här tankarna lite mer sedan.

  Sandra 2017-06-29 19:20:47
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   kjipt med filter og all selfies… der 1/100 blir løftet frem.. det gjør at en lett assosierer seg med bare de fineste bildene av en selv. og så kaster en / glemmer de stygge.. så når noen andre kommer og dokumenterer en så blir en helt… hva?? ser jeg slik ut! ikke i mitt hode…. ikke. bra…

   anna 2017-06-29 22:53:16
   Svara
 • Detta slog mej imorse framför spegeln innan jag läste detta inlägg: Jag ska fan embraca min ansiktsform!!!

  Jag har som du hyfsat begränsade käkben och typ har ”stävat efter att få det” (ehhhhh rimligt jag vet), men imorse stod jag med båda speglarna i badrummet öppna och såg mej själv i typ profil å bah ”fan vad nice mjuka linjer jag har ändå”. FÖRSTA GÅNGEN DET SLOG MIG!!

  Och du har fan samma, är grymt fint!! Man ser ut som nån gammal drottning som skulle avmålas med mjuka drag i gräddvit ansiktsfärg. Så glad att Jag äntligen insåg det så ville dela!

  L 2017-06-29 19:01:59
  Svara
 • Känner så mycket igen mig i det där med käkbenet, tycker det är så jobbigt! Jag har dock insett att på mig blir det ”värre” när jag har rund urringning som går högt upp i halsen och speciellt i grå färg. Har jag grå collegetröjor på mig har jag därför alltid en skjortkrage under för att undvika detta. Vet inte om det är samma sak för dig, var bara en tanke 🙂 Tycker du gjorde jättebra ifrån dig i TV!

  M 2017-06-29 18:55:04
  Svara
 • bra parert spml om ansvar! når fikk menn i it bransjen, finansbransjen, handelsbransjen…. et spml om de tar ansvar og tenker nøye over hvordan deres handlinger påvirker andre….. da skulle alt stoppet opp!

  anna 2017-06-29 18:35:37
  Svara
 • Med risk för att låta gubbi, du har ett väldigt sexy nylle som jag tror många avundas. Tror det är kombinationen av docksöt ansikte och en farlig och säkert ibland snorkig blick. Det finns så sjukt många snygga människor men bara några av de snygga är liksom intressanta att se på och det brukar även vara dom som håller sig snygga hela livet. Tänk Chloe sevigny. Tror du kan va trygg med att ditt fejs är fängslande nog för att knocka undan alla vassa käkben i ett rum. Vissa är såna. Luta dig tillbaka och njut av att tillhöra denna skara tycker jag :).

  L 2017-06-29 18:29:00
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   fiiiin komplimang. ❤️

   sandrabeijer 2017-06-30 09:27:08
   Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   PS är ej gubbe och menar detta på ett systerligt sätt! Brukar inte kommentera utseenden så mkt. Men ibland måste man sätta ner foten när nån som e all that ba det e jag ej. 🙂

   L 2017-06-29 18:31:03
   Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    Håller med! Särskilt intressanta är ju snygga personer med en brinnande själ som lyser igenom! Din röst har karaktär, ditt leende är busigt och dina ögon ba sprakar av uttrycksfullhet. Så bra kombo! Sen är det såklart ett plus att din 32åriga nikotin-hy ser ut som den tillhör en nyfödd bebis.

    Fredrika 2017-06-29 20:19:44
    Svara
 • Är så jävla pangförkyld och deppat hårt pga semester imorgon. Möter sommaren med snor och ond hals. Wtf liksom. Värsta höstfeeling.
  MEN känns fett gött att läsa bloggen din och se sommarens egna master rocka skiten ur förkylningen, vara fräsch och peppa sommar. Alltså tack. Jag ska med rocka skiten ur detta snor och dricka bubbel.

  Elin 2017-06-29 17:54:56
  Svara
 • Äsch, det är bara dumt ljussatt. Tycker du var väldigt bra och lät klok som en bok.

  Linda 2017-06-29 17:18:34
  Svara
 • Vem bryr sig om (eller ser ens??) käkben när personen har en massa vettigt och intressant att SÄGA!

  Sara 2017-06-29 16:53:26
  Svara
 • <3Sandra<3 en sån gosis att lyssna på. Hoppas du får sommarprata snart<33333

  Hilma 2017-06-29 16:43:38
  Svara
 • Vad fint det var att se dig på TV. Ska bli kul att lyssna på podden sen när den kommer ut också 🙂

  Ingrid 2017-06-29 16:07:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!