Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 27.

Hjälp det är juli!
Juli juli juli, vi är mitt i sommaren, det är nu det är som varmast. Jag får nästan panik över hur jag ska hinna med att carpa så mycket som det bara går? Tanken på höst ger mig svindel. Den får bara inte komma tillbaka igen. Kan någon snälla låsa in mig i sommaren, vill stanna här för alltid.

Och varför är jag fortfarande förkyld?

Fattar inte riktigt hur jag ska stå ut med att vila tillräckligt mycket för att bli frisk. Kanske bara ska vara förkyld resten av juli. Det är för tråkigt att vara hemma. Vill bara vara utomhus, dricka rosévin, äta glass i en park, vara barfota i gräs. Känner mig helt inspärrad i kroppen fastän det är så vackert överallt.

Jaha ni hör ju. Håller tydligen på att bli galen.
Men varför inte. Kan ju vara en kul känsla det med.

Denna vecka ska jag jobba klart allt sista veckan innan megasemester, gå på en födelsedagsfest, bli frisk och på fredag åker jag på festival! Så kul med festival. 23 grader står det att det ska bli, hoppas det är sant.

pic source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Hej! Här kommer en till förkylningsteori… får du i dig tillräckligt med protein? Immunförsvaret är uppbyggt av proteiner. Jag var sjuk stup i kvarten, är vegetarian och började fundera över min kostsammansättning. Ihop med att jag tränade mycket så visade det sig att jag inte fick i mig tillräckligt med protein, fastän alla säger att vi typ alltid äter för mycket protein.. fick käka tillskott ett tag, och nu äter jag som vanligt igen fast mer medvetet och har inte sjukdomsproblemet längre. Puss!

  Esther 2017-07-03 21:33:26
  Svara
 • Med en stor sorg kommer også gjerne en stor forkjørelse. Kroppen renser… Har du hørt om Gala Darling? Jeg tror kanskje du ville like henne.. http://galadarling.com/. Og boken hennes ”Radical Self Love” (du får den mange steder, blant annet Amazon).

  Ida 2017-07-03 20:31:52
  Svara
 • Alltså tyvärr är bästa tipset för att inte bli sjuk ofta är att sluta röka 🙁 neggar inte alls, har rökt mesta delen av livet, men brukade bli sjuk stup i kvarten tills jag slutade

  Jenny 2017-07-03 20:18:49
  Svara
 • Vilka arga måndagskommentarer ??
  Känner HELT igen mig i hösträdslan, det är som att vintern blir svårare för varje år som går. Lever för sommarstockholm och kan inte ens föreställa mig januaristockholm just nu. Blir så depp. Om det var enkelt att bara släppa allt och flytta (”men sluta klaga och lämna Sverige då”) skulle vi vara många som gjorde det!
  Men nä njut av sommaren för den är nuuu! :*

  Lotta 2017-07-03 16:45:03
  Svara
 • Åh, älskar verkligen sommaren! Men hösten är så romantisk, är nåt vackert med allt som dör och hur krispig luften är på morgonen. Min mamma brukade berätta för mig hur träden redan gjorde sig redo för nästa vår. Chailatte, tidiga mornar, färgerna, halloween, min födelsedag, kläderna, tystnaden som lägger sig överallt för att sommaren är borta, sparka löv, göra veganska grytor, sitta på café med en vän, läsa böcker, pumpapaj, levande ljus, ljuslyktor utomhus, serierna som drar igång, simhallarna som öppnar, spöregn, nya regnkläder, varma bad…

  Molly 2017-07-03 16:42:53 http://theoddmolly.wordpress.com
  Svara
 • du borde ju ta och flytta utomlands, igen..
  så mkt som du gnäller om alla årstider förutom sommaren.. vad gör du ens kvar i Sverige då?
  ingenting blir bättre av att gnälla, ja hösten kommer komma, även vintern sen, hur ska du stå ut år efter år.. det är inte så att årstiderna kommer anpassa sig efter dig. nog bättre att du flyttar, alltid får ha varmt/sommar, så blir du nog lyckligare.

  Jenny 2017-07-03 15:14:55
  Svara
 • Jag menar inte det här som någon moralkaka, men faktum är att rökning ger sämre immunförsvar. Är du trött på att vara sjuk så ofta kan det vara en bra idé att dra ner på rökningen.

  Li 2017-07-03 14:45:47
  Svara
 • Darling du borde verkligen styra upp ditt liv så du ej behöver lida av denna höstångest.
  Tex ha ett hem i ett varmare land och ett i Sverige och skapa sig en fungerande vardag som inkluderar båda platser. Jag bor i Sverige juni, juli, augusti och december. Resten av tiden bor jag i Kalifornien, ibland reser jag till Svea en vecka här och där. Jag har visum men man behöver ju egentligen bara visum om man stannar längre än 3 månader.
  En tanke bara <3 skapa det liv som du verkligen vill ha! Nu när du är singel har du ju ingen annan än dig själv att ta hand om dessutom. och vad det gäller söndags ångest – dags att skaffa den där gulliga lilla corgin nu?

  puss ha en underbar sommar!

  D 2017-07-03 14:32:09
  Svara
 • Hårmineralanalys. Då får man bra koll på det mesta som har med kroppen att göra.

  Jennie 2017-07-03 13:53:27
  Svara
 • Älskar hösten!!!!!
  Längtar efter den. Snart är äntligen juli borta och de bästa månaderna kommer ?

  Josephine 2017-07-03 13:46:27
  Svara
 • känner EXAKT samma av tanken på mörker och kyla. Blir provocerad av människor som ser fram emot ”höstmys” :O

  ISA 2017-07-03 12:07:27 http://isabyl.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Och jag blir provocerad av de som tycker om sommaren då det är den värsta årstiden jag vet.

   Lisa 2017-07-03 12:10:57
   Svara
   • Svar på Lisas kommentar.

    Jaa jag har förstått nu att det faktiskt är många som tycker sommaren är fett jobbig. Har flera vänner som känner så, så vi irriterar oss på varandra under olika månader på året 😉 Hoppas sommaren ändå blir/är hanterbar för dig! kram.

    ISA 2017-07-03 17:32:55 http://isabyl.se
    Svara
    • Svar på ISAs kommentar.

     Jag håller mig mest inomhus! Är så allergisk mot pollen så det är fånigt och har en sjukdom som blir värre av solen och värmen. Men nu är det grått och regnigt och åskan är här och då tittar jag fram. Kram tillbaka!

     Lisa 2017-07-03 21:20:56
     Svara
 • Ja sorry men det kan vara allergi 🙁 Jag har ALDRIG i mitt liv varit allergisk mot något men plötsligt, för typ 1,5 månad sen, blev jag på en timme pangallergisk. Prova att ta en receptfri allergitablett och se om det hjälper.

  Emma 2017-07-03 10:50:22
  Svara
 • Kan verkligen inte förstå att det redan är JULI? Och var är sommarvärmen?

  Josefine 2017-07-03 10:22:36 http://daystyle.se
  Svara
 • Krya på dig, känner igen höstpaniken, trots att det egentligen är för tidigt att ha den.

  ljuvajulia 2017-07-03 10:00:39 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Hehe så olika man är. Jag längtar redan till hösten. 🙂 Älskar mörkret och regnet. Fast i Skåne är det nästan höstväder och kallt så jag är rätt nöjd. 😉

  Citrin 2017-07-03 09:39:46 http://ettfacit.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Citrins kommentar.

   Ja, det var 14 grader i helgen, höstdagar kan vara varmare än så… Mög tycker jag (som älskar en mörk höst efter en fin och varm sommar).

   Lisa 2017-07-03 16:49:47
   Svara
 • Krya på dig Sandra och ha en fantastisk, strålande juli ❤

  Petronella 2017-07-03 09:13:14
  Svara
 • Är du säker på att du är förkyld och inte gräs-allergisk?? Jag trodde jag var förkyld hela förra sommaren, sen började jag ta allergitabletter och blev genast frisk!

  Erika 2017-07-03 09:06:22
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   samma här!! och det kan ju bara komma poff en sommar utan att en nånsin haft det innan så kan lätt va värt att prova

   Ronja 2017-07-03 10:17:36
   Svara
 • Ja, juli, så fint! Se till att få sömn och vitaminer – krya på dig!

  Jenn - forever abroad 2017-07-03 08:28:19 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Lägg bitar av ingefära i en flaska vatten och svep!! Alltså typ 3 liter om dan.
  Det funkar alltid mot mina förkylningar, worth a try! <3

  emblas.se 2017-07-03 08:07:31 http://www.emblas.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!