yours truly gästar singelrådet.

Idag gästar Farzad Nouri och jag Emilie Roslunds podd Singelrådet. Podden för alla singlar därute!
Och ni andra såklart också om ni vill.

Vi pratar om hur det är att vara nysingel, svenska killar vs amerikanska killar, förhållande vs vara ensam och sen så svarar vi på några frågor. En kille som behöver dejtingtips-hjälp och en tjej som brinner av hämnd (feel you girl) och undrar hur hon ska kanalisera det.

Sök på Singelrådet i din närmsta poddapp för att lyssna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Sandra! Kan du inte visa hur man gör GIFs?? Please and thank you

  Linnea 2017-07-06 06:23:13
  Svara
 • Lyssnade precis, men Gud vad han snubben kacklade på! Flera gånger tänkte jag TYST PÅ DIG! Ville hört mer av dig, du blev ju konstant avbruten av honom. Synd för det lilla man fick höra av dig relaterade man till en massa. Kram!

  Katja 2017-07-05 21:29:26
  Svara
 • Har farzad kvar sin blogg? Läste den när jag var liten ☺️

  Anna 2017-07-05 20:23:34
  Svara
 • Fan vad trög killen i podden var? Du var grym dock! Heja!

  Att 2017-07-05 15:32:39
  Svara
 • En fundering, jag gjorde slut med min kille efter ett kort och intensivt förhållande. Han betedde sig väldigt dåligt mot mig och bröt tidvis ner mitt självförtroende helt. Nu när jag kommit ur det så känner jag mig bitter, jag kan liksom ångra att jag ens försökte reparera det under tiden jag var i det.
  Tidigare har jag varit en väldigt glad och avslappnad singel men nu tror jag att jag sökt nån form av bekräftelse och kanske ett bevis på att killar inte nödvändigtvis är idioter, så jag öppnade upp min tinder igen…Nu har jag börjat träffa en kille som är jättebra på alla sätt och vis!
  Min fundering är alltså, bör jag vara orolig? Är det legitimt att hoppa in i något nytt när man fortfarande är bitter på den förra? Jag hade alltså inte ambitionen att ens försöka träffa någon, men på ”första försöket” så känns det så himla rätt?
  En del av mig tänker att jag liksom tagit upp livet där det var före mitt ”ex” (fast vi sågs en ganska kort tid), och därför fortsätter dejta på samma vis som förut.

  Äsch, jag fick liksom en tankeställare när ni pratade om att gå vidare för snabbt.

  Siri 2017-07-05 11:39:04
  Svara
  • Svar på Siris kommentar.

   alltså han är ledsen över att ha blivit dumpad och kommer garanterat bli arg om jag träffar någon ny! Dvs lyssnar han på avsnittet känner han nog igen sig… (men jag gjorde slut pga han var väldigt aggressiv och manipulativ)

   Siri 2017-07-05 11:50:19
   Svara
   • Svar på Siris kommentar.

    Vet du, jag var med om lite samma och mitt tips är att bara lita på din magkänsla. Jag var ihop med en kille som jag var pangkär i, men han hade skitstora problem och sa hela tiden: ”jag kanske drar till Colombia imorgon, man vet aldrig” vilket gjorde mig sjukt osäker och tillslut gjorde jag slut. Bara en månad senare hånglade jag med en jättegullig kille som jag direkt efter gillade. Det var jättefärskt och nytt och jag var fortfarande arg på mitt ex, men det kändes bara rätt? Några veckor efter det blev vi ihop. Idag, två år senare, bor vi tillsammans och jag har aldrig varit med en finare människa. Så jag skulle säga KÖR! och obs du ska absolut inte låta HANS känslor hålla dig tillbaka. Är han manipulativ och aggressiv förtjänar inte han att has i åtanke, nu är du ju inte ihop med honom mer och ska inte behöva anpassa dig efter han längre. Tänk på dig själv och vad du mår bra av! Och är det en annan kille är så är det det! Heja dig! <3

    Elm 2017-07-05 12:35:48
    Svara
    • Svar på Elms kommentar.

     Tack!! Det är verkligen så fint att folk (du) tar sig tid att skriva ner en litet svar, känner mig mkt lugnare nu! Men ja det är väl känslan av skuld pga vara den som gjort slut (för det hör på nåt vis till?) och samtidigt bitterhet nu när jag börjar få lite distans till det hela (hur kunde jag stå ut med detta, varför sa jag inget, varför såg jag inte osv). Att i denna känslohärva kasta in en helt ny person känns lite läskigt.
     Men är så glad för din skull!! SÅ värt att du inte är med ditt ex (som också verkar ha varit extremt manipulativ?) och istället med en fin och hångelvänlig kille. <3

     Siri 2017-07-05 22:11:19
     Svara
 • Jättebra pod, Farzad Nouris monolog om hur man mår efter att man blivit dumpad och sedan hur man tar sig upp var verkligen spot on!

  Lina 2017-07-05 10:27:35
  Svara
 • Du var grym! Bra avsnitt, needed it.

  N 2017-07-05 09:22:48
  Svara
 • Alltså uh, vet inte om det är pga det allmänna manshatet jag lider av just nu men störde mig otroligt på mannen i podden! Tyckte inte alls att han lyssnade in er och ens försökte förstå vad ni menade och bara svävade ut i irrelevanta självupplevda saker -_-

  Elvira 2017-07-05 06:19:54
  Svara
 • ”förhållandena överlappade varandra…. snällt sagt”. haha <3

  tur att du blev av med douchen och inte slösade fler år på honom.

  myra 2017-07-04 22:52:31
  Svara
 • Sandra kolla kolla http://mymodernmet.com/accidental-wes-anderson-reddit/

  Lisa 2017-07-04 22:21:02
  Svara
 • GUD vad du låter klok och skön och jordnära och fin i avsnittet! STÖRT bra

  Sara 2017-07-04 19:42:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!