Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

that’s cool baby, you know how it is, rockin’ and rollin’ and what not

tuesday

Den största anledningen till att jag gillar kläder så mycket är nog för att det är som att leka. Öppna garderoben och fundera ut vem man vill vara idag. Lite som att ha en barbiedocka, ett stycke skogsdjursfamilj eller en Polly Pocket fast det är en själv nuförtiden.

tuesday

I tisdags rebellisk femtiotalsbrud som rymt hemifrån på motorcykel med nån Danny Zuko-typ.


Danny vad gör du meeeed mig
<3

tuesday

Skorna är Opening Ceremony, kjol Monki, jeansväst American Apparel och scarf från nåt gammalt ex. Håret gjorde jag med pincurls.

tuesday

Rymde inte med nån enda kille i denna outfit tyvärr. Satt på mitt kontor och jobbade till klockan slog 17 och sen gick jag hem och lagade spaghetti med tomatsås och såg tio avsnitt av en serie.
Men alla dagar kan ju inte vara en film.

Eller

hi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Alltså!! Swoonar över hur jäkla het och cool du är.

  jennifer 2017-07-08 06:55:01 http://jenniferstroud.se
  Svara
 • Hej! Jag älskar American Apparel men tyvärr har de lagt ned i Stockholm och London. Vart köper du dina kläder nu därifrån? På internet står det att de bara fraktar runt om i USA… Eller du kanske bara använder dina gamla AA-kläder?

  Kram

  PS. Älskar din blogg! <3

  Nathalie 2017-07-07 13:20:13
  Svara
 • Hej Sandra!

  Hur sköter du om din hy? Använder du botox eller liknande?
  Jag fyller 23 i år och har börjat få lite tidiga ålderstecken och vill gärna förebygga dessa.
  Jag vet att du är 30+ men du kanske har några tips? ?

  Stor kram till dig älskar din blogg! ??

  Saga Li 2017-07-07 00:00:16
  Svara
  • Svar på Saga Lis kommentar.

   http://sandrabeijer.se/2016/11/02/mina-hudvardsrutiner/ här! hoppa botox söta du! 23 år, så ung. lovar att det sitter mer i ditt huvud än något annat. lova iaf att vänta några år. PUSS och ta hand om dig

   sandrabeijer 2017-07-07 08:16:36
   Svara
 • Och ja bästa typ av inlägg verkligen. Typ som att få följa med i ett train of thought (eller heter det chain of thought?). Och bah hamna där man hamnar. Både paketerat och linjärt. Puss

  Rasha 2017-07-06 22:20:41
  Svara
 • Hör inte alls till inlägget men ville bara säga att du är så himla lik Brooklyn och Bailey på youtube! Speciellt i det här klippet!

  Tove 2017-07-06 22:08:47
  Svara
 • Du är alltid en himla film sandra❤❤❤

  cecilia 2017-07-06 22:02:11
  Svara
 • Vilken serie såg du??? Det enda jag kunde tänka på när jag såg danny-gifen är serien RIVERDALE jag precis sträckkollade på en natt!!!! Det är så otroligt du sandra. 50talsmode, highschool, musikinslag av olika karaktärer, drömmiga kärlekshistorier, lite tecknad serie känsla också pga baserad på serien Acke. Och lite skräck och vad som påminner om religiösa obehagliga miljöer och scenarion….

  Rasha 2017-07-06 21:45:47
  Svara
 • Hej Sandra! Får jag önska ett inlägg? Hoppas det för här kommer det iallafall hehe!!!
  Jag skulle så himla gärna höra din syn på solning. Du är likt mig rätt blek och verkar embraca det så himla bra. Har inte fått intrycket att du ligger och pressar i solen direkt. Hur tänker du runt brunhetsen? Jag kan få en liten bränna om jag verkligen pressar, men nu när jag närmar mig trettio så har jag börjat känna att det kanske inte är värt det. Dels pga risk för hudcancer, men även pga rynkor och annat ytligt som ändå är viktigt för mig. Provade spraytan för första gången nyligen (brun utan sol är för meckigt för mig så det pallar jag ej) och älskade det. Nu tänker jag att jag bara ska förbli blek och köra spraytan om jag ska på något speciellt event eller så. Men hur vågar jag? Jag känner ju mig så mycket snyggare med en bränna. Kan du skriva om hur du tänker? Det är så mycket hets runt att vara brun, hur kopplar en av? Läsarnas tips i kommentarerna vore också guld att läsa.
  Tusen pussar, du är min favorit!

  Anna 2017-07-06 16:53:08
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Samma! Då jag är blek och har komplex för det lägger jag märke till allt jag hör. Bloggare pratar ofta om hur snyggt ett plagg kommer bli till sommaren när man är brun (…). Komplex har jag nog för att mina två bästa kompisar dels är från ett sydeuropeiskt land, och den andra är också naturligt brun året runt. De får ofta komplimanger för sina brännor (okej?!). När jag var utomlands en gång så frågade en kille i klassen om det varit dåligt väder hela veckan ”för du är ju inte så brun”. Blev ledsen och ena kompisen skrattade.
   Detta har etsat sig fast i min hjärna!
   Använder brun utan sol och har också funderat på att skita i att sola helt och bara köra på det. Dock när jag har BUS kan jag få en retsam kommentar av kompisarna ”har du brun utan soool? Tänkte väl det :p”. När jag var liten sa mamma alltid till mig också att jag borde vara utomhus mer och inte sitta och läsa med ansiktet nedåt i en bok, för jag är så himla blek! Så jag undrar jag vart mitt komplex kommer ifrån!!

   K 2017-07-07 07:43:49
   Svara
   • Svar på Ks kommentar.

    Kom på! En sommar (15 år) solade jag som tusan för jag tänkte att nu ska jag fan bli brun (blir lite gyllene i nån vecka sen försvinner det). På hösten sen umgicks jag med en idiotkille som en dag frågade mig ”Varför har du så bleka fingrar?” Alltså va! Jag hade komplex både för min hus och mina händer redan. Svarade ”vet inte”. Så sa han menande ”du är aldrig ute.” Då skällde jag ut honom för jag är fan ALLTID utomhus och just den sommaren hade jag ju kämpat! Näe dessa jävla pikar och ”välmenande undringar”

    K 2017-07-07 07:55:09
    Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jag känner inte alls av att det finns en hets kring att vara brun? Är det kanske bara så på vissa platser eller har jag bara helt missat? Känner igen att det var lite hets typ början av 00-talet men inte nu väl?!

   Moa 2017-07-06 23:00:56
   Svara
   • Svar på Moas kommentar.

    Instämmer, jag känner inte heller av stressen. Men jag tror att den finns kvar hos vissa typer av människor.

    Sigrid 2017-07-07 06:28:19
    Svara
   • Svar på Moas kommentar.

    Jag upplever absolut en hets runt att vara brun! Bor dock utomlands sedan 7 år så det kanske är ett annat klimat i Sverige nu? Avis isåfall 🙂

    Anna 2017-07-07 01:01:00
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

     Jag känner av hetsen i bemärkelsen att jag ständigt känner mig ful och oattraktiv. Blir peppad av snygga tjejer som är bleka, som Elle Fanning eller Sandra eller Lily Cole. Men det är många som är taskiga och kommenterar hur blek man är, som om man kunde välja det…

     Rebecka 2017-07-07 10:17:25
     Svara
     • Svar på Rebeckas kommentar.

      Jag håller också med om att det finns en brunhets! Jag är 20 och märkte av det mycket mer för nåt år sen men tycker fortfarande det märks. Folk ger komplimanger så fort man fått lite färg, de flesta av mina kompisar smörjer in sig med brun utan sol så fort de ska vara barbenta eller när de klär upp sig, och de gånger man är som mest blek händer det att folk frågar om man bara sitter inne och häckar Mvh en annan blekfis

      N 2017-07-07 10:53:16
      Svara
 • ELLER?

  Emma 2017-07-06 14:36:36
  Svara
 • Alltså Sandra! <3 Detta inlägget äger. Din blogg äger. Du äger.

  alice 2017-07-06 11:46:05
  Svara
 • Jag är glad att jag arbetar i uniform för efter min viktminskning, och blivit voksen, har jag förlorat min stil totalt. Jag har aldrig sett bättre ut, men kämpar ändå med att hitta kläder jag är bekväm i. Du är en inspiration <3

  Kathinka 2017-07-06 11:33:56
  Svara
 • Såå fin. Vissa dagar kan vara såna sjuka kontraster. I tisdags låg jag hemma på soffan från morgon till kväll och kollade parks and recreation. Igår var jag ute och dansade och var uppklädd som fan. Men jag tror det beror på det sämsta sommarvädret 🙁

  Lisa 2017-07-06 11:19:58
  Svara
 • Såg den här bilden på Foki och tänkte direkt på dig. Vet inte varför, men det känns som om du skulle älska den här outfiten: https://eu-central-1.tchyn.io/unitedbloggers-production/uploads/sites/390/2017/07/IMG_9763.jpg?resize=1776,1183&quality=51

  Det du skrev om kläder gjorde mig för övrigt jättepeppad på att kanske försöka bry mig mer om hur jag ser ut (på det positiva sättet, menar jag.)

  Rebecka 2017-07-06 10:49:54
  Svara
 • Säga vad man vill om Travolta, men Dannyyy!! <3 :'D

  Emma 2017-07-06 10:25:02 http://www.emblas.se
  Svara
 • Snyggheten <3

  Johanna Malm 2017-07-06 10:07:32 http://johannamalm.com/blog
  Svara
 • Sandy kan du inte göra en pincurls tutorial? Har försökt mig på det, med hemska resultat…

  B 2017-07-06 09:56:49
  Svara
 • Så himla mysiga inlägg nu igen när man verkligen känner att du bara mår <3 Det var spännande innan med men på ett annat sätt nu känns det bara good feelings som en feel-good film. Gillar't! kram!

  pia 2017-07-06 09:42:38 https://www.instagram.com/p.hellevie/
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!