Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 28.

Hej måndag. Jag är hemma efter en helg med festival i Dalarna och är ganska så trött. Men glad! Har haft så himla himla fint. Ska tillbringa denna måndag med att äta, vila och äta igen.
Och sen kanske vila igen. Och längta lite tillbaka.

Detta är mina sista dagar i Stockholm och sedan drar jag utomlands resten av juli. Först Franska Rivieran och sen Malaga. Så nice. Ska läsa tusen böcker och fotografera mycket.

Den här veckan lämnar jag över översättningen av Milk & Honey till min redaktör. Puh. Det är svårt att översätta poesi. Jag förstår ju att jag blev tillfrågad för att förlaget tyckte att min ton och språk skulle passa till en svensk översättning av Kaur, vilket är ju väldigt fint. Men klurigt! Poesi är ju inte alltid att översätta rakt av utan det blir snarare en sorts tolkning där jag har behövt hitta essensen av dikten liksom. Hursom: nu har jag översatt en diktsamling i alla fall, ganska fett ändå.

Nu ska jag hämta glass från min frys, lägga ut massa kuddar på min balkong och lyssna på sommarprat.

Jag hoppas ni får en fin måndag. Har ni varit på festival tycker jag ni ska vila.

puss.

pic source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Okej Sandra, eller nån klok läsare i kommentarsfältet. Behöver hjälp. Så här är det. Jag är kär, så jävla kär i en helt fantastisk kille. Jag går sönder lite smått varje gång jag tittar på honom. Och han verkar tänka detsamma om mig. Det är ganska lustigt också, för när vi lärde känna varandra var det här det sista jag hade tänkt mig, gillade honom inte ens i början och tyckte att han var en dryg jävel. Men bilden förändrades och jag drogs mer och mer till honom utan att tänka på det. Vi låg med varandra och den senaste månaden har vi setts i princip varje dag och delat varje natt. Så egentligen kanske detta inte är så problematiskt som jag känner det, jag vill köra på, men – hur fan gör man? Antingen vill han inte ha nåt förhållande eller så väntar båda på att någon ska våga droppa frågan om att ta det ett steg längre. Tips på hur jag kan ta detta vidare på ett ”smidigt” sätt? Har haft förhållanden förut men då har situationen varit annorlunda och mitt senaste förhållande var tre år långt, och det känns som att jag har glömt hur man gör och är 14 år igen tillbaka på ruta 1.

  EL 2017-07-11 15:14:29
  Svara
 • Ska bli såhääääääär kul att läsa den sen! Har inte läst originalet och kommer nog inte göra det heller. Innan jag relativt nyligen började jobba mer på allvar med mitt skrivande, så förstod jag inte riktigt varför du envisades med att läsa översättningar av böcker och inte den engelska originalutgåvan. Men som jag senast idag läste i en bok om att skriva poesi så handlar det ju om att utsätta sig för språket på alla sätt och vis. Nästan banalt enkelt – och jag vet att du själv har svarat något i den stilen på den frågan innan – men det var inte självklart för mig innan. Har helt ändrat inställning nu och det är amazing! Älskar svenska!!

  Isabelle 2017-07-10 21:30:41
  Svara
 • Vilka härliga juliplaner! Hade också velat fly landet, vill ha högsommarvärme! ☼

  EMMA ◆ MARIA 2017-07-10 18:26:56 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • Härligt att ni haft det bra!
  Hur ska Malaga och Rivieran kunna toppa Dalarna?! ^^ <3

  emblas.se 2017-07-10 13:22:02 http://www.emblas.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!