Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

festival-lördag: frosé, 90talsdans och tryckardisco.

gagnef.

I helgen var vi ju då varit på festival i Dalarna, närmare bestämt på Skankaloss i Gagnef.
Har ni missat festivaldag 1 som var i fredags kan ni läsa om den HÄR.
I lördags vaknade vi upp i vår stuga ganska trötta, men allt går ju att fixa med lite puder och kaffe.

gagnef.

Vi gjorde i ordning oss tillsammans på trappen.

gagnef.

Vissa behövde mer kärlek än andra.

gagnef.

Själv behövde jag glitter.

gagnef.

Och alla behövde cava.

gagnef.

Det regnade så vi hade minifest hemma tills regnet avtog.

Då begav vi oss in till festivalområdet.

gagnef.

Mitt crew var snygga som alltid.

Vi beställde frosé – slushies med rosé i.

gagnef.

Siri, Jacob och Nicolina.

gagnef.

Skymningen kom sakta men säkert.

gagnef.

Vi kollade på filmer från gårdagen.

gagnef.

Sedan begav vi oss in till campingområdet.

gagnef.

För fest med nittiotalshits! Jag fick välja musiken och var således i eufori.

gagnef.

Det hann bli midnatt innan vi begav oss tillbaka till festivalområdet. Hittade Aina från Paradise Hotel på vägen och tog en selfie såklart.

gagnef.

Vi skyndade oss ner till bryggan för där var det tryckardisco <3
Tog dock inga fler bilder än denna för på tryckardisco är det ju obligatoriskt att göra annat än att fotografera ?

gagnef.

Och Gagnef avslutades som alltid med Wasteland, dvs fest ute i skogen.

gagnef.

Och vid sextiden låg dimman längs med marken och festivalen var över för i år.
Så himla bäst var det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Bara jag som fick en kansla av att bilden med texten ”Det regnade så vi hade minifest hemma tills regnet avtog.” kandes som en sadan dar gammal klassisk malning? (Forlat, ingen svenska pa datorn pa jobbet.)

  Emma Norling 2017-07-18 06:00:32
  Svara
 • Bilden på mannen som blåser rök över vattnet = <3 <3 <3 som en tavla, vill rama in

  m 2017-07-14 23:10:56
  Svara
 • Hej! Jag har ett önske-inlägg! Om tinder! Jag är nysingel (dumpad, skild och inte ens 30 bast än) och har börjat komma över både chocken och honom (nåja). Och du är ju alla krossade hjärtans guru. Vad tycker du om tinder? Vilka profiler gillar du resp. ogillar? Hur tänker du om din egen profil? (Det kanske är för privat för att skriva om förresten?). Och typ vad har du för förväntningar på dejter? Själv vill jag träffa någon härlig man igen eller åtminstone en kul dejt på något fab ställe över ett glas vin. (Men dejter kan ju gå hur som helst, minns vissa blinddejter med skämskudde!). Jag är SÅÅ klar med att knulla runt, känner att jag har gjort min beskärda del av det. Får typ skipa höger en gång i timmen max, är visst kräsen. Får därmed typ noll matchningar men det är väl lika bra det.

  Rebecka 2017-07-14 09:12:16
  Svara
 • Om man får önska ett inlägg – killfredag snarast <3 behöver få drömma lite.

  Anna 2017-07-14 02:28:11
  Svara
 • Hej! alltså fy farao vad störiga alla kommentarer är om att man som 30+ skulle vara för gammal för att gå ut varje helg? Låt folk leva livet? Känner igen mig så mycket i Sandra och jag blir så otroligt trött på alla dom som plötsligt ”vet bättre” och kanske har ”vuxit upp” och har barn och bla bla. Inte sjutton skulle jag skriva till er ”Gud vad tråkigt det måste vara att bara sitta hemma och låta livet passera”. Låt folk leva lite för fan! 😀

  Jenny 2017-07-13 23:12:55
  Svara
 • Hej. En helt ärlig fråga: tröttnar du aldrig på det här livet? Fest varje helg och ibland mer? Jag blir alldeles matt bara av att läsa detta. Höll själv på så när jag var mellan 20-25 men känner att den tiden är förbi och det känns så himla himla skönt. Skulle aldrig orka ut på krogen och röja en hel natt längre. Men uppenbarligen har du ju massa kompisar i din ålder som också gör så så du verkar ju inte ensam om det. Jag fattar bara inte hur ni orkar. Fattar verkligen inte. Men det är väl tur att alla är olika.

  Angelica 2017-07-13 21:42:50
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Så otroligt onödig och bajsnödig kommentar. Logga ut.

   Sofia 2017-07-14 10:11:41 http://www.donnerstag.blogg.se
   Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Tröttnar du inte på att skriva till folk på nätet och klaga på hur dom, uppenbarligen, trivs med att leva sitt liv? Vad vill du ha sagt mer än att Sandra ska känna sig dålig? Måste alla i din ålder leva sitt liv som du gör? Annars fattar jag inte varför du påpekar detta.

   Jenny 2017-07-13 23:17:25
   Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Exakt vad jag syftade på i mitt tidigare inlägg. Nu vet vi iofs inte hur mycket alkohol Sandra förtär ( och har vi ens med det att göra egentligen, jag vet inte? Men typ i alla sociala sammanhang Sandra visar upp på bloggen är det ju minst någon form utav alkohol? Har själv ett alkoholmissbruk. Går på antabus 3 dagar/veckan, mobila team osv… Sen spelar det ingen roll om man super på en måndag eller en lördag liksom men tycker faktiskt att Sandra borde kolla upp CDT värdet…. För sin egna skulle.

   E 2017-07-13 23:08:55
   Svara
   • Svar på Es kommentar.

    E, för att svara på din fråga så tycker jag inte att bloggen har motiverat att Sandras alkoholintag angår oss. Det slår mig som ganska påträngande och respektlöst att spekulera kring en främlings hälsa på just det här sättet såhär publikt. Känns riktigt ovidkommande alltså.

    Vera 2017-07-14 01:22:02
    Svara
 • Skulle vilja veta vad ditt CDT värde ligger på med tanke på att alkohol verkar ingå i din kostcirkel i princip varje dag? Jag bryr mig inte nämnvärt men för din egna skull borde du faktiskt kolla upp detta.

  E 2017-07-13 20:18:22
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Men seriöst, tycker du hon verkar dricka i dessa mängder??

   ”Ett förhöjt CDT-värde orsakas i princip endast av alkohol. För att höja värdet över referensvärdet (1,9 %) krävs en tämligen stor alkoholkonsumtion. Det behövs ett alkoholintag på genomsnittligt minst 450 g ren alkohol/vecka eller motsvarande 50–80 g ren alkohol/ dag under de senaste 1–4 veckorna före provtagningen. Den alkoholmängd som motsvarar 50–80 g ren alkohol dagligen finns till exempel i 1 hel flaska vin eller 3–4 burkar starköl. Endast helgdrickande ger inte ett förhöjt CDT-värde.

   Mängden alkohol som krävs för att få ett förhöjt CDT-värde kan jämföras med Folkhälsoinstitutets nivå för riskbruk av alkohol, där en man kan dricka 14 standardglas/vecka (168 g alkohol) och en kvinna 9 standardglas/vecka (108 g alkohol) innan intaget bennämns som ett riskbruk. För ett CDT-värde över referensvärdet är alkoholkonsumtionen alltså för män 2,7 gånger respektive för kvinnor 4,2 gånger högre än riskbruksnivån.”

   4.2 gånger mer än 9 standardglas per vecka?????!

   Hanna 2017-07-18 00:27:48 http://hannarosell.se
   Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Så nedlåtande. Fattar inte varför folk envisas om att fundera över hur hälsosamma främlingars kroppar är, det är konstigt som fan av dig om du tänker efter.

   Vera 2017-07-13 23:27:04
   Svara
 • maj gadd vad härligt ni har haft det!!

  ljuvajulia 2017-07-13 15:34:59 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Vad roligt ni fick det 🙂

  Jeanette 2017-07-13 14:50:19 http://jeanettethomsen.se
  Svara
 • Hej babe! Efter sommaren ska jag på bröllop med klädsel ”högtidsdräkt” alltså långklänning, och jag vill vara fin och cool och sticka ut lagom mycket bland alla fancy people. Du som har så bra smak, skulle inte du kunna tips om snygga klänningar eller byxdressar? Puss

  Anna 2017-07-13 14:31:38
  Svara
 • Frosé! Det lät sådär..? Eller? ^^

  emblas.se 2017-07-13 10:54:45 http://www.emblas.se
  Svara
 • Blir alldeles avundsjuk!

  Josefine 2017-07-13 09:58:13 http://daystyle.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!