Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

nödvändigheter på semestern.

cap d'antibes

Ett småplock av semesterfavoriter kommer lastat här.
Först skrev jag semester-essensialiteter men insåg att det nog inte är ett ord.
Bra saker jag packade ner innan jag drog på resa i alla fall.

cap d'antibes

Den randiga baddräkten är från & Other Stories (adlink). Fint med randigt och fint att den är helt öppen i ryggen. Hjärtväskan från Saint Laurent får följa med ut när vi går på restaurang och skorna från Superga x Scotch and Soda köpte jag förra året.

cap d'antibes

En hydrating concealer från Benefit (adlink) som jag köpte för att jag blev kär i förpackningen? Finaste jag sett typ. Läppbalsam från EOS som smakar grapefrukt och ansiktsmask från det svenska hudvårdsmärket Acasia.

cap d'antibes

Klassikern Gruppen av Mary McCarthy är en av böckerna jag packade ner. Men började läsa den och tröttnade efter 50 sidor och bytte bok. Nu måste jag snart börja med den igen pga har läst klart alla andra. Säg att den blir bättre? Så otroligt mycket olika karaktärer som både benämns med sina smeknamn, förnamn och ibland bara efternamn. Hur ska man komma ihåg?!

Sen har vi ju min drönare också! Kolla gullig. Den heter DJI Spark och jag köpte den på Webbhallen på Sveavägen.

cap d'antibes

Det var det! puss.

Här kan ni kolla på ett sommarstilleben från 2015 och här ett från 2014.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Så söta skor. Puss tillbaks!!

  Maria 2017-07-20 12:40:25
  Svara
 • Jag tror att man måste läsa Gruppen och tänka att den handlar om hela kollektivet, så att säga. Även jag tyckte att det var svårt att hålla isär de olika huvudpersonerna, men jag tyckte också att det inte spelade så stor roll. Det sämsta med Gruppen tyckte jag egentligen var att boken kändes lite väl lång..

  Samtidigt tyckte jag ändå någonstans att den var väldigt intressant, just för att den berättar kvinnliga erfarenheter som jag egentligen aldrig har läst/hört om någon annanstans.

  Vore kul att läsa dina tankar om du bestämmer dig för att ge den en till chans. 🙂
  Även om livet är för kort för tråkiga böcker..!

  Linnea 2017-07-19 22:38:03 http://www.bokblomma.com
  Svara
 • Drömde att jag träffade dig och Elsa inatt (och Pontus). Ni var så himla sympatiska! Väldigt välkommen dröm, efter lång period av jobbiga stressdrömmar, precis som jag förstår att du har haft? Kram på re!

  Maria 2017-07-19 21:21:27
  Svara
 • Den blir bättre! Där är ett kapitel om en nybliven mamma som är helt fantastiskt. På bara några sidor beskrivs hets kring amning/ersättning, vetenskap och forskning vs beprövad erfarenhet, barnanknytning och barnperspektiv, föräldraroll och generationsskifte. Relevant läsning för alla, oavsett om man är förälder eller ej.

  Lisa 2017-07-19 16:57:57
  Svara
 • Åh, läste Gruppen för ett halvår sedan. Älskade den! Lite lätt provocerande, tankeväckande och sorgligt aktuell (fast den har över 50 år på nacken). Kämpa på, den är värd det!

  Carin 2017-07-19 15:12:33 http://www.tantcarin.se
  Svara
 • Snälla gör ett helt inlägg om bara drönaren, är genuint intresserad! Och baddräkten – SÅ FIN!

  Josefine 2017-07-19 13:23:35 http://svenskatrappsteg.se
  Svara
 • Okej med risk för dum fråga MEN. Kan du inte berätta lite om drönaren? Är HELT fascinerad av hur någonting som flyger kan ge så bra bilder? Ser liksom framför mig hur man styrde radiobilar när man var liten och kan alltså inte för mitt liv förstå hur filmerna kan bli så smooth? Hur styr man? Står den stilla när den tar bilder? Plus läste något om att den kan känna igen ens ansikte? Berätta för en som inte fattar nåt alls av detta, plz <3 Puss tack hej!

  Johanna 2017-07-19 13:13:01
  Svara
 • Tyckte precis samma sak om Gruppen, men den blev bättre!

  Sara 2017-07-19 12:37:01
  Svara
 • Står i den oääändliga kön till ‘Gruppen’ på bibblan. Hoppas det är värt det, är ju min favo Amanda Svensson som översatt! ⭐⭐⭐

  Josefin 2017-07-19 11:33:57
  Svara
 • Min bästa sommargrej just nu är två nya saker i min ägo, en picknick-filt (äntligen!) och dessa tjusiga champagneglas i model coupeglas som jag hittade på second hand (och som man kan ta med på picknick ju!!!): https://jennifersandstrom.se/2017/07/18/picknick-coupeglas-pa-second-hand/

  Jenn - forever abroad 2017-07-19 09:59:33 https://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Håll ut med Gruppen! Ja, en enda röra med personer, men blir lättare efter halva tyckte jag. Plus oväntat slut. Jag gillade den till slut.

  Sandra 2017-07-19 09:51:57
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!