Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 30.

Käraste ni.
Det är måndag fast det är juli så ingenting gills. Det känns som att jag har varit utomlands i fyra år minst. De senaste dagarna är det som att hjärnan helt gett upp, orkar knappt läsa, lyssnar på poddar som inte handlar om nåt och glömmer bort vad dom sagt. Sover tio timmar per natt, äter mozzarella till frukost och bränner knäna för att jag glömmer att dra in benen i skuggan.

Äter surt spanskt godis, dricker kall öl och pratar om killar. Killar tycks vara det som min hjärna endast tycker är intressant när all form av substans och intellekt filats bort av ledigheten. Eller så är det för att jag enligt min mensapp är fertil just nu, kvar är bara detta djuriska skal som trånar efter lite väldoftande killhud. Oh well, man kan ju inte få allt, tinder i Nerja är inte guld direkt.

På fredag reser jag hem, längtar ändå lite till mina växter, min säng och sommarstockholm. Nåt finare än sommarstockholm finns ju inte, det är sen gammalt

pic source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • har träffat världens superkille via tinder, trodde fan inte de fanns. <3<3

  Daniella - 138 kg till 55 kg 2017-07-25 20:44:45 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • Är i Albanien och längtar HEM JÄTTEMKT! Har varit utomlands i 17 dagar när flyget går på torsdag. Är fantastiskt att ha möjligheten att få spendera några veckor i värmen men hemma ÄR bäst. Och förtillfället har jag kommit fram till att jag inte vill flytta utomlands som jag alltid drömmer om på vintrarna och kanske kommer göra igen..

  Jessica 2017-07-25 08:31:17 http://www.jezzthemess.se
  Svara
 • Vi måste sluta prata om män på det sätt som att de är den enda lyckan för oss kvinnor!! Ni får det att låta som att det är män som vi lever för och att vårt självförtroende och livssituation endast är baserat på uppmärksamheten från de manliga könet.. vafaaannnnnnnn finns massa annat att grunda sin lycka i!

  <3

  kom igen hörni 2017-07-24 22:19:52
  Svara
 • Hi Sandra! Who are your girl crushes?

  Ree 2017-07-24 20:54:09
  Svara
 • Min pinterest är all about cole sprouse just nu :3

  Rasha 2017-07-24 20:17:08
  Svara
 • Hur fungerar ens Tinder? Jag skulle testa idag men jag förstår ingenting. Om jag trycker gilla på någon hur vet jag om de gillar mig?!

  Lisa 2017-07-24 16:31:30
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Om en person du ”gillat” gillar dig tillbaka kommer du få en notis om att ni ”matchat” varandra. Så du får alltså bara reda på vilka du matchat med, inte alla som gillat dig/swipat höger. Hoppas det hjälpte lite iaf och att du träffar nån/några fin(a) person(er) <333

   Elina 2017-07-24 16:43:18
   Svara
   • Svar på Elinas kommentar.

    Så svårt! Och så får jag tips på att den jag har gillat gillar mig och så skriver jag Hej men ingen skriver tillbaka. Ledsamt och jobbigt 🙁

    Lisa 2017-07-24 21:35:34
    Svara
 • Såg du det här receptet då?!?!?! http://cashew-kitchen.com/mains/saffron-lemon-pasta-asparagus-halloumi-slivered-almonds/

  Amanda 2017-07-24 14:11:03
  Svara
 • Det är helt sjukt hur mycket jag känner igen mig i dina texter. Min sambo visade sig vara ett otroget svin, så relaterar så mycket till hatet en känner. Och detta ständiga trånande efter killar och män. De tar upp nästan all min vakna tid.

  Fanny 2017-07-24 13:53:05
  Svara
 • Åh jag kan sakna cravings-för-killar känslan haha! Känner mig typ frigid de senaste två åren. Så trött på män och deras skitbeteende jämt. Eh ja, förutom att jag då har en sambo jag så klart älskar över allt annat. 🙂 Men överlag är män så trista och menlösa. Träffar hellre tjejkompisar och har långa samtal nu för tiden.

  Elina 2017-07-24 12:42:20
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Men gud, blir så trött på tjejer som hela tiden måste försvara killar. Inte alla män, generalisera inte, 50% av befolkningen, bla bla bla. Precis som L skriver är män som har är smarta och har bra värderingar och samtidigt är snygga OVANLIGA. Alltså är majoriteten inte något att ha. Alltså kan man generalisera att majoriteten inte är något att ha. Ingen förnekar att det finns undantag.

   Caroline 2017-07-25 14:16:06
   Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Gud vilken tråkig attityd om 50% av befolkningen. Som att jag skulle säga att tjejer är ytliga och så tomma..suck, de är så jobbiga att prata med.

   L 2017-07-24 13:46:43
   Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    +1
    Så trøtt på jenter som generaliserer menn.

    Ida 2017-07-24 20:02:34
    Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    L: Fast… tjejer (överlag) är inte tomma och ytliga. Killar däremot, beter sig jävligt. Vilket bevisas om och om igen. Orka fler ”inte alla män!”-kommentarer

    N 2017-07-24 14:51:27
    Svara
    • Svar på Ns kommentar.

     (Har också använt L skitlänge, undrar om det är den bokstav alla går till först? För jag heter inte nåt på L 🙂 )

     N: Men hur kan man skriva något sånt och inte förstå att man är en del av problemet? Jag har bara blivit mobbad av tjejer och baktalad om av tjejer, så tjejer är ena riktiga, jävla bitchar och olojala är den otroligt vetenskaplig slutsatsen.

     Förstår du inte hur det inte går att slänga sig ur såna saker?

     L 2017-07-25 14:08:22
     Svara
    • Svar på Ns kommentar.

     Oh no måste byta nick pga alltid hetat L här och tycker att män är sååå överskattade ?.

     Problemet med män för heterobrudar som värdesätter skönhet tror jag är att så få män ändå är riktigt attraktiva. Många fler tjejer är ju heta. Så heterotjejer som vill ha en vacker man har ej så stort utbud att välja mellan och vill gärna intala sig att en töntig man är = helt ok pga snygg käke/nacke.

     Ni måste bli mkt mer hårda i gallringen!! 😀

     Bättre att inte ha en stadig relation på flera år än att leta efter en sån o ta folk som ej duger.

     Ska man ha en både vacker och (ej fejk-)feministisk man som är rolig och smart så måste man förstå att de är ovanliga. Man måste ha tålamod. Ligga kan man göra med töntar och as men inte kära ner sig.

     Vi som gillar tjejer har begränsat utbud av andra skäl men det utbud som finns håller en betydligt högre genomsnittlig kvalitet både mentalt och visuellt. Vet pha har levt i båda världarna.

     ?

     En annan L 2017-07-24 15:06:40
     Svara
 • Älskar att tänka på killar, har alltid tänkt på killar. PLURAL, ALL THE MEN!

  ljuvajulia 2017-07-24 12:34:22 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Roligt att du är just i Nerja! Min familj har hus där så vi var jätteofta på semester där när jag växte upp. Förresten, +1 på den som föreslog att besöka Frigiliana! Det är en väldigt mysig liten by, gulliga åsnor har de också. 🙂

  Malin 2017-07-24 11:22:42
  Svara
 • Relaterar så mycket – har också bara killar på hjärnan just nu. ouff

  Isabell 2017-07-24 11:06:11
  Svara
 • Håller med om att sommarstockholm är fint och underbart, blir så glad av bara tanken!

  Josefine 2017-07-24 10:58:30 http://svenskatrappsteg.se
  Svara
 • Alltså Cole Sprouse, världens crush på honom sedan Riverdale <3

  Cajsa 2017-07-24 10:58:15 http://www.res.se/blogg/londoncalling
  Svara
 • Är du i Nerja? Då MÅSTE du åka till den lilla byn Frigiliana som ligger strax utanför! Tar cirka 20 minuter med buss (kostar 1 € och går från Nerjas busstation). Vita hus med färgglada detaljer, krokiga små gränder och massor av växter! SÅ FINT!

  Elin 2017-07-24 10:25:59
  Svara
 • Åh, Nerja, ska dit om en vecka! 🙂

  M 2017-07-24 10:10:51
  Svara
 • Killar är överskattade. Tjejer också.
  Allt man behöver är en katt har jag kommit fram till! <3

  Emma 2017-07-24 09:57:06 http://www.emblas.se
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Känner likadant lite. Eller så här: När man har känslan att allt en behöver är en katt, då är en redo för romans (om den skulle dyka upp) för då letar man liksom inte efter nån som ska fylla ens stora hål av bekräftelsebehov eller vad det nu är som ofta ligger bakom att en dras till alla dessa överskattade. Kommer aldrig nånsin mer sträva efter symbios med nån. Fan ska man med det till? BFF kan man va med katten och övriga får vara bonusar och äventyr men fan inte ”the one”.

   L 2017-07-24 10:19:56
   Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    Bra skrivet! Så känner jag med <3

    Hanna 2017-07-24 12:15:51
    Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    Exakt L!
    Livet går inte ut på att hitta en partner när det finns 38977645 saker man kan göra (bland annat gosa med katt)
    Sen är det klart det är trevligt om man träffar nån längs vägen, men det är absolut inte det som är syftet känner jag.

    Emma 2017-07-24 11:59:06 http://www.emblas.se
    Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    True dat!
    Nu är jag ju lyckligt sambo men träffade honom just när jag inte längre letade. Var bränd efter tidigare skit och vi närmade oss varandra rätt förutsättningslöst och avslappnat vilket var härligt.
    Men så tog han ju med sig en katt i boet, det var nog det som gjorde det. Numera har vi två kissar. Så vi kan inte göra slut tyvärr, för vem ska få katterna? *flin*

    Katta 2017-07-24 11:50:16
    Svara
    • Svar på Kattas kommentar.

     Aaaw <3. Jamen precis! Jag har också en partner men hen får aldrig flytta in ?.

     L 2017-07-24 13:42:33
     Svara
     • Svar på Ls kommentar.

      agreed! har partner sedan 15 år men är inte sugen på att flytta tillbaka till NYC, och vill fortfarande inte gifta mig. kanske vid 60 haha (med min E)

      alexandra 2017-07-24 20:02:55
      Svara
      • Svar på alexandras kommentar.

       Håller med alla här! Och blir så glad över att flera tjejer känner så och står för det. Har själv partner (man) sedan nio år tillbaka ungefär som jag bor med (men kommer att bo på annan ort under veckorna från i höst – rätt skönt faktiskt, älskar att bo själv!) och skulle sakna honom om vi gjorde slut, men skulle inte sakna att vara i ett förhållande. Alltså en behöver ju verkligen inte en man. Visst finns det fördelar, men vet inte om de överväger nackdelarna alltså. Och då lagar ändå min pojkvän all mat mm (en av de viktigaste fördelarna!). Jag förstår verkligen inte alls alla som bara tänker på män. Tänker typ aldrig på män. Har inte letat efter eller drömt om att hitta en man sen jag gick ut skolan. Däremot kan jag sakna spänningen i luften innan en hänglar med nån som en tror är intresserad av en och som en är intresserad av tillbaka. Framförallt om en har känt den under längre tid och låtsas bara vara kompisar osv.

       Caroline 2017-07-25 14:24:46
       Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!