sista dagarna i nerja: vi startar band, träffar en hund och äter godis.

nerja

Här kommer ett gäng bilder från de sista dagarna av min semester i Spanien: en söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag i en blandad kompott.

Har till exempel hängt vid poolen och läst bok och ätit äppelklubbor.

nerja

Vi har fotat solnedgångarna.

nerja

En kväll grillade vi majs och sparris på taket och åt med syrlig vitlöksyoghurt och baguette.

nerja

Vi har promenerat ner till havet flera gånger och badat. Jenny och Anna badade i däck som de hittade.

nerja

Jag åt grillade langoustines med citron och chili till lunch på tisdagen.

nerja

Sedan gick vi ut på kvällen och gjorde stan. Kolla fina och matchiga.

nerja

Tog gruppfoto på alla! Anna, Sara, Jenny, Sofia, Jenni och Kalle.
Sara blev något slags suddigt spöke på bilden på ett märkligt sätt, men så kan det gå.

nerja

Vi hittade bar med gulliga pallar som var en designkorsning av Spanien och Dalarna.

nerja

Vi åt middag på ett mysigt ställe med asgod mat som hette Copa Vino, gå dit alla. Ägaren var svensk och hade nån slags spanskifierad biff rydberg på menyn som var greatness.

nerja

Jenny och Jenni kramades. Dom heter till och med samma sak i mellannamn.

nerja

Efter middagen hängde vi på diverse barer och sen tog vi bandfoto utifall att vi någon gång i framtiden startar band.

nerja

Tog även gruppfoto igen.

nerja

Anna tyckte hon matchade väggen så även det fick förevigas.

nerja

Sen tröttnade Jenny så då åkte vi hem.

nerja

Den näst sista dagen lagade jag pasta carbonara till middag, men med persilja och smörstekt purjolök i också. Kanske inte gills som carbonara då. Gott vare iaf.

nerja
nerja

Den sista dagen som var i torsdags gjorde vi oss adjöfina.

nerja

För att gå ut och ta en öl på den närliggande puben och klappa på hundar.

nerja

Nu har jag pool&badsemestrat klart för den här månaden!

Adiós.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Tack <3

  Ina 2017-08-01 15:01:39
  Svara
 • Annas høgklackor! NICE’a! Hvor er de fra mon tro?

  Mia Maria 2017-07-31 23:31:12
  Svara
 • Följ gärna min blogg och läs mina låtsashistorier –> http://nouw.com/kangmee

  Kangmee 2017-07-30 14:00:50 http://nouw.com/kangmee
  Svara
 • Äppelklubbor lät gott! Är det klubbor med äppelsmak eller såna äpplen som sitter på en pinne liksom? Ja, jag undrar på riktigt! ^^

  emblas.se 2017-07-30 13:05:53 http://www.emblas.se
  Svara
 • tips: https://www.etsy.com/se-en/listing/177202924/1-porcelain-corgi-dog-hand-painted-glaze?ref=styf-5
  du som gillar corgis så mycket

  jennifer 2017-07-30 12:39:42
  Svara
 • Åh det ser verkligen helt underbart ut och får mig att längta till kombon pool, bok och sol!

  Så himla arty-Jessica 2017-07-30 08:30:05 http://sahimlaarty.se
  Svara
 • Har du något boktips som är somrigt och lätt men som man bara inte kan lägga ifrån sig?

  Varenda 2017-07-29 23:33:23
  Svara
 • Så härligt du alltid verkar ha det tillsammans med vänner :).
  Har aldrig varit sån där med stora gäng, utan mer sån där med några nära vänner 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-07-29 20:32:14 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Sandra, tänk att jag skriver här men alltså, jag är 24 och några månader och har aldrig haft ett riktigt förhållande. Vill verkligen ha ett seriöst förhållande men blir osäker på det ju äldre jag blir (typ som att ingen ska vilja bli ihop med mig för att jag inte har varit ihop med någon på riktigt? har dejtat folk i typ 6-månader och så men det har aldrig blivit på riktigt). Jag har dejtat en massa men det är som att det aldrig blir något seriöst? hur tusan lyckas man få ett seriöst förhållande? det verkar som att det bara **händer** för så många, men det blir aldrig så för mig. blir så ledsen när jag ser gulliga parbilder för jag vill så gärna men det är som att det aldrig funkar.

  Elin W 2017-07-29 18:30:38
  Svara
  • Svar på Elin Ws kommentar.

   Fina du! Jag vet precis hur det känns, skillnaden är att jag är 25 och har aldrig haft ett förhållande. Jag hade sex för första gången för en månad sedan, men skillnaden mellan dig och mig är att jag aldrig riktigt dejtat någon. Det har bara blivit så, och är inte självvalt från min sida. Jag har tänkt mycket på vem jag är, vart jag vill vara och vad som är viktigt för just mig i mitt liv. Känner mig faktiskt inte alls stressad över att alla andra haft partners men inte jag. Tänker att jag besparar mitt hjärta från att bli sårad och att killen jag träffar inom sinom tid kommer vara magisk och helt värt det. Försök att inte stressa så mycket och jämför dig med andra. Du ska ÄGA trots att du inte haft en partner. Fundera också på vilka typer av personer du dras till? Ser du något mönster? Är du för vag om vad du vill? För på? Är de för omogna? Glöm inte att du är GREATNESS!

   Matilda 2017-08-01 12:15:35
   Svara
 • Hej Sandra och hela gänget!
  Där sitter du och har semester och här kommer jag och hoppas att du har lite tid över för att läsa min kommentar.
  Jag vet på riktigt inte var jag ska vända mig, tänker att det kanske finns någon här som sitter på nåt gott råd. Vad som helst.
  Så här är det. Jag befinner mig i en relation sedan 2013. Vi är sambos och har en hund ihop. Han är min bästa vän osv osv. Har byggt ihop ett liv som vi har trivts med, fram till ungefär förra sommaren då mina känslor börja avta. Jag gav det en vinter, en hemsk vinter som inte alls blev som den skulle. Vid sidan av vårt förhållande har en hel del hänt i mitt liv (familjerelaterat) som påverkat mig som person. Har hamnat i något som liknar en depression som jag fortfarande inte har tagit itu med (tänkte träffa läkaren nästa vecka pga har skjutit upp det alldeles för mkt). Min sambo har alltid stått vid min sida och aldrig någonsin klagat på mina ups & downs. Bara stöttat och väntat på bättre tider. Trots det känns det liksom som att jag förlorat alla känslor som en gång i tiden fanns, kanske är det tiden , kanske är det min psykiska ohälsa, kanske har vi inte gjort tillräckligt för att rädda vår relation, kanske har vardagen tagit över, vet inte vad det är men något är det som skaver och får mig att tänka tillbaks till den tiden då jag var fri, singel och lugn. Just nu känns det som att roten till alla mina problem är han, vi bråkar ganska ofta och är oense om det mesta. Ändå är vi kvar, utan att förändra något, och tror att saker kommer lösas och att gnistan kommer tillbaks. Jag vet på riktigt inte VAD jag ska göra. Kommer jag ångra mig om jag gör slut och förstå det först när det är försent? Borde jag göra slut och clear up my mind? Hitta tillbaks till mig själv? Känner såna skuldkänslor då han alltid varit där för mig, stöttat och älskat mig. Det hade varit så mycket enklare om det fanns ett problem, om någon hade gjort något som kan kunde skylla på. Men här sitter jag och känner piss inför ett förhållande som egentligen är felfritt? Borde jag gå till läkaren och därefter se hur jag mår? Har jag väntat för länge med att saker och ting inom vårt förhållande ska bli bra igen? 1 år av väntan är ändå ganska länge… Jag är så trött på att ena dagen vakna och vilja fly för att i nästa sekund sakna hans trygghet så jävla mkt. Vad.fan.ska.jag.göra. <3

  Ina 2017-07-29 16:43:36
  Svara
  • Svar på Inas kommentar.

   Fina du! Jag har också varit deprimerad och skyllde allt på min partner. Ogillade henne, störde mig, fantiserade om ett liv utan… Men så fort mina antidepressiva började verka var det som att jag såg allt klart och tydligt. När min ångest försvann kunde jag gå djupare ner i känslor och verkligen FÖRSTÅ vad det var som hade hänt och höll på att hända. Jag höll på att förlora henne, och jag visste att det var för att jag inte kunde fokusera på både mig och min depression, och att vårda vår relation. Gå till läkaren och håll ut lite till, det kan vänta. Ta bara inga förhastade beslut när du är så nere <3 Önskar dig styrka! Och glöm inte att kämpakämpakämpa om du av en händelse råkar träffa en läkare som inte lyssnar på dig. BYT, gå till en annan, whatever. För alla är värda att må bra!

   Matilda 2017-08-01 12:18:44
   Svara
   • Svar på Matildas kommentar.

    Tack <3 Träffade läkaren igår och jag måste säga att det känns skönt att starta den här resan. Tack igen för din kommentar!

    Ina 2017-08-01 15:01:22
    Svara
  • Svar på Inas kommentar.

   Man kan tyvärr inte ba vänta på att förhållandet ska bli bra, GÖR NÅGOT (om ni inte gjort det). Terapi, boken om de olika kärleksspråken som jag inte kommer på vad den heter, testa nya saker tsm osv. Om det är något jag lärt mig i att vara i ett långt förhållande är det att känslorna svalnar men komma tillbaka om man jobbar och då kanske ännu starkare. Det finns ju såklart en gräns för detta, när man inte vill kämpa mer elller så, när allt känns helt dött. Men det vet du nog bäst själv innerst inne 🙂 när jag varit utbränd har jag lätt skyllt mina ledsamna och stressade känslor på min sambo när jag egentligen visste att problemet låg djupare. Mitt bästa tipps är att prata med din sambo om dessa känslor!! Hoppas de löser sig för det bästa 🙂 kram

   S 2017-07-29 22:34:15
   Svara
 • Vilken perfekt helg! Vill dit bums.

  Noelle 2017-07-29 15:32:54 http://bynoelle.co.uk
  Svara
 • Har utforskat mycket i Spanien då jag bott här i 8 år (och är nu tillbaks i detta underbara land) men har aldrig varit i Nerja. Efter dina uppdateringar så har jag bestämt att det blir nästa resmål när vi reser inrikes! 🙂

  Maria - Laga mat med barn 2017-07-29 13:25:57 http://www.cookingwithnoahandme.wordpress.com
  Svara
 • Jenny har så fina kläder!!

  Therese 2017-07-29 13:01:47
  Svara
 • Ditt hår har blivit så lååångt, och det är så fiiint! Och den där knytblusen sen 🙂

  Hey Emelie 2017-07-29 12:30:04 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Du måste hälsa Jenny att hon är det hetaste jag någonsin sett! Zoomat in på bilder och ba WOW!!

  A 2017-07-29 11:07:30
  Svara
 • Åh grillad majs och sparris <33333

  Fanny 2017-07-29 10:19:48 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!