vecka 31.

Oj, min blogg låg visst nere halva natten och hela långa måndagen. Men nu är vi på banan igen. Fick katastroftankar att allt var över och arkivet puts väck, men sen åt jag tacos och tog en långpromenad och då kändes det lite bättre. Och när jag var hemma igen var allt som vanligt. Tacos och promenader – lösningen på det mesta.

Den här veckan går vi in i augusti, min månad! Träden blir mörkt dovgröna, värmen har varit så evig att trottoarerna fungerar som något slags element i staden, och jag fyller år. Har egentligen inte planerat något alls till min födelsedag. Min familj är inte hemma och jag åker till Way Out West dagen efter. Dessutom är jag ju inte ihop med någon så jag har inte en person som kan avguda att just jag föddes : ) Men det gör inget. Det är fint som det är, med födelsedagar och sensommar och gruppchattar där det planeras kräftskivor.

Den här veckan har jag inte så mkt planerat mer än att blogga, besöka Pride, äta middag ute med ett knippa kompisar och kanske springa lite längs med Årstaviken om jag får feeling.

Och just ja!
På torsdag är jag med i P3-programmet Fråga vad du villEn timme live mellan 11-12 där ni kan höra av er och fråga mig precis vad som helst. Återkommer när jag har mer info kring det, men vore fint om ni lyssnar (och hör av er!) så jag inte sitter med en tyst telefon där hehe

PUSS. Glad sommar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Sandra! Kristian Täljeblad med familj kom in på mitt jobb och köpte mat häromdagen! Då tänkte jag på dig!

  Sofia 2017-08-01 00:13:42
  Svara
 • Du har DIG som anledning att fira och avguda att du finns! Fira att du finns och skit i om du har nån kille, fira med folk som också är glada att du finns. Har skippat många födelsedagar pga depression och gissa vad? Det gjorde mig antagligen bara mer deprimerad. Så FIRA! För allt i världen

  mmmmmmmm 2017-07-31 23:25:14
  Svara
 • Asså sorry jag måste bara crasha lite och säga att jag lyssnar på Kakans podd där Gustav gästar och hörde att han ska till Lady Gaga i oktober, jag meed!! Blev typ löjligt glad, mest för att jag återigen påmindes om att jag ska se Lady Gaga med min bästis för första gången, men också för att en fellow växtlover också tydligen älskar Gaga :’)

  Ayla 2017-07-31 21:09:54
  Svara
 • Min födelsedag är i februari vilket är asdeppig månad ju så jag har bestämt mej för att fira min födelsedag i slutet av sommaren istället, vem har liksom bestämt att man bara får festa på just den precisa dagen?! dumt.

  Daniella - 138 kg till 55 kg 2017-07-31 19:27:32 http://daniellachanelle.com/
  Svara
  • Svar på Daniella - 138 kg till 55 kgs kommentar.

   Neeeej februari är ju bäst! Tycker om den just för att jag fyller år då! Och för när jag växte upp, i Norrland, var det kallt och snö så man kunde åka skidor och skoter och göra snölabyrinter! Februariiiiii!

   Rebecka 2017-07-31 20:38:47
   Svara
 • ÅH! jag älskar Fråga vad du vill, ska komma på någon riktigt rolig fråga. 😀

  Linda 2017-07-31 18:38:54
  Svara
 • Älskar augusti och detta väder. Låt denna månad gå sakta o vad jag kommer att njuta. Ha det fint söta.

  Maria 2017-07-31 18:22:02
  Svara
 • Har icke någon födelsedagspojkvän (eller pojkvän annars heller hehe) men asså tänker att alla mina vänner avgudar mig så det räcker och blir över (hoppashoppas iaf) plus jag avgudar min egen födelsedag ganska mkt också. Japp jag är som Lilli HIMYM. Ps min födelsedagsmånad också hihi

  E 2017-07-31 18:14:32
  Svara
 • Vi alla här avgudar att du födes! ???

  Tove 2017-07-31 17:55:48
  Svara
 • Har alltid alltid fest med alla jag känner på min födelsedag trots evig singel.

  Iaf har just sträckläst Efter Ekot av Olivia Bergdahl – älskade den o tycker verkligen du ska läsa! Så fint språk och underbar berättarteknik där våldsam pojkvän blandas med enorm nyhetsbevakning och fin mormor. Läs läs läs! 200 sidor briljans!

  Johanna 2017-07-31 17:35:49
  Svara
 • Har också födelsedagsmånad <3 OBS man måste inte ha partner för att göra en big deal av det, en gång hade jag en hemsk födelsedag så några månader senare kände jag att jag ville göra om den dagen till en bra så tog mina vänner och firade min födelsedag (x antal månader sent) hela dagen. Var awesome.

  Fanny 2017-07-31 16:59:23 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!