Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

igår när jag hade på mig kläder.

thursday

Igår hade mitt förlag sommarfest och jag såg ut såhär. Att hänga runt massa författare är mitt mest starstruckiga av allt jag kan komma på. Hoppas atomer av intelligens och kreativitet liksom fastnar i ens kläder när man står i ett rum med så många som kan skriva. Jag tänker att det måste göra det.

thursday
Jag har tappat bort kontrollen till min självutlösare så ursäkta för suddiga och rätt värdelösa bilder. Ska banne mig gå och köpa mig en ny kontroll IDAG.
Så får det bli.

Jag bar svart hursom. En body som jag glömt märke på men det var nåt fancy från Net-a-porter. En mockakjol från Zara (ny! köpte den samma dag, finns här), strumpor från Tokyo och mina nya skor från Prada.

thursday

Runt halsen hade jag en stjärna från Kate Spade. Och håret hade jag i tofsar men det ser ni ju själva. Man ska aldrig skriva det som är självklart i bilden, det lär man sig dag ett när man pluggar reklam ^^ Har jag brutit minst tusen gånger på denna blogg.

Nu var det så länge sedan jag färgade mitt hår förresten så jag är mer rödhårig än blond. Gillar ju att vara blond though. Måste boka färgtid.

Nej nu ska jag sluta prata och bege mig ut i regnet istället.

Glad fredag  ☔️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Sandra, du vet väl att du kan använda mobilen som självutlösare? Då kan man se hur bilden ser ut också! Finns en app som heter typ Camera Connect och så ansluter du telefonen till kamerans wi-fi ☺️

  Therese 2017-08-19 09:11:10
  Svara
 • Alltså du har verkligen nailat sofistikerad-yetsexy-yetfunandtrendy–personiwannaminglewithataparty-looken! 5/5. Hoppas du hade en amazing kväll, du strålar!

  Michaela 2017-08-18 20:37:23
  Svara
 • Ur ett tillgänglighetsperspektiv är det ju toppen att skriva ut syntolkningar! Så fortsätt gärna att bryta mot reklambranchens normativa konventioner : )

  alz 2017-08-18 17:33:05
  Svara
 • Men Sandra ditt hår är ju fab nu!

  Esther 2017-08-18 16:27:46
  Svara
 • så, så, så fin!

  Ellen 2017-08-18 16:26:22 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Får du ofta irl höra att du ser yngre ut än du är? Eller är det bara på bilder? 🙂

  Elsa 2017-08-18 15:26:59
  Svara
 • Snyggo! Avis på dig, vill också gå på fest med massa författare.

  Fanny 2017-08-18 15:19:27 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • Du är väldigt fin i den färgen du har nu! Min dotter är rödhårig jag hoppas hon kommer vilja behålla sin hårfärg. Det är ju urtjusigt att vara rödhårig!! Gör inget att du beskriver det som står i bilderna, jag läser alltid först och tittar inte alltid så noga. Hejja dig!

  Sofia 2017-08-18 15:18:23
  Svara
 • wow, jag hade aldrig trott att du var trettio om jag såg dej på stan! hade trott 15-16 kanske, men det är ju asbra för då ser man kalasung ut när man är 50 och alla andra ser ut att höra hemma på ålderdomshem. <3

  Daniella 2017-08-18 15:08:09 http://daniellachanelle.com/
  Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Nej men usch. Det där hade jag inte tagit som en komplimang. Vem vill se ut som ett barn när man är 30+? 15-16 åringar är söta men man (jag) skulle aldrig vilja se ut som dem eller för den delen vara dem. Sandra var dock superfin ändå

   Ebba 2017-08-19 06:33:22
   Svara
   • Svar på Ebbas kommentar.

    Håller med, jag är 31 men folk tror oftast att jag är runt 21-24 och speciellt på nya arbetsplatser känner jag ibland att kollegor kan behandla mig som om jag vore oerfaren och tror de att jag är 21 så hade jag ju inte ens hunnit med min universitetsutbildning. Så det är väl på gott och ont att se ung ut. Hoppas att jag ser ut som en fräsch 30-åring när jag är 40+ i alla fall 😉

    Elvira 2017-08-19 12:16:42
    Svara
 • Snygg outfit <3
  Och visst är det göttigt att vara blond!

  emblas.se 2017-08-18 13:38:36 http://www.emblas.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!