den blomstertid nu kommer, sextiosjunde reserv och en Gunnar, 87.


Många fina små utdrag av olika liv kommer här.
Från när jag frågade i tisdags om det bästa som hänt er på sistone var.
Tack för att ni delar med er och berättar om saker som gör er glada runt omkring er <3 


Jag gifte mig med den snällaste och bästa jag vet i kyrkan där mina småsyskon döpts, min morbror och morfar begravts och jag sjungit ”Den blomstertid nu kommer” kanske 15 gånger och varit nervös lucia med obekväm ljuskrona


Kom in som sextiosjunde reserv på min drömutbildning. Stod vid brödugnen på jobbet och benen ba vek sig TOTALT. Var övertygad om att det var ett tekniskt fel i flera dagar, haha.


min kollega tog mig till ett café där han påstod det jobbade vackra män. mycket sant, spenderade min tid med att totalstirra ut den snyggaste människan jag sett (med kompletterande stirr+leenden tillbaka). efter att jag hittat honom taggad på caféts insta så följer+dmar jag honom, han ger mig sitt nummer och nu har vi dejtat i några veckor. våga internetstalka, det kan vara värt det


jag blev så så så förälskad. I någon jag inte kan vara med men ändå. Ingenting annat betydde något och nu vet jag hur det ska kännas.


Jag har flyttat till en ny stad för att plugga och mamma hade som en slump ett jobbuppdrag här denna helg och bodde på lyxhotell. Igår kväll skulle vi ses för sista gången på väldigt länge men så svarar hon inte i telefon vilket är ovanligt och klockan blir sent och jag blir sådär orolig som mamma blivit på mig på ett sånt där orimligt och läskigt vis.
Efter att jag involverat andra personer ringer hon till slut med sorg i rösten och säger att det bara varit en jobbmiddag som dragit ut på tiden. Jag börjar storgråta och hyperventilera av lättnad och hon fixar så att jag får komma cyklandes kl 1 på natten till hennes hotell och sova sista natten med henne. Nu har hon flugit hem och jag har ätit hotellfrukostvåfflor och om 45 minuter har jag upprop på läkarlinjen.


Fixade en skattjakt till killen jag är kär i. Var vaken flera nätter för att gömma ledtrådar runtom i stan, på ställen där folk rör sig hela tiden men liksom precis utom synhåll. Är normalt rätt feg i kärlek men här var det friskt vågat och jävlar allt vunnet. Han blev så himla glad.


Är ute och tågluffar i Europa vilket är väldigt roligt såklart men saknaden av min hund börjar snart bli olidlig. Tror han känner samma för mamma berättade att han går in i mitt rum hela tiden för att sedan sitta och vänta på golvet.


Jag har sommarjobbat inom hemtjänsten och den senaste månaden har vi fått en ny gumma att ta hand om, cirkus 93 bast men behöver ändå bara ett besök om dagen (+ ett på kvällen på söndagar). Jag har alltså bara träffat henne 4-5 gånger, men i söndags jobbade jag delad tur och skulle besöka henne både på morgonen och kvällen.
På det första besöket pratade vi om min backpackerresa jag ska åka på om 3 veckor och jag nämnde att torsdag är min sista jobbdag. När jag sedan kommer tillbaka på kvällen, går in i farstun och hälsar så börjar hon på en gång stappla iväg på sina onda ben in till köket och kommer kommer en stund senare tillbaka med en gigantisk Marabou som hon bestämt trycker ner i min hand.
Jag börjar protestera men hon tystar mig med orden ”Jag vill ge dig den här, för du är så… mänsklig. Förstår du vad jag menar? Och gladlynt, jag tycker verkligen om när just du kommer hit.”.
Då hade alltså hon ringt sitt barnbarn efter att jag åkt därifrån på morgonen och de två hade begett sig till affären för att köpa den här chokladen till mig!!!! DOG SÅ FINT :’)


i somras blev jag kär igen, på riktigt. Efter att jag och min fd sambo gjorde slut för tre år sedan trodde jag att jag aldrig kunde bli sådär galet jävla sprudlande kär i någon igen som jag hade varit i honom back in 2010. Han var min första kärlek och jag hade intalat mig att de känslorna var för unika, ouppnåeliga i en senare relation.
Har till och med haft kille därefter och försökte nöja mig med med att ”vara kär” på ett mer ”vuxet” sätt, någon slags halvtråkig partnerskap.
Men nu är jag lika jävla kär i min nya kille som jag var i min första kille för sju år sedan och det känns helt fantastiskt!


I början av sommaren tog jag mitt pick och pack och flyttade in hos honom. Och när sommaren tog slut en kväll och jag var tvungen att flytta ut, såg han på mig med ledsna ögon och sa
Det här har varit den bästa sommaren någonsin.”


När min farmor berättar att hon inte varit och motionssimmat på länge för att hon har varit upptagen med annat; hon har träffat en ”god vän”. Gunnar, 87 år, som var kär i farmor redan när han var 18 år.
Nu håller de varandra sällskap, ska åka till Italien ihop i oktober (”Vi får passa på – man vet ju inte hur länge till man kan vara ute och resa”) och hon är helt upp över öronen kär. Fantastiskt att en kan bli kär på nytt hela livet ut.


Fick höra på jobbet efter min rast ”Ah, vad bra du är tillbaka. Allting spårade ur när du gick”.
De tror att jag kan lösa allting, så då tror jag också det.

 


pic source 1 & 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Blir helt varm! Otroligt bra ide sethär med ”lycko-texter”. Att få ta del av ögonblick i människors liv. Fantastiskt <3

  Mira Hillfon 2017-09-07 09:43:34
  Svara
 • ”…och nu vet jag hur det ska kännas.” Exakt, exakt så. Att omöjlig kärlek ändå kan vara så vackert, att man ändå kan vara tacksam för det.

  Peg 2017-09-06 21:36:57
  Svara
 • Hallåå, behöver veta mer om skattjakten! Jag vill överraska personen jag är kär i med samma idé! Så kul! Men behöver hjälp om hur man lägger upp själva jakten och vad man ska lämna på alla ställena. <3

  Kim 2017-09-06 13:55:28
  Svara
 • Åh, mer av dessa inlägg! Det är ju så fint så en storknar <3

  Emma 2017-09-02 08:10:55
  Svara
 • Finaste inlögget! Blir helt blödig och varm och hoppfull

  Sofia X 2017-09-01 00:09:28
  Svara
 • ”när sommaren tog slut en kväll” GUD vilken fin formulering.

  Linda 2017-08-31 23:16:59
  Svara
 • Fy FAN va fint att läsa allt det här. Blir helt gråtig <33

  Ellen 2017-08-31 22:30:49
  Svara
 • Hade inget kul att skriva.
  Men nu insåg jag att de fanns nått bra.
  För 1år sen separerade jag och mitt ex, vi har även barn ihop.
  Jag mådde så dåligt, han va då elak men slog aldrig mig men att jag va den sämsta människan i allt man gjorde fick man höra ofta.
  Just då var jag på botten.
  Underviktig, kunde inte lämna/hämta barn på skola dagis, missbruka narkotika, arbetslös och så deprimerad med självskadebeteende samt att jag grät varje dag i över 2år.
  Idag är jag ensam med barnen vv, drogfri samt självskadefri, gått upp 20kg (fatta att jag vägde 38kg helt sjukt) och har ett jobb 🙂
  Senast jag grät var av lycka!
  Livet är inte perfekt men jag kommer på mig själv att jag sitter och ler på tunnelbanan.. Då är livet bra tycker ja

  MS 2017-08-31 22:08:54
  Svara
 • Att en kan bli kär och åka på romantisk resa till Italien på ålderns höst gör mig lycklig.

  Diana Antonia 2017-08-31 21:23:41
  Svara
 • Blir ju så gråtig när jag läser sådant här <3 Ni är bäst hörrni <3

  Frida 2017-08-31 20:58:36 http://fotografrida.se
  Svara
 • shit vad fint!

  lisa 2017-08-31 18:20:31
  Svara
 • Gråter så gullig gumman med chokladen och farmorn med Gunnar är!!

  Emily 2017-08-31 18:20:00 http://alittlebitofemily.com
  Svara
 • Blir intressant att se om någon som rör kärleken till barn eller att få reda på att man är gravid kommer med någon gång bland de utvalda. De brukar på något mystiskt sätt utebli och de är de berättelser som jag gillar mest 🙂

  Josephine 2017-08-31 16:22:46
  Svara
 • Så fint att läsa en regnig torsdag med alldeles för lite glädjeämnen <3

  Mici 2017-08-31 14:47:41
  Svara
 • Så fina berättelser!

  Josse 2017-08-31 13:38:44 http://www.dbtak.se/
  Svara
 • Åh vad glad jag blev av alla inlägg. Framför allt du som hade blivit så sprudlande kär igen efter tre år och som inte trodde att du skulle kunna bli det igen. Det gav mig hopp.
  Puss <3

  Susanne 2017-08-31 13:31:39
  Svara
 • 93-åringen och Marabou-chokladen rörde mig. Älskar gamla människor.

  Sofie 2017-08-31 12:36:32
  Svara
 • Började gråta över tanten med chokladen <3

  Sanna 2017-08-31 11:58:39
  Svara
 • Älskade alla historier men den om damen som köpte en chokladkaka var helt underbar! ❤️

  Ulrika 2017-08-31 10:26:54
  Svara
 • Måste få komplettera till inlägget!!!

  Min syster var på ett HEMSKT humör hela kvällen igår och hela morgonen idag. Mamma försökte med alla medel att muntra upp henne men det gjorde henne bara mer sluten. Men jag vet att jag, och enbart jag (hybris), kan få henne på bättre humör, så jag väntade in rätt tillfälle. När vi stod packade som sillar på morgonbussen fick jag veta att någon onödig kille hade gjort henne ledsen. Jag sa att precis ALLA killar är skräp och visade roliga bilder på katter. Då blev hon glad igen. <3

  Amanda 2017-08-31 09:39:08
  Svara
 • Den söta gumman som hade köpt choklad alltså ? Så fin ?

  AL 2017-08-31 09:07:13
  Svara
 • Ååh tack, min morgon blev lite lättare och mer hoppfull 🙂

  Vendela 2017-08-31 08:58:43
  Svara
 • Så fint!! blir alldeles tårögd <3

  emblas.se 2017-08-31 08:54:24 http://www.emblas.se
  Svara
 • En farmor som är kär ❣️

  Elin 2017-08-31 08:19:59
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   visst!!! finns ju ingen man unnar något mer än att äldre personer ska få hitta någon speciell så sent i livet. så så fint <3

   Lisa 2017-08-31 18:22:42
   Svara
 • Tanten med chokladen ❤️❤️❤️

  Emma 2017-08-31 08:11:08
  Svara
 • Börjar alltid lipa av dessa inlägg. Så så fina och uppskattade, tack!

  E 2017-08-31 07:54:34
  Svara
 • hemtjänsten ?♥️

  erika 2017-08-31 07:30:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!