Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Devi och Martins inflyttningsfest.

devi and martin's house party

I lördags var det hemmafesttajm! Devi och Martin har köpt en fantastisk lägenhet vid Mariatorget och bjöd till kalas.

devi and martin's house party

Ballonger prick överallt.

devi and martin's house party

Och pizza och cava i massor.

devi and martin's house party

Här är Devi.

devi and martin's house party

Och här är Martin.

devi and martin's house party

Jag kom tidigt och började min kväll med ett glas bubbel och en pizzaslice i fönstret.

devi and martin's house party

Tillsammans med Marica.

devi and martin's house party

Och Corinne.

devi and martin's house party

Ganska snabbt började lägenheten fyllas. De hade bjudit över 200 (!) kompisar och på något märkligt sätt fick vi alla plats.

devi and martin's house party

I badrummet var det poolparty om man ville ^^

devi and martin's house party

Såhär glad blev jag när Alexandra dök upp!

devi and martin's house party

Sara, Anna och Niclas var exempelvis där.

devi and martin's house party

Och Lizzie.

devi and martin's house party

Livia kom med godis.

devi and martin's house party

Devi bodde tidigare i lägenheten på bottenvåningen i samma hus, så vi åkte ner och tog en hejdåcigg i fönstret.

devi and martin's house party

Deras granne Gustav öppnade också upp till minifest med whisky och jordglob. Kändes som ett kollo när man sprang runt mellan våningarna

devi and martin's house party

Jag, Alexandra och Julia när vi sprang omkring.

devi and martin's house party

<3

devi and martin's house party

Jennifer var polaroidkameraansvarig.

devi and martin's house party

Blev mycket bra som ni ser.

devi and martin's house party

Vid 01 drog vi till Trädgården.

devi and martin's house party

Hängde i det vi brukar kalla vuxenbaren men som jag inte har en aning om vad den heter egentligen. Där spelas hursom ingen musik, det finns gungor att sitta i, burgare att käka och massa folk att spana på

devi and martin's house party

Stannade tills det stängde och sedan var lördagen nästan slut med pitstop på en efterfest där jag inte tog några foton. En exemplarisk kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer
 • Hej Sandra! Jag vet att du, tillsammans med andra bloggare, älskar Trädgården. Men jag undrar mest, varför!? Stället i sig är väl helt okej, kul med pingis, sitta ute, många olika ställen av vara på, och lite olika musik. MEN DE SÅ KALLADE TOALETTERNA? Bajamajor för alla kön, eller för fittbärare som små stall bredvid varandra med en vägg som vad max en meter hög. Utan handfat eller någon som helst privacy. Jag blev så himla arg när jag var där, det är fan en hälsofara om man har mens tex. Ska man vackla ut till de gemensamma långa handfaten (med kallvatten) för att hälla ut eventuell menskopp? Eller byta tampong utan möjlighet att tvätta händerna? What the actual fuck

  Johanna 2017-09-09 20:57:02
  Svara
 • Omnipollo är bra har jag hört

  Elena 2017-09-08 08:09:44
  Svara
 • Jag såg det avsnittet för bara några dagar sedan! Pepper, J´Marcus, Longines 😉

  Men 200 vänner?
  Hur hinner de umgås med alla?
  Jag har 4 vänner och ibland går det veckor utan att jag träffar nån av dem.

  Karin 2017-09-07 23:16:04
  Svara
 • Sandra är ju experten här men då jag också heter Sandra tar jag ändå för mig och rekommenderar Fasching. Varje lördag kör dom!

  P.s. Sandra, det har blivit typ omöjligt att posta sina kommentarer här. Kanske kolla med Metro om de kan lätta upp sitt spamfilter lite.

  Sandra 2017-09-07 10:57:42
  Svara
 • Hej sandra! Jag behöver inspiration! Det är så att jag bor i USA och har träffat en kille som jag nu lever med. I december kommer han över till Sverige med mig och då vill jag ju visa det bästa av Stockholm! Men allt jag kommer på är ju sommargrejer (håller mig mest inomhus när det blir kallt hehe). Tänkte mig kanske något bryggeri eller liknande som exempel? (Vi båda älskar att dricka massa öl och sen åka hem tidigt för att ligga haha) har du några bra tips på vad du skulle vilja visa upp mitt i smällkalla och mörka december?

  Sara 2017-09-07 01:09:30
  Svara
 • Wow till 200 pers haha, min fråga, hur många kvadrat bor de på? Funderar på hur många som på mina 52 haha.

  Melissa 2017-09-07 00:25:18
  Svara
  • Svar på Melissas kommentar.

   Men du förstår väl att det inte var 200 personer där samtidigt? Hon hade säkert bjudit så många, men alla kom givetvis inte och de som kom var inte alla där samtidigt. Sandra säger den version som låter roligast. Det är säkert ingen egentlig lögn, dvs så många var säkert bjudna, men hon får det ju med flit att låta som om det var 200 personer där på en gång. Bloggare lever på att visa upp en roligare version av verkligheten.

   Liv 2017-09-07 23:21:37
   Svara
   • Svar på Livs kommentar.

    Hej Sandras fina bloggläsare! Devi här! Vi hade bjudit ca 600 pers (temat var att fira vänskap och min kille och jag bjöd folk som vi tycker är toppen från vår samlade umgängeskrets) och ca 200 dök upp. Som mest var det nog ca 100 pers i lägenheten samtidigt. Vissa var där hela kvällen, andra tittade förbi på en snabbis. Logistiken funkade utmärkt tack vare goa vänner som vet hur en vuxenhemmafestar! Så i detta fall är Sandras rapport från kvällen snarare en underdrift. 🙂 Kram på er!

    Devi 2017-09-11 21:10:36
    Svara
 • Tog inga foton på ”efterfesten” pga två-persons-efterfest fylld av hångel? HOPPAS!

  <3 2017-09-06 23:31:38
  Svara
 • Men DRÖM. Fick throwback till när jag var student och det var fest i hela studentlägenhetshuset och i alla dess korridorer. 6 våningar fest <3

  Linnéa 2017-09-06 20:15:30
  Svara
 • Hysfad pizzastapel!
  Nu till en fråga. Jag har blivit helt hooked på northern soul, och skulle tycka det var kul att gå på klubb som spelar det i Stockholm, och kanske till och med våga mig på att dansa (har kollat på hundra youtubevideos och övat framför spegeln, så jag är väl ungefär som Bambi på hal is när det kommer till mina skills). Men, finns det ens någon sån klubb? Frågar dig eftersom jag vet att du i alla fall tidigare skrivit lite om northern soul, och att du förmodligen har bättre koll på utbudet än undertecknad. Kram!

  Anna 2017-09-06 19:51:29
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Sandra är ju experten här men då jag också heter Sandra tar jag ändå för mig och rekommenderar Fasching. Varje lördag kör dom!

   Sandra 2017-09-07 10:56:44
   Svara
 • Hallå alla fina och förlåt för att det här är fett off topic men har panik och kan verkligen inte prata med någon (vill inte skriva i 925 gruppen pga paranoid att inte vara anonym). Gjorde gravtest imorse och insåg att jag är gravid. Vet typ exakt datum också pga använder natural Cycles (jävlar vilket bra preventivmedel det var då.. har använt det sjukt noggrant också!). Så var ca 2 veckor sedan. Jag är förlovad med bästa personen ever och vi skall gifta oss 25 juni nästa år med stor fest allt är betalt för osv. Har nu panik? Passar intr alls för oss med barn just nu (karriär, kan ju inte gifta mig med en 1-månaders bebis, vi är inte ”klara” med att åka på äventyr, vill bo i fler länder osv osv). Men ångest över att göra abort pga när jag googlar är det bara massa skräckhistorier (speciellt här i England där jag bor).
  Har någon gjort en tidig abort och kan dela med sig? Kommer jag bli steril? Är det fett egoistiskt av mig att göra abort när vi eg har råd osv att ha barn?

  Har inte berättat för min fästman än för jag är rädd för att det här kommer paja vårt förhållande totalt. Är rädd att han inte kommer vilja göra abort. Och tänk så gör vi det och så kan vi inte få barn i framtiden så är allt mitt fel? Såklart vet jag att det är bådas fel men kan inte hjälpa att jag känner så :
  Förlät för rant, behövde verkligen få det här ur mig!!

  Alice 2017-09-06 18:32:06
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej. Självklart ska du göra det som känns rätt för just dig men jag är i exakt samma situation och vi valde att behålla. Jag kommer vara höggravid på bröllopet och är mitt i karriären men för oss kändes det ändå som ödet. Det är ju vår lilla dotter. Jag planerar att studera under mammaledigheten för att inte bara pausa karriären och bröllopet blir lite enklare än vi tänkt. Men vad gör det? Kom ihåg att det finns inget perfekt tillfälle att skaffa barn, och det är inte heller givet att man ens kan få barn igen. Men hur du än väljer att göra så är det rätt beslut för dig.

   Elsa 2017-09-07 08:52:06
   Svara
   • Svar på Elsas kommentar.

    Men gud, kan alla sluta skrämmas om att ”man vet ju inte ens om man kommer att kunna få barn igen”? Alltså nej tekniskt sett vet du inte det. Du kan också dö i en bilolycka imorgon. Men man ska ABSOLUT INTE fatta beslut om att inte göra abort för att man är rädd att man inte kommer att kunna bli gravid igen. Sannolikheten att man inte skulle kunna bli gravid är försvinnande liten, och om det mot förmodan skulle hända så finns ju hjälp att få. SNÄLLA SLUTA MED SKRÄMSELPROPAGANDAN! Mvh bekymrad läkare som träffar på det här hos patienter allt för ofta

    C 2017-09-07 10:33:29
    Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Min kommentar verkar ej ha publicerat så jag tar det igen: hej finaste du! Jag gjorde en tidig abort, och jag har inte ångrat mig en sekund. Det är aldrig, ALDRIG egoistiskt att göra en abort. Alltså ALDRIG. Vi tar det igen, ALDRIG. Ingen kan lägga det ansvaret på dig. Ingen har rätt att göra det. Det spelar ingen roll var du är i livet. Att göra en abort försämrar inte möjligheten att få barn senare, det är en hemsk skröna. Min abort gick bra och det var för mig rätt att göra den. Om du vill ha någon att prata med så säg till så kan jag skriva min mejl eller så. Kram och ta hand om dig!

   E 2017-09-06 23:34:13
   Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej finaste du. 1: du kommer inte bli steril! Det är verkligen en skräckhistoria och inget annat. 2: det är ALDRIG egoistiskt att göra abort. ALDRIG. Vi tar det igen, ALDRIG. Det är din kropp och ditt liv och man skulle aldrig kräva om något annat att man skulle ge upp så mycket för något man inte vill, så varför ett gäng celler? Jag gjorde en tidig abort och jag ångrar inte det alls. Det gick bra. Om du vill ha någon att prata med kan jag skriva min mejl eller något.

   E 2017-09-06 23:29:30
   Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   När jag skulle göra min abort (typ vecka 5-6) hittade jag också bara en massa skräckhistorier. Jag hade inga tvivel om vad jag ville göra så situationen var ju lättare på det sättet, men jag tycker det är så skevt att den enda bilden som erbjöds var att man skulle förbereda sig på att det skulle vara hemskt. Jag önskar att någon hade sagt till mig att det inte behöver vara så, för i efterhand tycker jag just att det jobbigaste var rädslan innan (samt förväntningarna på att jag man skulle tycka att det var värsta traumat, liksom lätt att känna sig hjärtlös när man inte har några kval alls). För mig gjorde det inte ont – eller well, som mensvärk typ, fast en jävligt lyxig mensvärk pga anhöriga tog en på allvar, man fick ej gå till jobbet den dagen samt bra smärtlindring 🙂 . Jag nojade dock som fan efteråt då jag var helt säker på att aborten inte fungerat, eftersom ingen hade sagt att det kunde gå så lätt. Så de enda problemen jag hade var helt skapade av föreställningen att abort alltid är något jobbigt och väldigt smärtsamt. OH THE IRONY.

   För mig var det lätt. Jag förstår att det är högst individuellt och vill inte skamma att man tycker att det är jobbigt fysiskt/eller psykiskt, vill bara vara ett alternativ till skräckhistorierna.

   Det löser sig <3

   Anna 2017-09-06 22:51:49
   Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej Alice! Jag gjorde en abort för ungefär 8 månader sedan. Inte i England, utan i Tyskland där jag bodde då. Jag tror jag var i typ vecka 11. För mig var det väldigt odramatiskt. Jag och min kille var säkra på att vi inte ville ha barn än (inte heller klara med äventyren). En abort påverkar inte ens förmåga att få barn senare i livet och när jag skaffar barn vill jag känna mig säker på att det kommer att bli bra och att jag är redo. Jag gjorde en medicinsk abort, dvs man tar en tablett och sen blöder man ut allt. Jag vet att det kan göra ont, men det gjorde det inte för mig. Fattar att det inte alltid är så lätt och smidigt, men vill att fler ska veta att det KAN vara det. PUSS och lycka till med beslutet, lita på dig själv och din vilja så blir det bra till slut ska du se <3

   Ellinor 2017-09-06 22:06:25
   Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Har gjort en tidig abort själv. Har aldrig ångrat mig en sekund. Jag tror att om den spontana känslan när man får reda på det är att det inte är rätt så är det kanske inte det. Så var det för mig iallafall. Tvekade inte en sekund på själva aborten utan bara allt runt omkring. Alla läkare tog hand om mig jättefint och min kille var världens gulligaste och snällaste. Sen hoppas jag att jag aldrig aldrig kommer behöva göra en igen. Men det handlar inte om att det var hemskt, en skräckhistoria eller att jag ångrar mig.

   E 2017-09-06 21:01:20
   Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Alltså jag är ju så gift! Och gjort abort två gånger… Så du överlever nog med. Hur är läget annars med Saga-Frida? ? Kram på dej

   M 2017-09-06 20:47:25
   Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej Alice! Bor också i England och har gjort abort här. Det var absolut inget problem. Gå till en av BPAS mottagningar, de är jättebra: https://www.bpas.org. Var har du hört skräckhistorier någonstans? Jag känner många som har gjort abort (mest pga av preventivmedelsmishaps, innan någon kommenterar att alla mina vänner använder abort som preventivmedel) och ingen har upplevt det som obehagligt. Det finns också många studier nu som visar att kvinnor generellt sett inte ångrar aborter eller upplever dem som obehagliga. Och det här med att du skulle bli steril? Det är bara hittepå. Det är inte heller något fel på att göra abort pga sociala eller bekvämlighetsskäl. Vill man inte ha barn just nu så gör man abort. Punkt. Det är därför ”social ground” (s 1(a)) av Abortion Act 1967 finns. Det är inte egoistiskt att göra abort. Det är snarare ansvarsfullt att skaffa barn när barnet är efterlängtat och du känner att du har möjlighet att ge hen det liv du vill ge hen. Både beslutet att skaffa barn och beslutet att inte skaffa barn är beslut man mest tar för sin egen skull (och det är rätt, det är din kropp och du som får leva med konsekvenserna), men valet att inte skaffa barn (just nu) kan man fakstiskt ta för sitt framtida barns skull. Jag hjälper gärna om du vill prata/ha tips!

   Caroline 2017-09-06 18:55:41
   Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Tycker du ska låta det sjunka in ett tag innan du tar något beslut. Man kan ångra sig. Säger det inte för att skuldbelägga eller något alls, vill bara säga att jag varit i din situation. Fundera och låt hjärtat och magkänslan bestämma, och låt det landa lite innan du beslutar dig. Prata med din man. Tror det är väldigt svårt att planera den absolut bästa tiden för barn, ibland blir inte allt som man planerat från början men det kan bli så så fint ändå. Lycka till!

   Rebecka 2017-09-06 18:53:54
   Svara
   • Svar på Rebeckas kommentar.

    Man kan också ångra att man inte gjorde abort. Lika många som ångrar att de inte gjorde abort som de som ångrar att de gjorde. Men jag håller med om att du ska tänka ett tag på saken. I UK är abort tillåtet till vecka 24 så du har tid på dig (även om det förstås är bättre att göra det tidigt). Om du är nöjd med ditt beslut när du fattar det finns det ingen anledning att ångra sig senare. Däremot ska du absolut INTE välja att inte göra abort för att du är rädd att inte kunna bli gravid i framtiden. Det är en myt. Är själv läkare och träffar ofta på tjejer som oroar sig för det här helt i onödan.

    C 2017-09-06 19:49:51
    Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Åh du jag kan ingenting om abort så jag kan inte svara på någon fråga om det. Men du, det kommer lösa sig och din kille kommer fatta och stötta dig. Allt kommer bli bra. KRAM <333

   Hanna 2017-09-06 18:50:27
   Svara
 • Älskar poolparty-idén i badrummet!

  Ronette 2017-09-06 18:30:36 http://thispastweek.blogg.se
  Svara
 • Så härligt!!
  Pizza gör väl för övrigt vilken situation som helst till en fest <3

  emblas.se 2017-09-06 18:17:40 http://www.emblas.se
  Svara
 • Är det någon som sett Modern Family? Där Cam och Mitch snackar om sina vänner som alla har de mest märkliga och stereotypt homosexuella namn, och kommer på sig själva ba ”Okay we need new friends…” förlåt men lite tänker jag ibland så, på skoj, om Sandras vänner. 😛 mina vänner är typ Lisa, Hanna, Anna. Här är det Livia, Devi, Corinne. Är det ett Stockholmsfenomen?

  Mellie 2017-09-06 17:02:14
  Svara
  • Svar på Mellies kommentar.

   Jag såg det avsnittet för bara dågra dagar sedan! Pepper, J´Marcus, Longines 😉

   Men 200 vänner?
   Hur hinner de umgås med alla?
   Jag har 4 vänner och ibland går det veckor utan att jag träffar nån av dem.

   Karin 2017-09-07 23:15:44
   Svara
  • Svar på Mellies kommentar.

   Hahahha dör

   Julia 2017-09-06 18:25:18
   Svara
 • Det är nåt med det här inlägget som får mig att tänka på dina inlägg under din tid i NY, kan inte sätta fingret på exakt vad men hela inlägget bara kändes så. Kul hur som helst!

  Turid 2017-09-06 16:36:27
  Svara
 • Så kul!!

  Ulrika 2017-09-06 16:34:42 http://tandlakareulrikaek.se/
  Svara
 • Åh va kul med hemmafest <3 Alexandras klänning ser så fin ut, vet du var den är köpt?

  Mira 2017-09-06 15:24:24
  Svara
 • Sandra!
  Kan inte du skriva ett inlägg om hur man gör/vad man behöver/kan tänka på för en lyckad hemmafest?
  Och typ ha exempel och bilder också från kompisars fester.
  Ni är så påhittiga allihopa!

  kram

  Amanda 2017-09-06 15:01:03
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   jag och Gustav gjorde ett sånt poddavvsnitt förra våren! Sök på Beijer och Broströms Bryderier i valfri poddapp så hittar du det. kram.

   sandrabeijer 2017-09-06 15:03:53
   Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!