Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

rostmackor, Mexiko och en bukis-shot.


Pyntar denna onsdagsmorgon med fler historier om bra saker ni varit med om på sistone. 
Blir så glad av dessa ❤️ del 1 här.

 


För fyra dagar sen köpte jag min första egna bil. Jag har döpt den till rostis dels för att den är en aning rostig men också för att den gör mig exakt lika glad som rostmackor.


I snart två år har det varit stormigt och ett rent helvete mellan mig och mitt ex. Fram tills nu i sommar när vi sågs på samma bröllop och där är det någon som mitt i natten skriker ”TRYCKARE!”, varpå mitt ex räcker sin får-jag-lov-hand, trycker mig tätttätt intill och ungefär pang sa det, så åkte vi tillbaka i tiden och allt kändes prick som när vi var lyckligast i världen ihop. Jag tror vi läkte just precis då. Äntligen!


Jag separerade från min sons pappa för ett halvår sedan. Jag har försökt laga det mysigt och fint i mitt nya hem där jag kommer att bo med sonen (som är ett år och åtta månader), och hade köpt lite nytt hem under dagarna han var hos sin pappa. När vi kommer hem från jobb och dagis sedan så utbrister han ”ny matta!” och ”nya diner (gardiner) mamma fiiiina diner!”. Jag tänkte börja gråta, han är inte ens två och märker sånt <3


Backpackade i Mexico med min kärlek och hamnade på en liten ö där ingen kan engelska, alla hundar som bor på ön släpps ut av sina ägare på morgonen och springer runt i gäng hela dagarna!! Solar och badar och blir klappade och matade. Gatorna är av sand och det finns inga bilar. En kväll åkte vi golfbil rakt ut i mörkret till en liten strand där vi hånglade i mareld under den stjärnklaraste himmel jag sett. En annan kväll ba näe men nu har vi gjort så mycket och sett så mycket, ska vi inte bara ligga inne? Så vi köpte hämtpizza och mexikanskt godis och bara låg i sängen å kollade på teve där alla pratade spanska och vi fattade ingenting men vad gör det.


Började hamna i fler och fler sammanhang med exet till mitt (numera f d) KK & tyckte det var lite stelt. Visade sig dock att hon är en STJÄRNA och vi klickar SÅ bra. En fest pratade vi ut om ev svartsjuka (none!) och nästa bjöd jag på en bukis-shot. Pojkar är skräp & systerskapet är så jävla bra. Så glad att jag hittat henne!


asså vafan!!! Jag skulle ju va supersingel nu, precis kommit ut ur ett 4årigt förhållande å så ba kommer den här snubben och ba knockar mig och är det sexigaste jag sett och ba jag vet inte vad jag ska ta mig till!! Vill bara lukta på honom hela tiden!!! Han lagar mat till mig och kliar på ryggen tills jag somnat fast jag egentligen inte vill somna för då betyder det att vi snart måste säga hej då igen :'((
så var man kär igen fast man trodde att det typ inte ens skulle gå
livet ändå


Att jag lärt känna en person med det bästa skrattet någonsin. Det liksom gurglar upp från magen och ekar genom hela rummet. När han tycker att jag är riktigt rolig (vilket han verkar tycka att jag ofta är) viker han sig dubbel av skratt och det är så fint. Numera går jag mest runt och tänker på honom och skrattet och blir helt varm i magen och längtar tills vi får skratta ihop igen. Antagligen ikväll.


Han lämnade mig i våras. Vi skulle flytta ihop framåt sommaren och jag trodde att han skulle fria när vi reste till italien. Istället kom han hem och berättade att han hade träffat en annan. Iskall, förändrad och hård. Jag föll genom isen, grät och kände skam i så många månader. Hur kunde jag inte förstå vad som skulle ske? Efter fem månader av mörker så började jag sjunga i bilen igen och förra veckan så sa min mamma att det var otroligt skönt och underbart att se att hennes dotter blivit sig själv igen. Det är det finaste som har hänt mig på ett halvår.


Jag jobbar på en skola med ensamkommande ungdomar från Afghanistan och har känt mig ganska maktlös, de här eleverna har ju ofta så hemska trauman bakom sig, hur kan jag göra något för att hjälpa. Men igår kom en av dem fram till mig i korridoren, gav mig en lång kram och sa”Tack för att du verkligen hjälpte mig med mina papper till csn ” och då förstod jag att jag inte måst förändra hela världen, ibland räcker det att vara den som visar var på blanketten man ska skriva sitt namn.


Vi satt i soffan jag och min sambo och han skrämde mig. Sen lutade han sig över min mage och sa ”kom ut snart så att jag kan lära dig alla sätt att skrämma din mamma” Jag höll på att börja storgråta över megasupergullet och hela min kropp fylldes av champagnebubblor


Fick min nya fullformatskamera igår.
Och min katt kan nästan säga mitt namn!

 

picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Älskar de här inläggen. Jag blir så otroligt glad och varm i kroppen. Efter en rätt så skitig dag så var det precis vad jag behövde för att bli mig själv igen! TACK!

  Elin 2017-09-06 21:56:33
  Svara
 • att nån har en katt som nästan kan säga ens namn! ÅH GULLIGASTE <333

  anna 2017-09-06 19:44:18
  Svara
 • Bästa jag läst, så otroligt vackert. Du måste fortsätta med dessa inlägg!

  A 2017-09-06 18:28:15
  Svara
 • <3<3<3 Beste blogginnleggene som finnes! 🙂 Blir så glad og rørt av å lese alle fine historier fra folks hverdagsliv!

  Lene 2017-09-06 13:42:36
  Svara
 • Du publicerade min text! Wow, detta gjorde min dag!

  M 2017-09-06 11:08:22
  Svara
 • Barnet och gardinerna – så fint ❤️

  Cissi 2017-09-06 11:00:38
  Svara
 • Blinkade just bort en tår vid mitt skrivbord på jobbet.

  Julia 2017-09-06 10:35:47 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Vart kommer den roda instagram scarfsen fran? Sa svart att hitta knyta-runt-halsen-scarfs som inte ar for stora? Kram <3

  emma 2017-09-06 10:35:29
  Svara
 • Åå, ÄLSKART!! Så många känslor i ett inlägg <3

  Sara 2017-09-06 10:31:35
  Svara
 • Sandra! Vart kommer den röda tröjan du har på dig på din senaste Instagram från? Har letat ihjäl mig efter just en röd college-aktig tröja och din ser fin ut <3

  E 2017-09-06 09:33:31
  Svara
 • Blev tårögd av detta

  N 2017-09-06 09:22:04
  Svara
 • Aaaae men den med barnen och gardinerna, började gråta<3333
  Om jag får så vill jag gärna dela med mig av en grej: har nyss börjat plugga och fått en crush på en av faddrarna (han e det snyggaste jag har SETT???) och har bestämt mig för att fråga om han vill dricka öl med mig när insparken är slut. Brukar inte göra sånt pga feg/rädd för att bli avvisad/varför skulle han vilja dricka öl med mig etc. Men nu tänker jag att man måste våga sånt ibland och då ska jag göra det!!!

  E 2017-09-06 09:19:15
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Klart du ska! Du kan inte få mer än nej och då står du ändå på en ruta längre fram än om du aldrig frågat – det vill säga att du vågade.

   Malin 2017-09-09 20:05:19
   Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Jaa!! Våga :))

   Jennifer 2017-09-06 11:02:00
   Svara
 • Älskar verkligen dessa inlägg. Så. Jäkla. Fint. Kärlek och omtanke till er alla som går igenom bra som jobbiga saker ?

  Clara, Bossbloggen 2017-09-06 09:06:30 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Sonen och gardinerna värmde hela mina själ ❤️ Tacka gud för barn alltså

  A 2017-09-06 08:42:08
  Svara
 • HAHA! katten <333 så qt

  lovisa 2017-09-06 07:45:44
  Svara
 • Hej till dig som hjälpte ett barn med blanketten till CSN. Jag tänkte: men är det inte vi som gör det? Förändrar världen alltså, ett litet barn eller person eller annan varelse i taget. Hjälper med små, små steg framåt för att ge andra ett mer fullkomligt liv. Jag tror att det är vi som förändrar världen.

  L 2017-09-06 06:50:41
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Kom att tänka på en sak en proffesor sa till mig. ”Även om du inte kan göra världen bättre så kan du välja att inte göra den sämre.” Sammanhanget var karriärval och jag hade kanske lite hybris haha. Men jag tänker på det citatet ofta, för alla små bra saker man gör är ändå mycket bättre än om man skulle göra motsatsen.

   Anna 2017-09-06 12:38:04
   Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!