Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

såhär vill jag klä mig i höst:

Det är september och därför på sin plats med lite höstmodeinspo! Här kommer lite tankar hur jag vill se ut i dessa gulröda månader. Inte direkt så stor skillnad från hur det brukar vara, men ändå.

Manchester.
Känner ni manchesterströmningarna? Hur materialet liksom dunkar sig in i hösten. Vill ha kort manchesterjacka och manchesterkjol i samma nyans, grovstickade strumpbyxor och kängor.

Scarf.
Alltid scarf hörrni. Så svag för denna detalj. Men just i höst verkar den även vara trendig. Zara har till exempel masssssvis i fina mönster (till exempel den med rymdmönster till höger). Knyt den runt halsen till en tjock tröja. Kan visa hur jag knyter min senare i veckan.

Rött.
Rött rött rött. Hade även med denna färg i min lista hur jag ville klä mig i vår hehe. Känns som färgen röd liksom legat lite i ide ett tag? Fint att den dyker upp igen. Och extra fint med en färg som poppar i ögonen när hela ens lands invånare förvandlas till en grå och beige kappmassa.

Halsband i nivåer.
Till enkla t-shirts tycker jag detta är en så bra detalj: tajta guldhalsband i nivåer. Från choker till strax under halsgropen. Gärna med en berlock eller två.

Brigitte Bardots frisyr.
Åhh kan mitt hår bli långt lite snabbare. Stort och rufsigt och megatuperat som Bardot. Hennes frisyr är topp 1 alla kategorier. Kan fastna helt mesmerized i bilder på henne.
Tycker ni förresten också att det är svårt att få till den där braiga tuperingen? Blir så ofta ett trassel för mig. Kanske är det för att jag tuperar för lite pga tröttnar. Läste nånstans att man alltid ska tupera dubbelt så mycket som man tror att man ska göra.

Rosa ögonskugga.
Tar med lite sommar in i hösten med rosa ögonskugga. Extra flott tycker jag det blir när man lägger det rosa både på ögonlocken och nedanför ögonen längs med franskanten. Rejält ska det va.

T-shirt med blomtryck.
Upptäckte när jag scrollade genom min Pinterest att jag omedvetet sparat massor av bilder på tshirts med sommarängar. Det får gärna vara lite broderistruktur på trycket och tshirts gärna i herrstorlek (alltså ej insvängda och tajta). Fint till sportiga detaljer med blommornas lite mer sirliga.

Hoops
Nu när man snart behöver gå runt med halsdukar vridna hundra varv runt halsen tycker jag väldigt mycket om när två stora örhängen petar ut. Hoops är mitt bästa, men de får gärna vara i en rolig form, ha ett budskap eller lite art deco-vibe. Ska scouta Ebay är min tanke.

🌟

ALLA källor hittar ni på min Pinterest.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • På tal om tupering, vad tycker du om den tuperingsborste du fick i present? Har noll volym i mitt hår och vill så gärna hitta något som får det att se lite mindre platt ut..

  Mynona 2017-09-13 11:20:14
  Svara
 • jajaja visa knytning av scarf! i förra veckan stod jag och försökte knyta min nyköpta scarf utan att få till det, muttrandes ”hur fan gör Sandra Beijer egentligen…”
  🙂

  Johanna 2017-09-12 13:16:17
  Svara
 • Tänkte senast i fredags att jag saknade ett inlägg med höstinspo, tack å tack!
  Mycket fint! Pepp på inlägg om hur man knyter scarf och på rosa ögonskugga. Puss

  Ellen 2017-09-12 09:12:45
  Svara
 • åh vad fina lista! fick väldigt sug av att köpa kläder hehe. du har alltid så fina cropade collage tröjor, var hittar man det? tycker det är så snyggt nämligen men hittar ingenting när jag googlar. kram <3

  annamariaa 2017-09-11 10:51:00 http://annamariaa.blogg.se
  Svara
 • Så snygga saker!

  Jossan 2017-09-11 09:45:25 https://vepax.se/
  Svara
 • Tupera aldrig nytvättat hår! Minst en dag sen tvätt, helst två. Sen ta det i små sektioner. Många börjar i botten, men jag börjar längst upp och liksom viker ner varje sektion så håret hänger framför pannan tills jag är klar haha, om du fattar? Och tupera absolut mer än du tror att du behöver, annars blir det så platt när man kammar det till rätta. Spraya hårspray på hårsektionen innan du börjar, vänta lite, tupera, och spraya lite efter.
  PS. Såg dessa hoops på etsy, typ gjorda för dig: https://www.etsy.com/se-en/listing/554768599/estate-pair-14k-yellow-gold-polished?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=vintage%20sandra%20hoop%20earrings&ref=sr_gallery_1

  Anna 2017-09-11 00:22:34
  Svara
 • Jag har funderat mycket på det där med hår förr! Känns som alla hade vackrare hår om man går tillbaka i tiden. Bardot, Charlies Angels, Priscilla Presley, Racquel Welsh osv osv. Men inte bara kändisar utan folk i allmänhet om man ser gamla bilder. Liksom maffigt men ändå så glansigt och tjockt och välmående i grunden. Är det för att det var bättre kvalitet på hårprodukterna då och företagen numer använder billigare/sämre ingredienser? Eller kanske var produkterna mer effektiva förr men med skadliga ingredienser som numer har förbjudits? Jag vet inte… Men det slår mig varje gång hur snyggt hår kvinnor hade förr.

  Liv 2017-09-10 23:54:02
  Svara
 • relaterar helt till att rött gått i ide. hade på mig en röd piké häromdagen och det kändes superovant. visserligen kanske pga klär mig i grått&svart 80% av tiden men ändå. ovant att typ ens SE färgen på ett klädesplagg?!

  lovisa 2017-09-10 23:53:36 http://polichinelle.se
  Svara
 • Snälla snälla gör ett inlägg av vad du hittar på eBay? Lyckas aldrig hitta smycken 🙁

  Jo 2017-09-10 22:55:00
  Svara
 • allting jag ser på en ung Kate Moss tror jag alltid skulle passa mig så bra. sannolikt baserat på en ungdomsdröm jag inte riktigt vaknat ur om att jag har samma coola utstrålning som hon. är ju tyvärr 0% sant, en av livets hårda läxor!

  Ulrika 2017-09-10 20:22:38 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Och tack för en super blogg! Jag tycker att du är en av de bästa i bloggosfären på att verkligen upprätthålla ett intresse hos läsarna med genomtänkta och varierande inlägg, så fortsätt med det! En grej som jag skulle önska mig att du skrev mer om är hur du är som person. Det är mycket inredning, kläder, grejer och sånt men jag skulle åtminstone vilja läsa ännu mera om dig som person och vad du tänker och känner och hur du mår. Eller typ lite mera ”debattinlägg”, åsikter etc. Jag tror att det skulle ge bloggen ett ännu större djup.

  Kram!

  Elsa 2017-09-10 19:23:22
  Svara
 • En livsnödvändigt tuperingstips: GHDs tuperingsborste (ghd narrow dressing brush). Den är hur bra som helst och får tuperingen att hålla bättre och slita mindre.

  Jonna 2017-09-10 19:18:06
  Svara
 • Aldrig fattat grejen med tupering. Blir det inte supertovigt? För rufs och volym gnuggar jag in Osis Dust-it i hårbotten – flawless resultat varje gång ?

  Alexa 2017-09-10 18:03:05
  Svara
 • Åh TACK Sandra! Varje gång det har stått nåt om manchester på någon blogg (dvs ofta den senaste tiden) så har jag undrat vad det är för material egentligen, eftersom det inte har synts så väl i någon tidigare bild, men nu från den beige kjolen på bilden ser jag ju att det är vakosametti (på finska då)!! Ja man kan ju undra varför jag inte har googlat det men nu behöver jag ju inte heller. Om en vecka är jag i en stad igen och kan använda min fantastiska manchesterkjol som jag har burit med mig i över ett år men alltför sällan fått möjligheten att använda <3

  Maija 2017-09-10 17:21:22 https://haahe.wordpress.com/
  Svara
 • Bardot <3
  Jag tror förresten man måste ha en viss typ av hår för att tupering ska hålla i sig bra. Mitt hår funkar ej med tupering oavsett metod p.g.a. halt som en oljad gås. Men det kanske finns nåt hemligt knep nånstans..?

  emblas.se 2017-09-10 17:02:53 http://www.emblas.se
  Svara
 • Ang rosa ögonskugga: mitt tips är att använda ens rouge som ögonskugga! Man ser så himla fräsch och nyponrosig ut då! Och ta rosa läppstift som man först tar på fingertopparna och typ gnuggar in i läpparna, ser naturligt ut! Asfint ??

  C 2017-09-10 16:52:39
  Svara
 • Gillar kedjorna jättemycket. Så fint runt halsen. Eller menar halsbanden. Ok väder idag men så trött.

  Maria 2017-09-10 16:38:17
  Svara
 • Har velat klä min konstant i Manchester sedan jag såg stranger things. Bästa trenden.

  Sandra 2017-09-10 14:16:32
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!