Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Frågor och svar. Om att bli ihop, om nattklubbar och durkslag i kylen. Med mera.

nerja

Jag har blivit helt hooked på northern soul, och skulle tycka det var kul att gå på klubb som spelar det i Stockholm, och kanske till och med våga mig på att dansa (har kollat på hundra youtubevideos och övat framför spegeln, så jag är väl ungefär som Bambi på hal is när det kommer till mina skills). Men, finns det ens någon sån klubb? Frågar dig eftersom jag vet att du i alla fall tidigare skrivit lite om northern soul, och att du förmodligen har bättre koll på utbudet än undertecknad. Kram!


Hej! +1 på att lära mig dansa northern soul och +1 på att ha hängt framför så många youtubevideos och övat. Gud vad svårt. Men verkligen den finaste dansen som finns på den här planeten i alla fall.
Mot klubbarna: Fasching på Kungsgatan har soullördag vareviga lördag. Det är jätteroligt där så kan verkligen rekommendera. Annars brukar det dyka upp enstaka soulklubbar lite då och då när man minst anar det i Stockholm (och ännu oftare i Gbg). Jag hittar dom för att jag får upp notifications när soultokiga kompisar i min fb-feed attendar men kanske nån här i kommentarerna har ett mer specifikt tips? Det skulle jag själva också uppskatta, går typ bara ut och klubbar med technofantaster nuförtiden och skulle tycka om lite mer handklapp..
Här är förresten min motown & northern soul-lista, nästan 12 timmar lång och med över 20 000 prenumeranter (!).

february.

du har alltid så fina croppade collage tröjor, var hittar man det? tycker det är så snyggt nämligen men hittar ingenting när jag googlar. kram


Jag har köpt mina på weekday och Asos. Asos har nästan alltid croppade collegetröjor på lager. Exempelvis här, här och här (adlinks).


Sandra du som är så klok! Jag har aldrig varit ihop med någon (panik pga 23 år gammal) men har nu plötsligt dejtat världens finaste i tre veckor. Vi har en helt SJUK kemi och en väldigt fin relation, ses nästan fyra gånger i veckan. Men: jag får panik om han svarar för kallt, för sällan, om han verkar lite sur. Övertolkar verkligen allt allt allt.
Hur slutar man vara sån? Och hur blir man ihop, hur lång tid tar det liksom innan man tar steget?? Vill bli ihop nuuuu men förstår att tre veckor inte är nånting 🙁 OBS såklart olika för alla, och så luddig fråga hehe, men hur gick det för dig och Ludvig, och dig och Magnus? Tack för grym blogg <3


Hej ditt gull! Såklart du övertolkar allt pga det gör man när man är nyförälskad : ) Förstår att det känns jobbigt men jag kan hoppa upp och sätta mig på att han känner likadant. Ta det lugnt (och prata öronen av dig med dina kompisar hehe). Det är såhär för dom flesta. Det går över sen.
Det finns verkligen inga regler för när man blir ihop, vissa bara blir det, liksom glider in i ett förhållande. För oss med hjärtat i halsgropen kan det ju dock behövas lite tydligare tecken. I mitt första förhållande med Tobias var jag 19 och vi dejtade i tre månader innan han till slut frågade om han fick bli min pojkvän (här kan man läsa om det). Vi var nog egentligen ihop tidigare än så men vi båda var så nervösa och nyförälskade och vågade inte riktigt bara anta det. Ludvig dejtade jag också i ungefär tre månader innan jag frågade honom om han ville bli ihop med mig (text om det här), och Magnus och jag dejtade också i tre månader.
Det verkar tydligen vara min grej.
Om man inte riktigt vågar ta det där stora ihop-steget själv kan man ju hinta. Liksom säga ”jag tycker om dig”.  Han förstår säkert att du är speciell för honom, men just dom orden har ju ibland en större tyngd. Grattis till förälskelsen. Puss.
ps. 23 år är verkligen inte sent, tänk inte så.


Here here! Älskade att vi fick följa med in i kylen och under sängen <3 Men undrar också vrf du hade durkslaget i kylen? Är det vanligt? Har aldrig haft mitt i kylen och känner mig bortkommen nu. Och hur gör du för att inte äta upp allt i godislådan? Inget stort sötsug ngn gång?


Haha. Älskar att mitt durkslag får dig att känna dig lite bortkommen <3 Nää jag tror inte det direkt är vanligt att ha durkslag i kylskåpet. Anledningen till att det låg där var för att jag oftast lägger grönsaker och sånt i skålar och det där durkslaget är i en skålstorlek. Nu står det dock bara där helt tomt så borde nog ta ut det…
Godislådan fyller jag på jämt! Därför är den aldrig tom : ) Mitt sötsug är inte att leka med..äter godis 7 dagar i veckan.

the bedroom view.

Hej sandra! Jag behöver inspiration! Det är så att jag bor i USA och har träffat en kille som jag nu lever med. I december kommer han över till Sverige med mig och då vill jag ju visa det bästa av Stockholm! Men allt jag kommer på är ju sommargrejer (håller mig mest inomhus när det blir kallt hehe). Tänkte mig kanske något bryggeri eller liknande som exempel? (Vi båda älskar att dricka massa öl och sen åka hem tidigt för att ligga haha) har du några bra tips på vad du skulle vilja visa upp mitt i smällkalla och mörka december?

Kolla fliken ”mina reseguider” högst upp. Har gjort en guide för vinterstockholm! Finns ett gäng olika Sthlmsguider (och annat) där.

home

Hej Sandra, är det 260×260 du har på ditt överkast? Beställde igår men tror 180×260 blir för litet för våran 160 säng..

PS. Tack för bästa bloggen!

Jag har 180×260, men har överkastet på tvären, alltså det täcker bara 2/3 av sängen och sen bullar jag upp med kuddar! Om nån annan undrade är det från Ellos och heter ”Greta”.


Sandraa, vad har du för ”riktig” hårfärg och hur färgar du håret? Helbleker? Slingar? Färgar blont? Jag MÅSTE göra något med mitt hår men vet inte vad och du har fin vaniljglassig färg på huvudet tycker jag


Hej och puss! Gabbi slingar mitt hår. Boka henne på Bangerhead vetja och säg att du vill ha samma hårfärg som jag : D Dom ligger på Humlegårdsgatan.
Min riktiga hårfärg är jag rätt osäker på, har färgat håret sedan jag var tolv år gammal. När jag var barn var jag rätt rödhårig:
when I was a little girl.
when I was a little girl.
Men jag är inte alls lika rödhårig i vuxen ålder (tyvärr). Däremot har jag rödguldiga toner i håret, kanske inte direkt är ljusrödhårig men strawberry blonde typ? Med reservation för en mycket tråkigare strawberry blonde än den man färgar till. puss.

christmas gifts

Var kommer den fina klockan på väggen ifrån?

Med vänlig hälsning,
Elsa

Hej Elsa! Den kommer från Bolia! Här är förresten ett inlägg om var allt i min lägenhet är ifrån.

saturday

Hej Sandra! Jag vet att du, tillsammans med andra bloggare, älskar Trädgården. Men jag undrar mest, varför!? Stället i sig är väl helt okej, kul med pingis, sitta ute, många olika ställen av vara på, och lite olika musik. MEN DE SÅ KALLADE TOALETTERNA? Bajamajor för alla kön, eller för fittbärare som små stall bredvid varandra med en vägg som vad max en meter hög. Utan handfat eller någon som helst privacy. Jag blev så himla arg när jag var där, det är fan en hälsofara om man har mens tex. Ska man vackla ut till de gemensamma långa handfaten (med kallvatten) för att hälla ut eventuell menskopp? Eller byta tampong utan möjlighet att tvätta händerna? What the actual fuck

Hehe hej! Tråkigt att du inte gillar Trädgården, men gudars, alla ställen kan ju inte vara för alla. : D Jag älskar Trädgården för att det känns så o-Stockholmskt. Det är stökigt, stort, välkomnande och lätt att springa vilse. Samt utomhus!! De har dessutom ett genustänk när dom bokar DJ:s, fokus på vegansk och vegetarisk mat och ett samarbete med Nattskiftet som är en trygghetsorganisation om natten och det gillar man ju. Och framförallt är det så kul att dansa där tycker jag (och lätt att hångla hehe) : )
Ang toaletterna är det roligt att vi har sett det så olika! Jag och mina polare äääälskar att de har ställt upp pissoarer för tjejer i form av små bås detta år. Tycker det är geni så att man som tjej också kan välja att springa ut och in precis som en snubbe och inte behöva stå i kö i 45 min och planera sitt kissande under kvällen.
De har ju helt vanliga toaletter också, så man kan ju välja bort båsen. Önskar verkligen att fler klubbar inspirerades av dom där båsen faktiskt. Har stått i kö högst fem minuter denna sommar där. Ang mensen är det ju lite segt absolut, det håller jag med om. Har för mig att det finns toaletter med handfat men det har jag säkert drömt. Det kan ju fler klubbar tänka på överlag.
Ska jag vara ärlig har jag ganska låga förväntningar på toaletter på klubbar. Och tycker delvis (ursäkta om detta inte är så politiskt korrekt) att Sverige skulle må bra av att bli lite skitigare, ruffare och stökigare som klubbar i t.ex. New York och Berlin. För uppstyrt är väl praktiskt men natten och klubblandskapet är som allra bäst tycker jag när det får vara lite laglöst och så långt bort från ens vardag. Och om det innebär att jag måste vänta med att tömma min menskopp är jag fine med det. Men respekterar din åsikt abso!!


Hej Sandra! Och tack för en super blogg! Jag tycker att du är en av de bästa i bloggosfären på att verkligen upprätthålla ett intresse hos läsarna med genomtänkta och varierande inlägg, så fortsätt med det! En grej som jag skulle önska mig att du skrev mer om är hur du är som person. Det är mycket inredning, kläder, grejer och sånt men jag skulle åtminstone vilja läsa ännu mera om dig som person och vad du tänker och känner och hur du mår. Eller typ lite mera ”debattinlägg”, åsikter etc. Jag tror att det skulle ge bloggen ett ännu större djup.

Hej och tack för pepp! Fint att du gillar och hänger här : )
Men jag kan inte låta bli att bli lite konfunderad och kanske också därför jag lyfter frågan – för jag har fått några liknande de senaste månaderna.
För mig som skriver den här bloggen har jag svårt att se hur jag skulle kunna bli mer privat och personlig än jag faktiskt är. Det känns ibland som jag har kräkts ut mitt hjärta här, särskilt det senaste året.
Jag gjorde valet att inte dölja min ångest tidigare i år, delvis för att det nog inte hade gått, men också för att jag vill att min blogg ska vara så ärlig som jag kan.
Samtidigt är jag en person som nog har en ganska stadig inneboende styrka, och jag har jobbat aktivt med mig själv för att inte fastna i det där mörka. Och då har en del av processen varit att hitta fina, roliga och bra saker att skriva om, och att försöka se det ljusa i livet. Direkt när jag började må bättre fick jag kommentarer om att jag var opersonlig, fastän jag egentligen bara blev gladare?
Min blogg kommer alltid att handla till stor del om kläder, inredning, mat, böcker och populärkultur för det är just saker som jag tycker om och intresserar mig av. Jag är ingen politisk debattör. Kommer aldrig bli. Däremot är jag tydlig med att ha ett aktivt genustänk i allt jag gör och skriver, och tänker att min personlighet och mina politiska ställningstaganden sipprar igenom oavsett vad jag skriver om. Jag vill i alla fall att det ska vara så och anstränger mig för att det ska vara så.

Jag lägger alltid ner energi i mina texter oavsett vad dom handlar om, och det för mig är nyckeln till att en blogg blir personlig och djup. Hur jag tänker och känner och mår skriver jag egentligen om hela tiden. Ibland i form av en bokrecension, ibland i form av en utekväll, ibland i form av dessa frågor och svar-inlägg och ibland bara i ett jävligt öppet veckoinlägg då och då.
Men tro mig att jag inte bara publicerar dessa känslor hur enkelt som helst. Att öppna upp sig privat för hundratusentals människor är jättesvårt, och att hålla balansen är också jättesvårt.
Ibland tycker jag att läsare glömmer lite för fort. Om jag någon vecka haft mindre fokus på längre texter får jag flera syrliga kommentarer fast jag någon vecka tidigare stått med hjärtat i handen i en lång text.

Man får inte glömma heller att jag är ju en riktig person, med up&downs och orkar precis så mycket som jag just då orkar. Det här året har varit tungt och någonting i mig gick sönder, alltså helt totalt sönder, och jag måste få laga det i min takt och på mitt vis. Och ibland kanske det handlar om att skriva av mig, och ibland handlar det om att bara tillåta mig själv att laga god mat och ha på mig en ny rosa tröja och så behöver det inte vara mer än så. Precis som vem som helst.
Puss.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
55kommentarer
 • Northern soul: Soul på Fasching är ingen riktig northern soulklubb, de spelar mest Motown. Munken och Baum har andra klubbar ibland där de kör sina mer ovanliga grejer. Kolla istället upp Family Circle på Facebook, de har events varannan månad ungefär. Och Stockholm Soul Weekend i juni.

  Isabel 2017-09-16 09:48:39
  Svara
 • Vill bara säga att genom alla år och alla tider har din blogg varit så bra!! Och är fortfarande!! Jag brukar samla ihop ett gott gäng av dina inlägg och sedan läsa ett efter ett. Då känns det som att jag läser min favorittidning!! Love u Sandra <3

  evelina 2017-09-15 17:51:38 http://evelinamaria.devote.se
  Svara
 • Jag tänkte på det här med Vintertips. Älskade din guide och har varit på några av ställena fast mest på sommaren.
  Men julmarknader då? Går du inte på sånt? Jag köper typ aldrig nåt, men tycker det är super mysigt att gå dit. Ett av få ställen jag gillar att vara bland så mycket folk 😋

  Sen tänker jag även på Peppar. Väldigt amerikanskt ställe. Men deras explotion av julpynt varje år är ju en upplevelse varje år. Jag brukar inte gilla jul, men där är som en magisk vintervärld som får mig att känna mig som ett barn. Lite salongsberusat barn. But still! ;p

  Jeanette 2017-09-14 12:02:18 http://intemycketjustnu.se
  Svara
 • Tycker verkligen att din personlighet genomsyrar bloggen! Tycker också att du är så kreativ i detta skrivandet och skapandet, som att ofta komma på nya koncept som att tex. leta efter sin försvunna maskara i ett videoinlägg. Det är roligt och lättsamt och fint på din blogg. Och samtidigt förstår jag att det måste varit och är svårt att dela med sig av stora känslor och hjärtesorg men samtidigt jättefint att vi fått vara med dig i det och att du vill vara ärlig om det. Det är också någonting fint i att som människa kunna visa sig skör och låta andra komma in? Känns som att alla blir mer mänskliga då och som att vi lever i en gemenskap. Tack så mycket för att du delar med dig och skapar på denna plats <3

  Hanna 2017-09-13 13:14:31
  Svara
 • SÅ bra svar angående ”öppna upp dig mer”-frågan. Du är fantastisk och jag uppskattar det enkla, ytliga, mysiga i din blogg mixat med recensioner, mat & öppna hjärtat-texter. Ta hand om dig, Sandra <3

  Michaela 2017-09-13 09:52:11
  Svara
 • En av anledningarna till att jag började läsa din blogg var just av den anledningen att du skriver så personligt(!) och bra!
  Har alltid älskat ditt sätt att blanda personliga inlägg med inredning, vad du gör om dagarna, vad du läser(!) osv.

  Kanske är så att läsarna tycker att du inte bjuder lika mycket på ditt break up som du har gjort tidigare? Kanske är så.

  Tycker vilket som att du skriver så fint.

  Lisa 2017-09-13 07:35:50
  Svara
 • En orsak till att jag läser din blogg fast jag slutat läsa typ 99% av bloggar är just att du inte skriver debattinlägg. Kritik över det och det uttalandet, funderingar kring den och den reklamen/personen etc. med långa långa textsjok. Tänker UnderbaraClara och Lady Dahmer. Inget emot dem som så egentligen, men jag är bara inte alls intresserad av sådant eftersom det känns ganska uttjatat som bloggformat – vem som helst kan skriva en debatt på Facebook, insta eller i en tidning. Jag älskar att din blogg är mycket bild utöver texten och att texterna ibland är rakt på sak det här gjorde jag idag, och ibland personligt, rått och öppet. Fortsätt så snälla snälla.

  julia 2017-09-12 16:38:17
  Svara
  • Svar på julias kommentar.

   Håller verkligen med!! Alla behöver inte hålla på med debattinlägg, skulle bli så otroligt tjatigt att läsa allas åsikter om allt.

   F 2017-09-12 21:42:05
   Svara
 • Störig den sista kommentaren var, det finns ju ingen i bloggvärlden som skriver mer personliga och utelämnande texter än du. Heja heja sandra, ignorera personer som tror att man kan ha krav och förväntningar på exakt hur en blogg ska skrivas!

  Alex 2017-09-12 14:49:52
  Svara
 • Rös av myz av snöbilden!! 💕💕💕

  Malin 2017-09-12 14:23:15
  Svara
 • Hej! Vill tipsa om att jag säljer likadana skor som är/ var Sandras gamla älsklingskor från Opening Cermony -http://www.tradera.com/item/343234/289948024/designsko-fran-opening-cermony

  Maria Östlund 2017-09-12 13:01:03
  Svara
 • Guuuud bilden på dig i supermankostym!!! Så gullig!

  Maria 2017-09-12 11:11:55 http://langtudepalandet.dk
  Svara
 • Hej!
  Jag vill lämna ett svar till hon som börjat dejta någon men aldrig haft en kille. Jag vill bara hälsa att försök att inte läsa för mycket mellan raderna i sms och dylikt. Min man var värdelös på att svara på sms när vi började dejta. Det kunde gå 48 timmar innan jag fick svar och det kunde stå ”ok”. Men allt eftersom vi dejtade mer och mer, och sen blev tillsammans så ändrades det och nu kan han skriva de gulligaste smsen i världen! Jag menar bara att just i textform så är inte alla så intressanta! Lycka till! 🙂
  Massor av kramar!

  Andrea 2017-09-12 08:33:38 http://nouw.com/andiiex
  Svara
 • Om du inte varit så personlig hur skulle jag då kunnat ha känslan av att vi typ är kompisar fast att jag aldrig träffat dig? För så känns det verkligen. Fortsätt gör exakt som du gör ba! 👊

  Teresa 2017-09-12 08:12:15
  Svara
 • Hej Sandra! Ville bara skicka lite pepp och beröm efter att ha läst den sista frågan i inlägget. Tråkigt att du ska behöva stå ut med såna kommentarer, inget mot dig/er som kommenterade såklart, men vill bara skriva att jag tycker att du har varit så enormt bjussig med ditt inre och privata det senaste året. Och att din blogg är väldigt fin precis som den är, oavsett det. Stor kram

  Sara 2017-09-12 06:58:43
  Svara
 • Din blogg är och kommer alltid förbli min favvoblogg. Tack för att du bloggar och för allt du delar med dig och för du tar dig tid å svara på folks frågor (du hjälpte mig att göra slut med en kille en gång, även om det inte tog slut fören 3 månader efter ditt råd, men ändå (!) du knuffade mig mot det, tack så mycket) <3 <3 <3

  Sara 2017-09-11 23:37:29
  Svara
 • +++ kul m fråga svar inlägg! Fina svar. Du är bra.

  Eva 2017-09-11 22:57:25
  Svara
 • Började läsa olika bloggar för några år sedan när jag bodde i London, när jag satt på mitt rum och hade lite hemlängtan ibland. Din blogg är den enda jag fortfarande läser regelbundet. Gillar blandningen och att man får många bra tips och inspiration på kläder, mat, inredning och ställen att hänga på i Stockholm. Tycker du beskriver dina känslor väldigt bra också.

  Jag undrar lite dina tankar kring att träffa någon ny? Vet att du skrivit en del om det. Men undrar hur lätt/svårt du tycker det är att träffa någon och i Stockholm? Själv upplever jag det väldigt svårt, känns som de killar man träffat bara vill en sak och ingen riktigt engagerar sig i att vilja lära känna på djupet.
  /Sofia, också Söderbo ?

  Sofia 2017-09-11 22:42:22
  Svara
 • Vill bara säga att jag blir så himla glad av att gå in på din blogg varje dag. Inte för att du är glad jämt – ibland skriver du så hudlöst att jag tänker på alla mina olyckliga kärlekar och missförstånd och fel så att det går rakt in i mina ådror och genom kroppen och jag vill gömma mig i ett mörkt hörn och gråta en dag – men för att du är den enda jag läser som verkligen känns äkta. Oavsett om det handlar om vänskap och kärlek, trattkantarellpasta eller nytt läppstift. Tack!

  Nii 2017-09-11 22:36:23
  Svara
  • Svar på Niis kommentar.

   Hjälp va fint skrivet. Håller med!
   Heja dig Sandra och heja det magiska gäng personer som hänger här med dig ❤

   Lotta 2017-09-11 23:23:01
   Svara
 • Hej Sandra! Jag har läst din blogg varje dag i typ… 5 år kanske (?!) älskar den. Tycker du är så kreativ, klok och vettig, du inspirerar verkligen! Brukar oftast inte kommentera men tänkte bara skriva med tanke på sista frågan i inlägget. TACK för att vi får hänga med dig i både upp och nergångar, tycker du är så modig som vågar släppa in oss och dela med dig på sättet du gör. När jag mått dåligt pga heartbreak och annat så har det varit fint att kunna gå in här och läsa fina, smarta, genomtänkta och tänkvärda inlägg. Tycker du är superpersonlig, känns som att du är en kompis man hänger med dagligen! Kram kram och tack för en superblogg och fina böcker!

  Elin 2017-09-11 22:29:33
  Svara
 • Reagerade också på att inget om den senaste tidens kritik mot Trädgården togs upp..

  Josefin 2017-09-11 21:42:23
  Svara
 • Omg håller verkligen med dig Sandra angående sista ”frågan”/kommentaren. Du är så öppen, vi är många som inte har kort minne som minns allt du skrev när Magnus gjorde slut med dig <3

  Emelie 2017-09-11 21:29:11
  Svara
 • Tips för northern soul i Stockholm https://m.facebook.com/familycirclesoul/?ref=content_filter

  Maria 2017-09-11 21:02:50
  Svara
 • Tycker också att du verkligen är personlig i din blogg! Och att man verkligen får en känsla eller vibb av vem du är i dina texter. Ville ba säga det!

  Amanda 2017-09-11 20:40:15
  Svara
 • Alltså!!! Tycker inte ALLS(!!) att du är opersonlig! Tycker du har världens finaste blogg med världens finaste kontakt med dina läsare. Skulle aldrig aldrig våga vara så öppen som du är. Fan keep on rocking. Du ägeeeer!!! Jävla dunderperson alltså

  Moa 2017-09-11 20:37:08
  Svara
 • Den gula croppade collage tröjan är så sjukt snygg !!! Ska köpa något liknande 🙂

  Felicia 2017-09-11 20:20:02 http://frokentv.se
  Svara
 • Va! Tycker du är väldigt personlig. För mig är det just att det är en blandning av inredning, kläder, mat, känslor etc, beroende på vad du vill berätta om för tillfället. Som när man pratar med en kompis.

  Håller med om att det är lätt att glömma. Kan ha att göra med att det är vanligt att läsa flera olika bloggar, då blandas liksom en enskild bloggares innehåll upp? Och att man lever i sin egen verklighet och vill läsa sånt som passar in i just den egna intressesfären och bloggmixen. En del kanske då glömmer att de inte kan kräva något. Intressant det där 🙂

  Sara 2017-09-11 19:50:04
  Svara
 • Hej! Jag tycker det är ett föredöme att visa att livet är komplext och människor lika dant, en dag glad och en dag inte… klart du ska fokusera på det som får dig att må bra när det går. Heja dig!

  Elin O 2017-09-11 19:49:21
  Svara
 • jag tycker att din blogg har varit så himla bra på senaste tiden! <3

  ang. menskoppsbyte på toaletter utan handfat: jag fattar inte riktigt hur Trädgårdentoaletterna ser ut (låter rätt mysigt med "stall" tbh!), men alltså det GÅR ju att byta menskopp utan handfat om man måste. När jag har bytt på bajamaja så har jag tömt den i bajamajan, torkat av koppen med lite papper och sen satt i den igen. Händerna har jag torkat av så gott jag kan med papper och tvålen som brukar finnas, och ibland sköljt med vatten som jag haft med mig i en vattenflaska. Våtservetter är ju ännu smartare att ha med sig, men brukar alltid glömma det. Nästa gång jag har tillgång till "riktig" toalett brukar jag tvätta av menskoppen ordentligt.

  elsa 2017-09-11 19:46:20
  Svara
 • Om jag får spekulera i varför folk kritiserat inläggen ibland, tror det är för att du faktiskt va så öppen i en stund och skrev att du har ångest och att något hemskt är hänt – och sen efter det kommer ett inlägg om skor och man ba oj va? Man typ förväntar sig att alla inlägg ska vara 2 A4 om dina känslor och hemlisar..
  Iaf vad min teori är, kan erkänna att jag själv tänkt så men sen så blir man påmind, som du sa, att du faktiskt är personlig och betydligt mer än andra bloggar, vilket jag tror är därför detta är en sån bra plats att hänga på ?

  maria 2017-09-11 19:16:43
  Svara
 • Jag håller inte alls med om att du är opersonlig. Tvärtom blir bloggen bara bättre och personligare för varje månad, vilket är helt makalöst för mig som läst din blogg så länge. Tycker du är den bloggare som är absolut bäst på att dela personliga saker och känslor med dina läsare. Forsätt precis som du gör please. ❤️

  <3 2017-09-11 19:06:36
  Svara
 • Åh, kommenterar typ ca aldrig men måste bara säga att jag tycker din blogg varit SÅ bra på sistone. Tom under din mörkare period just för att du var ärlig och har ace:at balansen på innehåll. Tror jag läste om din text om din höst-stil typ 5 gånger bara för att den var så mysig (och helt liknande min stil)…samtidigt som jag längtar efter dina måndagsinlägg bara för att få inblick i dina tankar <3 Så – you do you hun!

  A 2017-09-11 19:00:37
  Svara
 • Jag tycker du delar med dig mycket mer än vad andra bloggpersoner gör, och mycket mer än vad jag själv skulle våga göra om jag bloggade. Tycker du är cool och rolig och står upp för dig själv!

  Anna 2017-09-11 18:55:46
  Svara
 • Hej! Kommenterar för att säga att jag inte alls håller med om sista frågan, tycker du varit himla personlig på sistone! I de olika typer av listor du har skrivit på senaste? Tycker du blandar personligt och annat perfekt. Haha, kände att jag behövde försvara dig nu! Läst denna blogg länge och tycker att det är fint just att kunna följa med i olika perioder i livet, att det inte alltid är konstant lika procentuellt fördelat av alla typer inlägg. Heja dig, fortsätt som du gör!

  Kitty 2017-09-11 18:21:23
  Svara
 • Jag tycker att du är extremt bjussig på bloggen! Det är väl klart man kan bli nyfiken på människors allra innersta känslor och tankar, men jag tycker inte att man som läsare är i position att kräva något. Eller som människa över huvud taget. Så – heja dig!

  Lovisa 2017-09-11 17:47:17
  Svara
 • För att hålla kolla på Northern Soul events i Stockholm vill jag tipsa om att följa The In Crowd och Too Darn Soulfull Soul Club (även andra städer) på Facebook. Jag har desvärre också mest technotokiga vänner och vågar inte gå själv.

  Poor kids dressing like they're rich 2017-09-11 17:38:32
  Svara
 • Jag undrar en sak om överkastet – kanske någon vet?
  Är sugen på et sånt själv, men är orolig för att det ska dra åt sig en massa damm och ca alla hårstrån i hela lägenheten pga materialet. Gör det så, eller funkar det?

  Hanna 2017-09-11 17:35:24
  Svara
 • Hur man upplever en blogg är nog väldigt olika från person till person. Det märktes ju att en del blev provocerade av att du inte berättade precis allt om ditt och Magnus uppbrott och jag kan tänka mig att det är dessa människor som tycker du är opersonlig.
  Själv tycker jag att din blogg är helt fantastisk just nu. Ärlig, full av bra och roligt innehåll. Älskar dina veckouppdateringar! Sen är du queen på samarbeten. De känns alltid helt otvugna och klockrena.

  Ida 2017-09-11 17:26:48
  Svara
 • Hallå du som ville ha öltips i Stockholm! Jag har ett gäng! Tyvärr så är det få av de mindre bryggerierna som har öppet för allmänheten, pga alkoholregler. Nya Carnegie har visningar, och om ni ber snällt kan kanske Stockholm Brewing via er runt .

  Omnipollos Hatt – Så sjukt hajpat. Goda pizzor. IPA i världsklass och massa mystiska öl med godis och aromer i. Heta i USA.
  Akkurat – Utsedd till väldens bästa ölkrog enligt ratebeer. Belgiskt, mysigt, goda musslor.
  Katarina Ölcafé – Litet, mysigt och med ett fokus på lokal öl.
  Belgobaren – Ja du kan nog gissa 😉
  Man in the Moon
  Monks café
  Brew dog
  Oliver Twist
  Spritmuseet

  Svenska bryggerier ni borde testa på (fast det kanske du har koll på!):
  Tempel Brygghus
  Omnipollo
  Brekeriet
  Brewski
  Stigberget
  O/O
  Stockholm Brewing Co
  Örebro Brygghus

  Sabina 2017-09-11 17:13:04
  Svara
 • Jag trycker du är jätte personlig, känns som jag känner dig hur bra som helst. Som en internetkompis, fast en som inte vet något om mig ?

  Linda 2017-09-11 16:29:57
  Svara
 • Jag ser också gärna ett nytt hitta vänner-inlägg! Säkert många som har flyttat (som jag tex hehe) och vill hitta vänner i sina nya städer. KRAM

  Aurora 2017-09-11 16:25:25
  Svara
 • Du vet väl vad som pågår med Trädgården just nu? Så himla kefft att folk fortfarande hyllar ett ställe där vakter gång efter gång visat sig vara rassar och homofober och ledningen har inte gjort ett skit. Eller ja, nu gör de väl nånting när några kändisar publicerad videor etc.
  Vet så många som blivit behandlade otroligt dåligt där (ja nu snackar jag om saker som misshandel, inga struntgrejer alltså) men det kanske inte syns för kretsarna där alla är vita och hetero.
  Inget personligt mot dig Sandra men du har en stor blogg och vore bra om folk utanför Sthlm skulle få veta sanningen om en av Stockholms sämsta klubbar.

  M-M 2017-09-11 16:22:05
  Svara
 • Jag blöder mycket och det kan bli rätt gory när jag tömmer min menskopp. Tycker alltså att det är rätt skönt att kunna tvätta händerna inne på toaletten när jag har tömt den för att slippa gå ut med blodiga händer. Skulle ju funka med våtservetter men är inte så bra på att komma ihåg sånt :).

  Jorun 2017-09-11 16:08:07
  Svara
 • Skulle du kunna ha ett sådant där hitta-vänner-inlägg snart igen? Har flyttat till ny stad och vill hitta nya vänner!

  Anna 2017-09-11 16:03:25
  Svara
 • Menskoppen går ju att bara tömma i toaletten också om den nu är panikfull och måste tömmas. Dem behöver inte tvättas/sköljas varje gång, det viktiga är att man har rena händer o det fixar man ju lätt med handsprit eller våtservetter

  Nina 2017-09-11 15:53:31
  Svara
 • 1. Menskoppsbärare på offentliga toaletter – köp en sån liten reseförpackningsflaska och fyll med vatten + cup wipes, dessa kan man ha även i en liten *partyväska*, så kan du tömma menskoppen och skölja av händerna och rengöra koppen snabbt utan handfat.
  2. Bra svar på sista frågan Sandra, jag tycker att din blogg har en jättebra balans av djupt och ytligt, glatt och sorgligt och ibland lite knasigt med en stor dos av den personlighet DU väljer att visa här på bloggen 🙂

  anonym 2017-09-11 15:48:37
  Svara
 • Oj sista frågan var väldigt mysko! Upplever själv som om du verkligen visar upp personlighet i bloggen?? Man behöver inte vara genuint intresserad av politik hela tiden för alla pallar inte det/bryr sig inte. eller så har man olika åsikter för vad som är inräknat i ”personligt”

  Emma 2017-09-11 15:32:31
  Svara
 • Northern Soul i Estocolmo: Jag skulle säga Bangers n Mash. Fint oxå med en klubb som heter korv o mos och Magnus Carlson har man ju alltid gillat.

  Ain't nothing but a heartache 2017-09-11 15:13:01
  Svara
  • Svar på Ain't nothing but a heartaches kommentar.

   Fast dom spelar ju mest 90-talsindie och inte 60-talsnorthernsoul? Jag skulle tipsa om att söka på events och kortheten soul i Stockholm på fb. T ex på melody box finns en soulklubb som är asbra! Sök också på Stockholm soul weekender som är en gång per år. Det gäller att känna folk som gillar stilen och musiken för klubbarna flyttar ofta runt, men som nån tipsade så är Too darn soulful bra och man får ofta tips om andra klubbar om man går på en.

   Ann 2017-09-12 07:55:44
   Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!