Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndag till onsdag: hundar och kantareller och dalahästar.

Måndag till onsdag brukar vara lugna dagar för mig, men den här veckan har det hänt både det ena och det andra.

home.
På måndagen efter jobbet lekte jag med min drönare inomhus. Jag försöker lära den face recognition. Jag ser att den blinkar och försöker men vi får ändå inte till det helt bra.
Kan vara så att vi behöver vara utomhus för det. Jag visade den runt i min lägenhet i alla fall.

things
Och sen gjorde jag en ansiktsmask. Dessa är från Bonnybonny.

-

Tisdag. Gick upp tidigt för att vara jag: 07. Tänkte skriva bok på förmiddagen nämligen och då brukar det vara enklare ju tidigare jag går upp av nån anledning. Skrev 3000 tecken vilket var okej.
Det är ungefär lite mer än en halv A4. Men man måste ju börja nånstans.

things

Gick hem och åt lunch och hade fått ett bud med Magnus Carlsons soulskiva på vinyl. Kul!! Fin!!

september

På kvällen var jag bjuden på middag hemma hos Linn. Hon har flyttat hem till Stockholm från New York så jag hade med mig passande inflyttningspresent ofc.

september

Vi åt såååå mycket gott. Kantarelltoast till förrätt, sedan bowl med friterad tofu, mandel, koriandersås och glasnudlar och sen en tequila cheesecake!

september

Dessa brudar är ❤️

september

På onsdagen såg jag ut på detta vis. Började min morgon med att göra en scarf-tutorial till er som ni vet.

september

Sedan promenerade jag till Riche för att äta lunch med min mamma. Ruccolasallad och kantarelltoast NOM

september

Några timmar senare gick jag på eventz med Flora.

september

Det var Levi’s som hostade i en musikstudio. Temat var 1967 och de spelade bara musik från det årtalet. Mycket bra.

Hej hej från mig och ölen. Bild snodd av F.

september

Gick hem i lagom tid för att jag skulle vara barnvakt till det här lilla spektaklet. Vi åt parmesankorv och snackade om life. 💕

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Vi gjorde slut för över ett år sedan. Gick idag igenom gamla bilder av honom för att testa hur det kändes. Har nu gråtit ögonen ur mig i en halvtimme och hjärtat gör lika ont igen. Jag var dödskär i denna person, älskade honom så att hjärtat gick sönder. Han var mitt livs stora kärlek. Nu har han gått vidare och har en ny. Kommer han alltid att vara min livs kärlek? Har vissa människor bara den effekten på en livet ut? Jag tror inte att jag någonsin kommer att sluta känna för denna man. Har aldrig älskat någon på samma sätt. Är rädd för att detta är en sorg som aldrig tar slut.

  Anonym 2017-09-15 15:53:44
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Jag har samma sorg, 4 år senare. Jag var den som lämnade. En ångest som aldrig tar slut tyvärr. Jag hoppas att det inte är så för dig

   Linnea 2017-09-15 23:36:43
   Svara
 • Jag gillar både Magnus Carlsson och soul men måste ba påpeka det sorgliga i att den kritvita ”northern soul”-scenen (bara det att de har tagit svart musik och satt ett jäkla ”northern” i sitt namn på genren bara för att vita gubbar på England började dra till staterna och köpa gamla billiga obskyra soul-skivor på vinyl – utan att nånsin engagera sig i den kamp för mänskliga rättigheter och det förtryck som artisterna fick leva med i samma veva som musiken spelats in). Finns inget ”vitt norr” med den musiken. Stulen, i kulturen.

  Northern soul-scenen är rasistisk/problematisk i hela sin grund och helt ärligt sjukt stor över-representation av vita på klubbarna. Svart musik approprierad, använd och (på sitt ”smala” sätt via dyra vinyler) kommersialiserad av vita (ffa) män. Detta måste vi tala om. Promlematisera.

  Även om det såklart även finns svarta som går på dessa klubbar så vet alla att det är en vit scen. Som tar det den vill ha av förtryckta människors talang från förr. Utan att ge. Utan politik.

  Men det allra värsta är fan detta att de stulit symbolen för den svarta medborgarrättsrörelsen – den höjda knutna näven – och använder den på tygmärken och klistermärken till sina vita klubbar med svart musik. Att ha mage!

  Men droppen… droppen är väl ändå när en VIT man gör musik där han härmar svarta artister och HAN sätter den knutna näven (dessutom svart i trycket så att många ej reflekterar över hans appropriering) på sitt omslag.

  Kolonialism 2017.

  L 2017-09-15 09:50:41
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Åh min kommentar kanske försvann… håller i alla fall med din kommentar, tänkte också på det när jag såg vinylens omslag.

   xyz 2017-09-15 14:22:28
   Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Applåder till dig! Reagerade också på omslaget, och jag har också tänkt på hur konstigt det är med northern soul…

   xyz 2017-09-15 13:42:21
   Svara
 • Kan inte du göra ett inlägg på tema sängen? Hehe vill egentligen mest bara veta var du köpt dina fluffiga kuddar, är så fascinerad av folk som har hotellbäddade sängar. Men skulle kunna bli kul? Tex vilka sängkläder och typ av kuddar du föredrar, hur mkt tid du spenderar i sängen, vad som ska stå bredvid sängen när du somnar osv. Folk är ofta ganska particular med sånt 🙂

  myra 2017-09-14 22:13:28
  Svara
 • Palettbladstips! Blommorna tar energi och gör att färgen på bladen bleknar, så ta bort blommorna om du vill. Eller behåll dem om du tkr de är fina, fritt val 😉 Puss

  Sofie 2017-09-14 22:08:32
  Svara
 • Sandra!
  Tänkte på dig när jag såg denna gulliga kalender med massa fint i som får dig att uppskatta det lilla :))

  Flow: A Year of Tiny Pleasures 2018 Desk Calendar

  U 2017-09-14 21:42:08
  Svara
 • Har blivit sårad och blind för vad som är rätt och fel i en relation. Han kunde skicka sms som insinuerade att han skulle göra slut, han skickade ett sms där han gjorde slut och betedde sig sedan som om inget hånt. Som om jag överreagerat. Han får mig att känna mig som den onda och han som den snälla inför våra vänner känns det som. hur ska en hälsosam relation vara? Är detta bara småsaker och jag har överreagerat? Har han rätt?

  Stina 2017-09-14 20:56:22
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   ❤ Tycker det här var en bra sammanfattning: https://www.bravardag.se/familj/relationer/artikel/ar-din-relation-osund

   Kajsa 2017-09-15 08:04:57
   Svara
 • Men hallå. vad då bara droppa ”tequila cheesecake” sådär och inte skriva mer. dör av nyfikenhet och av sugenhet. Snälla berätta mer!

  Johanna 2017-09-14 19:42:15
  Svara
 • Vad har hänt med ditt överkast? Ser ut som det är nersmetat med yoghurt? 🤔

  Lina 2017-09-14 19:04:43
  Svara
 • Kloka Sandra, jag behöver råd.
  Jag är tilösammans med en kille som jag det senaste tänker att han kanske fördöker kontrollera mig. Han tycker inte om när jag umgås med mina systrar pch han kan skicka konstiga sms när han inte får som han vill för att jag ska bli osäker och komma krypandes till honom. Vet inte vad som är rätt i en relation men ska man få bete sig såhär mot någon man säger sig älska?
  O ja, har har svårt att använda just de orden ”jag älskar dig”.

  Stina 2017-09-14 17:06:05
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej Stina! En sak som jag har lärt mig efter att ha varit i dåliga och destruktiva relationer är att en alltid innerst inne vet att de inte är bra för en. En relation som får dig att tvivla på dig själv, eller om din partner vill dig väl, det är ofta inte en bra relation. I en sund och kärleksfull relation ska du känna dig oövervinnlig, stark och älskad. Det låter inte som att du har det så. Din kille har ingen rätt att behandla dig så som han gör. Jag förstår verkligen att du känner dig förvirrad och osäker på om det kanske är du som överreagerar. Men om du har känslan av att han försöker kontrollera dig, då är det så det är. Kanske du kan prata med någon du har nära och litar på? Jag tror det skulle hjälpa dig. Av din beskrivning låter det som psykisk misshandel. Du är så värd en äkta kärlek från en trygg och empatisk person. Du är värd att känna dig trygg och kunna växa i din relation. Du ska kunna träffa familj och vänner utan att känna ett missnöje från den du är i hop med. Hur skulle du råda en nära vän i samma situation? Jag hoppas det löser sig för dig! Kramar och kärlek till dig.

   Kajsa 2017-09-15 08:02:16
   Svara
 • Finns det möjlighet att få receptet på bowlen du åt hos Linn? Den såg super-god 😍😍😍😀

  Linda H 2017-09-14 16:51:49
  Svara
 • Hej sandra!! Jag skulle posta i 925-gruppen men vågar inte pga alla mina tjejkompisar är med där typ och ja, kanske nån annan i kommentarsfältet kan hjälpa mig. Jag flyttade till en ny stad för att plugga för ett år sen och trivs så bra. Men alla mina nya (tjej)kompisar, de har alla sedan L Ä N G E (kill)partners och allt de snackar om är dessa killar, alltså ingen är nykär. Vad de gör med sina killar, killarnas åsikter, deras relation. Bara att jag frågar, vad gjorde du i helgen? gör att det kommer en lång ”jag och min pojkvän-blablabla”-harrang. De har detta gemensamt också såklart, så de kan dela saker som rör relationer, och har mycket intressanta tankar om jämlikhet i förhållanden, hur en själv blir i relation till nån annan osv men ändå. Det handlar ju fortfarande om dessa killar. Och jag, 23 år och inte okysst men aldrig haft en relation och knappt ens nån som gillat mig tillbaka, blir så SATANS utanför. Inte så att jag cravear en pojkvän, men jag blir utanför och dessutom ofta ensam på helgerna/kvällarna, när de är i nån killes stuga, eller ska ha parmiddag eller whatever. Vad ska jag göra? Vill inte vara bitter singel och är inte det egentligen, men saknar kompisar. Har försökt ta upp det här, föreslå att vi ska hitta på grejer, men att vi gör saker utanför universitetet blir ändå raritet och det är alltid jag som kämpar för att få en kväll med dom. Trots att de är kloka, vettiga människor allihop med feministisk analys om hur viktigt systerskapet är osv. Ja. Provade också att kompisdejta, visade sig att de också hade killar. Är så uppgiven. Puss hoppas nån smart person kan hjälpa mig!<3<3<3

  Emma 2017-09-14 16:20:06
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej! Jag vill ba säga att det här låter verkligen supertråkigt av dem? När jag och kompisar haft relationer har vi verkligen pratat om att det är viktigt att prioritera vänskapen lika mycket, och jag skulle inte stå ut om de gjorde så där. Kan du ta upp det här med dem på något vis? Kanske säga att det känns som om saker och ting utgår från romantiska relationen oftast? + vill peppa till ännu mer kompisdejting. Singlar + folk som inte blir helt uppslukade av sin romantiska partner finns, jag lovar!

   E 2017-09-14 18:24:13
   Svara
 • Skålen med nudlar, koriandersås (ehm, hello!) och tofu såg så god ut. Vet du om den är egenkomponerad eller om man kan hitta receptet någonstans?

  Julia 2017-09-14 15:41:07 http://prick.blogg.se
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   de stekte den i maizena. jag vet att receptet kommer med om man beställer hem från Mathem för en av tjejerna på middagen jobbar där och hade komponerat detta till deras magasin! kram

   sandrabeijer 2017-09-14 15:57:58
   Svara
 • Åh,var hittade du den lilla Dalahästen? <3

  Daniela 2017-09-14 15:24:39
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!