tonårsrebeller, hundvalpar och att vara precis som man vill.


Ett gäng genigrejer från era liv på sista tiden
kommer här! Hopp på allt får man minst sagt.

del 1 här.
del 2 här.
del 3 här.

 


Min mamma är tung av oro och ibland kommer tårarna ofta. Det kommer och går. I förra veckan somnade jag till ljudet av TVn och mammas skratt


Jag gick förbi honom på stan! Efter att så många gånger och under så många år nästan alltid ha tagit genvägar för att råka stöta på honom, så fick jag för första gången den spontana känslan och tanken ”ÖH NEJ?” när jag såg honom. Så jag gick bara vidare, på gatan och i livet. Solen sken och jag kände att det snart är höst i luften och vindarna har verkligen vänt. Till slut!


När jag var på Emmaboda i somras och såg Little Jinder med en nyfunnen nära vän. Vi var fulla och glada och stod och höll om varandra och sjöng med och owned the world. Sen kom det nån jävla snubbe och stötte på mig, fastän jag tydligt markerade att jag inte ville ha med honom att göra. Till slut sa hon ”hon är min” och pussade mig på munnen, och sen lämnade snubben mig i fred och vi kunde njuta ostörda till världens bästa konsert, eftersom hon räddat mig. Efteråt ramlade vi in i ett stängsel också. Det var en så fin kväll.


En av mina bästa vänner blev dumpad av sin tjej sen sju år tillbaka. Han har varit så ledsen, och nu i somras åkte vi till Polen ihop. Klockan två på natten i en rökig klubb hör jag mitt i all techno hur han river av ett ashögt garv och vrålar in i mitt öra ”JAG ÄLSKAR DET HÄR!”


Min bebis levde! I februari blir jag tvåbarnsmamma, helt otroligt.


Jag går på dejt utan några som helst förväntningar. Tänker ett ligg. Blir blixtförälskad. Han flyttar en vecka senare. Såklart. Jag är fkn livrädd för allt, har blivit så bränd, men han säger ”glöm inte den här kemin” innan han åker. Och något bara bubblar i mig. Jag vågar nästan tro honom när han säger ”du behöver inte spela några spel med mig, jag tycker om dig”.


En ledig fredagsmorgon skrev jag till mina bästa vänner ”hej vill ni åka och ta hål i öronen med mig idag?”. Några timmar senare hade vi nya/fler hål i örat. Älskar att leka tonårsrebell med dem trots att det var flera år sedan någon av oss var i tonåren.


Efter 2 år av ett förhållande som aldrig var bra men aldrig tog slut så flyttade han långt bort sista dagen i juni. De här gatorna är nu bara mina och sen dess har jag sett att det finns fler män på de här gatorna. Någon som vill koka pasta till mig och en annan som bara vill ligga och en tredje som precis köpt en hundvalp. Trodde jag skulle dö utan honom men har aldrig levt såhär mycket.


Jag flyttade till en annan stad i somras och eftersom jag inte känner någon där alls så tänkte jag att ”åh, nu kan jag ju välja om vem jag vill vara! Ska jag bli tuffare, mer extrovert” osv som man gör ibland i nya sammanhang. Efter en stunds tänkande insåg jag att jag är precis som jag vill vara redan. Så jävla härligt!


Jag frågade, och han sa ja!

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • När ens pojkvän som åkt iväg med jobbet för fem veckor fram, hör av sig efter nästan en veckas tystnad (de har inte tillgång till sina telefoner som de själva vill) och en börjar störtlipa. Tror det var först då som jag insåg hur kär jag faktiskt är i denna kille. <3

  evelina 2017-09-27 22:41:59
  Svara
 • Blir nykär i livet varje gång jag läser dessa inlägg

  Linnéa 2017-09-23 08:56:47
  Svara
 • Gick på tinderdate för att ta mig utanför min comfortzon. fyra timmar öl och jag som aldrig trott på det där med kärlek vet nu inte vart jag ska ta vägen. Vad gör jag nu? Hur ska en så fin person någonsin tycka om någon som blir helt golvad av en helt tillfällig högerswipe? Hjälp mig, vad gör jag nu?

  Sol 2017-09-21 19:20:22
  Svara
  • Svar på Sols kommentar.

   Du fortsätter träffa honom så klart! 🙂 Jag träffade min kille på Tinder och är så kär i honom, och han i mig. Tinder, en jäkla fin app alltså 😉

   J 2017-09-22 09:19:50
   Svara
   • Svar på Js kommentar.

    Tack för pepp, men så otroligt läskigt att bara köra! Vad grymma ni var som gjorde det! <3

    Sol 2017-09-24 10:01:30
    Svara
 • Jag och min bestie har precis flyttat till två olika städer för att plugga och det är så himla jobbigt på alla sätt att vara 120 mil ifrån varandra när man är vana vid att ses typ varje dag. Men hon har träffat en kille och gått och blivit KÄR (vilket hon typ aldrig blir) och mitt hjärta exploderar av kärlek för jag är så jävla satans glad för hennes skull. Blir så glad av att prata med henne om honom för han är så fin mot henne och hon säger att han är too good to be true och jag tänker att hon förtjänar verkligen bara det allra bästa. Det känns lite enklare att vara så långt ifrån varandra när man vet att hon mår bra.

  Ella 2017-09-21 15:14:24
  Svara
 • Älskar dessa inlägg!!!! Blir påmind om att livet är fint ibland ändå

  Sofia X 2017-09-20 22:52:09
  Svara
 • har gått runt i snart 6 månader och väntat på att stöta på honom och hans ny flickvän och sen helt plötsligt står jag där med dem båda och inte en nerv i mig rös, åkte därifrån utan att tänka på dem utan istället hem till en KILLE !! att vakna upp dagen efter å vara små förtjust i någon och inte gråtandes av tanken av dem två – då levde jag minsann. nu lever jag!

  :) 2017-09-20 20:08:52
  Svara
 • Alltså några av dessa historier var verkligen bland de vackraste jag hört. Speciellt den översta. HERREJÖSSES!

  Elin 2017-09-20 17:01:01
  Svara
 • Vill bara skriva detta och kanske ge någon annan hopp, och vill mest av allt bara få ur mig detta innan jag sprängs! Min man, som jag varit ihop med i tio år, lämnade mig väldigt plötsligt i våras för en annan tjej. Jag blev helt krossad, förberedde mig på att leva singel länge. Men sedan så träffade jag någon i somras och det var som ett bli knockad av tusen tegelstenar. Har aldrig varit så dragen till någon. Har aldrig varit så intresserad av någons person och liv. Har aldrig haft så bra sex med någon, det är helt sjukt. Hans doft gör mig hög och jag kan inte koncentrera mig på något. Jag är plågsamt kär, jag är 32 år och känner mig som 15, vi kan inte låta bli att hångla offentligt och längst bak i bussen, jag kommer jämt försent till jobbet för kan inte sluta krama honom på morgonen, på jobbmöten zoomar jag ut och tänker på natten innan… Jag har varit kär innan, jag har älskat och levt i relationer, men jag visste inte att det kunde kännas så här.

  J 2017-09-20 14:18:36
  Svara
 • Fantastiskt inlägg!

  Svara
 • Efter mitt stora misstag hade han sagt upp kontakten, bett mig lämna tillbaka hans nyckel och tagit bort mig på Facebook under en och samma eftermiddag. Jag tänkte att nu dör jag, nu vill jag inte vara med längre. Men så lagade han middag till mig när jag inte hade ätit på tre dygn och sedan fick jag placera en ny tandborste i hans badrumsskåp. Vi hördes varje dag hela sommaren och han kom till och med och hälsade på mig i min hemstad. Sedan tog sommaren slut och jag åkte tillbaka till Stockholm och nu är vi TILLSAMMANS. Äntligen, efter ett halvår av ovisshet och dumheter. Det är ovant och svårt inte perfekt på något vis, men jag är så himla kär och han är så himla min.

  A 2017-09-20 11:27:03
  Svara
 • Efter mitt stora misstag hade han sagt upp kontakten, bett mig lämna tillbaka hans nyckel och tagit bort mig på Facebook under en och samma eftermiddag. Jag tänkte att nu dör jag, nu vill jag inte vara med längre. Men så lagade han middag till mig när jag inte hade ätit på tre dygn och sedan fick jag placera en ny tandborste i hans badrumsskåp. Vi hördes varje dag hela sommaren och han kom till och med och hälsade på mig i min hemstad. Sedan tog sommaren slut och jag åkte tillbaka till Stockholm och nu är vi TILLSAMMANS. Äntligen, efter ett halvår av ovisshet och dumheter. Det är ovant och svårt inte perfekt på något vis, men jag är så himla kär och han är så himla min.

  <3 2017-09-20 11:26:42
  Svara
 • Älskar dessa inlägg!

  Hanna 2017-09-20 10:58:44
  Svara
 • min höst började med slag i magen ont, minst ett slag i magen får jag och jag börjar oftast inte gråta men slaget fortplantar sig genom hela kroppen men jag kom att tänka på att jag i vintras träffade en basset hund som hette Freedom en jättekall januarikväll på vesterbro i Köpenhamn. Den hette Freedom. En dansk man ba : Han heder Freedom [grov danska] . JÄTTEFINT

  ada 2017-09-20 01:28:43
  Svara
 • Ska bloggen bara vara listor på redan publicerade pastarecept, vad du ser på tv och olika kommentarer från läsare fortsättningsvis? Känns som den här bloggen helt förfallit. Restauranger jag var på 2007, jag är en inbiten läsrare men jisses vad uselt det blivit över sommaren.

  inga 2017-09-19 21:46:14
  Svara
  • Svar på ingas kommentar.

   Oj, vad konstigt. Jag som tycker att bloggen just nu kanske är det bästa den någonsin har varit. Trist att du inte fattar det vi andra fattar!

   Lisen 2017-09-21 17:55:56
   Svara
  • Svar på ingas kommentar.

   Vad lustigt att man kan känna så olika. Själv så älskade jag inlägget om restauranghäng 2007! Finns en video på Youtube i samma tema som jag verkligen kan rekommendera , ”i dressed like it was 2007”. Så underbar video.

   Kristin 2017-09-20 19:17:26
   Svara
  • Svar på ingas kommentar.

   Det här är ju ett underbart inlägg. Tycker bloggen är tio av tio prinsesstårtor.

   E 2017-09-19 23:15:01
   Svara
  • Svar på ingas kommentar.

   1. Det inlägget var fett fint?! 2. Dra om du inte gillart, hur lätt som helst.

   Madde 2017-09-19 23:10:18 https://madintoronto.wordpress.com/
   Svara
  • Svar på ingas kommentar.

   Men skärp dig. Det där är inte bra och konstruktiv kritik, bara elakt. Jag tycker iaf att Sandras blogg är en höjdpunkt på internet. Något jag alltid läser det första jag gör på morgonen för att börja dagen på ett bra sätt. <3 <3

   Ellen 2017-09-19 22:20:05
   Svara
  • Svar på ingas kommentar.

   Håller inte med dig! Om du ska ge kritik kan du väl ändå vara konstruktiv. Inte fin stil att racka ner sådär. Tycker Sandra har den bästa bloggen på internet. Så det så!

   Sara 2017-09-19 22:19:19
   Svara
  • Svar på ingas kommentar.

   Mäh, gör en egen blogg då

   Elin 2017-09-19 22:11:19
   Svara
 • Åh. Alltså. Blir så glad av att läsa. Men vet ni. Det SÄMSTA som hände mig i sommar var att jag, som inte har många år kvar till 30, fick könsherpes. Av en kille jag trodde var HAN men som visade sig vara en douche. Och jag har haft såna himla problem i flera månader. Herpes alltså. Känner mig så himla smutsig och ensam. HUR ska jag kunna leva med det här? På riktigt!

  HerpesS 2017-09-19 21:21:19
  Svara
  • Svar på HerpesSs kommentar.

   TIPS! Ät kosttillskott av zink och aminosyran l-lysine! Har visserligen mun- och inte könsherpes, men har periodvis haft stora besvär med stora och återkommande utbrott. Googlade runt massor, läste forum och vetenskapliga artiklar innan jag testade detta. Kände att jag hade ännu ett stort utbrott på gång och var så jävla less…överdoserade RDA-doserna för både zink och lysine (ofarligt att göra under en kort period) och de begynnande onda blåsorna försvann typ helt på ett par dagar. Aldrig hänt mig innan, ens vid snabb behandling med utskrivna aciklovir-tabletter, och har inte haft några problem sen dess (tar bara normaldos numera).

   Ea 2017-09-20 12:47:13
   Svara
  • Svar på HerpesSs kommentar.

   Till dig med herpes. Det finns jättebra tabletter mot det som du kan få av din gynekolog. När jag gick herpes var jag 18 år och det gjorde så himla ont. Tabletterna hjälpte och problemet var borta efter bara några dagar. Jag fick recept för tre gånger, men har aldrig behövt ta ut en ny dos. En del får ju tillbaka sin herpes någon gång per år men min har aldrig återkommit. Säg till din gynekolog, jag lovar, det är så himla bra!

   L 2017-09-20 04:19:13
   Svara
  • Svar på HerpesSs kommentar.

   Det blir bättre! Jag lovar, för de allra flesta blir det det. Idag märker jag det inte, och är tillsammans med någon som jag inte fick det av. Som inte har smittats efter 3 år. Symtomen minskar och det är SÅ så så vanligt! Kan ibland, väldigt sällan, få små skov vid grov stress/mens men inte mycket. Går inte att jämföra med de första månaderna, herre vad ledsen och förstörd jag var då. Det blir bättre, till och med bra <3

   Xx 2017-09-19 22:19:16
   Svara
 • Älskar den näst sista! <3

  Anna 2017-09-19 19:00:13
  Svara
 • Ja blir så sur när mobilen håller på så här ?de är ju huller om buller i bland på telefon en ?

  Jonathan larson 2017-09-19 18:33:34
  Svara
 • De ha en helt underbar blog sandra ska fotsäta följa dig varje dag ??

  Jonathan larson 2017-09-19 18:08:44
  Svara
 • ”Trodde jag skulle dö utan honom men har aldrig levt såhär mycket.” Fy sjutton vad fint!

  M 2017-09-19 18:01:59
  Svara
 • Ja ha två katter jag ??

  Jonathan larson 2017-09-19 17:58:16
  Svara
 • Ja ha två katter ja ??

  Jonathan larson 2017-09-19 17:57:55
  Svara
 • ”Ett förhållande som aldrig var bra men aldrig tog slut”. Hjälp vad den kändes i hjärtat.

  Lotta 2017-09-19 16:37:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!