Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min torsdag: snabbnudlar och en pelikan.

thursday
Min torsdag började med att jag vaknade DÖDSBAKIS klockan elva. Sandra din idiot varför ska du shotta tequila på Brillo en helt vanlig onsdag?? Suck.
Fick iofs hångla så det var kanske värt då. Jag jobbade i alla fall från sängen och åt snabbnudlar till frukost/lunch.

thursday
Sen kom ett bud med en klänning (mer bilder på den här) och då såg jag det som ett tecken att gå upp och klä på mig den. Så det gjorde jag.

thursday

Och gick till jobbet. Här sitter jag om vardagarna och skriver och snackar med er. Naturligt Snygg som jag hyr platsen av gav mig en besöksstol i födelsedagspresent, det tyckte jag var väldigt roligt ^^ Har tyvärr haft noll besök än men när det väl händer har dom en perfekt plats att sitta på!

thursday

Vid fem var arbetsdagen slut och jag gick hem. Veckans bukett från min blomprenumeration hade kommit, fin och höstig.

thursday

Jag hann bara sätta den i vatten och sen var det dags att sätta på sig jackan och gå ut igen. Skulle äta middag med de här: Lizzie och Elsa.

thursday

Vi gick till Pelikan, en favoritrestaurang. Så fint, gott, mysigt där.

Snodde bild från Elsa när jag funderade över menyn.

thursday

Jag och Elsa åt wallenbergare och Lizzie kroppkakor. Alltså, tror inte jag käkat wallenbergare sen jag bodde i New York och lagade det till Alexandra en majfredag 2012.

thursday

Här satt vi och talade om livet och allt knasigt, knäppt, roligt och sorgligt som händer i det.

thursday

Var hemma igen vid den eminenta tiden 20.30 och det var fjorton grader i septemberkvällen och träden på min gata hade inte gulnat ens lite.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Sandra! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg och din stil <3
  Har precis köpt lägenhet och din är en stor inspriationskälla. Mitt problem nu är vardagsrumMATTA! Jag gillar att blanda mönster o färger, men har redan en blå soffa och funderar på om jag ska köra på deskreet matta då eller också ha någon snygg i varma färger/patterns eller blir de too much då? Då är det ju svårare att kunna ha roliga soffkuddar tänker jag… men åh så svårt, mattan gör ju så mycket. Kram kram

  M 2017-09-24 12:36:06
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Skulle du inte kunna gå till en mattaffär och be att få låna hem några mattor i olika stilar och prova? Vet att mina föräldrar har gjort det några gånger när de har bestämt sig för att göra om där hemma. Då får du lite feeling för vad som funkar 🙂 Tips är också att vända mattan när du provar, det kan vara att den blir lite ljusare eller mörkare beroende på hur ljuset faller på den ”vänstra” eller ”högra” sidan (svårt att förklara i en kommentar här känner jag haha).

   karolina 2017-09-24 16:50:58
   Svara
 • Ja, Pelikan är jättemysigt och bra! Kroppkakor <3

  Svara
 • Den rosa sittpuffen? Vart är den ifrån? Villhöver den i stor grad :D.

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-09-24 10:38:20 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej Sandra! Varför kan man inte börja en Tinderkonversation med hej? (Där jag bor är det alltid tjejen som skriver först, vet inte hur Tinderkulturen är i Sthlm). Det står alltid stilla i mitt huvud när jag försöker komma på något intressant att inleda med, kan ju ingenting om den här personen liksom. Har du några bra tips på vad man kan skriva? Hur brukar du göra?

  Rebecka 2017-09-24 09:08:51
  Svara
 • Fin dag i all sin enkelhet. Klänningen är superfin!

  Susanne 2017-09-24 08:11:24
  Svara
 • Jag kan besöka dig! <3

  emblas.se 2017-09-23 19:48:27 http://www.emblas.se
  Svara
 • Hej! Har inget med det här inlägget att göra, men satt just och bläddrade igenom dina filmtips (behöver inspiration). Och tänkte då – har du sett Dr Horrible’s Sing-along blog? Du som gillar musikaler (jag med!), den är kort och rolig men sorglig också. Och Neil Patrick Harris är med! Fick bara en stark känsla av att du skulle gilla den.

  Sofia 2017-09-23 18:58:58
  Svara
 • Hallå pls tell us vad du har i/på snabbnudlarna?! Såg ytterst gott ut, när jag gör snabbnudlar är det torrt och smaklöst så vill gärna ha inspo pga fattig ändå:(
  Kram!

  Stina 2017-09-23 12:28:44
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   hej sorry nu kapar jag en fråga till sandra men favvotipset är: blanda lite kokvatten med soja, koriander, chili och så kryddpåsen förstås! plus toppa med allt som är svingott som du hittar i kylen. grönsaker, lök, tofu, pocherat/kokt ägg, bönor etc etc. vad du än gillar och har hemma! blanda och käka!

   länkar lite utförligare här nedan, hoppas ok.

   tips 1: http://polichinelle.se/2017/january/manadens-grona-januari-billig-snabbnudelramen-med-det-du-har-hemma-2.html
   tips 2: http://polichinelle.se/2015/february/uppiffade-nudlar-hasselnotsris-broccolisoppa-forvrangda-agg.html
   tips 3: http://polichinelle.se/2017/april/vegetarisk-veckomatsedel-60-ramensoppa-med-quorn-japansk-rotfruktsmiso-och-pasta-med-quorn-kantarellsas-2.html

   pössss

   lovisa 2017-09-24 00:47:39 http://polichinelle.se
   Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!