Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fredag och lördag: fyllepodd, kantarellpizza och glowsticks.

weekend

Låt oss riva av min helg såhär på eftermiddagskvisten. Den började här en fredagsmorgon bakom min gardin. Fiskartröja från AA och scarf gammal som gatan. Alltså typ faktiskt, tror min mamma eller pappa hade den på sjuttiotalet. Om jag minns rätt. Har en låda full med snusnäsdukar i min garderob utan att egentligen aldrig köpa nån. Det är som att det smyger in en hemlig scarf-fe i mitt hem och fyller på den ibland.

weekend

Jag promenerade in till stan och fick banana skids av Anitha Schulman och Sanna Lundell. Så snällt!
Utöver det var jag även gäst i deras podd Fyllepodden, som ni kan se av hörlurar-märket i mitt hår : )
Vi talade om alkohol och den är ute om några veckor, säger till då.

weekend

Sen gick jag hem igen. Gjorde en av mina vanligaste lunchrätter: tortillas med grejer i som jag hade hemma. Plus superstark habanerosås förstås.

weekend

När jag satt och åt fick jag ett sjukt bud av Estelle & Thild med typ allt de har i sminkväg. Har rouge för en armé nu.

weekend

Jobbade hemifrån resten av dagen från min säng. Ibland är det enklare att svara på svåra mail om man ligger raklång.

weekend

På kvällen åt jag middag och drack rödpang på min kvartersbar Vina. Beställde boquerones men vette 17 om detta kan kallas för boquerones?? Mest ansjovis i en burk typ? Älskar dock Vina ändå mer än livet obs

weekend

Dagen efter var det lördag och jag vattnade mina blommor och frostade av min frys. Monsteran hade fått ett nytt bebisblad! Heja heja monsteran. Frysen gick asdåligt att frosta av btw, får fortsätta senare i veckan.

weekend

Gjorde mig fin för kvällen när eftermiddagen kom.

weekend

Och så gick jag till Bananas för att äta middag med ett finfint gäng. Nina, Jenny, Sara, Bisse i bild.

weekend

Jag åt kantarellpizzan. Den var guld.

weekend

Efter middagen åkte vi till Aspudden på hemmafest hos Helena och Niclas. Helena fyllde 30! Här är Niclas.

weekend

Vi fick glowsticks och cava, en ultimat kombo.

weekend

Det bästa med mina kompisar är att de alltid vill sitta på golvet <3 Minglade lite, dansade lite, fyllde på min arm med glowsticks med mera.

Sen åkte jag hem! På söndagen vilade jag och åt bullar. Tack för vecka 38-helgen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Det ser ut som en megafin helg! Jag kom på en sak igår. För ganska många år sedan, när du bodde i NY, gjorde du ett eller flera inlägg om hur du känner dina kompisar/de människor du hänger mycket med. Jag älskade de inläggen och tänkte föreslå, om du är sugen, att du gör något sånt igen? Jag upplever att det tillkommit en del nya vänner, men även finns kvar många gamla, i ditt liv sen du flyttade tillbaka till Stockholm! Och det är ju ändå ett tag sedan nu 🙂 Tack för en finfin blogg!

  Svara
 • Men det är ju det som är boquerones? Vad skulle det annars vara?

  Anna 2017-09-27 19:03:35
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   men är det?? jag är så förvirrad kring detta. trodde det var detta: https://twitter.com/niotillfem/status/881610342324895745

   sandrabeijer 2017-09-28 08:54:55
   Svara
 • Jävlarrrr vilket lyxigt smink-paket!!!!! A-v-i-s!!!

  Agnes 2017-09-27 13:18:28
  Svara
 • Jag tycker att det går enkelt att frosta av frysen om man ställer in en kastrull med kokande vatten, man får byta ut vattnet efter en stund men det går väldigt mycket snabbare då!

  Linnea 2017-09-27 03:21:06
  Svara
 • SANDRA JAG HAR VÄRLDENS BOKTIPS TILL DIG: Fifteen Dogs av Kanadensaren André Alexis

  Har precis läst klart och den är så smart och så fin och om hundar och om livet och kärlek och du bara måste veta att den finns! Har predikat för mamma men tänkte på riktigt ”Det här är Sandra Beijers bok”.

  Så, Guardian’s kommentar om Fifteen Dogs:(https://www.google.co.uk/amp/s/amp.theguardian.com/books/2015/dec/09/fifteen-dogs-by-andre-alexis-review-smart-exuberant-fantasy)

  ”Expectations are set spinning from the very first sentence, which gives us the gods Apollo and Hermes having a quiet drink at the Wheat Sheaf Tavern in Toronto’s High Park. They discuss humanity, as gods do, and end up agreeing a wager, as is also the godly way. Give animals human intelligence, Apollo claims, and they’ll end up even more unhappy than humans are. The two of them happen to be near a veterinary clinic where 15 dogs are being kennelled overnight, so these become the guinea pigs for their Olympian experiment.”

  Linnéa 2017-09-27 01:08:37
  Svara
 • Tips till avfrostning av frysen: brassa på med hårtorken rakt in så smälter det asfort

  Liv 2017-09-26 20:56:02
  Svara
 • Mysigt!!

  sara 2017-09-26 20:03:47 http://devote.se/sara
  Svara
 • Hej!

  Jag slogs av en tanke när jag tittade på dessa bilder och behöver själv lite råd. Självklart behöver du inte svara om du tycker det är för närgånget. Jag vet att du ändrade om en hel del i din lägenhet efter ert uppbrott och undrar om du känner att du lyckats få lägenheten till din ”egen” nu? Jag vet att det är din lägenhet, men han bodde ju ändå där med dig i ett par år och det måste ha satt sitt spår? Tänker du någonsin på alla nätter ni sovit bredvid varandra i ditt sovrum? Hur många gånger du har sett honom naken i din dusch? Hur raderar man det där i så fall? Är själv i en liknande situation. Blir det bättre när man är helt över honom?

  Puss och kram, du är bäst! Har följt din blogg sen du gick på Berghs!

  Sara 2017-09-26 20:02:12
  Svara
 • Loving the överkast. Varifrån?

  Szofia 2017-09-26 18:22:05
  Svara
 • I must make vegetarian tacos. I always eat it with fish or shrimp. Must go completely veggie next time!

  P.S. You bed looks really comfy and cozy.

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-09-26 18:14:41 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
  • Svar på Christines kommentar.

   For my veggie tacos I fry (precooked) red lentils with lots of spices, together with all the fresh, crisp vegetables + herbs it’s so good.

   M 2017-09-27 10:20:28
   Svara
 • Jag är typ världens mest introverta människa (okej inte riktigt men är rätt introvert) men gud vad jag blir sugen på hemmafest när jag ser bilderna!! Så himla fint och mysigt ååhh

  Ida 2017-09-26 17:26:18 http://idaikarlsson.blogg.se
  Svara
 • Sitta-på-golvet-fester är de bästa festerna!

  S 2017-09-26 17:04:43
  Svara
 • Go du är!! Bra blogg!! Får mig att känna mig fri på nåt sätt.. Puss på dig

  Hanna 2017-09-26 15:56:48
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!