Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min tisdag: presenter och underkläder och lösgodis.

Min tisdag var någon slags peak i hur det kan vara att vara bloggare. I alla fall presentmässigt. Så jag tyckte att kameran kunde hänga med.

tuesday
Den började med att det ringde på ytterdörren när jag stod och borstade tänderna. Det var ett bud från & Other Stories.

tuesday
Det var en t-shirt, en munktröja och en scarf från deras samarbete med musikern och konstnären Kim Gordon. Så fina tryck verkligen.

tuesday

Jag lockade håret för att jag tänkte att det kunde vara fint till outfitbilderna jag publicerade igår om min höstkappa. Detta är alltså innan lockarna är urborstade : )

tuesday

Såg ut såhär sen. Som ni kanske ser (eller inte ser alls) så byter jag liksom bena när jag lockat klart, så luggen får mer schwung.

tuesday

Vid lunch promenerade jag till Vasastan och mötte upp den här bloggdonnan.

tuesday

Vi var bjudna på lunch hos pr-byrån Brand Mrkt, de berättade om sina underklädesmärken. Man älskar ju najsa underkläder

tuesday

Sedan fick vi välja ut ett set. Jag gillar t-shirtbehåar med bygel allra bäst. Detta från Heidi Klum Intimates.
Jag vet att jag lovat er ett bh-inlägg och jag har det typ färdigt i min wordpress, men på ett sjukt sätt har det inte känts helt bekvämt att publicera det sedan jag blev singel. Som att min kropp typ blev mer sexualiserad bara för att jag inte ”tillhör” en snubbe. Så sorgligt på flera plan att en känner så ändå.

tuesday

😍

tuesday

Efter lunchen åkte jag till mitt kontor för att jobba där resten av eftermiddagen. Träden utanför var höstiga.

tuesday

Fick ett bud från Weekdays koncept Zeitgeist, där de trycker nya prints varje vecka som reflekterar aktuella händelser i samhället. Denna mycket rimlig.

tuesday

Gick hem strax innan fem för att hinna förbi Novellix och hämta upp en bunt av mina noveller som legat och väntat på mig sedan innan sommaren :O.
Om någon missat finns den förstås att handla i din bokaffär och på bokus och adlibris!

Pangar in två recensioner här när jag ändå håller på:

Dagensbok.com 8/7 2017:
”Först och främst är Beijers språk, som vanligt, uppslukande – samtidigt vackert och påtagligt realistiskt. Flickornas desperation över att få komma iväg blir så påtaglig, och relaterbar, att det är svårt att värja sig.”

Bokstaden.se 21/5 2017:
”Låt det bli hennes signatur detta snäva och intensiva tidsintervall som berättar ett helt liv utan att berätta om något utanför.”

tuesday

När jag kom hem hade jag fått ett till bud! Med mat.

tuesday

Jag hängde i mitt sovrum och fortsatte jobba. Eftersom jag pausade min måndag fick jag ta igen den på tisdagen. Men det var det värt.

tuesday

Sedan åt jag budet till middag. Det var Gooh som skickat sin nyaste rätt: rimmad sejfilé med hummersås. Hummer på en tisdag jo jag tackar

tuesday

Avslutade min tisdag med lösgodis och femtioelva avsnitt av Masterchef USA.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Sandra! Klädfråga! Jag vet att du har skrivit detta innan och jag har sökt efter det i din blogg utan resultat: var köper man American Apparel i Sverige? Eller så att de kan skeppa till Sverige? Måste ha tenniskjolen och den här äntligen kommit in i marinblått.
  Pusshej

  Ellen 2017-09-29 22:17:32
  Svara
 • Osb!! Masterchef Australia är ännu bättre! Obs!!

  Lisa 2017-09-29 15:19:56
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   I second this! As an American I’m SO embarrassed by how bad Masterchef USA is – it’s just awful and cringeworthy, please stop watching it! Masterchef Australia, on the other hand, is brilliant! Everyone (contestants, judges) are wonderful, and the formatting and editing is just much much much better.

   J 2017-10-03 00:30:10
   Svara
 • Så sorgligt på flera plan att en känner så ändå. En <3<3

  Melissa 2017-09-28 17:40:58
  Svara
 • Var kollar du på Masterchef usa? *_*

  Daniella 2017-09-28 16:36:53 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • om man får önska, så önskar jag mig sånt där hitta ny kompis-inlägg snart! :)<3

  julia 2017-09-28 15:11:12
  Svara
 • Så fina bud!

  Josefine 2017-09-28 11:04:47 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
 • Helt sjukt men jag håller med om det där att man inte är lika bekväm att visa mer hud när man är singel. Jag älskar min kropp, men det känns liksom mer riskabelt på nåt sätt när man inte ”är någons”… skumt!

  Emma 2017-09-28 09:17:06 http://www.emblas.se
  Svara
 • Lyx dag, och ändå tycker man liksom slutet lät som dagens absolut bästa 😉

  Jenn - forever abroad 2017-09-28 08:30:25 https://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Är det Eric Forman jag skymtar i dataskärmen? Om det är så: JAG KOLLAR OCKSÅ OM THAT 70’s SHOW. Kan vi snälla prata om den serien med intersektionella genusglasögon tack? Jag är kluven på så många plan. LEVDE för denna serie som obrydd-om-omvärlden-tonåring och nu i mina trött-feminist-late twenties så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Någon som känner samma??

  Om inte: never mind (:

  Jonna 2017-09-28 07:36:22
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Jag ser den enbart som en väldigt rolig serie och ibland behövs det. Man behöver inte alltid läsa in allt i en serie utan man kan bara luta sig tillbaka. I så fall borde komiker ifrågasättas då de i många fall är vidriga gentemot andra människor.

   Lisa 2017-09-28 09:39:21
   Svara
   • Svar på Lisas kommentar.

    Men nu var ju min önskan att kolla på den i genusperspektiv, vilket är mitt intresse och utbildning. Då är din kommentar ganska onödig och den energin kan du kanske lägga någon annanstans 🙂

    Ee 2017-10-02 07:08:21
    Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Jaa, känner exakt samma… Är också i sena tjugoår. Som de flesta amerikanska serier man svalde med hull och hår under mitten av 00-talet så är den så himla sexistisk, homofob och rätt rasistisk. Känner samma när jag ser om Vänner och i många fall Sex and the City. Tyckte att That 70’s Show var så mysigt i tonåren, mest för att jag alltid varit en sucker för 70-tal men egentligen krävdes det bara att det fanns någon slags kärlekshistoria. Men uh, alla killar i serien är sjukt ofräscha, Eric är typ värst. Fattar inte att sån humor var okej att sända på tv och att nån tyckte att det var kul ens. De enda jag gillar är Donna och Kitty, men det är svårt att tycka illa om Hyde.

   Ella 2017-09-28 09:27:12
   Svara
   • Svar på Ellas kommentar.

    Men jaaaaaa! Håller med! Speciellt om Eric. Var helt kär i honom som tonåring, men nu? Not so much. Tacka vet ja Donna och Kitty. Dras med såna skaft till män. Blir mest deppig då så många resonerar och agerar som de gör i serien fast i verkligheten och detta beteende normaliseras så sjukt mycket.

    Jonna 2017-10-02 07:11:00
    Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!