traktorgarage, båtluff och älgflugor.

Sista delen av berättelser från era liv på senaste tiden kommer här. Tack för att ni delade med er <33

del 1 här.
del 2 här.
del 3 här.
del 4 här.

 


jag drog till tokyo, bara ett par veckor, själv.
har mått dåligt det senaste 1,5 året och haft mycket social ångest men fick kompisar där!! och fick hångla!
och fick tokyo. är så glad över det.


När min 6 åriga systerson stolt berättade att hans kusiner var mäkta imponerade av traktorgaraget jag byggt åt honom av en potatissalladplastförpackning och tidningspapper


Midsommarafton presenterar min äldsta barndomsvän mig för midsommarfirandets värd. Tolv timmar senare skedar vi på en madrass på ett stuggolv. Idag skedar vi också och jag prisar gudarna för att jag inte gick tillbaka till mitt nedtryckande ex och istället får njuta av denna ljuvliga mjuka man.


Jag är så himla över honom nu. Inte en fiber i min kropp saknar honom och hans lögner, inte en enda cell trånar efter hans närhet. Han är så himla död för mig, vad jag känt för honom har slocknat totalt och min inre härdsmälta efter honom har läkt. Det är så väldigt, väldigt skönt.


Min bebis Alfred landade på mitt bröst. Nu är han fem veckor gammal och jag mitt hjärta går sönder när jag tittar på honom. En liten brun kalufs och de längsta ögonfransarna någonsin. Jag fick en liten pyssling och hela världen rämnade.


Börjat på nytt jobb som elevassistent åt en liten tjej och ibland försvinner hon in i sin egen värld och allt hon gör går i slow motion, men när hon vaknar till tittar hon på mig och fnissar.
Hon är fetcool och så jävla bestämd och jag tror att vi kommer funka bra ihop


En äldre herre hade besökt butiken jag jobbar i ett antal gånger. Efter avklarat köp stack han till mig ett litet kuvert, tog mig i hand och skyndade sig sedan, nästan lite generat, ut ur butiken.
I kuvertet låg ett blomcheckar och en handskriven lapp med snirklig handstil, där han tackade mig för mitt arbete och min vänlighet. Jag blir fortfarande alldeles varm i kroppen av att tänka på det.


Jag och min bästa kompis var på båtluff i Grekland. En dag beslutade vi oss för en megahike och korsa en hel ö. Mitt ute i ingenstans (inte sett människor på över en timma) börjar vi höra vildhundar skälla. Vi blev skraja o började springa med våra gigantiska ryggsäckar. Vi sprang bokstavligen för livet, för solen skulle snart gå ned och om vi inte skulle komma till civilisationen innan det vet vi inte hur de hade slutat..
vi sprang och sprang och var rädda tills vi tillslut kom ovanför ett krön där vi såg solnedgången och civilisationen långt där nere. Vi skulle klara det! Vi konstaterande att nu händer bara nu och nu lever vi bara nu. Det var fantastiskt!


att jag råkade bli intresserad av en 7 år yngre pojkspoling på jobbet. hade totalt panik först, jag menar han är 19 och jag är snart 26. nu har vi sex varje helg och det är vår hemlis. känns befriande och jag lär mig sakta att bara njuta av det


Att jag kliver på bussen efter jobbet hängig och trött efter en lång arbetsdag, sätter mig ner bredvid en kvinna som pratar i telefon och när jag satt mig ner vänder hon sig plötsligt om och utbrister ”Men Gud vad du doftar gott!”.
Förgyllde min eftermiddag.


Igår slutade pappa sitt jobb tidigare så att vi kunde gå och plocka svamp innan det blev mörkt. Han hade tagit med sig coca cola som vi drack på en sten. Fick massor med älgflugor överallt i håret och innanför kläderna som han hjälpte att putsa bort och sedan lånade han mig sin kam så jag kunde borsta dem ur håret. Han köper alltid samma kam om och om igen, hans pappa hade alltid också en likadan plastkam.

 

pic source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Älskar dessa inlägg så himla himla mycket <3 blir alldeles varm i hjärtat av dem

  Sandra 2017-10-05 19:31:01
  Svara
 • Hi Sandra! Could you please please make a how to get over someone -post? I am breaking up with my boyfriend, we were together for 5 years. Feels like life is over. I just want to cry I go out partying, but I don’t have that much friends to go out with. So I only cry and go to work and cry. Will I ever dream again? Will I ever have fun and enjoy life?:( You are my girlpower idol, so your tips would be reeeeeally welcome. I understand Swedish as well but don’t speak (or write) very well.

  Aino 2017-10-05 18:04:18
  Svara
 • Fick tårar i ögonen här på busshållplatsen mitt bland massa folk av den med blomcheckarna <3

  Krista 2017-10-05 16:39:34
  Svara
 • De här inläggen gör mig helt mosig och gråtig på insidan. Sluta aldrig med dem, snällis?

  Elvira 2017-10-05 01:28:10
  Svara
 • +1 på pojkspolingen, har trillat dit på en yngre kille i min nya klass. SÅ GULLIG VAD GÖR DEM MED EN

  Stina 2017-10-04 21:39:57
  Svara
 • Alltså. Den sista med skogsutflykt med pappan. <3 Var så fint att jag behövde gråta lite.

  Helena 2017-10-04 20:46:45
  Svara
 • Sluta aldrig med de här inläggen, gråter alltid fast jag inte vet varför<3

  Elvira 2017-10-04 20:42:56
  Svara
 • Åh! Pappan i skogen med svampen och kammen <3

  Martina 2017-10-04 16:29:24
  Svara
 • Älskade Sandra! Din blogg är som ett litet lyckopiller jag får gå runt med i fickan varje dag. Jag vill så gärna dela med mig av en berättelse till nästa inlägg. Igår blev jag nykär i min pojkvän igen, vi har ett par tuffa månader bakom oss. Men så igår kände jag mig så inspirerad så vi skolkade från våra jobb och satte oss i bilen och bara körde. Vi stannade och fikade när vi ville, körde längst med kusten och stannade till på vackra platser för att titta på utsikten och fick till och med en kyss-i-regnet selfie <3 Sen åkte vi hem, tog ett långt bad tillsammans och kände vår bebis sparka för första gången. En vacker dag som balsam för hjärtat och själen.

  Julia 2017-10-04 15:38:24
  Svara
 • Hur kan det vara fint att utnyttja en tonåring för sex? Don’t get it… 7 år är en jäkla skillnad när ena inte ens fyllt 20.

  Daniella 2017-10-04 13:24:06 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • gubben med blomstercheckarna <333

  ems 2017-10-04 12:51:36
  Svara
 • ❤️?❤️

  Rebecka 2017-10-04 10:05:35
  Svara
 • Gillar de här inläggen mycket. Roliga, fin och inspirerande.

  Annelie 2017-10-04 10:01:14 http://vsco.co/annelieodman/images/1
  Svara
 • elsker dette!

  Tale 2017-10-04 09:57:34
  Svara
 • Jag älskar dessa inlägg. Idag tryckte tårarna bakom ögonlocken, vet inte varför, men ibland blir jag så rörd av människor och deras liv. Vi alla vandrar runt på denna jord och lever våra egna liv, det är ganska fantastiskt …

  Agnes Åberg 2017-10-04 09:26:11
  Svara
  • Svar på Agnes Åbergs kommentar.

   Åh jag vet vad du menar. Grät full on när jag läste den med den äldre mannen och hon som jobbade i butik :’) tänkte att som den mannen vill jag bli!!

   s 2017-10-04 11:39:50
   Svara
 • Så fint, älskar den om pappautflykten med älgflugorna extra mycket <3 Vill också bara säga till den som skrev om midsommarvärden som skedade; jag har också träffat en mjuk fin man och kämpar emellanåt med destruktiva tankar på ex som inte var rakt igenom snäll. Din text blev som en påminnelse till mig om vad som är fint och viktigt, tack! <3

  Johanna 2017-10-04 08:53:56
  Svara
 • Älskar de här inläggen, så fina.

  Josefine 2017-10-04 08:03:37 http://www.hudifokus.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!