Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min onsdag: sol, pärlplattor & shabu shabu.

wednesday

I onsdags vaknade jag av att solen sken in genom monsterabladen. Sådant gör en på bra humör.

wednesday

Jag åt frukost, satte på en tvätt och gjorde i ordning mig för dagen. Såg ut såhär, i en t-shirt från & Other Stories och kjol från Zara.

wednesday

Sov med pincurls och hade således lockigt hår.

wednesday

Packade en tygväska med mina båda pradaskor som behöver ett till hål i själva knäppningen. Lämnade in dem hos skomakaren och sedan gick jag till kontoret.

wednesday.

Undvek att jobba en stund först genom att bygga en bokhörna i mitt fönster..

wednesday.

Några timmar senare blev det lunch! Hade matlåda med mig, morotsvåfflorna som jag bloggade igår.

wednesday.

På eftermiddagen fick jag besök av bloggläsaren Andrea som gjort en pärlplattetavla på mig och Milla!! <333

wednesday.

Kolla vad fin den blev i mitt nystädade fönster 😌 Här kan jag sitta och titta på Millivanilli när jag får skrivkramp.

wednesday.

Vid fyra gick jag ut i solen, promenerade till posten och hämtade ut paket.

wednesday.

Ett var från Lush som hade sett att jag eftersökte ett transparent puder på Insta Stories och skickade sitt + ett läppstift och ansiktsmask. Blev så glad! Tack!
Tack också alla som tipsade om sina favoriter <3. Fick över 200 svar så om någon är sugen på att tipsa mig nu i kommentarerna snälla gör det inte, tog tillräckligt mycket tid att koka ner alla svar till en topp tre :O

wednesday.

Sedan bytte jag om till träningskläder och sprang längs med Årstaviken. Var ju så fint väder man får passa på. Alla träningskläder från Adidas om nån undrar. Obs att jag satte upp håret innan jag sprang såklart.

wednesday.

Efter en dusch och något rufsigare frisyr kletade jag på eyeliner och begav mig ut i kvällen.

 

 

wednesday.

Promenerade till Vasastan. Denna huskvartett vid början av Drottninggatan är en favvo i mitt liv.

wednesday.

Jag och mina bröder åt shabu shabu på Pings Sakura på Luntmakargatan. Var. så. gott.

wednesday.

Och när middagen var finito tog jag mig en ansiktsmask hemma och kollade på finalavsnittet av Insecure.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Sån där pärlplattatavla så fina :). Jag har sånt hemma men har aldrig blivit av att jag börjat med :).

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-10-06 14:53:59 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Mycket elegant frisyr!

  Sigrid 2017-10-06 14:47:37
  Svara
 • Älskar So sad today-boken. Vill ha väskan!

  Bonnie 2017-10-06 12:37:35
  Svara
 • var kan man köpa tygväskan?????

  Johanna 2017-10-06 12:30:28
  Svara
 • Hur gör du för att orka sminka dej och vara fin varje dag? Jag får sån ångest när jag går runt osminkad och känner mej rätt skabbig pga finnar och så, men liksom var hittar man motivationen att sitta en halvtimme framför speglen varje morgon när det finns stor risk att det kommer svettas av under dagen ändå? (jobb, gym osv)

  Daniella 2017-10-06 10:41:07 http://daniellachanelle.com/
  Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Lär dig att vara snabb. Det behöver inte ta mera än ett par minuter om man är tillräckligt snabb.

   Anonym 2017-10-06 16:24:21
   Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Antingen så får en väl satsa på att lära sig hur man gör en ordentlig sminkning som håller, med rätt produkter. Och hur man bättrar på under dagen. Tutorials på youtube, googla, kanske en kurs eller nåt. Eller så får en bestämma sig för att en prioriterar annat i sitt liv än att sminka sig en halvtimme på morgonen och lägga en massa pengar på produkter. Och att en duger precis som en är. Måste en verkligen vara ”fin” och sminkad varje dag? Det där som du beskriver som ”skabbig” är ju hur alla ser ut i grunden. Okej att en kan vilja dölja finnar och blemmor på jobbet t ex, men det kanske räcker där?

   Menar bara att en del tycker det är kul att sminka sig och hålla på med ögonskuggor och gärna lägger en halvtimme av sin morgon på det. Tycker det är värt att köpa ett läppstift för ett par hundra och nån rengöring för en femhundring. Och då får de väl göra det. Men alla är inte såna. Kanske hellre lägger den halvtimmen på att springa en runda eller sova och pengarna på nåt annat och det är ju lika okej. Kanske också gör att man ser mer fräsch ut egentligen?

   hanna 2017-10-06 11:55:16
   Svara
 • <33333

  Flora 2017-10-06 10:23:27 http://flora.metromode.se
  Svara
 • Hej! Var är spegeln i sista bilden från? Så fin.

  J 2017-10-06 10:22:39
  Svara
 • Men hallå – dela please med dig av topp tre puder!!! 😀

  jessica 2017-10-06 09:13:56
  Svara
 • Wow! Vilken fin frisyr!! <3

  Elsa 2017-10-06 08:28:55
  Svara
 • Vad fin den där röda växten i första bilden ser ut att vara! Vad heter den månntro?
  Lät för övrigt som en utmärkt onsdag!

  Christine's Stories 2017-10-06 07:14:01 http://finest.se/christinestories
  Svara
 • Wow, pärlplattetavlan!

  Josefine 2017-10-06 07:07:35 http://www.hudifokus.se/
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!