Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 41.

Mitten av oktober, vecka 41.

2017 går fort och ibland inte fort alls. Jag kommer på mig själv att längta till våren men får sedan panik av tanken att längta till något så långt fram för att då har ju ytterligare ett år gått och jag vill helst att allt ska stanna en stund nu.

Svamlar nu kanske. Ursäkta.

Denna veckan är bloggig på flera sätt! Jag ska hålla ett litet event för bloggfriends, ha staycation på hotell med gullig kompis, gå på influencergalan (är ju nominerad i tre kategorier!) och så ska jag på en födelsedagsfest med discotema också.

Utöver det hoppas jag kunna skriva. Får ingen riktigt vettig ro i skrivandet, men den brukar inte infinna sig förrän jag kommit rejält in i boken liksom. De här första trevande styckena känns så uttryckta och aparta, som om jag inte hör hemma i dem än.

Borde dra till mina föräldrars hus i Frankrike där internet är dåligt och ingen jag känner bor och bränna av en vecka eller två. Men våga bor där själv liksom 😳

På tal om Frankrike ska jag boka en resa till Paris idag! Har Parislängt, måste lösas.

Hörs snart ❤️

pic source.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Varför skriver alla från södra Sverige denna/detta + bestämd form? Det är ju denna vecka, eller den här veckan. Inte denna veckan. Låter så extremt fel. Det här är typ mitt absoluta störningsmoment när det kommer till det svenska språket, haha. Ville bara ventilera. (Inget illa menat).

  Cecilia 2017-10-12 13:47:01
  Svara
 • Alltså, undrar en grej angående ert hus i Frankrike. Hur håller ni er trädgård, pool och hus så fina? Har ni en poolboy och en trädgårdsmästare som är där fast ni inte är där? Kanske konstig fråga men har funderat orimligt mycket på detta när jag sett hur fint ni har det haha, eftersom jag själv har ett hus i Grekland och märker hur svårt det är att hålla efter.

  Kattis in Athens 2017-10-09 17:42:43 http://devote.se/inathens
  Svara
 • Sandra åk! Du behöver det och är värd det.

  Lisa 2017-10-09 13:37:41
  Svara
 • Kör! Det klarar du själv!

  Josefine 2017-10-09 13:16:12 http://www.bluedent.se/
  Svara
 • Nej kör på, klart du vågar bo själv! Eller ta med mig. 🙂 Jag är tyst, gillar att skriva och läsa och dricka vin, och är duktig på att peppa andra till att jobba/plugga.

  Ania 2017-10-09 13:09:06
  Svara
 • Här har du en till med Paris-längtan! Blir inte bättre av att alla i min närhet nyss varit där/är/snart ska dit. Jalousie! Måste också boka en resa dit snart!

  Christine's Stories 2017-10-09 12:00:13 http://finest.se/christinestories
  Svara
 • Halloj! kul me paris!! såg att gustav är där nu, men hur kommer det sig att ni inte hänger så mkt längre? ni var ju så himla nära:))) tänkte om de hänt något eller så

  Tine 2017-10-09 11:40:15
  Svara
  • Svar på Tines kommentar.

   Jag har haft ”incidenter” med kompisar där det skurit sig rejält, och efter det har jag mått piss för det. Och att hela tiden bli påmind om den (nu fd) kompisen ”umgås du inte med henne?”, ”vad har hänt mellan er?” trycker liksom till taggen jag har i hjärtat. Ursäkta men jag håller på att komma över det som har hänt, är ledsen för det och vill gärna bara omge mig med positiva tankar.

   Vad jag menar är att det kanske är likadant för Sandra, eller så är det inte det, men vi kan inte veta! Tycker det är väldigt okänsligt att fråga konstant om Gustav och Michelle, och förvänta sig nåt smaskigt.

   K 2017-10-15 09:22:32
   Svara
  • Svar på Tines kommentar.

   oj vad originell du är i ditt skvallertänkande. lägg ner.

   s 2017-10-09 13:26:55
   Svara
  • Svar på Tines kommentar.

   Att visa sitt missunnsamma sug efter intriger och skvaller är ytterst oklädsamt. Lady up!

   Men du 2017-10-09 12:31:24
   Svara
 • gud va magiskt med paris!!

  anna 2017-10-09 11:05:28 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Åk! Att ha ett hus helt för sig själv i en vecka låter gudomligt för skrivandet. Tänk att bara kunna tänka på sig själv helt och hållet. Underbart.

  Madeleine 2017-10-09 10:43:30 http://Whitemaskgirl.wordpress.com
  Svara
 • Lev i nuet! Om man bara lever för 4 månader av året blir livet ganska kort tillslut. Hösten och vintern här i Norden kan vara så otroligt vackra!

  Elsa 2017-10-09 10:33:47
  Svara
 • Sluta aldrig med de här måndagsinläggen. Älskar dem ❤️

  Petra 2017-10-09 09:50:54
  Svara
 • Tänker att det låter som en asgrym grej att bo där själv för att kunna skriva i lugn och ro.
  Åh, så mycket tid man kan få när man byter miljö och nästan är utan internet 😉😍 vi ses på galan! 😃

  Clara, Bossbloggen 2017-10-09 08:28:15 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • åh jag är i andra halvan av mitten på min bok (om man liksom bara delar in det i början/inledningen, mitten och slutet) och det går så segt vissa dagar. Tvivlar på hela projektet osv, tänker jag borde börjat med nåt smartare och intressantare och med medryckande. Men jag vet att det alltid brukar kännas så för mig? bokskrivandet blir som relationer, i början är det nyförälskelsen och sedan när vardagen och allvaret infinner sig är det lätt att börja tvivla. men gräset är ju inte grönare på andra sidan. den häftigaste relationen och boken blir den där man övervunnit de där tvivlen och hittat vad som visar sig på andra sidan.
  långt och flummigt men helt enkelt: heja dig och mig. nu stänger jag av mitt internet och kör

  Ulrika 2017-10-09 07:45:32 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • Åh på tal om parislängtan och fina saker som har hänt. Har mått rätt tokigt det senaste och gått till psykolog och verkligen tyckt att allt varit tristtristtrist, så till slut sa min bästis att kom vi sticker iväg. Så i november åker hon och jag en weekend till Paris. Vi ska bo i mitt favvoområde montmartre och jag ska få visa upp min allra bästa stad för henne som aldrig varit där. gud vad fint det är med vänner som tar hand om en

  E 2017-10-09 07:25:35
  Svara
 • Klart du vågar bo där själv! (Vad kan hända?)
  Jag håller på dig och alla priser!! Och skrivandet och Paris och vänner och… Ha en fin vecka!

  Susanne 2017-10-09 06:52:33
  Svara
 • Klart du vågar bo där själv!! Hyr ett rum hos någon mysig airbnb annars :))

  Apropå Paris, jag har nyligen publicerat en guide på min blogg och vet att du ju ha stenkoll på staden (eftersom jag bl.a. tipsar om din guide) men kanske kan du hitta något nytt tips och lite inspiration i alla fall? https://jennifersandstrom.se/2017/09/28/en-guide-till-paris-favoriter-fran-en-local/

  Jenn - Forever abroad 2017-10-09 06:30:37 https://jennifersandstrom.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!