en brevvän till vintern.

Ett nytt brevvänsinlägg har önskats, såklart ska ni få det.
Winter is coming och ni förtjänar bundsförvanter.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Såhär funkar det:

Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter, var du bor och vem just du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet. Ganska smart är att om man vill träffa någon i en specifik stad är att skriva den staden först med capslock, ex LONDON. Så blir det enklare att se och sortera för den som läser.
Och man måste ju inte skriva en annons utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

PS: oroa dig inte om din kommentar inte dyker upp på direkten, då har den råkat hamna i spamfiltret och jag godkänner den så fort jag kan!

PS2: internet är fullt av galningar, så var försiktig! Be personen du connectar med att länka till exempelvis sin fb-sida på mailen. Lämna inte ut telefonnummer om du inte är säker. Och träffa absolut inte någon irl någon annanstans än offentliga platser.

pic source 1 & 2.

 

Translation. Time for a pen pal post! If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the comments) and don’t forget to leave your e-mail as well.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
101kommentarer
  • STOCKHOLM

    Hej!!! Tänkte skriva nåt här trots att det är så himla sent. Ska nu i januari börja plugga i Stockholm och letar efter roliga personer att hänga med! Är 20 år, gillar att kolla på serier, läsa böcker, laga god mat, dricka vin och kolla på fina saker!!! Hör av dig om det låter intressant!

    Mail: [email protected]
    Instagram: millanenonen

    Milla Nenonen 2018-01-06 21:57:26
    Svara
  • HELSINGFORS

    Hej!

    Hejhej!

    25 år och nyinflyttad i Helsingfors, kommer från Stockholm.
    Kommer bo i Helsingfors i 3,5 år så vill gääärna hitta fler nya vänner att hänga med.
    Gillar att resa, hänga på barer/klubbar, dricka kaffe, äta mat, ja allt sådant kul.

    Mail: [email protected]

    Annie Olofsson 2018-01-03 13:40:09
    Svara
  • Hej!!! Är 18år och bor i Malmö. Har länge velat hitta mailvän som gärna får va jämnårig och gärna bo långt bort. Vill att vi ska kunna snacka om ärliga/känsliga/jobbiga/tonåriga saker! Maila mig, de blir kul :))
    [email protected]

    Elina 2017-12-15 17:42:00
    Svara
  • Hei! Jeg er ei jente som heter Karen Anne på 21 år og kommer fra Eide,Norge. Liker å lage mat,muikk, bullet journal,dyr og jeg leser veldig mye bøker. Jobber i fjøs som avløser og bor på gård. Er interessert i dyrevelferd og landbruk. Liker å gå turer i skog og mark og telt turer. Søker noen å skrive med på ordentlige brev i posten, noe som jeg savner veldig mye. Liker å bli kjent med nye mennesker. Håper å komme i kontakt med noen.

    Min mail: [email protected]

    Karen Anne, Norge 2017-10-29 22:18:09
    Svara
  • ÖREBRO
    Hej, Prövar att skriva ett inlägg här trots att det är lite sent påtänkt. Mitt namn är Emma, är 19 år och ska förhoppningsvis flytta till Örebro i januari nångång för att studera. Känner ca ingen i Örebro så hade varit roligt att träffa lite nya kompisar att hänga med så man inte dör av ensamhet!! Jag älskar att gosa med katter, fika på café, gå på museum, bio, musikal och teater, dricka vin och massa goa drinkar och mysa framför filmer med godis. Jag tycker också om träning och att vara ute i naturen så en eventuell träningskompis hade inte heller varit fel!
    Hör jättegärna av er till mig, [email protected] KRAAAM

    Emma 2017-10-26 14:18:23
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej!
    Jag heter Lova och är en något vilsen 20-åring. Jag pluggar just nu kreativt skrivande på Södertörn och försöker klura ut vad jag ska göra i framtiden. Medan jag jobbar på det tycker jag om att skriva, läsa, dansa genom långa nätter, hänga på barer med fina personer samt att prata om allt från politik, feminism och vegomat till pojkar och tinder och att vara singel. Jag styrketränar på fritiden och tycker väldigt mycket om hästar och att gå på museum och konserter. Just nu lutar jag mot att utbilda mig inom litteraturvetenskap, så böcker är också ett stort intresse. Jag vill gärna lära känna nya personer, att dra ihop ett litet gäng av tjejer vore så mysigt!
    Hör gärna av er till mig på [email protected], kram!

    Lova 2017-10-24 21:50:33
    Svara
  • Lycksele
    Hej, Marie heter jag och är 28 år. Jag skulle så gärna vilja ha en brevvän. Tycker det är så spännande och mysigt att skriva brev och sedan vänta på svar. Lycksele är en liten stad i Norrlands inland och idag har det snöat. Hur sjukt är inte det. Jag älskar hösten och att vara ute i skogen med mina hundar. Gillar böcker och poesi. Har ständigt musik i lurarna och är en crazy plant lady med ett enda mål: att bo i en djungel. Skicka jättegärna ett mejl : [email protected]

    Marie Karlsson 2017-10-21 00:45:47
    Svara
  • KÖPENHAMN

    Hej, skriver här även fast det har gått ganska många dagar sedan detta inlägget las upp. Jag bor i Köpenhamn och jag letar nya vänner. Det är en ny stad, en stor stad och jag känner mig ensam. Behöver en vän som gillar vin, musik och att finna nya platser. Ni kan förstå mig lite mer på min insta: @spaceherosuits. Eller skicka ett mail till mig på [email protected] så kan vi höras av.

    Rebecca 2017-10-19 19:05:07 http://spaceherosuits.webblogg.se
    Svara
  • VÄSTERÅS
    Hej, nu kanske jag är i det senaste laget, men testar 🙂
    Jag är en 28-årig tjej som skulle vilja träffa glada, trevliga och härliga människor. Jag tycker om att dansa till musik jag gärna får skriksjunga till, träning, böcker, resor och diskussioner kring diverse viktiga (?) ämnen tillsammans (helst) med vin till klockan allt för sent.

    Hör av er om ni vill och sånt 🙂 [email protected]

    Linn 2017-10-19 08:58:32
    Svara
  • Hola Let’s hang out!!<3 Jag är en 21åring som gillar cava, katter, att drälla runt på barer och klubbar, hitta godaste billigaste restaurangerna, böcker o smink o politik o allt möjligt nice. Försöker skriva så gott det går också så är också lite på jakt efter att skriv-dejta. Ciaoo
    [email protected]

    BARCELONA 2017-10-17 23:20:04
    Svara
  • STOCKHOLM
    Det vore så kul att träffa iniativrika vänner som också vill testa saker man inte gjort innan tillsammans. Älskar att mingla och träffa nya människor, tanken av kompisdejtande känns därför så träffande. I detta ingår intresset av att skåla på barer och dansa loss på dansgolv. Killar är också ett samtalsämne jag hatälskar, som singel just nu.

    Men lika mycket älskar jag friluftsliv. Allt från skidor till bergsbestigning. Har velat plocka svamp sen september men inte blivit av pga inte fått med mig någon som kan lära mig. Kanske du? Böcker älskar jag också och vill nån gång vara med i en bokklubb. Astrid Lindgren är min största förebild. Är i allmänhet en kulturtant. Ska inte ens börja prata om mat, matlagning och marknader och att fika spenderar jag timmar varje vecka med.

    Om denna blandning av egenskaper hos en 22-årig tjej låter lockade så hörs vi via [email protected]!

    Klara 2017-10-17 20:42:59
    Svara
  • BOKKLUBB MALMÖ
    Hej! Nu är hösten här och vad låter bättre än en bokklubb? Kort sagt: Vi är två tjejer som vill starta en bokklubb!!! Tanken är att läsa massor, ses och dricka vin och diskutera.
    Låter det skoj?
    Skriv i så fall till mig:
    [email protected]

    Josefine 2017-10-17 11:57:35
    Svara
  • GÖTEBORG

    Jag är 26 år, har en katt, jobbar halvtid. Vill gärna träffa nytt folk! Tycker det kan va svårt att klicka med folk, men när man väl gör det, det är ju det bästa! Att säga vad man söker kan va ganska svårt, ofta handlar det kanske mer om personkemi och så.
    Jag är i alla fall en lugn person (på utsidan) med mycket tankar och känslor. Jag är bra på att lyssna, dömer ingenting, tycker man kan prata om allt. Jag gillar humor och roliga människor, god mat och lite djupare samtal. Jag tänker mycket på samtiden, framtiden och försöker hitta min väg, mig själv. Inte lätt. Söker folk man både kan grubbla, diskutera och skratta med!
    Hör av er, tveka inte!
    Hade också varit jättekul att vara med i/starta en bokklubb med folk! 🙂

    Mejl: [email protected]

    Ylva 2017-10-17 11:14:12
    Svara
  • 27 år gammal, med snubbe, hundar och katter. Inga barn dock, men det har alla mina kompisar så jag har naturligt hamnat lite utanför i mitt kompisgäng och saknar någon att snacka med.
    Jag jobbar med redovisning (men har humor, jag lovar), gillar att resa, klappa djur och att hänga i skogen.
    Vill gärna hitta nån att tjöta med över mejl/fb/whatsapp och kanske hänga irl med i framtiden. Bosatt i Finland, men det går ju flyg dagligen till alla möjliga roliga platser om vi vill dricka öl ihop.

    Hit me up, jag är rätt kul och lagom rebellisk!
    [email protected]

    Sara 2017-10-17 09:06:41
    Svara
  • MALMÖ
    HEJ. Jag är 23, snart klar gymnasielärare och gillar sömnad, historia, växter, känslor, tacos. Feminist & socialist. Jag vill kompisdejta någon för att: laga mat, dricka vin, gå på museum, spela spel, äta chips, dansa, kramas och dricka öl på uteservering på möllan fastän det är för kallt. Är i en period i livet när flera kompisar är klara med sina utbildningar och flyttar långt bort/slutar höra av sig och det känns så himla tråkigt. KOM SÅ BLIR VI KOMPISAR
    Mejla mig: [email protected]

    Gabriella 2017-10-16 22:03:13
    Svara
  • LIDKÖPING
    Hej allesammans! Här är en 29-årig Lidköpingsbo som letar efter någon att hänga med. Har flyttat hit för några månader sen och känner inte så många än. Har förstås inget emot brevvänner om du föredrar det.
    Jag är en bokmal som älskar att baka, helst något med choklad. Jag gillar att läsa allt möjligt men den senaste tiden har jag snöat in lite extra på skräck. Det är egentligen ganska konstigt, för jag är rätt så lättskrämd och börjar se skuggor i ögonvrån när jag läser det.
    Andra saker som jag gillar är (utan inbördes ordning) hundar, klänningar, gamla grejer och byggnader, saker som glittrar och att sjunga med till musik.
    Om du vill ha någon att hänga med, baka, strosa runt och titta på fina hus, se på film, ha bokklubb, *insert annat roligt* eller skriva brev med – hör av dig!
    Min mejladress är louiseylc(at)hotmail.com

    Louise 2017-10-16 21:07:23
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej alla glada! Jag är 26 år gammal, jobbar som producent i Stockholm och mina favoritsaker i världen är hästar, gå på konsert, musi och dricka öl på barer. Jag söker dig som också är intresserad av konsert och musik, främst rock, som vill gå på konserter, gå på bar och prata om livet. Mina främsta favoritband är Ghost, Rammstain, Kiss etc. Jag gillar det mesta, men rock intresserade är ett väldigt stort plus.

    Om det låter intressant, hör gärna av er!

    Malin 2017-10-16 11:36:41
    Svara
  • DANMARK/ AARHUS / VARSOMHELST

    Hej där!
    Jag heter Johanna, levt i 29 år, varav de 3 senaste i Danmark. I somras köpte jag och fästmannen (friade i lördags så jag maxar fästmannandet i ren eufori just nu) hus i en liten stad där vi nu sitter och kikar ut på utsikten, klappar hunden och lyssnar på kaminens knäppande ljud. Låter ju rätt gull o mys o sådär men 2 av mina närmsta vänner jag har här har eller ska flytta tillbaka till länderna de kom från. Sååå, för att inte bli en än mer enstörig, galen hundmänniska än jag redan är tänkte jag att en brevvän eller en inom besöksavstånd vore uppiggande.
    Kanske inte det smrtaste draget att outa att jag är en hundgalen enstöring när jag ska marknadsföra mig själv, men sån är jag så varför inte bara let my freak flag fly.
    Jag blir tokig när jag ser en hund, eller en gris eller vad som helst som liknar en hund. Jag döper dem alla, vill klappa massa och blir lite ledsen när en hund med ägare bara går förbi.
    Jag tycker om att skriva, läsa och försvinna lite i min egen värld. MEN jag är också ”bäst på fest” och kommer troligtvis göra mig ordentligt illa till en e-type låt minst en gång i min livstid.
    Smågodis och fika är bäst och tiden stannar när man rotar runt på loppisar.
    När jag har svårt att sova kollar jag på nagellacks-tutorials på instagram.

    Vill du fika, spana på hundar eller skriksjunga till e-type?
    Skriv till: [email protected]

    Så ser vi vad det blir för tok av det här 🙂

    Johanna 2017-10-16 11:01:56
    Svara
  • MELBOURNE

    Hej! (Mitt internet strulade så hoppas det här inte blir nummer fem av samma inlägg, sorry i så fall!)
    Jag heter Lovisa, är 28 (men ser ut som max 22 tack alla som påpekar det), är ursprungligen från Uppsala men bor i Melbourne sedan nästan tre år tillbaka. Just nu är jag halvvägs igenom en master i hållbar utveckling och jobbar, volontärarbetar och bokklubbar huvudsakligen. Dock börjar jag känna att tre år här utan att ha någon att prata svenska med känns lite tomt.
    Om någon bor i Melbourne och är i samma situation, ska flytta hit, eller bara vill veta hur det är, skriv till [email protected], och så kanske vi kan ta en öl (jag)/valfri dryck (du) snart eller någon gång i framtiden!

    Lovisa 2017-10-16 06:28:15
    Svara
  • Sthlm
    Äldst här? 37 år, hur nu det gick till?!

    Bor på Söder med min man & 1,5 åring. Jag älskar musik spec indie fr 90 talet, skriva pluggar just nu copy. Älskar vin, resa och veggomat.

    Bott i Vasastan tidigare, sen ett år i Lund. Nu ny stadsel och jag känner mig ensam…

    Maila gärna 🙂
    caroline(a)hoursandminutes.com

    Carro 2017-10-15 23:39:14
    Svara
  • Hej! Jag heter Sylvia och är 19 år gammal. Just nu jobbar jag som lärarvikarie och pluggar två kurser på komvux. Annars tycker jag om att läsa, titta på serier, gå på museum, fika, promenera, träna och att laga mat, men är inte främmande för en utekväll heller. I övrigt funderar jag mycket på vad jag ska göra här i livet. Till våren är iaf tanken att jag ska börja plugga på juristprogrammet. Jag skriver väl också lite då och har i tankarna att vid tillfälle ta i det där och gå en skrivarkurs eller så. Hoppas vi hörs! [email protected]

    Sylvia 2017-10-15 21:35:50
    Svara
  • MALMÖ

    Hej, jag är snart 20 år gammal, bor fortfarande hemma och jobbar på här i Malmö. Jag letar efter lite vad som; brev/mailvän (gillar att diskutera det mesta och vrida och vända på *livet*), men även fikakompis/promenadkompis/ allmänt hänga. Eller varför inte nån form av bokklubb? Böcker är ju bästa grunden för diskussion. Annars gillar jag att resa, kolla på Netflix, laga vegomat & yoga. Skriv jättegärna till mig: [email protected]! Kram <3

    Louise 2017-10-15 21:25:40
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Mitt namn är Anna och jag är 25 år. Jag är en kreativ person som älskar att skriva, läsa böcker, fotografera och träffa vänner. Andra intressen som jag har är bland annat inredning, gamla hus, historia, litteratur, konst, kultur, träning, design och kläder. Jag letar efter flera nya vänner för lättsamt häng.

    Jag skriver skönlitterärt och har haft författardrömmar i hela mitt liv. Nu går jag en ettårig manusutbildning på avancerad nivå på en författarskola, där jag arbetar med manuset till min första roman. Det är fantastiskt roligt. I grunden är jag journalist och under de senaste åren har jag pluggat bland annat historia, litteraturvetenskap och kreativt skrivande. Jag älskar Instagram, att resa, att gå på museer och teater, och att café- och barhänga. Men främst är jag intresserad av att prata med, skratta med och ha roligt med människor.

    Hör gärna av dig om du vill ses! 🙂

    Du når mig på: annie_208_208(at)hotmail.com

    Anna 2017-10-15 20:13:38
    Svara
  • Hey girls!!!

    Jag är Sofia, en 32-årig färgstark kreatör som längtar efter spännande diskussioner om feminism, personlig utveckling, inredning, smink, kultur, andlighet, matlagning och blommor och blad. Jag söker dig med drömmar och driv, dig som vill skapa en mer innehållsrik vardag där idéer blir till kreativa, galna och energigivande projekt. Du som kanske vill skriva manus till en musikal med elektronisk musik, starta en podd om alternativa vägar till framgång, formge tokiga skulpturer och hålla utställning eller starta band fastän du inte spelar något instrumen ÄN. ?

    Jag befinner mig i någon slags gråzon där alla vänner bildar familj/bygger hus/planerar bröllop. Jag har lämnat livet som liknar det och bor nu själv i en tvåa utanför stan. Trots gråzonskänslan drömmer jag stort och njuter av insikten om att jag kan göra VAD JAG VILL. Så, vill du också drömma, skapa och prata prata prata: hör av dig så gör vi något kul ihop!!!! ??
    [email protected]

    JÖNKÖPING/VAGGERYD 2017-10-15 19:30:19
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej alla! Cecilia heter jag och vill gärna lära känna nya fina människor! Jag har nyss börjat ta upp mitt ritintresse igen vilket är väldigt kul. Tycker om att teckna med blyerts och tänka ut nya grejer jag vill rita. Bor i Hägersten i södra Stockholm.

    Annars älskar jag kläder, hudvård, upptäcka nya caféer, vin, konst, utställningar m.m. Kulturknarkare! Läser mycket böcker så vore roligt om du också gillar det!

    Nyss börjat med yoga och lite mindfulness, det är spännande!

    Kram!

    Mail: [email protected] eller cecilia bergengren på instagram.

    Cecilia 2017-10-15 13:36:03
    Svara
  • STOCKHOLM

    Halloj. Är 24 år och har bott i Sthlm hela livet förutom en sväng i Lund och en i Australien. Min största önskan är att träffa vänner som är lika intresserade av vin och mat som jag. Alltså intresserad på riktigt, typ har lite kunskaper om viner och gärna vill hänga och prova nya viner och kanske laga lite rolig mat och så. Men även öppen för andra vänskaper som inte involverar detta 😉 har pluggat mänskliga rättigheter och engagerar mig mycket ideellt, bor med sambo, vill inte ha barn, älskar katter, Harry Potter och Kent. Och mat och vin då. Gillar inte klubbar och hudvård. Släng iväg ett mail om ni vill hänga! Är väldigt bra IRL-vän men tyvärr dålig mailvän. Sandralily(at)live.se

    Sandra 2017-10-14 22:10:25
    Svara
  • KALMAR

    Hej! Malin, 25 år, feminist och gymnasielärare. Gillar te, choklad, teater, poesi, konst, hästar, vegansk mat och ääälskar historia. Gillar att diskutera feministiska teorier, varför historia är så viktigt i dagens samhällsklimat och att ha typ tusen projekt. Är en extrovert person och vill gärna träffa/hänga med någon likasinnad 🙂

    Känner du igen dig eller har typ samma intressen, skriv gärna! :))

    Mail: [email protected]

    Malin 2017-10-14 22:05:52
    Svara
  • GÖTEBORG

    HALLÅ!! Sam, snart tjugo. Skriver i hopp om att hitta nya bekantskaper(duh). Hm, vill beskriva mig själv på ett som lockar folk att skriva men vill samtidigt inte ljuga? Är glad men också ledsen ibland, impulsiv men också eftertänksam, är klar i mina tankar men samtidigt också väldigt kluven? Är någonstans mittemellan helt enkelt. Samma sak i livet mitt, inte så jäkla dåligt men inte heller så jäkla spännande. Vill ha spänning!! Skriv om du är sugen på en fika, öl, en promenix eller utekväll osv. OBS, är sjukt sugen på att resa så hit me up om du har några idéer på vart!! Är öppen för det mesta!! Hoppas du får en fin kväll, kram!

    MAIL: [email protected]

    Sam 2017-10-14 18:12:54
    Svara
  • älskar att du gör sådana här inlägg sandra!! så mkt potential till fina vänskaper <3

    . 2017-10-14 12:49:39
    Svara
  • LISSABON

    Häng med mig! Gillar böcker, vin, havet och kramar. Vi kan ta långa promenader och dansa bort natten tillsammans, blir fint, lovar. Är snäll och gosig, nyfiken och påhittig.

    Puss!

    [email protected]

    Rakel 2017-10-14 11:34:25
    Svara
  • UPPSALA/STOCKHOLM

    Hej! Amanda heter jag, 25 och har flyttat till Sverige efter 16 år utomlands. Så som ni kanske förstår har jag inte jättemånga vänner och det är väldigt svårt att träffa nya vänner när jag pendlar mellan Uppsala och Stockholm under vardagarna. Min största passion är miljön och hållbarhet och visst vill jag gärna träffa någon som delar detta med men ännu viktigare för mig är att träffa någon som gillar att ta ett glas och prata om det stora och lilla i livet. Jag älskar djur (har två rescue-katter), god mat och kaffe (är mat och kaffesnobb) kärlek och relationer och vill gärna återupptäcka Stockholm och Uppsala tillsammans med någon. Ser fram emot att prata med dig framtida vän!
    Kram!
    [email protected]

    Amanda 2017-10-14 11:26:06
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej!
    Jag heter Anna och är 25 år. Jag flyttade till Stockholm för två veckor sedan och vill gärna lära känna några snälla människor! Blev nyss klar arkitekt, så flyttade hit för mitt första ”riktiga” jobb på ett litet gulligt kontor i Gamla stan. Gillar kultur, böcker, löpning, kaffe, podcasts och att resa. Och älskar att ha långa diskussioner om djupa (och mindre djupa) saker! Skriv så hörs vi!
    [email protected]

    Anna 2017-10-14 11:21:58
    Svara
  • S

    Anna 2017-10-14 11:07:05
    Svara
  • LINKÖPING
    Hallåå! Jag är 22 år gammal och relativt nyinflyttad i linkan och tänkte se om det fanns någon här som skulle vilja hänga? Det bästa jag vet är detta: vitlök, djupa nattliga samtal, att skratta, laga mat (typ hacka saker är så terapeutiskt?), kolla på lite halvknäppa filmer alternativt gråtiga kostymdraman, ljusslingor, kramar, och så några grejer till! Jag är rolig och trevlig och en najs person med vettiga åsikter och tankar (hoppas jag), så skicka gärna ett mejl och bli min kompis om du skulle ha lust.
    elisabet.eb95(at)gmail.com
    Kram!

    Elisabet 2017-10-14 00:15:44
    Svara
  • STOCKHOLM

    Har längtat efter det här så länge nu! Flyttade till Stockholm för ett par månader sen från Finland (gullig dialekt utlovas) och har liksom inte lärt känna en enda person här än. Vilket är tråkigt såklart! Jag pluggar estetik på Södertörn, gillar att upptäcka Stockholm, prata om sex och relationer och Tinder, fika, kolla på friends i all evighet, gå på konserter och resa. Vill också lära mig dricka öl och längtar så himla mycket efter några att göra allt det här med. Tycker det vore jättemysigt om vi typ hade blivit ett litet gäng som hade setts? Men är öppen för alla typer av kompisrelationer såklart. Skriv jättegärna till mig på instagram (aurora.holm) eller på Facebook, Aurora Holm. KRAM

    Aurora 2017-10-13 23:49:10
    Svara
  • HELSINGBORG
    Hallå! Känns som om alla läsare av denna blogg är 25+ och inte intresserade av att lära känna en 19-åring som tog studenten i början av sommaren hehe. De enda självklarheterna för mig just nu är att jag vill resa en massa och att jag vill hitta personerna som jag kommer att minnas om 40 år. Just nu har jag tappat kontakten med nästan alla mina gamla vänner och bekanta (delvis självvalt) och jag har ingen aning om vad jag vill eller vem jag är eller vad man bör göra. Jag flyttar till Kanada i slutet av november och lär stanna där tills våren minst, i hopp om att hitta eller känna någon typ av meningsfullhet. Jag älskar musik och böcker och att titta på hjärnbefriade tvprogram. Gillar att äta sova lyssna prata och att hitta på saker, även de allra enklaste. Jag söker mejlkontakt fikakompis brevvän vad som egentligen, vill bara hitta någon utanför min krets och se hur det är att prata med andra människor!!!
    mejla magdalena.hamacek(a)hotmail.com

    Magdalena 2017-10-13 23:43:14
    Svara
    • Svar på Magdalenas kommentar.

      Hej! Jag heter Sylvia och är 19 år gammal. Just nu jobbar jag som lärarvikarie och pluggar två kurser på komvux. Annars tycker jag om att läsa, titta på serier, gå på museum, fika, promenera, träna och att laga mat, men är inte främmande för en utekväll heller. I övrigt funderar jag mycket på vad jag ska göra här i livet. Till våren är iaf tanken att jag ska börja plugga på juristprogrammet. Jag skriver väl också lite då och har i tankarna att vid tillfälle ta i det där och gå en skrivarkurs eller så. Hoppas vi hörs! [email protected]

      Sylvia 2017-10-15 21:34:46
      Svara
  • LONDON (& varlden)

    Heeej. Forra gangen jag gjorde detta fick jag inget svar sa nu kor jag igen. 🙂 Bor i London just nu (reser och flyttar mycket) och vill garna traffa nagon har for pubhang, marknader, museum och lite allt mojligt. 30 ar, valdigt glad personlighet men varit med om mycket, bra lyssnare, vegan, valdigt hundintresserad (varit hundfostermamma tidigare men tar nu hand om 2 olika hundar nagra ganger i veckan), lojal och varm som person (sager min kille som jag nyss gift mig med). Bott i 3 lander tidigare och flyttar till USA nasta ar. Vi kan ses och hanga eller bara snacka via whatsapp, mail eller dyl om det ar din grej, jag skulle garna hitta en riktigt bra van, och jag har markt att det ar riktigt svart som vuxen person sa jag ar valdigt oppen med hur vanskapen kan se ut. Jag jobbar hemifran sa valdigt flexibel nar jag kan ses eller horas 🙂 Inte sa jatteintresserad av nagon som ar valdigt valdigt extrovert och bara vill hanga i stora grupper, jag har mycket energi och ar social, men jag sparar liksom den energin till att umgas mer intensivt med de vanner jag har. Letar efter nagon med lite djup och som kanske inte alltid haft det latt och som vagar prata pa riktigt. Hors >> liljamarks @ gmail.com

    Lil 2017-10-13 23:42:43
    Svara
  • SUNDSVALL

    Hej! Jag heter Klara Li och är 18 år. Jag känner att det skulle vara så kul få träffa lite nya människor! Sundsvall och allt däromkring är nog inte så litet som jag många gånger tänker mig?
    Det jag har för mig är väldigt mycket skapande. Spelar i band och skriver musik samt andra texter. Sen går jag även i skolan och jobbar inom äldreomsorgen vilket jag älskar! Gillar för övrigt flummighet, äventyr och Kerstin Thorvall!
    Ses gärna och tar en fika eller går ut! Annars skulle jag gärna vilja hitta någon att prata skrivande med?
    Maila mig! [email protected]

    Klara Li 2017-10-13 23:26:31
    Svara
  • LONDON
    Hej! Jag fyller snart 25 och har precis fått reda på att jag får stanna kvar på drömjobbet och skapa festivaler året om, men har tappat bort mitt sociala festliga jag som jag hade när jag bodde hemma i Sverige. Har bara bästisar i Stockholm och tycker bannemig att nu måste jag ta tag i att hitta bästisar här också för att allt ska falla på plats.
    Vill så gärna ha sällskap på konserter, utekvällar, bio, veganmatsjakt, museirundor och allt annat som 20-plussare gör.

    Jag behöver mer fika och dans i mitt liv.
    Säg hej!
    [email protected]
    x

    Negin 2017-10-13 22:57:49
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag är 28 år och känner starkt att jag är behov av lite nya vänner. Med vänner som har flyttat utomlands, eller som man har växt isär med, så känner jag mig plötsligt lite ensam kvar. Har ett distansförhållande med min kille som bor utomlands, men är nu väldigt osäkert om det kommer att bli vi då ingen vill flytta på sig, egentligen.

    Så, skulle gärna träffa en ny vän/vänner att hitta på allt möjligt med. Gärna utgångskompisar då mitt gamla gäng inte är kvar i Sthlm längre. Gillar växter, choklad, vin, mat, musik, konst, kläder, hudvård, träning mm.

    Hoppas vi hörs 🙂

    [email protected]

    Cissi 2017-10-13 21:43:43
    Svara
  • UPPSALA
    Hej! Sandra heter jag, 24 år. Bor i Uppsala sen fyra (fem?) år tillbaka är från Stockholm men flyttade till Uppsala för studierna. Bor nu tillsammans med min pojkvän i en lägenhet men har innan des upplevt korridors livet! Har en kandidat i geografi och hållbar utveckling och läser nu min master i geografi. Förutom mitt passionerad intresse för landskap och jordmåner så är jag ett stort Dr. Who fan! Dessutom har jag en förkärlek för träning, rödvin, choklad och mat <3 Älskar dessutom att skriva och dela erfarenheter. Och livet som master student i geografi är lite ensamt. Har diagnosen grav dyslexi och dyskalkyli så om det finns någon annan där ute som vill dela upplevelser och erfarenheter av en funktionsnedsättning så nås jag på: [email protected] (eller om någon i Uppsala söker tränings kompis?)

    Sandra 2017-10-13 20:49:31
    Svara
  • BERLIN – 26 årig tjej i Kreuzberg söker kompisar till fest, caféhäng, konstutställningar och diverse äventyr. Gillar konspirationsteorier, prosecco och film. Hit me up!! [email protected]

    Patricia 2017-10-13 18:04:57
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej!
    Jag heter Karin och är en 33-årig tant med sambo och katt som bor strax utanför stan och för närvarande är tjänsteledig för att läsa upp gymnasiebetygen på Komvux så jag kan plugga Högskola senare.
    Mina främsta intressen är växter och böcker, men uppskattar även serier, målarböcker, vinkvällar och att fika.
    Är tjock, lat och bekväm så mig hittar du inte i löparspåret utan hellre i soffan med en kopp te.
    Skriv vettja!

    [email protected]

    Karin 2017-10-13 16:58:46
    Svara
  • MALMÖ
    hej!

    Vill du delta i en skrivcirkel där vi dricker vin och delar texter med varandra för att komma igång//fortsätta med skrivandet!! Inspirera varandra å peppa å våga ihop. Velat göra detta länge å tänker att många skrivsugna finns här!

    beso!
    Skriv till: [email protected] ?

    Agge 2017-10-13 16:44:40
    Svara
  • VÄSTERÅS

    Hej! Tilda heter jag och är 25 år. Jag är Västeråsare sedan milleniumskiftet, jobbar dubbla jobb, och fyller min fritid med hundpromenader, rödvin, Netflix och många kriminaldeckare. Förutom det så är jag intresserad av inredning, gå på teater/bio och att hänga på diverse fik för kaffepimpling.

    Jag är en relativt introvert person privat men älskar djupa konversationer om allt och ingenting, och kravfritt spontanhäng. Är inte så himla kräsen med vad för sorts kontakt det blir, så mejlkkompis, brevvän, fellow-Västeråsare, feel free att höra av er!

    Min mejl är [email protected]

    Kramar!

    Tilda 2017-10-13 14:41:46
    Svara
  • SMÅLAND

    Hej!
    Jag heter Helén, är 19 år och bor i en liten småländsk håla utanför Kalmar med min mamma. Har precis tagit studenten och läste samhälle, men är mer intresserad av allt som har med de estetiska ämnena. För övrig älskar jag att resa, läsa, umgås med vänner, träna och fika. Har varit i många delar av världens hörn och har som dröm att utforska mer och även att få skriva böcker. Utöver det har jag ingen koll på vem eller vad jag vill bli så har en slags kris just nu.
    Kan vara blyg i början och har enklare för att skriva än att prata först, men tycker om att lära känna nya människor.

    Min mail: [email protected]

    Helén 2017-10-13 14:27:11
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Julia heter jag och är 23. Ganska nyinflyttad i Stockholm, trivs så bra men tycker det är svårt att lära känna nya. Pluggat journalistik och nu modevetenskap, och när jag inte gör det gillar jag att dricka bubbel, resa, fina kläder, hänga på barer, gå på teater och bio och sånt, dricka kaffe, typ så. Vore SÅ kul att hitta fler fina att hänga med! Kanske kan bli ett litet tjejgäng?
    Skriv om du vill! <3 [email protected]

    Julia 2017-10-13 14:21:12
    Svara
  • GÖTEBORG
    23 år, är hyfsat nyinflyttad till Götet och skulle väldigt gärna vilja träffa kompisar här! Jag tycker om musik väldigt mycket (håller på att lära mig spela gitarr just nu, går sådär!!! men det går!!), true crime-serier och att prata om livets viktigaste saker över en öl eller typ tre!! Är annars en väldigt snäll person som tycker empati är superviktigt.
    Om någon känner sig sugen på lite öldrickande och att snacka om livets alla ting, så är det bara att skicka ett mejl. Min mail är: [email protected]
    Kramis!

    Emelie 2017-10-13 14:07:09
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej!
    Jag heter Beatrice (kallas gärna för Bea eller B) är 27 år gammal och bor på Södermalm i Stockholm med en fransk bulldog som heter Buddy, en siamese katt som heter Esther och min underbara skäggiga fästman Ry. Jag arbetar som pedagog på förskola och mitt arbete tar upp det mesta av min tid. För övrigt älskar jag att läsa också skriva, gå på middagsdejt (veg såklart!) fika, surra om livet och se tv-serier från 90-talet.
    Jag har bott i Stockholm hela mitt liv och älskar det! Har blivit bränd förut och har haft mycket svårt med tillit, men känner mig nu redo att lära känna nya vänner. Bara att ha någon att prata med, gå på yoga tillsammans eller helt enkelt bara fika. I’m easy!
    Min mail är; [email protected]
    Kram!

    Beatrice 2017-10-13 13:14:08
    Svara
  • UMEÅ
    Hej! Natalie heter jag, bor på 16kvm i Umeå och fyller 20 år om två veckor. Studerar Digital Mediaproduktion vid universitetet. Jag är intresserad av fotografi, animering, grafisk design men även att teckna och måla (om jag har någon talang är diskuterbart, men intresset finns där!!). Annars tycker jag om växter, hästar, kaffe, resa, rörlig bild, kaniner, smink, partaja, läsa böcker och säkert en hel del annat mer eller mindre intressant.

    min mail : natalieesseen(a)gmail.com

    Natalie 2017-10-13 13:04:16 http://nouw.com/natalieesseen
    Svara
  • UMEÅ!

    Jag heter Annie, är 25 år gammal och bor i Umeå. Jag älskar böcker, så om man vill diskutera böcker kan man alltid skicka mig ett mail. Jag letar nog främst mailvänner men är absolut inte främmande för att ses över en kopp kaffe.
    Just nu väntar jag på att det ska bli 2018, så att jag kan söka in på bibliotekarieutbildningen och äntligen ”bli något”, efter år på ett vanligt tradigt 9 till 5-jobb.
    När jag inte läser böcker hittar man mig oftast på ett café eller en någon krog med ett glas vin och eller kopp kaffe i goda vänners sällskap. Jag är rätt snäll också!

    anniepohland @ gmail.com

    annie 2017-10-13 12:29:44
    Svara
  • VÄSTERÅS

    Är nyinflyttad till Västerås och letar efter nya vänner! Tycker om allt möjligt men några intressen är att dansa, gå på konserter & museum, fotografera, måla/teckna, läsa eller bara sitta ner och prata över en fika. Hör av dig så hittar vi på något kul! [email protected]

    Anna 2017-10-13 11:37:17
    Svara
  • STOCKHOLM
    Jag är 21, singel och lite förvirrad. Pluggar på universitetet, bloggar och tycker det är så jävla kul. Men som alla andra 21-åringar vet jag inte riktigt vem jag är. Fick min borderlinediagnos fastställd för lite mer än en månad sen och är lite rädd också. Är galet livskär och skrattar ofta och mycket. Älskar svensk satir, typ lilla drevet och della monde! Tycker om att hjälpa gamla tanter med tunga kassar, läsa om ekonomi, gulla med djur, ligga i soffan och prata om saker jag inte förstår med min roomie. Jag är rädd för tinder och höga höjder. Jag vill prata med någon som kanske kan ge mig perspektiv och som jag också kan ge perspektiv till!!!
    Söker brevvän eller mejlkontakt eller fikakompis eller vad som!! Behöver bara röra mig ut från min krets lite, höra en ny röst typ.
    Mig kan man nå på [email protected]

    Linnea 2017-10-13 10:53:07 http://nouw.se/nikelinnea
    Svara
  • GÖTEBORG
    24 år, drömmer om Liam Gallagher ’95 och det klasslösa samhället, jobbar heltid och önskar att jag hade mer tid att resa. Bor med katt och umgås, efter henne, mest med min kille. Hade gärna haft fler vänner att hänga med, men *OBS varning* har nog lite anknytningsproblem och därför svårt att hitta vänner som jag verkligen klickar med, om ni fattar? Är annars lätt att hänga med, okrånglig (källa: jag själv), heelt ok kul, osv! Älskar: brittiskt 90-tal (musiken, modet, GRÄNSLÖSHETEN), tanter, eskapism, krukväxter, 60-talsporslin, allt som är gott i livet.
    Mail: cecilia.ylipaeae[at]gmail.com
    Hoppas vi hörs, haj!

    Cecilia 2017-10-13 10:47:05
    Svara
  • GÖTEBORG
    Jag har precis flyttat till Göteborg för att plugga och känner att jag verkligen behöver lite kompisar här!! Jag är 23 år och kommer egentligen från Helsingborg. Jag tycker om att gå på konserter/teater(nyss kommit på att teater är livets grej? SÅ himla kul att kolla på). Älskar att pyssla/måla/teckna och sjunga och dricka öl! Men är inte så himla kul att dricka öl själv så någon i närheten av Göteborg kanske vill göra det med mig? Skicka ett mail till [email protected] så ölar vi!! Kram <3

    Judith 2017-10-13 10:46:25
    Svara
  • BRISBANE
    Någon som kanske bor i Brisbane och också behöver en vettig (ehh) kompis att hitta på massa kul med?! Har precis flyttat hit och känner ca 2 personer, men skulle vara lite gött att hänga med någon annan svensk också!
    Jag är 30 bast, gillar hästar, fika, livemusik, träna, dricka öl, pizza, promenader, naturen, upptäcka nya platser/barer/restauranger och är öppen och har inga otrevliga åsikter. Släng iväg ett mail till sandra.e.bergman (@) gmail.com så hänger vi 🙂
    Puss!

    Sandra 2017-10-13 10:07:09
    Svara
  • GÖTEBORG eller någon annanstans!
    Medsyster/ Rumskompis/ Brevvän/ Distanspolare
    Hej! Jag heter Elisabeth, fyllde 21 år igår. Jag vill att det här livet ska kännas mer, att det ska hända mer, så nu gör jag det här bara fast jag inte vet vad jag ska skriva. Är småstadstjej – längtar efter att inte vara det. Bor alltså inte i Göteborg än, men vill flytta dit, har bara lite problem med att hitta någonstans att bo. Tänker så här med mitt inlägg: 1. Skulle gärna ha någon att maila med/ kanske träffa ibland som bor i gbg och som vill hänga när jag väl lyckas flytta. 2. Det kanske finns en minichans att någon som skrollar genom det här komentarsfälltet söker inneboende eller liknande i så fall: Här är jag! 3. Är du precis som jag en lite ensam och rastlös själ i detta avlånga land, hör av dig så kanske vi kan dela våra tankar, våndor och drömmar i små elektroniska meddelanden.
    Det här är jag —-> Skriver just nu på ett skönlitterärt prjekt (med stöd av distansutbildning). Gillar att ligga på sängen/ sitta på golvet i ett svagt upplystrum och skrika med till svensk pop. Tycker om böcker och att prata, prata, prata om viktiga saker.
    Hoppas vi hörs!
    [email protected]

    Elisabeth 2017-10-13 09:23:53
    Svara
  • PRAG/ annars UMEÅ

    HEEJ jag hänger i Prag och pluggar tills januari. Gillar: fika, hundar, bubbel, vara i naturen, i skärgården, hemmakvällar, träna, drinka, och lära känna nytt folk duh. Skulle himla gärna lära känna några fler här i Prag. (Annars i Umeå också iofs) Släng iväg ett mail så kan vi ta en fika eller kanske mer rimligt en öl.

    [email protected]

    Fanny 2017-10-13 09:13:01
    Svara
  • LULEÅ
    Hej! 25 år gammal tjej som precis flyttat in i sitt nybyggda hus, jobbar som IT-projektledare och klappar ofta på mina katter. Tycker om kaffe, vin, katter, promenader, inredning, smink, växter och böcker. Spenderar för tillfället största delen av min vakna tid med snickarbrallor på och skruvdragaren i handen, tillsammans med min fästman. Vi försöker bygga sånt vi aldrig trott vi skulle kunna göra, typ som ett garage. Söker någon att ta en kaffe med, eller bara snacka. Kan vara lite småblyg till en början, men när jag brutit mig ur skalet är jag faktiskt ganska trevlig om jag får säga det själv.
    Min mail: [email protected]

    Ha en fantastisk dag!

    Ida 2017-10-13 08:33:13
    Svara
  • STOCKHOLM- VARBERG

    Amanda heter jag, är 17 år gammal (snart 18). Jag är en tjej som älskar saker som dans, läsa böcker, dricka te, blogga, sitta och prata om allt möjligt. Ja listan kan bli lång. Jag går för tillfället sista året på gymnasiet på linjen barn och fritid. Efter gymnasiet så drömmer jag om att flytta ner till Varberg och plugga där och även bo där för livet.

    Om ni tycker jag verkar intressant så får ni gärna kontakta mig :
    [email protected]

    Ha en bra fortsättning på eran dag! ❤️

    Amanda 2017-10-13 07:59:55 http://www.devote.se/youarestrong
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Är nog något äldre än snittet här (är 35) och söker lite nytt folk att hänga med då jag inte lever samma liv som de flesta andra i min krets: med sambo, barn osv. Vännerna finns kvar men de har ju inte tid på samma sätt längre, vilket är helt okej förstås men jag saknar att hänga! Älskar att resa (gärna till Tokyo!), gå på konserter, laga mat och dricka vin, gå ut och dricka cocktails, gå på bio.. tja, vanliga grejer och jag vill göra det med dig! Jag har en älskare, längtar efter en hund, har många krukväxter och är social och wild at heart. Hojta till [email protected]

    Sanna 2017-10-13 07:43:31
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Anna, är 22 år, pluggar i Göteborg men bor i en mindre stad en timma därifrån ungefär. Gillar att dricka drinkar, kolla serier, pilla med fotoböcker och filmer, träna, ha myskvällar och allt däremellan! Mitt allra största intresse är dock att resa men på grund av kompisar/kille som är ointresserade har det blivit alldeles för lite av det. Hade varit så kul att hitta någon att dela det intresset med, någon att dra på spontanweekends med eller till och med resa jorden runt! Så hör av dig ifall du bor i Göteborgsområdet och tycker jag verkar helt okej, så kanske vi kan mötas upp på en fika eller drink! Min mail är [email protected]

    RESKOMPIS/KOMPIS GÖTEBORG 2017-10-13 07:41:23
    Svara
  • LONDON!

    Hej! Några Londonbor här? Jag heter Elin och har bott här sedan några år tillbaka, hade varit roligt att träffa fler vettiga och roliga människor in the big smoke. Till vardags jobbar jag inom reklam. Jag älskar böcker, film och kultur. Är ett stort fan av helgbruncher, långa restaurangbesök, pubhäng, spana på söta hundar i parker, dansa, och besöka gallerier. Vore jättekul om du ville hänga!

    Min mejl: [email protected]

    Elin 2017-10-12 22:36:18
    Svara
  • Söker ingen brevvän men tips, råd och pepp. Jag är 27 år och har inte haft ett riktigt förhållande någonsin. Hade typ pojkvän i nian men det varade någon månad eller två. Känner mig så sjukt ensam just nu, jag har en stor släkt och fina vänner där många håller på och skaffa barn, gifta sig och har pojkvänner sedan flera år tillbaka. Men inte jag… Känns verkligen som någon hugger en kniv i hjärtat varje gång någon frågar: ”Åh har du hittat någon?” Och blir liksom så tydligt att man är ensam även fast ingen av mina vänner eller så vill på något sätt vara elaka.
    Gått på några tinder dejter och haft lite flörtar men slutar alltid med att killen inte vill något mer. Många tröstar och säger att ”men bara du slutar tänka på det så kommer du hitta någon du gillar” vilket får mig att tänka ännu mer på det hela! Så vill mest bara höra om någon är i liknande situation och hur ni hanterar det eller bara allmän pepp på hur man inte ska börja fastna i ”det är nog något sjukt osexigt/tråkigt över mig” -tankarna. Kram på er!! 🙂

    Helen 2017-10-12 22:06:10
    Svara
    • Svar på Helens kommentar.

      Ytterligare en singel här! Kunde kanske vara kul att starta en liten singelgrupp på Facebook/messenger där man kan få skriva av sig lite? Har inte så många vänner som är singlar så hade varit skönt att få skriva av sig lite om konstiga dejter och knäppa sms ibland!

      Ännu en 2017-10-24 22:12:56
      Svara
    • Svar på Helens kommentar.

      Hej! Jag är också 27 och har heller aldrig haft ett förhållande, bara dejtat i några månader och sen har det liksom inte blivit något av det. Ibland längtar jag jättemycket efter att träffa någon och då kan jag samtidigt känna en stor sorg för jag kan nästan inte ens föreställa mig att det ens skulle kunna hända på riktigt för mig, för det har ju aldrig hänt tidigare.
      Precis som flera andra här har skrivit är jag också väldigt självständig och kanske är det så att jag utstrålar något som gör att jag inte känns som någon man blir ihop med? Jag vet inte.
      Jag försöker i alla fall inte att tänka och oroa mig för mycket för det. Kan också vara glad för att jag genom att aldrig ha varit tillsammans med någon blivit tvingad att klara av många saker själv. Tror att det har gjort mig starkare och modigare som person på många sätt och att jag liksom har blivit tryggare och bättre kompis med mig själv.

      En till 2017-10-14 12:09:55
      Svara
    • Svar på Helens kommentar.

      Här är en till 27-åring som inte haft något förhållande. Jag vet inte varför det aldrig händer något, rör mig ute bland folk men det är aldrig någon som är intresserad av mig känns det som. Alla potentiella partners verkar ha sjuka krav på hur en ska vara och se ut, helst go o glad och lite tacksam.. Kanske ligger det en undermedveten osäkerhet/rädsla för att bli sårad eller över förändringar som kan komma och som inte går att styra över (hej kontrollmänniska). Försöker att inte tänka på det allt för mycket och vissa dagar går bättre än andra, men ibland känns allt så hopplöst.

      Tänker precis som någon annan skrivit att jag kanske är för självständig eller är för inrutad i trygga rutiner.. Idag har hjärnspökena hur som helst varit hopplösa så jag behövde verkligen er idag när ensamheten började krypa sig in under skinnet. TACK ❤️

      En till här 2017-10-14 00:24:48
      Svara
    • Svar på Helens kommentar.

      Hej! Ville bara säga TACK för att ni skriver om detta, heller aldrig varit i ett ”riktigt” förhållanden utan fastnat i kk-liknande situationer. Känner mig så himla ensam i singel-träsket och som att alla andra går och blir kära till höger och vänster, och här står jag och hittar ingen jag ens vill testa med. Har inte heller något svar eller så, men ville bara säga tack till er för att ni skriver, och nej du är inte ensam med dessa känslor <3

      Också Singel 2017-10-13 23:39:27
      Svara
    • Svar på Helens kommentar.

      Hej! Jag är 27 år och har aldrig haft ett förhållande. Alltså förhållande som i ”hej, detta är min pojkvän”-förhållande. Har däremot dejtat och haft relationer med killar som (tyvärr haha) inte har velat blir ihop med mig, utan varit mer kk. Det SUGER. Längtar SÅ efter en varaktig relation. Tänker att det ibland beror på att jag är rätt självständig? Oh well, i don’t know. Tänker (och hoppas) att det finns nån där ute som vill bli ihop med mig. Har inga svar, utan tänkte mer bara säga att du inte är ensam! Kram!

      Också singel 2017-10-13 18:23:58
      Svara
    • Svar på Helens kommentar.

      Hej, har inget bra tips men alltså vill bara säga att du inte är ensam!! Jag är också 27 och har aldrig haft ett riktigt förhållande jag heller. Känner mig också på nått sätt sorglig och ensam fast jag vet jag inte borde. Jag har försökt att fokusera på andra saker här i livet, vilket jag är glad jag gjort! Typ som att flytta, byta stad osv. Helt enkelt gjort det jag känt för vilket kanske känns lite lättare när man är singel och inte behöva ha någon relation att ta hänsyn till. Men alltså jag vill verkligen inte vara ensam för evigt 🙁 Och nu har jag tröttnat, jag vill ha nån att ta hänsyn till, som jag kan tänka framåt med. Men helt lost i hur man träffar någon och hur man tar första steget när man är intresserad. Med det sagt du är inte ensam hehe <3

      Lovisa 2017-10-13 18:17:53
      Svara
  • STOCKHOLM
    Hejsvejsan!
    Är 24 år gammal/ung, ska bli sjuksköterska när jag blir stor (efter fem år i text/kommunikation/marknadsföring/osv-träsket – det gick inte så bra). Flyttade tillbaka till Sthlm i våras efter fem år spenderade i Eskilstuna med utbildning och identitetsbildande som huvudfokus (fast mest ha kul och ännu mer kul). Tycker om att snyggdansa och fuldansa på diverse rejv, kroppsutsmyckning (men inte så mycket kläder), lite undergroundkultur, yoga, titta på dokumentärer på svtplay, äta popcorn, äta gottans vegomat (stort intresse OBS OBS), gå i skogen, klättra.

    Tycker om att prata stora känslor, utsatthet, utbrändhet och allt det som skaver emellan. Vrider och vänder på det mesta.

    Har haft några små mejlkontakter som mest runnit ut i sanden, och sånt är ju trist det vore så kul att ha någon att skriva om sina vardagsbetraktelser med. Någon att skriva långa mejl till (eller varför inte handskrivna brev?!) och kanske ses på en fika eller två.

    (Söker för övrigt klätterkompis vid telefonplan!).

    Tack å bock
    [email protected]

    Caisa 2017-10-12 21:55:22
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Agnes heter jag och är 22 är gammal. Jag kommer från Skellefteå men har bott i Stockholm i en god månad nu och vill supergärna hitta nya kompisar! Jag älskar film och teater men går också gärna på museum eller konsert. Är smink- och hudvårdslover in i döden och tittar på sminktutorials varje ledig stund (nästan). Vore superkul att ta en bärs eller en kaffe! Min mail är [email protected]

    Hoppas vi hörs! 🙂

    Agnes 2017-10-12 21:46:22
    Svara
  • !!!MALMÖ!!!

    är du konstnär å vill göra projekt ihop med mig?????? 🙂 DET KLIAR I FINGRARNA
    jag gör musik/poesi/*konst*
    om vi klickar kan detta bli bra

    ~ [email protected] ~

    E 2017-10-12 21:17:46
    Svara
  • STOCKHOLM

    Tja! Är en tjej på 20 år som just nu studerar på Stockholms universitet. Jag läser kulturvetarprogrammet, och ja, jag är en liten kulturtant som gillar att gå på museum och utställningar ganska ofta. Biobesök, ta drinkar, fika, baka, myskvällar och läsa är några favoriter. Och ta långa promenader och bara snacka! Det är asmysigt! Jag är öppen för många konversationer och gillar att diskutera allt här i livet. Några nyckelord om mig själv; kostymdrama, potatis (i all dess form, muuums) och smink! Hör av er om ni är intresserade 🙂 Min mejl: [email protected]

    Hoppas vi hörs 😀

    Daniella 2017-10-12 21:14:20
    Svara
  • VISBY
    Hallå!!!! Har hamnat på Gotland då kärleken flyttade hit och jag, i all hast, bestämde att visst är jag ”äventyrlig” och rotlös nog att flytta till ett helt nytt ställe där jag känner exakt en person. Trivs med att prata om livets stora och små insikter, böcker, kärlek, filmer, platser, otippade fyllehistorier och allt annat som är viktigt och oviktigt!! Gillar att göra det mesta som att ta en kaffe eller ett glas vin, promenera lite, dansa eller göra olaga intrång på någons fantastiska tak. I övrigt är jag 19 år gammal och flyttar gärna tillbaka till Paris någon dag, drömmer om välutrustade kök och hundar mycket. Söker snälla människor generellt varesig de kan träffas någon gång för en fika här i Visby eller bara skicka lite brev ibland!!! Min mejl är [email protected] !!

    Emma 2017-10-12 20:43:28
    Svara
  • SAN FRANCISCO – ÖSTERSUND
    hej!! Jag bor i mega lilla Östersund men planerar att flytta till sf i januari (precis sökt skola där) (!!!!!!) kommer förhoppningsvis in osv! Gillar rödvin, dansa och prata om världsproblem, tex män. Har alltid plats för en vän till, eller kanske bara någon att skriva med. är 24 år btw. Take a chance on me, lovar att det blir kul! [email protected]
    Puss

    Evelina 2017-10-12 20:37:54
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Lisa, är 20 år och bor utanför Jönköping. Drömmer om att flytta härifrån och på något sätt bli min egen. Jobbar som (outbildad) mellanstadielärare (vilket jag älskhatar) och tycker om att fika, prata och titta på tv-serier. Mitt liv just nu är ganska stentrianmässigt och tråkigt och jag behöver VÄNNER. Alltså verkligen. Om du vill veta mer om moi så maila lisafranzen(a)outlook.com så kanske vi kan bli brevvänner du och jag!

    Puss och kram
    Lisa

    Lisa 2017-10-12 20:32:42
    Svara
  • PARIS
    För en månad sen flyttade jag hit för att jobba som au pair och jag stormtrivs, men hade inte tackat nej till fler kompisar. Jag gillar att hänga på barer, dansa på klubb, gå på konstutställningar, promenera, sitta länge på kafé och prata om saker som skaver. Blir så glad om du hör av dig till: miriam.lind(at)hotmail.se
    kompisar är ju livet <3

    miriam 2017-10-12 20:14:50
    Svara
  • ZÛRICH
    Hej! Jag ska göra en stor grej vid årsskiftet och flytta till Zürich tillsvidare! Jag känner absolut ingen som bor där. Jag flyttar ner med min man och mina två doggos som är typ hela mitt liv (alltså no joke). Jag söker någon i min egen ålder, cirka 30ish, som vill dricka bubbel med mig (nästan lika viktigt som mina doggos), gå på museum, shoppa, promenera, sitta hemma i mjukisar och kolla youtube-klipp, sätta sig på stans finaste restaurang och beställa 3-rätters osv osv. Alla säger det verkligen, men jag gillar allt. Från att stå och härja på nattklubb klockan 03 till att gå på konstmuseum.
    Min mail är: [email protected]. Ja, min fjortismail får duga den här gången..

    Charlotte 2017-10-12 20:06:34
    Svara
  • NEW YORK ✌?
    Vill gärna träffa fler kul personer i New York om det finns några bloggläsare här!! Jag är 26, bor i Williamsburg sedan ett år ungefär (Stockholm innan dess). Jobbar med sociala medier/marknadsföring. Gillar att fota, måla, gå på konstgallerier och vernissager, testa nya restauranger, dricka lyxiga drinkar i fancy barer eller billig öl på dive bars och hustak, laga mat, testa alla ostron-happy hours, bowla, gå på klubb eller event, strosa runt i parker, etc.

    Kan bli internetkompisar som tipsar varann om kul grejer i stan eller ses och ta en öl/kaffe och babbla om livet. Min insta är @shelleymulshine och min fb är på shelleymulshine.com – skicka ett DM på insta eller ett mail till [email protected] (PS. Extra kul om du sysslar med kreativa grejer – typ gör musik, fotar, bloggar, osv – och vill göra sånt ihop också.) ✨

    Shelley 2017-10-12 19:59:42 http://www.shelleymulshine.com/
    Svara
  • MALMÖ/LUND MED OMNEJD

    Hej alla! Jag är en kvinna, 21 år gammal som läser mitt första år på universitetet på ett ingenjörsprogram och har nyligen flyttat till Skåneland men är från mellansverige. Jag har en radikalfeministisk ideologi, så gender critical (kön är en materiell verklighet, könsroller är socialiserat) och totalt emot prnografi och prostitution. Vore kul om nån likasinnad läser detta! Och kanske till och med hör av sig. Är helt okej med distansvänskap också, är telefonsnackaren numero uno. Mina favvogrejer i livet är humor, musik, prommisar och poddar (helst i kombo), true crime, matlagning samt artiklar och diskussioner. Heaven on earth är att knäcka varsinn cider i solen, komma hem och laga mat med vin och musik på och snacka skit hela kvällen. Plugget tar upp mycket tid just nu men försöker socialisera lite mer. Kramar! /N

    Mejl: [email protected]

    N 2017-10-12 19:48:39
    Svara
  • Hej tjejer,
    Jag är en 32 årig tjej som väntar mitt första barn nu i januari. Det ska såklart bli jätte spännande men är så rädd att tappa bort mig själv, alltså Linda, mitt i allt vad bebis och det innebär. Så jag söker någon som jag kan dela mina intressen med och som gör mig till just Linda. Jag gillar design och konst, går hellre på konstmuseum än på bio och är barnsligt förtjust i sport. Så är något av detta även dina intressen skicka ett iväg ett mail så kan vi grotta ner oss i massa design, konst eller sport!

    Jag bor i sthlm men du kan egentligen bo vart som så länge vi delar intressen tänker jag!

    Min mailadress är; [email protected]

    Hoppas vi hörs 🙂

    Linda 2017-10-12 19:33:25
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag heter Sofia och är 17 år! Jag är: skämtsam (min humor rymmer ganska mycket sarkasm, bra för andra att veta kanske ;)), trevlig, social och snäll tror jag. Tycker om att äta mat, laga mat, chilla med vänner, parta med vänner, läsa, spela sällskapsspel(!!) och kreativa saker som att fota och pyssla. Juste, älskar att prata! Eller konversera kanske. Om nästan allt! Mat, politik, framtiden, barndomen, skvaller, böcker, mmmm allt sånt som man bara kan gräva ner sig i. Älskaree!!!!!!! Går på ett gymnasium i stan med inriktning sam-sam, så pluggar en del också, mycket görs ofrivilligt men vissa grejer är kul, typ samhällsvetenskap och historia!

    Min mail är [email protected]
    Hör jättejättegärna av dig om du vill! Fika eller prommis eller nåt sånt. Det blir nog kul 🙂

    Sofia 2017-10-12 19:05:12
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej allihopa! Matilda heter jag, är 21 år och är relativt nyinflyttad i Stockholm. Är från början från lilla Falun, men har bott i Melbourne och pluggat grafisk design det senaste året. Jag är mer eller mindre mitt i fasen med att bygga mitt lilla nätverk av kompisar i Stockholm, men det finns plats för många, många fler! Jag har nyligen fått ett heltidsjobb och behöver förgylla veckorna med att dricka vin, gå på museum, promenera, titta på serier, dansa natten lång, äta ute när lönen kommit etc etc. Vill du hänga på? Skicka iväg ett mejl! [email protected]

    P.s. bonuspoäng om du, precis som jag, tänker söka till Berghs och/eller Forsbergs och behöver pepp, för det behöver jag!

    Matilda 2017-10-12 19:00:33
    Svara
  • Hej. Jag är 32 år bor i en liten gullig tvåa på Södermalm. Typ ALLA mina vänner skaffade villa, vovve, volvo exakt samtidigt som jag o mitt ex separerade… O alla dom Finns kvar såklart men inte riktigt på samma nivå längre, behöver nytt blod! Jag tycker om rödvin, pasta, musik, resor, kubbnätter, spelkvällar och restaurangbesök. Säger ja till nästan allt som kommer min väg och behöver folk runtomkring mig typ jämt, då blir jag lugn. Nån som hamnat i samma situation kanske? Eller nån som bara älskar o ha kul o se till att saker händer! Vi gör nåt tillsammans. Kom igen. 🙂

    Jessica 2017-10-12 17:50:00
    Svara
  • TOKYO
    Hej! Jag är 25 år gammal o ska flytta till Tokyo me min pojkvän i Januari och undrar om det finns någon rolig som också befinner sig där och vill ses o hänga, kanske dricka umeshu o sjunga kareoke osv??
    Jag gillar vin, djur, musik, tv-serier o coola grejer!
    Just nu går jag konstskola så jag gillar även att hålla på med det! Målar mest.
    Känns som detta är en long shot men värt att testa då jag i princip inte känner någon i Tokyo.
    Min mail är [email protected]

    Alicia 2017-10-12 17:41:35
    Svara
  • JÖNKÖPING

    Jag är en 27-årig tjej som flyttar till Jönköping om 2 veckor pga nytt jobb. Vill gärna träffa nya vänner där så skriv till mig på [email protected] om du är sugen på att ta en öl eller fika!

    Jag är glad och social med blandade intressen och gillar allt från att dricka öl och kaffe till att åka skidor, läsa böcker, klättra. Har rest mycket och älskar det.

    Camilla 2017-10-12 17:29:27
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hejhej
    Jag heter Jana och är snarton. Jag älskar (dör lite för) att skriva, laga mat, politik, resor, mänskliga rättigheter, musik, film och allt som hör kulturen till. Hade en sommar bestående av surfing och tågluffande, så om det är något du/ni skulle vilja veta mer om är det bara att fråga. Jag älskar att prata, ba vara och att umgås med andra.

    Jag härjar på Instagram under namnet ”janaynays”, men för dem som är old school är min mail ”[email protected]”.

    Jana 2017-10-12 17:24:31
    Svara
  • Hej!
    Jag söker en brevvän som vill skriva om sorg och hur man hittar tillbaka till något slags liv igen. Min mamma har dött och hon var min allra bästa vän. Nu känner jag mig halv och väldigt ensam. Jag önskar att jag hade någon som är/har varit med om något liknande för att inte bara vara den som blir tröstad jämt utan kunna dela tankar, dikter, fina ord, tårar, och allt vad det nu kan tänkas vara, med någon som är med om något liknande. Även om vintern är på väg behöver det inte bara bli mörker och elände hoppas jag.

    Och vem är jag då?
    Jag bor i Stockholm men behöver inte nödvändigtvis träffas. Jag är 24 och försöker leva ett vuxenliv. Det går sådär.

    Mejla mig
    [email protected]

    E ? 2017-10-12 16:46:50
    Svara
  • TORONTO

    Hejsan! Mitt namn är Madde, och jag är just nu ute på mitt livs största äventyr hittills: jag är helt ensam i Toronto, och varken jobbar eller studerar utan bara LEVER. Jag har bott här i en månad nu, och har en månad kvar. Om det är någon som också är här hade det varit askul att hänga! Jag gillar vitt vin, kaffe, parker och att prata feminism, psykologi och böcker. Är även relativt extrovert och gillar att hitta på nya saker. Har för närvarande även en blogg där jag skriver dagligen om vad jag hittar på härborta, som du kan kolla in om du vill!

    Maila mig på: madde-kul (at) hotmail.com om du är pepp!

    Madde 2017-10-12 15:54:16 https://madintoronto.wordpress.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!