tv-serier jag följer i oktober.

Då är det dags för oktobers inlägg med vilka serier jag följer denna månad. Massa bra grejer! Tips kommer lastat fellow serienördar:


Ozark

Började kolla på Ozark till slut efter tjat av vänner och bekanta. MYCKET spännande serie i Breaking Bad-anda om pengatvättande med Jason Bateman i huvudrollen. Såg klart alla avsnitt igår. Lite ledsen över det. Finns på Netflix.


Ebbots ark
Ebbot Lundberg drar runt med en stor båt i Göteborgs Skärgård och sjunger covers med olika svenska artister. Så mysigt detta med estetik hämtat från Wes Andersons Life Aquatic. Finns på SVT Play.


Better Things

Denna und-er-bara serie har äntligen kommit ut med sin andra säsong!! Handlar om en ensamstående mamma med sina tre döttrar och det är så jävla bra bara? Roligt, sorgligt, massa hjärta, feministiskt. Se. HBO Nordic.


Vår tid är nu
Drama på SVT som handlar om en finare restaurang under efterkrigstiden i Stockholm. Kärlek, drama, pengafifflande, bråk, relationer etc etc. Välskrivet och väldigt snyggt. Två avsnitts har släppts hittills, tycker mycket om serien hittills.


Curb Your Enthuiasm
Säsong 9 ute nu! Hade först ingen aning när jag köttade alla de första åtta säsongerna i våras att en nionde skulle komma nu till hösten. Så otroligt praktiskt. Serien är en semi-fiktion och handlar om och spelas av Larry David, skaparen av Seinfeld. Handlar om hans liv i LA som pensionerad serie-writer, hans vänner (kändisar) och saker han irriterar sig på. HBO Nordic.


Crazy Ex-Girlfriend

Andra säsongen av den märkliga serien Crazy Ex-Girlfriend finns nu på Netflix. Tipsade om den förra hösten om någon kanske minns? Humor-och-musikalserie som handlar om en advokat som flyttar över hela USA för att stalka en snubbe. Lättsmält, färgglatt och ganska roligt ibland. Perfekt söndagsserie.

?

Undrar vad för kul jag kommer följa i november! Jag gissar framförallt på BACHELOR.

Fler serietips? Kolla in inläggen:
TV-serier jag följer i september.
TV-serier jag följer i augusti.
TV-serier jag följer i juni.
TV-serier jag följer i maj.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Alltså Stranger things….!?!??!?!?! SÅ BRA

  Elin 2017-10-18 14:54:01
  Svara
 • jaaa tagga bachelor!!!! bästa ju

  annamariaa 2017-10-17 13:43:23 http://annamariaa.blogg.se
  Svara
 • Big little lies ?

  S 2017-10-17 10:06:33
  Svara
 • Sandra! Snälla kan du ge dina bästa ”komma över x tips”
  Är inne i en manisk jävla period där jag vill ringa honom varje minut, ibland står jag emot, ibland inte.
  Detta TROTS att han bara sårar mig om och om igen..
  hur tar jag mig ur det här?!?!
  ❤️❤️❤️

  Mikaela 2017-10-16 22:28:44
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Radera numret, ta bort honom på alla sociala medier, lägg blockering på messenger (även om du kan ta bort den så tar det lite tid och du hinner sansa dig).

   Jag bestämmer mig för att ”om jag fortfarande vill ringa i morgon kan jag göra det då”. Nu är jag på ”om jag fortfarande vill kontakta honom i november gör jag det då”. Det tar sig alltså…

   Åsa 2017-10-17 14:29:18
   Svara
 • Och jag är fast i How to get away with murder och Rectify.

  Lisa 2017-10-16 21:14:02
  Svara
 • Jaaa på vår tid är nu! Tror den blir succé! Själv kollar jag om Glee. Finns inget mysigare än att sträck kolla en lååång serie tycker jag. Speciellt en favorit som Glee, såg den för så länge sedan(och har ej sett dem senaste säsongerna) så tänkte att det var den perfekta serien nu när höstmörkret börja komma in<3

  Julia 2017-10-16 21:04:35 http://nouw.com/juliaembretsen
  Svara
 • Better Things låter som en serie i min smak ska kolla upp den :D.

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-10-16 20:56:01 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Har du kollat Skam? Du kanske har gjort det för länge sedan, men såg inte när jag kollade dina gamla inlägg. Noora är ju en gudinna, precis som du Sandra <3 Att kolla Skam o att läsa din blogg och dina böcker är meningen med mitt liv just nu.

  Amanda 2017-10-16 20:07:17
  Svara
 • Hej Sandra! Först: tack för en otrolig blogg och för att du är du.
  Vidare: jag har ett problem som jag länge har försökt tampas med och som jag hoppas att du kan försöka bringa mig lite insikt i/råd kring, alternativt om någon gullig människa i kommentarsfältet läser och vill svara (ja jag är för feg för att offentligt skriva ut i 925-gruppen).

  Jag gjorde slut med min pojkvän för nästan exakt ett år sen och har sedan dess fortsatt tänka på honom väldigt mycket. Vi hade varit tillsammans i cirka 1 och 1/2 år men känt varandra sen vi var 14 (jag är 21). Jag hade känt länge att han inte förstod mig, att jag kände mig liten i hans sällskap och ständigt var den som sökte bekräftelse i relationen. Ärligt förstod jag inte ens att han älskade mig på riktigt förrän jag gjorde slut. Sedan dess har vi hörts från och till. Cirka tre veckor efter vi gjort slut träffades vi igen men jag kände fortfarande att jag stod fast vid mitt beslut. Cirka 5 månader senare försökte vi inleda en KK-relaion (dumt, jag vet) och cirka två månader senare började jag träffa en ny kille. Detta förhållande tog dock slut (vi va tsm i 4-5 månader) och jag och mitt ex fick nyligen kontakt igen och sågs i helgen och sov tillsammans.

  Jag är otroligt kluven till hela situationen då jag tänker på honom cirka jämnt och någonstans känner i kroppen att det är han jag ska vara med. Samtidigt har han blivit sårad och jag märker att han nu håller sin distans till mig – vilket är förståeligt. Har du (eller någon annan här) erfarenhet kring att göra slut och sedan ångra sig? Är det normalt att det kan bli såhär och att man kan tänka på personen ett år senare (på det sättet)? Jag har så otroligt svårt för att veta vad detta betyder, dvs om jag de facto vill ha tillbaka honom eller om det snarare är ”hela grejen”. Kommentarer som att jag får skylla mig själv som gjorde slut och är självisk undanbedes då jag har hört detta och vet om det. Hoppas ni kan ge mig lite insikt i detta! Kram och puss.

  H 2017-10-16 19:50:56
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Hej! de som säger att du inte kan ta tillbaka o inte har rätt att ändra dig är ju helknasiga! Människor ändrar sig precis hela tiden. Vi utvecklas och det som var rätt en tid är inte det för evigt, det kan vara paus och bli rätt igen. Personligen försöker jag ta avstånd från kärlek, förhållanden,kk relationer o sånt. Men det beror på att jag mår dåligt pga en massa skit. Så vill bara säga, är han dålig för dig så förtjänar du bättre. Du förtjänar nån som får dig att känna dig som den gudinna du är, för alla kvinnor är gudinnor. Kram!

   Amanda 2017-10-17 01:06:44
   Svara
 • Haru gett upp GoT nu?

  N 2017-10-16 19:18:23
  Svara
 • Men alltså vad händer med PH?? Kristian är ju med och är suuuperkär

  Josefin 2017-10-16 19:06:06
  Svara
 • HALLÅ du måste ju kolla på the deuce! james franco x2 (!!) i 70-taligt new york! hbo nordic!

  Kristin 2017-10-16 19:05:51
  Svara
 • ÅÅÅH äntligen Crazy Ex girlfriend s2! Som jag väntat på den. Är heltokig i den där galna serien 😀

  LisaMarie 2017-10-16 18:26:56 http://lisamariesvarld.blogg.se
  Svara
 • Åh! Kanske kan nån hjälpa mig. Din beskrivning av Better Things påminner mig om en (brittisk?) serie som gick på tv (SVT?) när jag var liten (född början av 90-talet). Tror att det också var en ensamstående mamma (jag tror med henna-rött hår) som var lite bohem eller hippie typ och ganska frånvarande, med två döttrar. Vill minnas att deras hem var färgglatt och att det var pärldraperi på nån dörr, att dom älskade varandra mycket och stod upp för varandra men att det alltid var nån sorgsen underton. Mamman kanske hade nån sjukdom, kanske deprimerad eller bipolär, jag minns inte. Vet nån vilken serie det kan va!? <3

  x 2017-10-16 18:04:22
  Svara
 • Förstår inte grejen med Better Things? Har bara kollat ett avsnitt men tyckte det var så tråkigt och intetsägande att jag inte orkade kolla mer. Någon som tyckte samma och sen att det blev bättre?

  Gabriella 2017-10-16 16:36:18
  Svara
 • Själv är jag helt fast i Homeland just nu 🙂

  Jeanette 2017-10-16 16:30:42 http://nouw.com/jiathomsen
  Svara
 • Ja! Vad kul med säsong två av crazy ex..! Tack för tipset att den kommit och tack för en bra blogg

  Linn 2017-10-16 16:27:10
  Svara
 • Är det bara jag i hela Sverige som kollar på Madam Secretary? Den är sååå himla bra ju 🙂

  anna 2017-10-16 15:58:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!