Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 42.

Paristemat på denna blogg fortsätter.

Eller är det så mycket ett Paristema som kanske ett Parislängt som fläckar av sig här kanske.

Bestämde mig förra veckan för att i mars, då drar jag till Paris i en månad minst. Hyr en lägenhet, skriver bok och dricker rödpang.
Så får det bli.

Jag känner mig redo nu för att lämna Stockholm en stund. Kanske inte så långt bort som till Sydkorea, men Paris ligger ju bara några timmar bort.

Och nä, det kanske inte är något världsomvälvande att dra till dit några veckor, men den varma känslan inuti när jag tänker på det är det ultimata beviset på att jag börjar komma tillbaka till min egen person som jag förlorade en stund.

Men ännu är det oktober och inte mars.

Det ska bli 16 grader idag? Bra jobbat hösten.

pic source.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • That’s a good idea! Paris is closer to home so you won’t feel so isolated and you have friends there!

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-10-16 21:52:34 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Flyttade till Paris för 5 veckor sedan – bästa beslutet. Idag är det 26 grader och sol och jag sitter barbent lutad mot en vägg och läser din blogg <3

  miriam 2017-10-16 15:50:07
  Svara
 • sandra, såg en film igår som jag tror du skulle gilla, om svallvågorna efter franska studentrevolutionen 1968. mycket cigaretter som röks vid öppna fönster, unga vuxna med konstnärsdrömmar osv. efter revolutionen heter den, eller aprés mai på franska. hett tips!

  Sara 2017-10-16 15:27:07
  Svara
 • fan vad fint, att du är på g tillbaka. grattis till det och till paris, det låter som en optimal månad minsann.

  Elsa 2017-10-16 14:34:54 http://elsaherlitz.blogg.se
  Svara
 • Åh Sandra blev så glad för din skull av detta inlägg. Så glad att jag blev tvungen att lyssna på Fransk indiepop och nästan grina på väg till mitt 8-17 jobb (som jag sagt upp mig ifrån & lämnar för en mer flexibel & stressfri vardag med mer resor om en månad!). Är så glad att man får följa din vardag och inspireras av dig. Kul att du hittar tillbaka till ”ditt jag” sakta men säkert. Det är en bra känsla. Stor kram.

  Petra 2017-10-16 12:47:16
  Svara
 • som gammal new yorker (10 plus years) numera boendes i barcelona får jag klara NYC vibbar i paris.; shabby, lortigt, djävligt dyrt, men trevlig stämning, gillar mixen av folk, många jänkare (en i synnerhet som mitt hjärta håller kär) du borde kolla upp möjligheten att byta lgh sthlm-paris, går säkert att fixa.

  alex 2017-10-16 10:22:28
  Svara
 • Världens bästa känsla är det, när man liksom gör revansch mot sig själv. 2016 var mitts livs absolut skitigaste år men ändå satt jag där på ett flygplan ett par dagar innan nyår och var iväg 8 månader alldeles på egen hand. Känner verkligen igen mig i det där att hitta tillbaka till sin egen person igen. Det är stort. Vi klarar vad som helst!

  Maja 2017-10-16 10:06:17
  Svara
 • Tycker faktiskt att det är världsomvälvande och inget att trivialisera. Jag hade verkligen behövt omvälva livet lite och bara dra. Enda problemet – råkade bli s.k. vuxen tyvärr och skrev på ett kontrakt där det stod 100 (egentligen 10000000)% och tills vidare, och även om det är bra på sina sätt så saknar jag känslan av att kunna dra när jag vill. Pengar finns men ej dagar. Förr kunde det vara tvärtom, men kände mig ändå mer fri på den tiden..
  Vilket jäkla dilemma med livet va? Låter så bra med Paris och en lya och bara orden och processen. Ha det så jäkla gott där, ska bli fint denna blogg ska go french ett tag 👌🏼 Bye Sandra-Dee

  Nina 2017-10-16 09:17:57
  Svara
 • Det låter helt underbart, välkomna våren i Paris, vad kan vara bättre än det?

  Agnes Åberg 2017-10-16 09:01:57
  Svara
 • Åh, Paris!

  Josefine 2017-10-16 06:46:17 http://www.hudifokus.se/
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!