Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lördag: våfflor, dans och hemmafest.

saturday.

I lördags vaknade jag och gräddade våfflor till frukost för att jag hade visst slut på bröd. Åt med ost och apelsinmarmelad och läste Green Kitchen Stories nya kokbok som jag fått på posten.

saturday.

Sedan hängde jag runt hemma tills det var dags att göra sig fin för eftermiddagen och kvällen. Hade fredagens klänning även på lördagen, varför ändra ett vinnande koncept.

saturday.

Det var sexton grader ute så man kunde ha knästrumpor och skinnjacka.

saturday.

Vid femtiden gick jag till Babylon för att möta upp Michelle som var hemma i Stockholm. Många har undrat var hon tagit vägen, hon bor i Kenya sedan tre år tillbaka ungefär. Har startat upp ett klädmärke där!

saturday.

Vi catchade upp och jag åt kumminost till middag. Den är så god.

saturday.

Efter middagen gick jag hem till Viktor och Siri för lite cava och förfest.

saturday.

Och när klockan slog lagom tid för festligheter begav vi oss in i Gamla Stan.

saturday.

Petra fyllde år och hade hemmafest, hurra!

saturday.

Det var så bra uppstyrt med ljus, pynt, högtalare, rökmaskin och allt kalasrelaterat.

saturday.

Devi var där exempelvis.

saturday.

Och jag, Martin och Alexandra.

saturday.

Viktor och Henrik spelade skivor.

saturday.

Och vi dansade och minglade omkring.

saturday.

Isfacklor och ja må hon leva 🍰

saturday.

Låt varje lördag resten av livet vara en stökig lägenhet med alla mina kompisar ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Så gott med våfflor!

  Karin B 2017-10-21 20:24:59 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Nominerar härmed Siri och Martin till inlägget om dina vänner som vi vill veta mer om!

  Linda 2017-10-20 18:00:46
  Svara
 • SÅ FIN KLÄNNING *dör*. Vart kommer den ifrån? Känner att jag behöver den i mitt liv! :))

  Petronella 2017-10-20 13:38:39
  Svara
 • Hej Sandra, tänkte på en sak, angående att du har så himla torr hud. Ett supertips som helt förändrat min hud är att använda jojobaolja som återfuktande produkt. Alltså snälla prova det, jag är helt frälst. Hoppas det funkar lika bra för dig som det gjort för mig! Jag hittar min på Life. Kram!

  Emma 2017-10-20 00:01:40
  Svara
 • Alltså FÖRLÅT att jag skickar killar jämt men killfredag är ju det bästa och vill bidra så mycket det GÅR

  https://media.giphy.com/media/10oxrFIr3pswec/giphy.gif

  https://zippy.gfycat.com/AnimatedNastyBluefintuna.gif

  https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2014-01/enhanced/webdr03/6/7/anigif_enhanced-buzz-20660-1389010905-0.gif

  https://media.giphy.com/media/101QMrbYjdEf4s/giphy.gif

  http://78.media.tumblr.com/3793c97643e2d6d7b899d84af3de1900/tumblr_nzq65aSoid1sao7l9o1_400.gif

  Sara 2017-10-19 21:25:48
  Svara
 • Så fin bilden från Gamla stan är :). Älskar såna där gränder.

  Jag hade en Pixi-bok som liten om en tjej som bodde där husen stod så tätt att de lutade sig mot varandra. Hon stod där i mitten av två hus minns jag. Jag läste den där boken om och om igen, förmodligen gick den sönder. Men hur som helst, så fort jag ser eller besöker platser med gränder och hus som står så där tätt (även om de inte är lika tätt som i boken) blir jag 6-7 år igen och läser Pixiboken :D.

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-10-19 21:11:56 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Älskar våfflor! Brukar ofta bara äta dem med sylt men jag ska testa att också äta med marmelad och ost på, det lät riktigt gott! Älskar din blogg.

  victor

  victor 2017-10-19 19:11:05 http://nouw.com/98v0
  Svara
 • Men hallå?! Kenya! Hur spännande?
  Vill ju veta mera!
  Hur ser hennes liv ut där? Varför Kenya?? Osv!
  Om hon vill berätta, kan du inte skriva ett inlägg?
  Intressant med någon som inte flyttar till Lissabon, Berlin eller London ju!

  R. 2017-10-19 19:05:38
  Svara
  • Svar på R.s kommentar.

   Håller med! Hade vart kul om hon kunde skriva ett gästinlägg eller om du hade en Q&A med henne om hennes vardag i Kenya!

   Sandra P 2017-10-20 13:58:29
   Svara
 • Tycker om hur självklart du skriver om att bo själv. Det är ju egentligen inget konstigt, väldigt många som gör det, men det brukar antingen beskrivas som helt deprimerande eller också som något ”gud vad skönt, EGENTID”. Men dina inlägg om detta bara är, det är väldigt befriande

  Jennie 2017-10-19 18:35:28
  Svara
 • hej Sandra!
  Jag är snart 24 år och ska på mitt livs första bal i vår. Jag vill såklart ha på mig en magisk klänning eftersom 1. jag älskar klänningar 2. det är min första bal 3. ska dit med en kille som jag är dödskär i (och han är tydligen det tillbaka, galet??)

  Men var 17 hittar jag drömklänningen?? Har tittat på nelly, na-kd, ellos, zalando, bikbok, gina tricot, cubus, mango, zara och känner liksom uppgivenhet? Hittar bara taighta fodralsaker. inget magiskt alls. Den ska vara en sån där skir sidendröm som skriker lana del ray och helst inte kosta över 1200 kr! Pussar, du e bäst

  A 2017-10-19 18:04:13
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej A
   De magiska klänningarna hittar du i vintagebutiker! Allra roligast är ju att gå och leta och känna och prova i fysiska butiker, men har du ingen bra sån i närheten finns det mängder av vackra gamla (eller nyproducerade som ser gamla ut) drömklänningar på nätet! Prova till exempel att söka på ”vintage prom dress” och se vad som dyker upp … Jag lovar att du kommer att hitta något helt magiskt! Kram!

   Camilla 2017-10-20 12:30:45
   Svara
  • Svar på As kommentar.

   Asos kanske! Där finns många långklänningar och oftast billiga. Annars kanske Cos eller & Other Stories har något

   Anna 2017-10-20 09:08:16
   Svara
 • fy tusan vad mysigt och så himla fin du var.

  Rebecca 2017-10-19 17:43:20 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Ser underbart ut! Men fattar inte hur ni orkar festa så mycket. Jag fyller snart 25 och klarar inte av att festa varje helg längre, för att inte tala on flera dagar i rad, haha… Jag blir helt enkelt så trött och seg av det och då dricker jag inte särskilt mycket per tillfälle. Har du några tips? 🙂

  Anonym 2017-10-19 15:59:47
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Var ni så mycket piggare när ni var 19 då? Tonåringarna i mitt liv sover till kl 2, kollar på teveserier, snapchataf eller vilar på sina lektioner och tycker det är ansträngande att gå ut och sätta sig i bilen. Tror det är en fråga man vill orka på tiden man inte festar och hur man prioriterar. Samt lite vana. Många 30-åringar som inte festar orkar ju sköta trädgårdsland eller ta hand om bebisar. Så orken verkar ju ändå finnas där 😉

   Tove 2017-10-19 19:57:39
   Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   +1!!! Mvh 32-åringen som knappt pallar dricka alls längre pga vill må bra😅

   MK 2017-10-19 18:43:17
   Svara
   • Svar på MKs kommentar.

    Haha, en 30-åring till som inte orkar festa (mer än vid valda tillfällen) för att orka med annat. Är nog mina prioriteringar som har ändrats med åldern 😉

    Rebecka 2017-10-21 09:16:19
    Svara
 • Åh Michelle! Har saknat na. Hon är bäst <3

  h 2017-10-19 15:49:14
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!