Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 43.

Tom vecka utan möten.

Om jag fick bestämma helt fritt hur jag skulle tillbringa min vecka önskar jag mig att jag läser böcker på morgnarna, skriver på förmiddagarna, tar en lång promenad på luncherna och bloggar och svarar på mail på eftermiddagarna. Sedan hem, laga middag (pasta!) och kolla på serier.

Egentligen är ju det där min frilansformel alltid. Det är så tanken är att jag ska lägga upp mitt liv varje vecka året runt, men på något vänster lyckas jag alltid fylla veckan med sjuttioelva möten och så tar dagen slut.

Inget dränerar kreativiteten så mycket som möten. Ett av mina nyårslöften till 2018 ska banne mig bli att ha tre-fyra helt människofria arbetsdagar i veckan. Klämma ihop mötena på en och samma dag istället.

Gud vad detta blev ett tråkigt inlägg om möten bara? Mö-te. Till och med tråkigt ord.

Jag åker till London på lördag. Det blir fint.

❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Apropå bilden; har du sett 500 days of summer igen? Kommer ihåg att du skrev att du aldrig skulle se den igen och blev nyfiken. Tack för bra blogg!!!

  Elin 2017-10-23 19:54:03
  Svara
 • Hej fina Sandra!
  Jag har en fråga till dig, och jag hade verkligen behövt din eller dina läsares hjälp. Hehe. Min pojkvän fyller år i november och jag kan för allt i världen inte komma på vad jag ska ge honom i present. Jag har rätt ont om pengar som student och han är inte särskilt intresserad av materiella saker som kläder/accessoarer, vilket de flesta andra bloggar tipsar om. Behöver tips på personliga, kärleksfulla och påhittiga presenter! Han är typ mitt allt. Vill göra något fint. Någon här kanske har tips på något gulligt de gjort någon gång?

  Och puss för att du driver Sveriges typ enda äkta blogg, och för att vi får lov att tro att vi känner dig! Kram och peace

  Elsa 2017-10-23 19:15:16
  Svara
 • Waaaoo, ha det så kul i London! God’s Own Junkyard är en höjdare om du inte varit där: http://res.se/blogg/londoncalling/2016/07/18/gods-own-junkyard-och-walthamstow/ och såklart Columbia Road, som så många tipsade om – Sunday Roast på puben The Royal Oak som ligger där är supergott, och de har en restaurang på övervåningen.

  Cajsa 2017-10-23 14:22:05 http://www.res.se/blogg/londoncalling
  Svara
 • Åååh London!

  Josefine 2017-10-23 09:17:55 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • Åh, vad ska du göra i London? Hur länge är du här? Kände spontant att jag skulle vilja bjuda dig på en kaffe eller ett glas vin nånstans (men förstår att du säkert har andra planer på g för hela vistelsen, såklart!). Kram!

  Lisa 2017-10-23 08:52:07
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   jag är där med min mamma ett par få dagar så kommer tyvärr inte hinna ses! kram!

   sandrabeijer 2017-10-23 09:11:10
   Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Om ni går till Columbia road en söndag så gå efter klockan 3 för det är så SJUKT mycket folk – ska man inte köpa sig en monstera på blomstermarknaden så är det inte värt att trängas så till den milda grad alltså i min mening. Om ni är i dom krokarna så kan jag verkligen rekommendera detta (PER-FEKT al dente pasta med ett par italienska morfäder som lagar maten i ett öppet kök): http://www.campaniaandjones.com
    The Dove i närheten på Broadway Market är bäst för avslappnat eftermiddagspub-häng en söndag tycker jag.

    Trevlig resa, kram!

    Yasmine 2017-10-23 11:30:14
    Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Inga problem – hoppas det blir en finfin resa! Här får du två söndagstips i alla fall, om agendan inte är helt spikad ännu:
    Afternoon tea i fantastiska Barbican Conservatory (obs endast söndagar) – betongdjungel i ordets rätta bemärkelse
    Columbia Road Flower Market (rekommenderar lunch på Brawn) – tror även de har någon sorts Dia de los Muertes-event på lördag

    Lisa 2017-10-23 10:32:01
    Svara
 • Danskarna är experter på effektiva och korta möten. Älskade det när jag jobbade i Köpenhamn! Kortaste mötet jag hade varade typ 5 minuter. ”Vad ska vi göra? Okej bra. Så säger vi så. Hej då. Ha en bra dag!”. Ungefär så. Värst var det i Sydafrika. Det kan bli en timme försenat för att någon chef ”ska iväg lite snabbt”, vilket inte fungerar på en kontinent med ”African time” = allt tar hundra år. Sedan visar det sig att mötet bara innehöll någon information som lika gärna hade kunnat skickas ut via mail. Fast de använder ju inte mail heller. Bara whatsapp… *himlar med ögonen*

  Christine's Stories 2017-10-23 08:41:47 http://finest.se/christinestories
  Svara
 • ÅH. Vill avsluta alla veckor med London. Och The Smiths ❤

  Lotta 2017-10-23 08:36:36
  Svara
 • åh <3 har själv ingen London-resa i sikte så ser extra mycket fram emot att kanske få följa med dig på ett hörn – älskar denna stad, tröttnar aldrig <3

  nicolina 2017-10-23 08:35:17
  Svara
 • Det är så många tomma ord som sägs på möten…och så mycket tid som går

  A 2017-10-23 08:00:42
  Svara
 • Jobbar på kontor, en sådan där byråkrat, och inget gör mig lyckligare än mötesfria dagar! 🙂 Så skönt att få jobba på i lugn och ro, och själv välja när man vill ta en liten paus. Kanske lyssna på radio i bakgrunden. Värsta dagarna är de med flera möten med bara en halvtimme/timme mellan. Man hinner inte göra något vettigt under den tiden och sen är dagen borta. Idag – inga möten! Hurra.:)

  Linda 2017-10-23 07:59:32
  Svara
 • I feel ya 💕

  Alexandra 2017-10-23 07:55:16
  Svara
 • Får man fråga vad alla möten handlar om? Vad är det för människor du har möten med? Är genuint nyfiken pga uppenbarligen inte så bra insatt i ditt yrke då..

  Elvira 2017-10-23 07:30:29
  Svara
 • Mö-te. Kommer uttala det så nu för evigt ❤ Utdraget och tråkigt. Mööö. Tee.

  Ami 2017-10-23 06:10:27
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!