vi bygger en perfekt dag av det som har varit.

Vaknar och det är
july in stockholm
Fredag och sommar.

Går upp och äter
new york.
Krispiga kycklingvingar, lemonad och klibbigt kokosris. Råkar vara sugen på just det.

Klär på mig och väljer
june
Helrosa denim och snörskor känns rätt idag.

Går ut och träffar
cap d'antibes
Milla!

Vi bestämmer oss för att
saturday
Åka båt med min familj. Puttrar runt längs med Djurgårdskanalen och kollar på får och brats.

När det är dags för lunch
italy
Tar jag mig en sväng förbi Italien för en vongole.

På eftermiddagen
tokyo.
Möter jag upp Alexandra för lite shopping i Tokyo.

tokyo.
Vi promenerar runt i Shimokitazawa och hittar perfekta saker vi absolut inte behöver men verkligen behöver ändå.

När kvällen kommer byter jag om till
midsummer's eve
Finklänning.

Och åker till
new york.
New York

Till middag
new york
Äter vi pasta på Gemma’s uteservering.

och sedan
new york.
Hänger jag på ett tak med massa kompisar

Vid 02
friday
Drar jag till Trädgården och dansar med massa guldisar

Och det sista jag gör innan jag somnar är att
new york
Käka lobster rolls såklart.

⭐️

Klart slut med en pangtorsdag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • hate to break it to you Sandra men du e också en brat

  emilia 2017-10-27 19:56:02
  Svara
 • Alltså vilken fin bild på dig på balkongen. Minns när de skorna var nya. 🙂

  Lina 2017-10-27 14:38:10
  Svara
 • åhhh drömtorsdag!!

  maria 2017-10-26 18:58:20 http://www.nouw.com/mariacharlotte
  Svara
 • Kul inlägg! Älskade det, blev så peppad på livet! 😀

  Josefine 2017-10-26 14:34:37
  Svara
 • HAhah! ”kollar på får och brats” Ibland är det svårt att skilja dem åt… :0

  emblas.se 2017-10-26 13:52:25 http://www.emblas.se
  Svara
 • Sandra, jag har läst din blogg ett tag och tycker du verkar vara en sån jordnära person. Behöver få höra dina tankar om en sak…om vänskapsproblem. Saker jag är less på är:

  – Personer som bara bryr sig om sina egna känslor, liv och behov. Så länge man bor i samma stad och ses är allt okej, men så fort man börjar drömma om att flytta en timma bort för att plugga eller jobba så stöttas inte det. Har en vän som aldrig kommit och hälsat på mig under ett års tid i min nya lägenhet trots att jag hälsar på henne varje gång jag kommer hem. Vet inte om hon kommer göra det heller, det var som att vänskapen för henne försvann när man inte bodde i samma stad. För mig är vänskap liksom att stötta varandra i deras val, lösa saker tillsammans och inte nedvärdera andras drömmar. Varför skulle man inte vilja mer än det bästa till sin vän?

  – Personer som inte kan hantera konflikter. Ska man ta upp en konflikt med dessa eller ska man vara en tyst mus? Jag tror på att man ska vara öppna om saker och ting och att konflikter är en del i en nära relation. Liksom ett bevis på att vi berättar våra innersta känslor till någon för att vi litar på att personen ska värdera vänskapen. Att konflikter är till för att lösas och att man kompromissar när det är en relation som är värdefull.

  – Passivt aggressiva personer. Ena stunden är det frid och fröjd och andra stunden har de varit tjuriga och otrevliga i flera månader. När man försöker reda ut vad man har gjort för fel säger dom att det inte är någonting, men ändå så snäser de av en så fort de kan. Moment 22? När man sedan börjar gå vidare med sitt liv kommer de tillbaka och skickar massa hjärtan och säger att de saknar en.

  Det är så svårt att leva med såna här vänskaper och jag vet ärligt talat inte om jag orkar det mer längre.

  Trött tjej 2017-10-26 13:22:08
  Svara
 • hej Sandra! har du nåt bra tips på hur man håller vita tygskor vita? har nästan exakt likadana som på rosa-denim-bilden men dom är inte så vita längre vilket är väldigt synd.. ps. älskar din blogg, puss&kram

  Bella 2017-10-26 12:06:13
  Svara
 • Åh kul inlägg!

  Anna 2017-10-26 09:30:03
  Svara
 • idag blir en superbra dag för idag skriver jag kontrakt på mitt nya jobb!

  Daniella 2017-10-26 09:15:32 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • Älskade det här! Idag blir en pangdag trots att jag precis åt havregrynsgröt till frukost 🙂

  Jonna 2017-10-26 08:46:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!