Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hur jag känner mina kompisar. del 1.

Jag frågade er vilka kompisar ni var nyfikna på hur jag kände!
Det var typ alla 😳
Här kommer en första del. Utan någon inbördes ordning.
Jag kommer ej skriva en roman om folk för då kommer jag aldrig slutföra detta kompisprojekt pga skrivkramp!!

midsummers eve
saturday.
LIZZIE
Lizzie och jag har känt varandra sedan alltid känns det som? Var tvungen att fråga henne hur vi lärde känna varandra egentligen. Det var genom Filip när vi var arton-nitton ungefär. Vi hängde på samma förfester, gick på samma indieklubbar och hånglade med samma popsnören typ.
Sedan dess har vi hängt! Lizzie flyttade till USA samma år som jag (2010) men stannade desto längre. Sedan ett par år tillbaka är hon tillbaka i Stockholm men man vet aldrig när hon rymmer igen.

joakims birthday party
saturday
VIKTOR
Viktor och jag lärde känna varandra när vi var sexton år genom Joakim. Vi sågs på hemmafester och klubbar och jag var ganska kär i honom en stund som sjuttonåring, men det gick över sen : ). Vi blev mer kompisar än bekanta i tredje ring när vi båda upptäckte att vi hade typ samma musiksmak och gillade samma indieklubbar. Ganska länge hängde vi oftast i samband när vi båda var med Joakim men efter att jag flyttade hem från New York 2013 har han blivit en av mina närmaste vänner.

spring party
nina and anton's wedding.

JENNY.
Jenny och jag lärde känna varandra 2007 när jag började jobba som copywriter på reklambyrån Garbergs där hon jobbade som receptionist. Det var ganska många på Garbergs då som alla var under 30 år och singlar och vi blev ett tajt kompisgäng som än idag going strong. De åren formade nog allas våra liv på många sätt. Nu jobbar varken Jenny eller jag med reklam något mer (Jenny jobbar med TV) men hon bor ett stenkast bort från mig och vi ses iaf minst en gång i veckan.

the party for jenny and matilda
nina's bachelorette party.
NINA.
Nina lärde jag också känna 2007. Hon jobbade som planner på Garbergs och tillhörde också det där fina lilla gänget. 2010 flyttade jag och Nina till New York tillsammans och jobbade som kreativa partners på en byrå i några år. Vi var även roomies i en liten lägenhet på Lower East Side. Nu doktorerar Nina på handels och har bebis och man och bor också ett stenkast från mig!!

petra and devis party
friday.
ELSA.
Elsa och jag lärde känna varandra när Elsa var 18 och jag var 20. Våra pojkvänner var bästisar med varandra. Så när vi sågs då sågs vi mest i egenskap av ”flickvännerna”. Sedan när vi gjorde slut med dom gick vi två på kompisdejt på Riche och sedan dess har vi hängt! Behöver inte vara svårare än så faktiskt.

Fortsättning följer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Vad roligt att läsa, jag blir alldeles varm. Kompisar <3

  Susanne 2017-10-28 07:57:34
  Svara
 • Åldersångest, har du någon sådan? Kan du inte skriva om det?

  Anonym 2017-10-27 18:39:57
  Svara
 • så kul inlägg!

  Josefine 2017-10-27 13:08:13 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • När e d killfredag igen?????????

  Amanda 2017-10-27 13:02:35
  Svara
 • Jättenyfiken på Gustav, han verkar vara en Underbar person, en sådan vän man skulle vilja ha i sitt liv. Berätta om honom. Tack för bra blogg

  Andrea 2017-10-27 11:39:27
  Svara
 • så himla fint.

  Rebecca 2017-10-27 10:16:28 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Sandra! Tycker du fortfarande om Vår tid är nu? Jag har blivit lite besatt, tycker denna serie är FANTASTISK! Och Calle med sitt krulliga hår och valpögon tillsammans med Nina får mitt hjärta att slå fort. Känner du, eller någon annan, likadant??! Ingen i min närhet förstår hur bra det är 🙁

  Moa 2017-10-27 08:28:59
  Svara
 • såååå koselig <3

  anja 2017-10-27 07:26:44
  Svara
 • Finfina kompisar! 👌🎉 Har du massa olika kompisgäng eller blandar ni er och hänger allihopa? Jag har tre kompisgäng, helt separerade från varann och ibland blir jag lite nyfiken på vad som skulle hända om de möttes 😍

  Ami 2017-10-27 06:12:28
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!