Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min torsdag: promenader, grapefrukt och tryffel tryffel tryffel

thursday

I torsdags vaknade jag med nåt mörkt i bröstet och det är ju inte så kul men det är som det är. Man får ruska om sig, klä på sig och gå upp ba. Såg ut på detta vis!

thursday

Min mamma hade varit i deras hus i Frankrike över helgen och tagit med sig grapefrukt från träden till mig! Så fint. Åt en till frukost. Plus mackor och ägg.

thursday

Fick två pressbud som var meant to be: hårspray från Maria Nila (min tog slut samma morgon!) och trådlösa headphones från Urbanista (hade köpt ny telefon dagen innan!).

thursday

Vid elva var det dags att ge sig ut i världen.

thursday

Jag promenerade in till stan. Denna kyrka som jag glömt bort namnet på är så fin.

thursday

Jag gick till Löfbergs Kafferosteri och fikade, drack lakritskaffe och läste bok. De har utomhusannonser just nu med ett schema där olika personer fikar olika tider så kan man komma och säga hej. Inte för att någon kom men det var mysigt ändå. Plus lakritskaffet är ? ⭐️

thursday

Sedan hem igen. Åt en favoritlunch i språnget: slevenkaffe och double cheese.

thursday

Väl hemma jobbade jag från soffan i vardagsrummet och åt godis.

thursday

Samt började packa inför London.

thursday

Fint skareva.

thursday

Vid halvfemtiden var det dags att bege sig ut igen.

thursday

Jag åkte till Östermalm och mötte upp min lillebror Jack!

thursday

Han var min dejt för ett event vinet Barolo Flori höll med tryffeltema. Rödvin och tryffel vad mer kan man begära.

thursday

Vi blev serverade tryffelpopcorn när vi kom.

thursday

All denna tryffel och lite till skulle vi käka!!

thursday

Det var fyrarätters sittande middag och vi var kanske runt femton personer? Väldigt mysigt. Jag och Jack satt mittemot Damon och Michaela.

thursday

Blev serverade soppa på trumpetsvamp och tryffel, vit tryffelpizza och kyckling med potatis, smör och tryffel. Så. najs.

thursday

Avslutningsvis: tryffelbrie!! Vid det här laget hade mitt morgonhumör helt vänts om.

Tänk vad lite tryffel kan göra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Jag hade kommit om jag hade vetat! Dröm att fika med dig.

  Rebecka 2017-10-31 13:00:20
  Svara
 • Mmm vill också vara bloggare

  Josefin 2017-10-29 20:44:11
  Svara
 • asså vilken extraordinär matdag! är mest impad över lakritskaffet

  Elsa 2017-10-29 20:22:20 http://elsaherlitz.blogg.se
  Svara
 • lite random kanske men vill tacka för att man får göra en verklighetsflykt när man läser din blogg bla när man är i en sån mittimellanperiod där man varken orkar göra något pga utmattning (gick in i väggen i våras) men är så uttråkad och alla vänner flytt till större städer. det får en att fatta att det går att leva normalt. får inte den inputten från någon annanstans annars.

  emmq 2017-10-29 18:54:42
  Svara
 • Så fint när en dag börjar tuff och slutar glatt 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-10-29 18:15:52 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Middag med tryffeltema lät ju inte äckligt precis. ?

  EMMA•MARIA 2017-10-29 17:51:57 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • konstrasterna från dubbel cheese till lyxig tryffelmiddag, det är ändå det härliga på något sätt. Det har på senaste varit en sån snackis om tryffel känns det som.

  Ha en trevlig kväll
  Victor

  victor 2017-10-29 17:45:40 http://nouw.com/98v0
  Svara
 • Vilken fin dag det blev!

  Kyrkan är S:t Jacobs kyrka. Min farfar var organist där i hela 43 år och införde de lördagskonserter som hålls än i dag. 🙂

  Anna, New York - My Bite of the Big Apple 2017-10-29 16:14:22 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • Vill tipsa om den smarta och charmiga dramaserien Ung och lovande på SVT Play. Norsk serie om tre 20-åriga tjejer i Oslo. Mkt bättre än namnet antyder. Lite som Skam, lite som Girls och helt tjejfokus. Enda downern (som såklart inte är en liten sak) är att alla är vita. Synd på svinbra, fin och underhållande serie om att va ung och självkritisk och dejta killar med allt trubbel som följer med det. Tror att många som följer denna blogg skulle gilla den.

  Hej 2017-10-29 14:33:35
  Svara
 • Hej!
  Jag blev lämnad av mitt livs störstakärlek för två veckor sedan. 6,5 år av lycka delade vi och plötsligt gick han från att säga att han älskar mig mest och massor och vill flytta in med mig när han återvänder från sitt utbytesår, till att göra slut. Mitt liv vändes upp och ner, jag förlorade förmågan att agera normalt och plötsligt är jag tvungen att stå helt själv i den här otrygga världen. Han var underbar på så många plan, och jag var liksom fortfarande kär efter så många år. Nu vet jag inte om jag någonsin kan eller vågar älska igen och det gör mig ännu mer olycklig. Hur gick det för dig när du blev lämnad förra året? Har du varit kär sedan dess? När var du över honom eller arbetar du på det ännu? Jag behöver allt stöd som finns, så om du kan svara blir jag överlycklig <3 hur acceptera att det som var meant to be tydligen inte var meant to be

  Ledsen 2017-10-29 14:10:54
  Svara
 • tryffelbrie låter ju som nåt som saknats i mitt liv alltför länge?

  Ulrika 2017-10-29 12:35:01 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • Yummy!!

  Anna 2017-10-29 11:55:49
  Svara
 • Det kanske bara är jag, men jag tycker du och Michaela är så lika! Det är något med era röster och sättet att prata. Har tänkt på det så länge, haha.

  Klara 2017-10-29 11:55:07
  Svara
 • Det ser ut att vara i Kungsträdgården? Isåfall är det St Jacobs kyrka. ?

  Sofia 2017-10-29 11:47:44
  Svara
 • att man ens fortfarande kan tycka om ngn som ha skvallrat runt typ hela stockholm vad du berättade för denne, om ditt och ditt ex förhållande, när du behövde prata ut.

  jen 2017-10-29 11:02:12
  Svara
 • Åh snälla snälla Sandra, var har du fått tag i John Greens bok i svensk upplaga? Finns den redan att köpa?
  Om inte- hade jättegärna velat adoptera den när du läst klart❤️
  #hängivenJohnGreenFangirl

  Mia 2017-10-29 10:50:42
  Svara
 • Mysig dag?

  Mikaela Gustafsson 2017-10-29 08:38:36
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!