Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

beslutsam och redo att köra.

-
Jag har ett nytt läppstift från Lush som jag är lite fascinerad av. Det är nämligen så oerhört matt utan att torka ut (hittills), bisarrt pigmenterat samt håller i tusen år?

-
En sak vi dock kan börja med att försöka förtränga är namnet: Beslutsam – redo att köra
Eller så förtränger vi det inte alls. Kände mig exempelvis tvångstvungen att skriva det som rubrik till hela inlägget

-

Tog på läppstiftet på morgonen kl 10.00 och här är tolv timmar senare.

-
Ursäkta är lite tipsy på dessa bilder. Men jag har alltså inte bättrat på läppstiftet. Har då druckit kaffe, käkat skagenröra, ätit paj, druckit rödvin, druckit öl, ätit en boeuf bourguignon, samt rökt x antal cigg. Sjukt ju?

-
Det enda det inte höll upptäckte jag någon timme efter de förra bilderna var hångel. Var eh röd från näsan och neråt. Men ska ni inte trycka ert ansikte mot någon rekommenderar jag er att vara redo att köra (lol).

Ha en fin måndag, kram från London <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Min fästman är rädd om mitt läppstift när jag har det på mig ute, ger mig bara jättelätta och försiktiga små pussar. <3
  När vi kommer hem kan det ju smetas ut, vem bryr sig 😀

  E 2017-11-03 11:33:13
  Svara
 • Tips alla som är intresserade av det här läppstiftet. Alla läppfärger och ögonskuggor i den här typen av flaska utgår ur sortimentet snart för att göra plats för nya sminkprodukter (men de kommer inte lanseras på ett tag). Så passa på att fynda de här stenbra läppstiften så snart som möjligt i närmsta Lush-affär eller online (kom till Götgatan om ni vill hänga med mig).
  <3

  Katarina 2017-10-30 22:02:19
  Svara
 • Så fin färg :D. Älskar rött på läppar, haft det i många år :D. Tror jag ska kolla upp denna faktiskt om den sitter så bra :D.

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-10-30 21:00:12 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Du som älskar att hångla, hur går det ihop med rökning? De flesta killar jag känner HATAR kvinnor som röker och jag som feströker ibland kan ha sån ångest för man luktar skiiiit i munnen efter en cigg och det är ju inte alls najs…hur gör du?

  Julia 2017-10-30 20:58:41
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Wtf gör precis som du vill. Idiotkillar som HATAR tjejer som röker?! Vill en hångla så göre bara.

   Amanda 2017-10-31 07:32:39
   Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hångla med killar som också röker,
   ta ett tuggummi,
   skit i vad andra tycker
   är ju sällan någon som bryr sig.

   Anna 2017-10-30 22:47:17
   Svara
 • Hjälp Sandra!
  Kan inte du göra en tinder-guide? Skaffade tinder för två dagar sedan och jag har ingen aning aning om vad jag ska ha för bio, vad man ska skriva om man skriver först, hur många bilder ska man ha och HUR vet man om killen bara vill ligga eller faktiskt är intresserad? Så mycket frågor!!! Förstås finns det ju inga bestämda svar, men det verkar som att du fått hångla så mycket på senaste, du verkar ändå ha koll!!
  Kramis❤️

  Anonym 2017-10-30 20:23:35
  Svara
 • Har typ alltid undrat hur folk hånglar med läppstift?? Eller ens pussas bara lite. Tänker att det är jobbigt om man är på fest eller ute och random hånglar upp någon.. Är ju lättare om man bara är själva hemma, då gör det ju inte så mycket ifall man blir lite röd, haha. Men ändå, om jag var singel skulle jag nog inte ta på mig läppstift av den anledningen att det verkar så problematiskt 😉

  Jenn - forever abroad 2017-10-30 20:15:05 https://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Viktig fråga; brukar du tandtråda tänderna?

  Jessica 2017-10-30 19:47:03
  Svara
 • Jag vill veta hur personen du hånglade med såg ut efter hånglet med läppstiftet 🙂

  Malin 2017-10-30 19:15:59
  Svara
 • Men herregud vilken kass översättning!? Varför har de inte kvar det engelska namnet bara? Det heter ”Decisive – Ready to rock.”

  Li 2017-10-30 18:57:20
  Svara
 • Hahaha, älskar att min tanke vid den näst sista bildtexten var MEN HÅNGEL DÅ? Och så fick jag svar på det lite längre ner 🙂

  Klara 2017-10-30 17:20:41
  Svara
 • Lush är bäst! <3 Har dock inte testat deras läppfärger, ska göra det nu!

  EMMA•MARIA 2017-10-30 17:14:48 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • Halllåååå?!? Lyssnade på dig i ”Kapitalet” idag. Så himla bra ❤️

  Johanna 2017-10-30 16:40:49
  Svara
 • Hej Sandra,

  Hur kommer man över någon egentligen? Han är inte mitt ex men… vi träffades under en längre period och vi gillade varandra. Sen höjde vi båda murarna och allt blev ett spel. Det slutade med att jag raderade honom på sociala medier. Jag trodde jag skulle komma över honom då. Det gick inte, alls. Nu har det gått två månader och jag försöker ta upp kontakten igen, det funkar inte direkt. Jag måste nog bara komma över honom. Men hur gör jag? Det blev bara värre när jag raderade honom överallt. Tänker på människan h e l a tiden.

  /Emma

  Emma 2017-10-30 15:57:26
  Svara
 • Underbart inlägg! Läppstift, London och hångel <3

  Maria 2017-10-30 15:47:13 http://www.langtudepalandet.dk
  Svara
 • Alltså FRÅGA som så ofta comes to mind: avskräcker inte läppstift potentiellt hångel?? (Obviously not för din del) men tänker så ofta på det och avstår då läppstift FAST jag älskar det??
  Finns det något hångelsäkert läppstift där ute? Eller är det bah att tänka ”äh”??

  Lili 2017-10-30 15:24:44
  Svara
  • Svar på Lilis kommentar.

   Har aldrig märkt av att ngt hångel skulle utebli pga läppstift, brukar tänka ”äh” och kanske yppa nåt om ev kladdrisk ifall den andra har ömtåliga kläder lr så. Meh tänker att läppstift är bäst å för min del, isf ett ”nödvändigt ont” som hångelpersoner får take lr leave så att säga. // läppstiftsperson for life <3

   H 2017-10-30 18:25:46
   Svara
  • Svar på Lilis kommentar.

   Jag drar mig lite för att hångla om jag har läppstift (pga jobbigt med kladd), men tycker inte det verkar som killar bryr sig/tänker på det innan 😉 (från ett hetro-perspektiv)

   Elin 2017-10-30 16:24:07
   Svara
 • Kul att du får hångla!!!! <3

  Sophie 2017-10-30 15:24:18
  Svara
 • Så snyggt läppstift!

  Josefine 2017-10-30 15:09:44 https://daystyle.se/
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!