Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 44.

Hej gullisar.

Det är höstlov. Okej inte för mig, men vecka 44 finns för evigt inpräntat i mitt huvud som höstlov. Samma gäller för vecka 9 som sportlov för denna Stockholmare.

Man kan ändå säga att jag har lite höstlov för jag är i London. Reser hem i morgon. Vi har haft över femton grader i helgen, kan inte tänka mig något flådigare. Vill ni följa mig i realtid finns jag som vanligt på mina insta stories och filmar mat och mig själv i provrum typ. Annars kommer bilder på bloggen snart förstås.

Vad som händer mer den här veckan kommer jag ärligt inte ihåg och min mobil ligger och laddar på golvet och jag ligger nerbäddad i en säng så orkar inte kolla.
Men på lördag! På lördag ska jag ha halloweenfest.

Längtar så mycket. Maskerader är så kul.
Dessutom har jag väntat sedan april 2016 på att använda min utklädnad, men ingen jävel bjöd mig på någon maskerad. Så jag fick fixa en själv.

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Det gulliga är att det heter LÄSLOV nu. Världens bästa lov!

  Ebbs 2017-10-30 17:20:08
  Svara
 • Hallå där bloggare och icke-bloggare! Nu söker Vardagskrönikören nya gästskribenter. Gillar du att skriva och är bra på att reflektera över vardagen, då är du perfekt för Vardagskrönikören. Låter det kul? Lämna i sådana fall en kommentar på hemsidan eller på Vardagskrönikörens Facebook-sida (samma namn), så kontaktar jag dig.

  Om du vill ha inspiration kan du gå in och läsa veckans senaste gästkrönika ”Inget ljus utan mörker”, så får du en bild av hur en vardagskrönika kan se ut.

  Ha det,
  Vardagskrönikören!

  Vardagskrönikören 2017-10-30 14:23:00 http://vardagskronikoren.blogg.se/
  Svara
 • Hej Fantastiska Sandra!
  Jag är så sugen på att läsa vilka bloggar du följer nu för tiden, tänker att du har bra smak och jag behöver inspiration. Jag vet att det finns en sådan kategori men en uppdatering hade ju varit fint. Behöver absolut inte vara ett sånt mastodontinlägg som senast!! Hoppas du gillar tanken. Puss<333

  Frida 2017-10-30 14:07:06
  Svara
 • Sandra! Eller vem än som kan tänkas hjälpa mig med detta.
  När du visade upp din hall för några år sedan hade du en så fin tavla med alla Beatles låttitlar på hängandes på väggen (http://sandrabeijer.se/2015/05/27/min-hall/). Då tänkte jag inte mer än att ”åh, så enkelt men fint!” Nu igår kom jag att tänka på tavlan igen för jag har plötsligt världens finaste människa i mitt liv som ÄLSKAR The Beatles. Hade varit en så perfekt julklapp att hänga i vårt nyblivna hem. MEN, Wonderwall där den fanns förut verkar vara nedlagt och Google är inte till någon hjälp med att hitta postern. Vet du eller någon gullig läsare kanske vart jag kan hitta den någonstans!? Eller är det kanske någon som sitter på en poster som ni kan tänkas sälja!?

  Puss och kram och evig tacksamhet för hjälp! ✨

  Josefi 2017-10-30 10:58:46 http://brickroad.blogg.se
  Svara
 • Hittade den här freshly inkommen på asos och tänkte på dig: http://www.asos.com/asos/asos-denim-fitted-shirt-dress-in-midwash-blue/prd/8324699?clr=midwashblue&SearchQuery=&cid=2623&pgesize=204&pge=0&totalstyles=799&gridsize=3&gridrow=1&gridcolumn=3

  G 2017-10-30 10:27:58
  Svara
 • Åh, är det kläderna från Tokyo? Så skoj!

  Ulrika 2017-10-30 10:21:19
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!