spellista: novemberfavoriter.

Nu är det spellistedags!
Har knåpat ihop en lista om 25 låtar jag lyssnar på allra mest just nu. Lite nytt, lite gammalt, lite sorgligt, lite dansant.

Lyssna och följ här:

NIOTILLFEM. NOVEMBER 2017.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Så tacksam för din blogg som är så arbetad och proffsig och innehållsrik. Att man får ta del av det gratis är verkligen det vackra med internet. På ett personligt plan är jag som fellow trettio plus och singel så glad för att du visar var skåpet ska stå med fortsatt lust till fest, resor och allt det där som försvinner lite runt omkring en i vår ålder. Hjältinna är du! Om jag fick önska ett inlägg så skulle det vara intressant att se hur din tidsplan har sett ut när du skrivit dina böcker. Liksom i stora drag. Drömmer som så många om den där romanen och plöjer intervjuer med författare men det är aldrig så många praktiska frågor kring skrivandet som jag önskar =). Kram!

  Denise 2017-11-02 02:09:16
  Svara
 • Jag älskar dina listor! Kommer lyssna sönder denna lista! Tack!!

  Frida 2017-11-01 22:17:37
  Svara
 • ja! äntligen mer musiktips! älskade din juli-lista, lyssnar fortfarande på den. dina spellistor uppskattas verkligen, keep it up! 🙂

  wilma 2017-11-01 18:50:51
  Svara
 • Den ska jag in och lyssna direkt på! Alltid härligt med nya tips när det kommer till musik. Det är så ofta att man går i sina gamla spår och lyssnar på samma låtar inom samma genre, om och om igen. Så det är spännande att utforska nytt.

  victor

  victor 2017-11-01 16:15:31 http://nouw.com/98v0
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!