mål, planer och drömmar.

photos by frankie marin
photo: frankie marin

MÅL ATT UPPNÅ
Kortsiktigt: Skriva 50 000 tecken på nya boken innan året är slut. Det borde jag klara pga är inte jättemycket tecken. Orkar inte sätta högre mål just nu.
Långsiktigt:  Första utkast till färdig roman januari 2019. Alltså färdigt första utkast för mig, inte utgiven.

photos sara holmberg
photo: sara holmberg

PLANER
I november: Skriva. Åka till Köpenhamn med min syster och min mamma.
Innan årsskiftet: Ha fler hemmafester vore kul. Ska till Paris en helg också. En jätterolig nyårsfest vill jag gå på (deviiiiii jag tittar på dig).

cap d'antibes

DRÖMMER OM
Långsiktigt: Att få vara ifred och skriva tills jag dör som ett litet skrutt. Flytta utomlands igen tillsammans med någon gullig grabb jag är kär i + hund.
Till 2018: Dra till Paris när våren kommer och stanna där en liten stund.

saturday

Hittade denna lista hos Hanna. (iiiiingen aning varför detta blev en adlink, den blev det automatiskt och går inte att ta bort ? )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
  • den kursiva emojin är inläggets höjdpunkt

    Vicky 2017-11-06 06:30:31 http://vickys.se/
    Svara
  • Undrar varför du räknar tecken och inte ord? Ingen aning hur långt 50 000 tecken är.

    Julia 2017-11-05 12:16:15
    Svara
  • Dette er litt sånn apropos ingenting, men hadde Andy Warhol tidenes første mukbang?? https://www.youtube.com/watch?v=Ejr9KBQzQPM&index=1&list=PLekhHYtbpODZnjy26wibypH98WIBrM-cs Elsker forøvrig dette innlegget, jeg ble veldig inspirert og vil bare planlegge og drømme i vei! Klem!

    kariwhoop 2017-11-04 22:40:02
    Svara
  • http://www.hm.com/se/s/0AX7Y0

    M 2017-11-04 22:16:59
    Svara
  • Jag gjorde slut med min partner för ett par månader sedan. Jag har varit så lättad över beslutet och känt ”yey äntligen kan jag börja LEVA” fram tills ikväll. När jag inser att jag kommer sitta helt själv på kvällarna. Inte ha någon som lyssnar på tråkigt tjöt eller tröstar mig över småsaker som att spilla ut en kopp kaffe. Har inte insett hur ensam jag kommer bli förrän nu?
    Vi bor fortfarande ihop och jag har längtat efter att få bo själv (vi har levt ihop i 7 år) men nu bara: vad fan gör man själv? HUR gör man? Jag kanske har gjort värsta misstaget nu?
    Ah ville bara skriva det.

    M 2017-11-04 22:16:02
    Svara
    • Svar på Ms kommentar.

      Det är väldigt sällan man ångrar beslut i efterhand. Klart det blir en tuff omställning, men jag skulle passa på att njuta av de bra stunderna, friheten och festen och när det blir dippar tänk bara att det går över.

      Anna 2017-11-05 15:11:23
      Svara
  • Hahaha hur är länken till Hanna en adlink? Får du pengar genom att man klickar sig in på hennes blogg eller måste man köpa någonting från Hanna? Trodde det bara gällde kläder och produkter, roligt hur som helst

    Emma 2017-11-04 19:53:27
    Svara
  • 50 000 tecken på två månader . Det skriver Mr Bananas på 2 dagar.

    mr bananas 2017-11-04 19:33:35
    Svara
    • Svar på mr bananass kommentar.

      Jag skulle tro att hon menar 50 000 tecken som innehåller kvalitet och går att publicera. Hur många böcker har mr bananas gett ut?

      Anna 2017-11-05 15:12:41
      Svara
  • Å vilket panginlägg! Det här var så intressant att läsa! 🙂 Kram

    Jonna 2017-11-04 19:30:59
    Svara
  • Ser dina ord du ska skriva innan jul och inser att jag måste se till att bli klar med min uppgift jag skriver på för min utbildning. Det är som mina ord bara inte kommer dit fastän det behövs så mycket nu. Har inte skrivit akademiskt på över 5 år, och ska börja igen nu. Kommer inte ihåg att det var så här svårt förut :/.

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-11-04 17:36:45 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Hej Sandra.

    Jag har ett så jobbigt problem och det har gnagt och skavt i mig så HIMLA länge. Jag har nämligen otroligt svårt för att bli upphetsad, det händer typ aldrig. Blir inte kåt när jag tar på mig själv, blir inte kåt när någon annan tar på mig. Blir kåt av porr ibland men det försvinner direkt. Tycker det är skönt att gnida mig mot något ibland, men det är bara skönt en liten stund och sedan borta. Har använt dildo, men det har inte gjort någonting. Har aldrig haft skönt sex, utan har mest haft sex för att jag älskar att göra det skönt för den andra personen. Jag blir liksom kåt i huvudet, jag vill så gärna, men kroppen hänger inte med. Jag är inte asexuell, det är jag hundra procent säker på. Jag har bara trasslat till det i huvudet på något vis. Jag har aldrig vågat prata om det här förut och känner mig så himla ensam i detta. Jag ringde och pratade med en barnmorska, men hon var så himla otrevlig. Hon sade att dom absolut inte kan hjälpa med en sådan sak. Hon ställde inga frågor, ingenting, hon bara avvisade mig och mina funderingar och bad mig höra av mig till en sexolog eller familjerådgivare (?) istället. Jag tror att sexolog hade hjälpt mig, men jag är arbetslös och det kostar nästan 1000 kronor för 45 minuter. Jag förstår ju att det sitter i mitt huvud. Det är som någon sorts spärr liksom och jag vet inte hur jag ska ta mig ur det ensam. Det har alltid varit så här. Jag vill också komma, jag vill också njuta, jag vill också ha det skönt. Jag är liksom 25 år, jag vill också känna det som alla andra känner. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, det här gör mig så himla ledsen och tar upp så mycket av mina tankar. Jag tänkte väl mest be dig (och alla andra) om råd. Vad fan gör man?

    Om du vill får du jättegärna dela det här i 925-gruppen på facebook, jag vågade inte göra det själv.

    Jag 2017-11-04 17:31:37
    Svara
    • Svar på Jags kommentar.

      Eller om någon annan vill dela i 925-gruppen åt mig.

      Jag 2017-11-06 22:22:02
      Svara
    • Svar på Jags kommentar.

      utöver de andra superbra tipsen så skulle jag vilja flika in att p-piller kan vara en bov med. upplevde iaf själv att jag inte hade sexlust och svårt att bli våt på p-piller och det försvann när jag bytte till minipiller.

      elina 2017-11-05 12:02:44
      Svara
      • Svar på elinas kommentar.

        Jag har haft problemen sedan långt innan jag började med p-piller. Har dessutom haft uppehåll längre perioder, men det har inte blivit någon skillnad.

        Jag 2017-11-05 12:32:20
        Svara
    • Svar på Jags kommentar.

      Hej! Blev såå så lättad av att läsa detta. Trodde typ jag var ensam om detta. E 20 o alla mina vänner har haft sex o kille osv men jag har aldrig ens lyckats ha D nice när jag onanerar. Fattar inte alls grejen och blir kåt extremt sällan:( så ledsen över detta!!! har ju då ingen lösning men skönt att veta att man inte e ensam kanske<3

      Anonym 2017-11-05 11:03:39
      Svara
    • Svar på Jags kommentar.

      Hej, du behöver inte svara på det här. Jag frågar utifrån den situation jag själv är i. Men du skriver ju att du gör det mest för andra, o då undrar jag, har du nån gång blivit utsatt för något jobbigt sexuellt? Alltså nån form av utnyttjande? För sånt kan göra att man inte kan njuta av sex eller att det känns fel på något sätt. Jag vet vad jag pratar om. I samband med #metoo kollade jag gamla chattar o sånt o insåg att det hänt så mycket sjukt. Folk som tjatar tills man inte orkar säga nej. Typ sånt. Du behöver som sagt inte svara. Det här var bara en tanke.

      Amanda 2017-11-04 22:37:07
      Svara
    • Svar på Jags kommentar.

      Om jag ska vara ärlig tror jag att många( framförallt kvinnor) bara blir upphetsade i huvudet.. det är det det bygger på. Att man kan hetsa upp sig själv genom fantasier och dagdrömmeri. Jag tror även att många hindrar sig själva genom att man har en massa idéer om hur det “ska vara “ som man får från omgivningen, vänner och media osv. Finns en väldig press på kvinnor att vara kåta o villiga men för många, särskilt när msn har varit med någon under många år är det något man måste jobba på o inget som alltid kommer naturligt. Vad jag försöker säga är att jag tror inre du är ensam. Försök fokusera på det son hetsar upp dig, den fantasien eller porren eller Vad det nu är o försök leva ut det med någon som känns spännande. Som du klickar med.
      Men sen tror jag att sex inte är så viktigt för
      Många människor. Att man prioriterar andra saker mkt högre.
      Försök Släpp det o det kommer kanske lösa sig sv sig själv. Hopppas det!:)

      Susanne 2017-11-04 17:55:58
      Svara
      • Svar på Susannes kommentar.

        Du är inte ensam! Jag känner igen mig så himla mycket i det du skriver och har haft det på samma sätt sedan sexdebuten i tonåren. Till det kommer att jag även haft svårt att slappna av vid sex. Jag har rannsakat mig själv många gånger och frågat mig själv om jag varit utsatt för något som jag förträngt men kan verkligen inte erinra mig något (och då har jag ändå gått mycket i terapi för annat).

        Sedan ett par år tillbaka är det dock MYCKET bättre! Tre saker har hjälpt:

        – Jag och min partner har tillsammans gått på sexualrådgivning. Blev helt klart hjälpt av det!

        – Jag har blivit äldre (över 30 nu) och mycket lugnare som människa. När det inte är lika mycket som snurrar i huvudet har jag lugn och tålamod att vänta in lusten och då kommer den!

        – Jag och min partner schemalägger sexpass där vi testar och övar kravlöst. Låter fett oromantiskt men är så SKÖNT att liksom ha ett verktyg för att ta tag i problemet (obs: man kan öva själv med såklart)

        Så, här kommer 6 sex-tips 😀

        1. Prata med en expert om du kan
        2. Skaffa förstående, kärleksfull och attraktiv partner om du kan
        3. Ha tålamod
        4. Schemalägg sex och/eller onani så att du över regelbundet
        5. Försök komma till rätta med ev. övriga problem i livet (lättare sagt än gjort)
        6. Tvinga absolut inte fram något

        Lycka till

        V 2017-11-05 10:48:16
        Svara
  • Har haft När tåget lämnar perrongen på repeat sedan du spelade den i instastories. Tack

    Pam 2017-11-04 15:49:58
    Svara
  • Jag blir riktigt motiverad att sätta ord på mina egna drömmar. Det tror jag är jätteviktigt att faktiskt ha tydliga mål för att som person ständigt utvecklas och bli en nyare version av sig själv. Att utvecklas är ju något fantastiskt som man mår bra av anser jag.

    victor 2017-11-04 13:20:29 http://nouw.com/98v0
    Svara
  • Locking forward to your upcoming Paris trip:) love your travel posts! /Mary
    https://beautytruuth.wordpress.com/

    mary b 2017-11-04 13:11:12 https://beautytruuth.wordpress.com/
    Svara
  • We can’t wait until you’ll grace us with your presence again ❤️
    Mvh
    Me and Copenhagen

    Dino 2017-11-04 09:20:06
    Svara
  • Åh kan inte du skriva mer om dina drömmar och sånt? Typ vad drömde du om när du var 10 år, 20 år, 30 år, har du drömmar som du har förverkligat eller medvetet struntat i osv? Vore så roligt att läsa, jag är tydligen besatt i drömmar och gjorde tom en hemsida om folks drömmar som slutprojekt på skolan: http://dreamingindividuals.net/ ?

    Maija 2017-11-04 08:43:09 https://haahe.wordpress.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!