Sandras Hemtex-favoriter.

fixing

En sak som är rolig med att jobba som bloggare är att det ingår så många yrkesroller i ett och samma jobb. Man fotar och skriver och lagar mat och stajlar och recenserar böcker och allt möjligt som man egentligen kommer på att man vill göra. Förra månaden agerade jag inredningsstylist när jag gjorde om ett sovrum hemma hos mina kompisar med prylar från Hemtex!

-

Jag borrade och spikade och satte upp gardiner och fixade och trixade. Här och en sneak peek.
Hela resulatet kommer snart i en film.


Tills dess kan ni spana in vad jag använde mig av för inredning från Hemtex på deras hemsida.

Sandras Hemtex-favoriter hittar du här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • åh vad härligt! ser fram emot när jag får se hela resultatet. Jag gillar också att hålla på och fixa och dona här hemma, det är på den nivåan att jag får bättre självkänsla genom att jag ger mig själv uppgifter som jag sen klarar av. Då känner jag mig riktigt nöjd över att jag själv gjort det. Medan andra bara ser skavankerna, ser jag det personliga mästerverket som jag är skaparen av. häftig känsla!

    victor

    victor 2017-11-08 22:17:52 http://nouw.com/98v0
    Svara
  • Hej Sandra! Tack för att du har den bästa, mest underhållande och engagerande bloggen som finns. Jag fortsätter läsa år efter år och blir aldrig trött. Jag har ett förslag på blogginlägg som jag tycker vore kul: gör en sammanställning av olika blogginlägg genom tiderna som väckt reaktioner eller varit kontroversiella på något sätt. Vore så intressant att titta tillbaka på gamla inlägg och vilka som väckt reaktioner. Lite nostalgi i Niotillfem-världen.

    Anonym 2017-11-08 20:34:43
    Svara
  • Underbart samarbete :D. Just inredning är jättekul :). Tycker även det från Adlibris där du medverkade om böcker var så fint, skulle gärna se fler såna 🙂

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-11-08 20:06:33 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Gillar verkligen dessa samarbeten! Älskar när du visar inredning, så kul! 🙂

    Kim 2017-11-08 19:01:49
    Svara
  • Jag vill ha typ allt… Gah!
    En annan fundering. Varför har folk bytt ut ordet ”tryck” till ”print”? Typ som Hemtex beskrev, ”Mycket print”. Låter så skumt.. det är ju tryck dom menar?

    Hanna 2017-11-08 16:14:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!