min helg: hemma-hos, jazzlördag, glitterfest och ramen.

november

Nu ni ska vi dyka in i min helg. Den var extra bra framförallt ur ett matperspektiv. Åt så mycket goda grejer.

Men vi börjar här, i mitt sovrum. Min lägenhet skulle bli fotad för ett hemma-hos i tidningen RumBostad så jag städade lite extra och kollade på Grotescos Föräldramötet.

november

Och när de kom hängde jag i det rum som inte blev fotat för stunden och drack kaffe och jobbade lite.

november

Vid klockan ett var RumBostad klara. Vi vinkade adjö och det var dags för lunch för mig. Jag gjorde en lunchklassiker: tacos av det jag hittade i kylen. Plus julmust! God jul!
Läste bok också, John Greens nya. Snart klar då kommer recce.

november

Jag fick ett bud med Annas limited edition pepparkakor med lakritssmak, nom.
Det sjukaste var att de kom i en låda med så mycket lakrits att jag fick förvara godiset i en hel systemkasse. Kommer ha lakrits tills jag dör nu cirka.

november

Sedan begav jag mig till kontoret. Den lilla flickan som jag bor granne med har gjort ett pynt till min ytterdörr, så himla gulligt.

november

Jag försökte gå på jakt efter Metrotidningen som jag och Elsa var med i men den var slut både i Skanstull och Medis tunnelbana. Snodde denna bild från en i 925-gruppen, hoppas okej!

november

POFF var arbetsdagen slut och jag mötte upp Devi på Bar Hommage för cava-aw! Lite extra kompiskär i Devi för tillfället.

november

Efter aw:n gick jag till den italienska reston Nostrano och käkade middag med en gullig kille. Jag åt linguini med kalvfrikadeller, tryffel och svamp. GOTT.

november

Sedan kom lördagen. Hur snabbt går solen ner egentligen?? Jag promenerade från söder till östermalm i skymningen, dvs kl 15.30 ungefär.

november

För att gå på jazzbar med mamma! Tyge & Sessil närmare bestämt, en bistro med fokus på naturviner.

november

Vi lyssnade på Peter Morén som spelade egna hits och andra klassiker. Älskar Peter Morén.
Pontus spelade också! Lyssna på honom och hans jazzgäng varannan lördag på denna bar, gör det bara, det var så himla mysigt.

november

Jag åt mat: jordärtskockor med sesam, råbiff med grönkål och gröna gräddiga oliver.

november

Vid sju kramades vi adjö och så gick jag till Hobo Hotel där jag var gäst i Metro Jobbs podd Misslyckandepodden. Vi pratade om karriär ur ett motgångsperspektiv inför publik.

november

När vi var klara kastade jag mig in i en taxi för att gå på hemmafest! När glittret hänger i remsor utanför ytterdörren vet man att det kommer bli bra.

november

Linn hade Natten-förfest extra allt. Projektor som visade musikvideos, pizza, glitter, cava i överflöd och folk överallt.

november

Vi var PEPP.

november
Dansade till Carola och minglade mellan rummen fram till midnatt då de andra åkte till Natten och jag drog hemåt. Det var ju en dag imorgon också.

lol skoja

november

Fast det var det ju i och för sig. Jag åt bao buns på Ai Ramen till brunch!

november

Och sen ramen såklart. Alltså ni ser ju hur genigod denna ramen var? En spicy tan tan ramen med kyckling och sextiotregradigt ägg.
Har ni förresten märkt att jag har en ny telefon? En iphone 8, så fascinerad över hur bra kameran är.

november

Söndagen avslutades med att jag köpte amerikanskt godis som jag åt framför Wahlgrens Värld.

Tack helg v 45 ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Blev SÅ sugen på Ai Ramen nu. Är det Sliders och Donburi du fotat? http://www.airamen.se/meny/

  Hanna 2017-11-23 10:58:19 http://hannarosell.se
  Svara
 • Hej Sandra! Varje helg är bra när jag kan vila 🙂 Försök att ta bilder med Huawei P10 du kommer inte att kunna tro det är dubbelt så bra som iPhone 8.

  Prisluskivaci 2017-11-22 01:47:50 http://www.slusalica.net/prisluskivaci.html
  Svara
 • Härlig vecka :). Jag riktigt älskar Wahlgrens Värld, blir alltid lite glad när jag ser fler som gör det 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-11-14 18:41:01 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • den där ramen ser helt stört god ut

  ems 2017-11-14 18:21:31
  Svara
 • Hej Sandra 🙂
  Självklart är det okej att du lånade min bild som jag la upp i 925 gruppen på fb 🙂
  Hoppas att får en bra kväll! 🙂

  Sara Reuben 2017-11-14 17:48:32
  Svara
 • Fan vilken lysande jäkla panghelg. Önskar mig också en sådan.

  Agnes 2017-11-14 16:17:40
  Svara
 • Ramen is the best during winter months <3 nothing better than a hot bowl of it.

  Christine 2017-11-14 16:01:07 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • men vänta jag fattar inte! gick du till natten eller inte??

  Elsa 2017-11-14 15:24:31
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har precis suttit och läst ett brev till mänskligheten, signerat av 15000 vetenskapsmän runt om i världen. De ber oss att ändra våra vanor. Eftersom vi är på väg mot en katastrof. Därför undrar jag hur du tänker i dessa frågor? Du skrev häromdagen att du äter massor med döda djur nu pga mörkret(?) och du är nog den jag hört talas om så reser absolut mest. Vad skulle få dig att kunna ändra dina vanor? Vad skulle få dig att sluta flyga så mycket? Eller finns det ingenting som gör det värt det i dina ögon? Resa är livet, men den här jorden pallar inte så mycket skräp som vi öser ner den med.

  Mvh total miljöångest

  Kajsa 2017-11-14 13:59:24
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Sandra skrev väl iofs att hon var sugen på att äta en massa kött, inte att hon faktiskt gör det?

   Lisa 2017-11-14 16:07:48
   Svara
   • Svar på Lisas kommentar.

    Ah, så var det kanske! Det var inte menat som någon ”jävlig” kommentar, jag bara undrar varför jag ens försöker tänka miljösmart och struntar i resan till Spanien när så många verkar skita i allt vad miljötänk heter för att de har råd och för att det är nice att resa. För, det är det ju. Älskar att resa. Att planera inför resor. Osv. Men hur fan ska vi kunna rädda den här vackra planeten och alla de som drabbas av klimatförändringarna? Forskare skriker att vi måste agera nu men ingen lyssnar. Jag blir helt frustrerad. Hoppas nästan att flygresor blir reglerade så att du inte kan resa hur som helst.

    Kajsa 2017-11-14 16:39:03
    Svara
 • Okej, Sandra, PLISS, answer me this för jag är otroligt förundrad.
  Jag har också köpt en iPhone 8, och är liksom helt sänkt över kameran???

  Baksidekameran är ju toppen!
  Men framsidan? Så mycket högdagrar (högdager?) och går typ inte ens att ta foton i Instagramappen/andra appar för färgerna och ljuset blir helt kajko. Håller du med? Eller är det seriöst kanske fel på min telefon?

  K(RAMEN)

  Julia 2017-11-14 12:20:53
  Svara
 • Var kommer duken med gulliga godismotivet ifrån? 🙂

  Maria 2017-11-14 11:27:21
  Svara
 • Apropå att du käkade middag med en gullig kille, jag sitter fan fast. Orkar inte vara singel mer, men orkar inte träffa ännu en taskig jävla kille. Orkar inte ragga på krogen, men orkar inte sova ensam. Orkar inte swipea nope 100 gånger, men orkar inte laga mat till bara mig. Vad gör man då? Orkar inte försöka mer för har gjort det i flera år. Men snart kommer jag ju gå under av ensamhet. Var hittar man reko killar? Hur slutar man tappa hoppet i en matchokultur och i ett hav av #metoo-berättelser?

  Hjälp! 2017-11-14 11:21:09
  Svara
 • Hej hörni, nu tänker jag vara fräck och gå lite OT men jag har ett problem jag vill ta upp anonymt och ni brukar vara bra på att hjälpa här i kommentarsfältet:

  Det är så att jag har en bästa kompis (som jag älskar!) som är sjukt jävla vacker. Alltså sådär pangsnygg så alla vänder huvudet efter henne när hon går förbi. Detta gör att jag hatar att gå ut och festa med henne. Vi är båda singlar, och hon får verkligen allas uppmärksamhet, jag blir som en skugga bredvid henne. Om jag ser en söt kille så händer det alltid att han till slute upptäcker henne och jag har ingen chans (hon är ju liksom jättetrevlig också, haha). Alltså jag inser hur ytligt detta problem är, men det börjar tära på min självkänsla. Hon får tusen superlikes på tinder, hon får nummer kastade efter sig typ, drinkar i baren, och jag står där som ett bihang. Jag är liksom inte ful men jag märker att jag har börjat känna mig ful och tråkig och värdelös när vi hänger bland folk. Så sjukt frustrerande! Vad ska jag göra? Hjälp 🙁

  SK 2017-11-14 10:48:36
  Svara
 • Fin helg! Lite konstig fundering men det var något som bara slog mig med brunchen, hur blir du inte mega-dunder-alltärsåjobbigtvillbaraliggaisängenheladagen-bakis??? Hade aldrig kunnat äta spicy chicken kl 11 efter jag har varit ute på partaj! Har du funnit botemedlet mot baksmälla???
  p.s du är bäst

  agnes 2017-11-14 10:30:21
  Svara
 • Förlåt om jag stör i ditt kommentarsfält med något som inte alls har med detta inlägg att göra. Men jag skulle verkligen behöva tips från ett proffs! Ska till Stockholm i helgen, har du/ni tips på bra middagsrestauranger på Södermalm? Så himla svårt med bordsbokningar ser jag nu + vet ju inte alls vad som är bra osv.
  Tack för en bra blogg <3

  G 2017-11-14 09:15:17
  Svara
 • Hi-chew är väl japanskt? ? hehe, kul kuriosa,
  saxat från wiki ✂
  ”The origins of Hi-chew began when Taichiro Morinaga sought to create an edible kind of chewing gum that could be swallowed because of the Japanese cultural taboo against taking food out of one’s mouth. ”

  Linnea 2017-11-14 08:33:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!